Ο ΑΓΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ


Αγαπητοί συνέλληνες και συναγωνιστές.
Είναι κατανοητό απο όλους μας ότι ζούμε σε μια εποχή δύσκολη για την Πατρίδα μας. Το μέλλον το δικό μας και των απογόνων μας είναι πιο αβέβαιο απο ποτέ. Οι μεγάλοι διεθνείς μεγιστάνες του πλούτου ελέγχουν απόλυτα την πολιτική ζωή της χώρας και επιβάλλουν στους εκάστοτε κυβερνώντες την εφαρμογή των ανίερων σχεδίων τους κατά της Πατρίδος και της Ανθρωπότητας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει αποχαυνωθεί απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τα οποία προάγουν τον εκφυλισμό και την παρακμή και δυστυχώς επικυρώνουν με την ψήφο τους τις ανθελληνικές ενέργειες των "Ελληνικών" κυβερνήσεων. Η κακή εξέλιξη όλων των Εθνικών θεμάτων που αμυνόμεθα (διότι εκείνα που ήμασταν σε θέση διεκδικητού έχουν προ πολλού παραδοθεί στους αδηφάγους γείτονες μας), η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων που έχει συντελεσθεί μεταξύ άλλων και με την αθρόα εισαγωγή φτηνών εργατικών χεριών λαθρομεταναστών οι οποίοι κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό στον Έλληνα εργαζόμενο μέσα στην Χώρα του δεν φαίνεται να ενοχλούν το εκλογικό σώμα το οποίο συνεχίζει να δίνει συντριπτικά ποσοστά στα κόμματα του καταστημένου.


Εσχάτως δε έχουν πληθύνει και τα φαινόμενα ατόμων τα οποία δεν ευρίσκουν εργασία στα κόμματα αυτά του κατεστημένου και αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον Πατριωτικό Χώρο φορώντας την Λεοντή του Μακεδονομάχου και του Πατριώτη, προσπαθώντας να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη απο όλους εμάς που θα τους δεχθούμε σαν αδέλφια και συναγωνιστές μας. Φωνάζουν για την Κύπρο μας και στα παρασκήνια ζητούν ρουσφέτια. Αγωνιούν για την Ίμβρο και την Τένεδο και μετά ζητούν οικονομική ενίσχυση και προβολή.

Ο Αγών μας είναι Ιερός διότι πηγάζει απο την ίδια την πεμπτουσία της υπάρξεως που είναι το Αίμα που ρέει στις φλέβες μας και είναι το ίδιο με εκείνο του Μέγα Αλέξανδρου, του Λεωνιδά, του Βουλγαροκτόνου και του Αυξεντίου.

Ο Αγών μας είναι Ιερός διότι ακολουθεί το Θέλημα του Δημιουργού ο οποίος μας έδωσε την υπέροχη ευλογία να είμαστε η Φυλή που δημιούργησε τον ανθρώπινο πολιτισμό. Δεν είμεθα ρατσιστές, ο Θεός έφτιαξε τις ανθρώπινες Φυλές και έβαλε μέσα στην ψυχή των ανθρώπων το αίσθημα της φυλετικής αυτοσυντήρησης και της ελευθερίας και πιο πολύ στους αεί λάτρεις αμφοτέρων τους Έλληνες.

Ο Αγών μας είναι Ιερός διότι είναι υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ των αθανάτων δηλαδή αξιών των Τιμημένων μας Προγόνων.

Στον Αγώνα αυτό συμμετέχει κανείς ως διάπυρος της Πατρίδας υπερασπιστής με ότι μέσο εκείνος διαθέτει, όχι για να πάρει αλλά για να δώσει. Ακόμα και τη Ζωή του που είναι το υπέρτατο αγαθό.

Στον Αγώνα αυτό είμαι υπερήφανος που έχω προσπαθήσει με καλή πρόθεση να προσθέσω έναν κόκκο άμμου όταν οι Πρόγονοι μας έχουν δώσει Άιμα, δάκρυα και Ζωές. Είμαι υπερήφανος γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων που συμπολεμήσαμε πλάϊ-πλάϊ και είχα τη τιμή να γνωρίσω αγωνίζονται ακριβώς για αυτές τις μεγάλες Αξίες και Ιδανικά. Πρόκειται περί ανδρών Διασήμων και Αρίστων.

Στον Αγώνα αυτό είμαστε λίγοι απέναντι σε πολλούς. Όπως πάντα.

Στον Αγώνα αυτόν δεν θέλουμε αυτούς που ψάχνουν απλά να βολευτούν. Που αναζητούν ρουσφέτια και διορισμούς. Θα είναι οι πρώτοι που θα προδόσουν την κρίσιμη ώρα.

Αρκετά με πήλιογουσηδες και Εφιάλτες.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.Κ.Ο ΕΡ.Κ.ΕΛ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Αντιπρόεδρε όλοι οι γνήσιοι Έλληνες,συνεχιστές της φυλής μας, θα πρέπει να συστρατευτούν στον Ιερό τούτο αγώνα που δίνετε και να βοηθήσουν την αξιόλογη προσπάθεια σας,να σας έχει ο Θεός κάλα..

Δημοφιλείς αναρτήσεις