ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει

Αντιγραφή και προώθηση από Πολύδωρο

"WE JEWS, WE THE DESTROYERS, WILL REMAIN THE DESTROYERS FOREVER. NOTHING THAT YOU WILL DO WILL MEET OUR NEEDS AND DEMANDS. WE WILL FOREVER DESTROY BECAUSE WE NEED A WORLD OF OUR OWN..." - Maurice Samuel, 'You Gentiles', 1924"Εμείς οι Εβραίοι, εμείς οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε οι καταστροφείς για πάντα. Ό,τι κι αν κάνετε δεν θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα διότι χρειαζόμαστε έναν Κόσμο (δεν μιλά για χώρα) κατά-δικό μας" - Maurice Samuel, 'You Gentiles', 1924.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
ΣΥΝΟΔΟΣ Α'ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΛΖ'
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996

------------------------------------------

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

http://4.bp.blogspot.com/_LLD4PevhXqY/SwcMgcsxVLI/AAAAAAAAEb4/CwjdQr6cas4/s1600/untitled.bmp

και για όσους δεν πιστεύουν στην αυθεντικότητα του παραπάνω κειμένου δεν έχουν παρα να κοιτάξουν στο παρακάτω λινκ το οποίο όπως βλέπετε με μεγενθυμένα γράμματα είναι μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής και απο τα επίσημα πρακτικά της Βουλής...


http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=03_12_96.txt

knossopolis channel (youtube)

ellinon-erevna.blogspot.com

nck-ellinismos.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις