Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΝΕ.Ο.Σ.

Την Πέμπτη 10/09/2009 στις 8 το απόγευμα στα κεντρικά του ΛΑ.Ο.Σ. Καλλιρόης 52 θα γίνει ολομέλεια της ΝΕ.Ο.Σ. να συζητήσουμε για τις δράσεις μας προεκλογικά και το πώς θα δώσουμε τη μάχη για ένα δυνατότερο ΛΑ.Ο.Σ.
Όλα τα στελέχη της ΝΕ.Ο.Σ. θα βρίσκονται εκεί παρουσία του Προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ. Παναγιωτακοπουλου Ιωάννη όπου θα συζητήσουμε με μέλη της Νεολαίας αλλά και νέους συναγωνιστές που θέλουν να ενδυναμώσουν την προσπάθεια μας.
Όλοι εκεί λοιπόν!!!


http://www.neolaialaos.gr/

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ" ΕΛΛΗΝΩΝΚΥΠΡΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ !!!

Η προσπαθεια αφελληνισμου και απαγκιστρωσης απο την μητερα Ελλαδα συνεχιζεται με εκδηλωσεις δηθεν επιμορφωτικου χαρακτηρα στα σχολεια της κυπρου οπου διαφοροι "ποιητες" και "καθηγητες" φερνουν σε επαφη τα ελληνοπουλα της κυπρου με τον τουρκικο "πολιτισμο".
Επισης περα απο ολο αυτο γινονται και εκδηλωσεις με την μορφη χοροεσπεριδων και τραπεζωματος στα οποια συμμετεχουν "Ελληνες" και τουρκοι με εναν μονο σκοπο...να περασουν καλα και να δειξουν οτι η κυπρος μας δεν ανηκει στην ελλαδα αλλα ειναι πολιτιστικα αυτονομη.τα σχολια δικα σας ....

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΛΕΦΩΣ...

ΑΠΟΨΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡ.Κ.ΕΛ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΟ "ΤΗΛΕΦΩΣ" ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η Χούντα, η Κύπρος και οι επιπτώσεις στην Ελληνική Δεξιά


Η Χούντα έβλαψε σημαντικά την αξιοπιστία της πολιτικής Δεξιάς στην Ελλάδα. Από την ακυβερνησία και καταχρήσεις του πολιτικού κόσμου στα χρόνια ’60, τα λαϊκά στρώματα στην αρχή αγκάλισαν το κίνημα της 21ης Απριλίου με κάποια ανακούφιση. Οι παραγωγικές τάξεις στην Ελλάδα πάντα είχαν ελαχίστη αντιπροσώπευση στη Βουλή και πάντα ταλαιπωρήθηκαν από το βαρύ κράτος. Η οικονομική πολιτική του Μακαρέζου ήταν ιδιαίτερα επιτυχής γιατί βασίστηκε από ξένες επενδύσεις, όχι δανειακά χρήματά και τα έργα υποδομής ήταν καλά σχεδιασμένα και οικονομικά μέσω του ΜΟΜΑ – μια πρόσφορη συνεργασία ιδιωτικού και δημοσίου. Πάρα πολλές ξένες επιχειρήσεις και τράπεζες άνοιξαν γραφεία στην Ελλάδα και προσλάβανε κόσμο με καλές συνθήκες εργασίας, δωρεάν εκπαίδευση και καλούς μισθούς. Επιπλέον χάρην του νόμο 89, έγινε μια άνθηση ναυτιλιακών εταιριών στην Ελλάδα που σήμερα έχουν αποχτήσει παγκόσμια φήμη.

Ο Γ. Παπαδόπουλος, όμως, δεν είχε συμπαγής πολιτική ιδεολογία. Οι συνάδελφοι αξιωματικοί τον αποκαλέσανε «μικρό Νάσσερ». Έπαιζε όλες τις πλευρές με μια κερδοσκοπική νοοτροπία. Προπάντων, παρέκαμψε τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πνευματικά και πολιτικά έγιναν θανάσιμοι εχθροί. Ο Παπαδόπουλος κατέφερε να πραγματοποιήσει ότι ποθούσε ο Παπανδρέου με μια συμπεριφορά σαν τους Άυριανιστές» του ΠΑΣΟΚ. Έδωσε το δικαίωμα στο όχλο να υπαγορεύει την πολιτική – μια φιλοσοφία που ο Παπανδρέου αργότερα υιοθέτησε όταν ανέλαβε την εξουσία το 1981 για εδραίωση ένα σχεδόν φασιστικό καθεστώς στην Ελλάδα για τα πρώτα του χρόνια μέχρι να σκάσει την υπόθεση του Κοσκωτά.

Στους θεσμούς ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη ζημιά και πάλι έδωσε τροφή στους Αριστερούς. ¨Ήταν και αντιμοναρχικός και όταν ο Βασιλείας Κωνσταντίνος προσπάθησε ανεπιτυχώς μια αντεπανάσταση, καθιέρωσε την Μοναρχία ως έκπτωτη και κήρυξε Δημοκρατία. Ο Καραμανλής στην επιστροφή επικύρωσε την Χουντική ανατροπή με ένα στημένο δημοψήφισμα οπού ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να υπερασπίσει την τιμή του. Το Σύνταγμα του Καραμανλή προέβλεψε ένα αδύνατο Πρόεδρο Δημοκρατίας χωρίς θεσμικές δικλίδες ασφάλειας σε βουλευτικές καταχρήσεις. Από άλλα αμφίβολα θεσμικά μέτρα, καθαίρεσε κρατικό μονοπώλιο στη παιδεία οπού η Αριστερά ανέλαβε τον έλεγχο της παιδείας της χώρας. Αργότερα ο Παπανδρέου με την συγκατάθεση της Αριστεράς τροποποίησε το Σύνταγμα να συγκέντρωση όλες τις εξουσίες στον Πρωθυπουργό για να βάλει μέχρι σήμερα σωστό κοινοβουλευτισμό σε γύψο με κομματικές κηδεμονίες.

Μέχρι το 1973, το κίνημα άρχισε να χάσει τους διανοούμενους υποστηρικτές του σαν τον Δ. Τσάκωνο και τον Γ. Γεωργανά που απογοητεύτηκαν βαριά με την πορεία του καθεστώτος. Σε μια ύστατη στιγμή, ο Σπ. Μαρκεζίνη καλέστηκε να ετοιμάσει εκλογές για μετάβαση σε δημοκρατία – ήταν η τελευταία ελπίδα να βγει η χώρα από την αδιέξοδο. Δυστυχώς, οι αναρχικοί - καθώς οι δικοί τους κακοί χειρισμοί - ματαίωσαν την ομαλή πορεία πίσω σε δημοκρατία, ο Παπαδόπουλος συνελήφθηκε. Η χώρα έπεσε σε μια σκληρότερη δικτατορία χάριν Πολυτεχνείου που κατέληξε στην τραγωδία της Κύπρου και που πληρώνουμε τα σπασμένα μέχρι σήμερα.

Το καλοκαίρι του 1974, ο Ιωαννίδης ακλούθησε μια ατυχέστατη πολική οπού αποφάσισε να ενισχύσει την ΕΟΚΑ-Β, να ανατρέψει τον Μακάριο που είχε στενές σχέσεις με την κομμουνιστική ΑΚΕΛ. Το επιχείρημα έδωσε αφορμή στην Τουρκία να εκτελέσει τις απειλές της να εισβάλει το νησί και να καταλάβει το βόρειο τμήμα του νησιού με τη δικαιολογία να προστατέψει τους Τουρκοκύπριους δικαίωμα ιδιότητας εγγυήτριας δύναμης. Η Τουρκία κέρδισε το πολυπόθητο στόχο της διχοτόμησης και μια αορίστου παρουσία της στο νησί.

Ο παλαιός πολιτικός κόσμος γύρισε στην Ελλάδα σαν ήρωες σε μια πανηγυρική παλινόρθωση χωρίς να κάνει τίποτε να το αξίζει. Ο Καραμανλής δημιούργησε τη ΝΔ σε σχήμα της Ιταλικής Democrazia Cristiana – ένα πολιτικό μόρφωμα οπού πάντρεψε τα υπόλοιπα του Λαϊκού Κόμματος με Αριστερά στοιχεία για να επιβάλει στη χώρα μια ελληνική εκδοχή του Cattolocommunismo – μεγάλο κράτος με αρκετά διαπλοκή και έντονη παρουσία της Αριστεράς σε χρήσιμους τομείς σαν την παιδεία.

Η Δεξιά έπεσε σε διωγμό και πνευματική τρομοκρατία με μια διεκδικητική ΝΔ και Αριστερά. Το κενό της απουσίας της Δεξιάς στη Ελλάδα δημιούργησε μόνιμο θεσμικό πρόβλημα με στασιμότητα στα εθνικά θέματα, οικονομική δυσπραγία με δημόσια υπερχρέωση, και παρακμή στη παιδεία με την κατάργηση της πάσης αξιοκρατίας. Η λέξη «πατριωτισμός» σβήστηκε από το λεξιλόγιο και όλα τα κόμματα προωθούσαν μια εγωιστική, καταναλωτική κοινωνία με χαμηλότατες αποδόσεις σε παραγωγή. Οι παραγωγικές τάξεις έμειναν χωρίς ουσιαστική αντιπροσώπευση στην πολιτική.

Η ανεξέλεγκτη Αριστερά στοίχισε την χώρα ακριβά. Σήμερα έχουμε σοβαρότατες προοπτικές για μια εθνική ανανέωση με μια σύγχρονη, προοδευτική Ευρωπαϊκή Δεξιά με το ΛΑ.Ο.Σ. να επαναφέρει την αξιοκρατία, το φιλότιμο και τον φίλο-πατριώτισμό στην ελληνική πολιτική και να προωθήσει τις παραγωγικές τάξεις.

Η βοήθεια της Αμερικής στην απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 με την υπογραφή του Εβραίου γ.γ. του NATO Joseph Lune


Απόρρητο έγγραφο αποδεικνύει την Αμερικανική στήριξη των Τούρκων κατά την εισβολή στην Κύπρο. H μετάφρασή του λέει τα παρακάτω:
Μemo του Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ J. Lunes (12-7-1974) προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ"... από την επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών κ. Cisco στην Συμμαχία, κατέδειξε την απόφαση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να τελειώσουν με το Κυπριακό πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Cisco να βοηθήσουμε τις Τουρκικές Δυνάμεις κατά την διάρκεια της απόβασης, όπως επίσης και στην βίαιη ανατροπή του Μακαρίου. Josheph Lune"
Χρειάζεται άλλη απόδειξη ή σχόλια;

Πηγή http://ellines-antepithesi.blogspot.com/2009/09/1974-nato-joseph-lune.html

Η ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΒΑΛΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙΤΛΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ!


Η Μποτσουάνα της μαύρης ηπείρου, μιά χώρα βορείως της Νότιας Αφρικής αναγνώρισε σήμερα τα Σκόπια ως Μακεδονία και γίνεται η 126η χώρα όπως λένε οι Σκοπιανοί που τους αναγνωρίζουν με το κλεμένο όνομα. Σλόμπονταν Tashovski και Charles Ntwaagae από Σκόπια και Μποτσουάνα αντίστοιχα υπεγραψαν σήμερα στον ΟΗΕ τα σχετικά και τα προσκόμισαν στον Γ.Γ. του Οργανισμού Μπαν Κι Μούν. Η Δημοκρατία της Μποτσουάνα είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος εξαγωγέας διαμαντιών και ο πληθυσμός της είναι κοντά στα 2.000.000. Άλλη μιά μεγάλη επιτυχία της "ελληνικής" διπλωματίας.
Αν επίσης δείτε πουθενά αλλού αυτή την είδηση...γράφτε μας!

"ΣΤΟΧΟΣ"

WWW.STOXOS.GR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...