Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Η προφητεία του μοναχού Παίσιου-γιατί η Βασιλεύουσα θα επιστρέψει στους ΈλληνεςΗ γνωστή προφητεία του μοναχού Παισίου περί ανάκτησης της Κωνσταντινουπόλεως από τους Έλληνες έχει παρερμηνευτεί από αριστεριστές,αναρχικούς και γενικότερα αθέους,οι οποίοι ειρωνικά συνήθως χρησιμοποιούν τη φράση "ο καλός Θεούλης αγαπά τους ΄Ελληνες και μισεί τους Τούρκους.." ασφαλώς και δε θα μπορούσε να ισχύει αυτό γιατί ο Θεός αγαπά όλους τους ανθρώπους...απλώς λειτουργούν οι δίκαιοι πνευματικοί νόμοι!!(οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους).Όταν κάποιος άνθρωπος μετανοεί οι συνέπειες της αμαρτίας του δεν είναι επίμονες ο αμετανόητος όμως άνθρωπος είναι καταδικασμένος...Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τα έθνη οι μογγόλοι-τούρκοι δεν έχουν σταματήσει να προσφέρουν απλόχερα γενοκτονίες,εθνοκαθάρσεις και κάθε είδους βιαιότητες στους λαούς και μάλιστα σε λαούς που έχουν κλέψει τα εδάφη τους μέχρι τις μέρες μας,είναι φυσικό λοιπόν να τιμωρηθούν γιατί είναι αμετανόητοι...

Η Αλήθεια για την απεργία των λιμενεργατών του ΟΛΠ

Η χρήση καταχρηστικών απεργιών σαν μοχλό πίεσης για καθαρά πολιτικά αιτήματα σε βάρους του γενικού συμφέροντας είναι η παγία πρακτική στην αριστερό-κρατούμενη Ελλάδα της Μεταπολίτευσης. Η απεργία των λιμενεργατών του ΟΛΠ δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πολιτική εκμετάλλευση για την επαναδιαπραγμάτευση της κρατικής συμφωνίας με την Κινεζική εταιρία COSCO αποτελεί νοσηρά συμπτώματα της πολιτικής σήψης στη χώρα μας. Όχι μόνο μας στιγματίζει σαν τριτοκοσμική χώρα, αλλά εκθέτει το Ελληνικό Δημόσιο (και οι φορολογούμενοι) σε κίνδυνο δαπανηρών δικαστηρίων με πιθανόν οδυνηρές συνέπειες να πληρωθούν βαρείες αποζημίωσες στο COSCO καθώς να αποθαρρύνει μελλοντικές ιδιωτικές επενδύσεις στη χώρα μας για πολλά χρόνια ακόμα.

Η πάγια τακτική της Αριστεράς είναι να παρεμποδίζει οτιδήποτε θέμα της αρεσκείας της με καταχρηστικές πράξεις στο όνομα της δήθεν «δημοκρατίας» που στη πράξει αποτελεί φθηνή δημοκοπία. Τα αιτήματα των λιμενεργατών του ΟΛΠ στην απεργία τους ξεπερνάνε από μακριά απλά εργασιακά θέματα που είναι στην αρμοδιότητα τους και έχουν ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα. Στοχεύουν στη ματαίωση της σύμβασης με την COSCO που το Ελληνικό Δημόσιο είναι υποχρεωμένο να τιμήσει και να εκτελεί από την 1η Νοεμβρίου, αλλιώς υπάρχουν νόμιμες κυρώσεις. Οι εγκαταστάσεις του ΟΛΠ καταστούν ξένη περιούσια για τα συνδικάτα. Περιούσία που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι). Η απεργία τους βλάπτει χιλιάδες κόσμο στον ιδιωτικό τομέα που δεν μπορούν να παραλάβουν εμπορεύματα που έχουν πληρώσει και τους εκθέτει σε σημαντικές προσωπικές απώλειες.

Το καθήκον του ΛΑ.Ο.Σ σαν κόμμα της Δεξιάς και αντιπολίτευση είναι να προστατέψει τον Έλληνα φορολογούμενο και τις παραγωγικές τάξεις, όχι να ταΐζει και να κολακεύει τους κρατικό-δίαιτους εργατοπατέρες και τα πολιτικά κόμματα εξουσίας σαν το ΠΑΣΟΚ που ζητεί αναδιαπραγμάτευση συμβάσεων για καθαρά μικρό-πολιτικούς σκοπούς, αν όχι πιο ταπεινά ελατήρια σαν προσωπικές μίζες και διαφθορά.

Πέραν αυτού, η χώρα μας είναι υπερχρεωμένη λόγω χρόνια κακίστης δημόσιας διαχείρισης αναξιόπιστων πολιτικών. Η μόνη διέξοδος από την μίζερη κατάσταση αυτή είναι περισσότερη ξένη ιδιωτική επένδυση για σοβαρή παραγωγή. Ποιος ξένος επενδυτής, όμως, θα εμπιστευτεί σε μια χώρα οπού κυριαρχεί απρόθυμο εργατικό δυναμικό έτοιμο για καταχρηστικές απεργίες με πολιτικούς σκοπούς και αναξιόπιστο Δημόσιο που επαναδιαπραγματεύεται συμβάσεις με κάθε αλλαγή κυβέρνησης;

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ

Φίλη / φίλε χαίρε,Το προωθούμενο κείμενο του κ. Κωνσταντινίδη περιγράφει με σαφήνεια πολλές πλευρές της «τρομοκρατίας». Οι «επαναστάτες τρομοκράτες» από την μεθοδολογία τους δείχνουν να έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης, αλλά αξιολογώντας οι ίδιοι τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας δράσης τους θα έπρεπε, εφόσον έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης, να έχουν από καιρό καταλάβει ότι δεν έχει προωθηθεί κανένας απολύτως από τους φερόμενους ιδεολογικός τους στόχους τους, αλλά ούτε πρόκειται στο μέλλον να γίνει και έτσι να παραιτούνταν ή να άλλαζαν μέθοδο δράσης εγκαταλείποντας την μέχρι σήμερα δράση τους, όπως έγινε με ανάλογες οργανώσεις σε Ευρωπαϊκές χώρες. Άρα η συνέχιση και τα αποτελέσματα που περιγράφει ο κ. Κωνσταντινίδης δείχνουν ότι τέτοια αποτελέσματα τα επιδιώκουν κάθε άλλο παρά άτομα με ιδεολογικά κίνητρα. Συνηγορεί και το ότι το βλήμα βρήκε WC τα χαράματα χωρίς να προκαλέσει ζημιές που θα έβαζαν σε κίνδυνο υπαλλήλους της πρεσβείας. Ποιοι και πως ωφελούνται το αναλύει εξαιρετικά ο κ. Κωνσταντινίδης.Θα είμαι ευγνώμων, όπως πάντα, σε όποιον μου αποστέλλει κείμενα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον, και ιδίως όταν διαψεύδουν απόψεις μου ή των απόψεων που προωθώ, και τις οποίες αλλάζω ακαριαία όταν με οποιονδήποτε τρόπο πειστώ για το λάθος των απόψεών μου.Αν παρ' ελπίδα ενοχλώ με τα μηνύματα που σου στέλνω, με ένα μήνυμα με ένδειξη τουλάχιστον στον θέμα "DIAGRAFH APO LISTA" θα πάψει η αποστολή μηνυμάτων με ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα περί της διαγραφής. (Αν σε λίγες μέρες δεν υπάρξει απάντηση θα οφείλεται σε μη λήψη του μηνύματος για τεχνικούς λόγους). Επίσης μπορεί να γίνει καταχώρηση του email μου στα ανεπιθύμητα(spam).Οδυσσέας ΕπικουρίδηςΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ(του Υποστρατήγου ε.α Κωνστ/νου .Χ .Κωνσταντινίδη)Κάθε τρομοκρατικό χτύπημα σε ξένη πρεσβεία αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την χώρα, διότι οι πρεσβείες θεωρούνται ξένο έδαφος . Επομένως οι ενέργειες αυτές μας εκθέτουν σε σοβαρούς κινδύνους και πλήττουν διεθνώς τα συμφέροντα της χώρας . Γενικότερα η τρομοκρατία βλάπτει τα ευρύτερα συμφέροντα της Πολιτείας διότι:

1. Είναι επικίνδυνος εχθρός της δημοκρατικής ομαλότητος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

2. Εμβάλλει στους λαούς την φοβία και μέσω αυτής η διεθνής εξουσία χειραγωγεί ευκολότερα τους λαούς με τρομονόμους , αντιτρομοκρατικούς πολέμους κ. α

3. Με πρόσχημα την τρομοκρατία επιβάλλουν στους λαούς τεράστιες πολεμικές δαπάνες για την προμήθεια εξοπλισμών και μηχανημάτων ασφαλείας.

4. Η τρομοκρατία σχετίζεται με ευρύτερα σχέδια γεωπολιτικών αλλαγών της διεθνούς εξουσίας , τόσον στον χώρο της Μέσης Ανατολής όσον και στον χώρο των Βαλκανίων και όχι μόνον.

5. Το κυριότερον όμως όλων ότι η τρομοκρατία βλάπτει σοβαρά τα οικονομικά συμφέροντα της πατρίδος μας. Για παράδειγμα πλήττει τον τουρισμό μας, καθώς και τις επενδύσεις κεφαλαίων , δεδομένου ότι κανείς δεν επισκέπτεται και δεν επενδύει τα κεφάλαια του σε μιά ανασφαλή χώρα. Επομένως έχουμε όλοι συμφέρον να την καταδικάζουμε και να την καταπολεμούμε , χωρίς όμως να γινόμαστε πιόνια στα κελεύσματα αυτών που στην ουσία την προωθούν . Η επανάσταση αυτήν την φορά στην Ελλάδα θα γίνει δι' ειρηνικών μέσων, δηλαδή με την " ενεργητική αντίσταση» του ενεργού πολίτη και όχι με τα όπλα.

6. Κατ' αρχάς το " δόγμα της τρομοκρατίας" το εγκαινίασαν οι ΗΠΑ προ της πτώσεως του διπολικού συστήματος και αυτές το προωθούν για να επεκτείνουν την παγκόσμια κυριαρχία και την ιμπεριαλιστική τους εξάπλωση σε όλο τον κόσμο. Επομένως έχουμε κάθε λόγο να αμφιβάλλουμε για την γνησιότητα των εξαγγελιών της υπερδύναμης ότι πραγματικά επιθυμεί διακαώς την πάταξη της τρομοκρατίας . Επίσης είμαστε καχύποπτοι ότι πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια δεν βρίσκονται πάντα αγνοί αγωνιστές, αλλά μπορεί να κρύβονται άμεσα ή έμμεσα διάφορες μυστικές υπηρεσίες. Οι τρομοκράτες μπορεί να εκτελούν εν αγνοία τους τα σχέδια μυστικών υπηρεσιών, τα οποία γνωρίζει μόνον κάποιος αόρατος αρχηγός.

7. Ειδικότερα το πρόσφατο συμβολικό τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας των Αθηνών είναι πολύ παράξενο και αμφιλεγόμενον, διότι έρχεται σε μιά λίαν κρίσιμη καμπή για την χώρα μας:

α/ σε μιά στιγμή που οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την εμπλοκή τους στο Ιράκ και εξωθούν τις εξελίξεις για ένα συμβατικό ή πυρηνικό χτύπημα στο Ιράν και στην Συρία.

β/ την ίδια ημέρα που έφθανε στην Αθήνα ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό , κ. Νίμιτς, για κρίσιμες συνομιλίες πάνω στο θέμα του ονόματος.

γ/ η Ελλάδα είχε συλλάβει την 17Ν-τουλάχιστον το εκτελεστικο της μέρος - και εισήλθε σε μιά φάση αναπτύξεως του τουρισμού της και τοποθετήσεως και προσελκύσεως χρηματοπιστωτικών κεφαλαίων στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και Βαλκανικής.

δ/ όλοι νομίζαμε ότι μετά τους επιτυχέστατους και ασφαλέστατους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είχαμε θωρακισθεί με μιά λίαν αποτελεσματική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ξαφνικά βρεθήκαμε στο κενό . Ενας αντιαρματικός πύραυλος PRC-7 Κινεζικής κατασκευής, που ας σημειωθεί δεν έσκασε και δεν επροξένησε θύματα, ήτο αρκετός να προξενησει σοβαρή βλάβη στα εθνικά μας συμφέροντα και να διασύρει την καλή φήμη της χώρας .

8. Τα ερωτηματικά της κοινής γνώμης είναι πολλά και δίκαια, συνοψιζόμενα στα εξής:

α/ Γιατί αφήσαμε να διαλυθεί ή να υπολειτουργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ; Και πάλι η επάρατη μικροκομματική κραιπάλη!!

β/ Τι έγιναν τα 1,5 δισεκατομμύρια Ευρώ που δαπανήθησαν για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων; Σπαταλήθησαν μήπως για το "θεαθήναι";

γ/ Γιατί δεν είχαν τοποθετηθεί κάμερες γύρω απο τον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο της Αμερικανικής Πρεσβείας ; Το γνωστό παραμύθι ότι δεν το επιτρέπει η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων είναι και γελοίο και επικίνδυνο και δεν πείθει κανέναν.

δ/ Τι έκανε η εντεταλμένη για την εξωτερική φύλαξη της Πρεσβείας φρουρά της ΕΛ.ΛΑΣ εκείνο το πρωί; Μήπως εκοιμάτο ; Διότι αν ήτο εν εγρηγόρσει θα ήτο αδύνατον να χαθούν τόσο εύκολα τα ίχνη των τρομοκρατών.

ε/ Γιατί τα μηχανήματα ασφαλείας της Πρεσβείας , τα οποία ας σημειωθεί είναι από τα πλέον τέλεια στον κόσμο , δεν λειτούργησαν, ώστε να καταγράψουν την ταυτότητα των δραστών; Η μήπως λειτούργησαν για την συγκάλυψη;

στ/ Πως εισήλθε στην χώρα μας το λαθραίο αντιαρματικό βλήμα; Από την Κίνα, Αλβανία ή με κάποιο διπλωματικό σάκκο ; Ξέφραγο δηλαδή αμπέλι η Ελλάς!

ζ/ Γιατί δεν έγινε καμιά πρόοδος στην σύλληψη των τρομοκρατών του Επαναστατικού Αγώνα;

η/ Μήπως όλα αυτά είναι μεθοδευμένα για την επιβολή ενδεχομένως :

1/επιπρόσθετων αντιτρομοκρατικών μέτρων και δαπανών ( νέας αγοράς Α/Φ F-16, συσκευών οπτικής και ωτακουστικής παρακολούθησης , επιβολής νέων τρομονόμων κ.α ),

2/ ασκήσεως πολιτικών και διπλωματικών πιέσεων για να αποδεχθούμε τα διχοτομικά σχέδια της Ουάσιγκτον στην Μέση Ανατολή και Βαλκάνια ή και για να στείλουμε επιπρόσθετα στρατεύματα κατά της τρομοκρατίας στο Ιράκ και Αφγανιστάν; ή μήπως για να αποδεχθούμε το ψευδεπίγραφο όνομα των Σκοπίων ως "Μακεδονία" ; Απλώς ρωτάμε χωρίς φυσικά να αναμένουμε απάντηση από τους υπευθύνους.

Και το τελευταίο ερώτημα απευθύνεται προς την Αμερικανική πλευρά: Εξοργίζονται οι ΗΠΑ από την τρομοκρατία, αλλά γιατί δεν λαμβάνουν κανένα πολιτικό και οικονομικό μέτρον για την θεραπεία της; Διότι με τα στρατιωτικά και αστυνομικά μέτρα αντί να την καταστέλλουν την ενισχύουν. Μήπως η τρομοκρατία βολεύει το Στρατιωτικο-Βιομηχανικό σύμπλεγμα;

Οσον αφορά στον αντι-Αμερικανισμό των Ελλήνων, αυτός προέρχεται από την μακροχρόνια ενσταλλαγμένη αδικία εκ μέρους των κυβερνήσεων των ΗΠΑ σε βάρος των Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων εδώ και μισό αιώνα, προς όφελος πάντα των Τούρκων και πρόσφατα υπέρ των Σκοπιανών και Αλβανών. Και το χειρότερο η επιβολή της λαομίσητης δικτατορίας των συνταγματαρχών με αποκορύφωμα την Κυπριακή Τραγωδία απο τον σφαγέα Χένρι Κίσσιγκερ, η οποία ακόμη δεν έχει λήξει . Αυτά τα αντιαμερικανικά αισθήματα θα παρέλθουν μόνον με θετικές και δίκαιες πράξεις εκ μέρους των ΗΠΑ και όχι με τρομοκρατι

Η Τουρκία βαδίζει προς σκληροπυρηνικό Ισλαμικό Καθεστώς

Οι Ισλαμιστές στην Τουρκία έχουν εισέλθει στο βαθύ κράτος, καθιερώνουν τον έλεγχο των Ένοπλων Δυνάμεων και αρχίζουν να περιορίζουν τις ελευθερίες του τύπου. Την ίδια ώρα, η ΕΕ τους χαρίζει μια ισορροπημένη έκθεση για την ένταξή τους σαν πρότυπο μιας μέτριας μουσουλμανικής κυβέρνησης.

Θεσμικά η Τουρκία είναι το μόνο μουσουλμανικό έθνος που πέτυχε να εναρμόνιση Ισλάμ και του διαχωρισμού κράτους και θρησκείας, αλλά η Τουρκία, στην πραγματικότητα, πάσχει από τρείς σοβαρές δαίμονες:

1. Το αντισυνταγματικό απαράβατο των υπέρ-εξουσιών πολιτικών αρχηγών των κομμάτων (δεν υπάρχει ρήτρα εφαρμογής στο Τούρκικο Σύνταγμα και οι πολιτική τάξη δεν αποδέχεται θεσμικούς περιορισμούς και λογοδοσία)

2. Η διαφθορά (που προκύπτει από το παραπάνω)

3. Η απειλή του ριζοσπαστικού Ισλαμισμού (ως αποτέλεσμα των δύο παραπάνω συν την Δυτική ηλιθιότητα και άγνοια). Και εμείς στη Ελλάδα το αγνοούμαι και συχνά κάνουμε ερωτοτροπίες με καταπιεστικά μουσουλμανικά καθεστώτα με αντί-Δυτική ρητορική, παρ’ όλο που έχουμε υποφέρει πολύ από ισλαμικό φανατισμό στην ιστορία μας.

Υπάρχουν σήμερα σοβαρές αναλύσεις ότι η υπόθεση «Εργενικόν» ήταν σκηνοθετημένη από την AKP την ίδια και ότι το νυν καθεστώς του Ερντογάν μάζεψε όλους τους τύπους ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων καθηγητές, εκπαιδευτικούς και συγγραφείς και τους φυλάκισε χωρίς κατηγορητήριο και τους βασάνισε. Μερικοί πεθάνανε στη φυλακή. Τα μέσα μαζικής ενημέρωση το συγκαλύπτει.

Το καθεστώς αυτό συνάπτει συμμαχίες με την Συρία και το Ιράν, ερωτοτροπεί με τρομοκρατικές οργανώσεις σαν το Χαμάς και θησαυρίζεται από το αλόγιστο εμπόριο μεταναστών στα σύνορα μας και αρνείται να συνεργαστεί με το FRONTEX.

Οι πολιτικοί μας δεν τιμούν τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο!!!Προτιμούν να τιμούν τον Κεμάλ Ατατούρκ και όχι τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
Οι πολιτισμένοι άνθρωποι ποτέ δεν θα αποδεχθούν τη λήθη της αλήθειας και της ιστορίας! Όπως έκανε άλλωστε στο παρελθόν και ο ήρωας των Αφρικανών Νέλσον Μαντέλα, αρνούμενος με αποστροφή να τιμηθεί με το θεσμοθετημένο υψηλό «Βραβείο Κεμάλ Ατατούρκ», που του πρότεινε επίσημα η Τουρκία,Το στεφάνι που κατατέθηκε στην αλαζονεία του Κεμαλικού Τουρκισμού, επ΄ ονόματι του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν νομίζουμε να εκφράζει απολύτως κανέναν Έλληνα και Ελληνίδα ούτε στη γη, ούτε στον κόσμο των εσφαγμένων μαρτύρων του Μικρασιατικού Ολοκαυτώματος στην άλλη ζωή...παράλληλα "λησμονούν" να αποδώσουν τιμή στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο που εξαιτίας της θυσίας του οφείλουμε τη υπαρξή μας...
Στους 100 μεγάλους Έλληνες δεν υπάρχει ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος αλλά ο κύριος Λαζόπουλος θα πρέπει να αναθεωρήσουμε σα λαός λιγάκι τις...απόψεις μας αν δεν θέλουμε να χάσουμε τελείως τον πολιτισμό μας....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...