Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Ο Γ.Γιαννάκενας και ο Γ.Παπασημάκης στην Οικία του Ι.Μεταξά στην Κηφισιά

Οι Πολιτευτές του ΛΑ.ΟΣ Γ.Γιαννάκενας και Γ.Παπασημάκης στην Οικία του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά στην Κηφισιά μαζί με τον Υπεύθυνο Ορθοδοξίας του ΕΡΚΕΛ Ιωάννη Παρασκευόπουλο και τον Υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής και Διπλωματίας του ιδίου Ιδρύματος Ντιράν Ματζαριάν.

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Η 28 Οκτωβρίου είναι η μέρα εκείνη που ξαναέζησαν οι Ήρωες του 1821, η μέρα που προσετέθη άλλη μια λαμπρή σελίδα στο μέγα βιβλίο των λαμπρών πολεμικών επιτευγμάτων δια τα οποία απο την εποχή ήδη του Τρωϊκού Πολέμου αλλά και παλαιότερα σε εποχές που χάνονται στα βάθη του χρόνου είναι φημισμένη η Φυλή των Ελλήνων.
Η Μεγάλη Φυλή των Ελλήνων την οποία οι νεοέλληνες έχουν λησμονήσει και θεωρούν κάτι το παρωχημένο, κάτι ανάξιο λόγου, ότι δεν έχει σημασία ποιος είσαι και απο που κατάγεσαι, εξάλλου είναι παλαιόθεν γνωστό πως στην Ελλάδα των νεοραγιάδων ότι δηλώσεις είσαι...
Έλλην λοιπόν και ας είσαι απο το Τιμπουκτού, το Μπαγκλαντές και το Πεκίνο.

Μια ανάσα της ιστορίας όμως πρίν απο την σημερινή εποχή του ευτελισμού των πάντων και κατά συνέπεια του θελήματος του Δημιουργού, την 28η Οκτωβρίου 1940 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς στάθηκε άξιος απόγονος του Λεωνίδα και του Παλαιολόγου, του Αθανασίου Διάκου, λέγοντας το περήφημο ΟΧΙ, μια λέξη που στο άκουσμα και μόνο προκαλεί έκτοτε ρίγη σε όσους πραγματικά έχουν αίμα και καρδιά Ελληνική.

Εκείνη τη Μεγάλη Νύχτα, ήταν η ώρα για τον Ιωάννη Μεταξά να πει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Οχι. Διάλεξε το δεύτερο και αυτομάτως παρεδώσε το όνομα του στην Αθανασία.

Δεν έχουν υπάρξει ποιήται να ψάλλουν όσο θα πρέπε τον Μεγάλο Τέκνο της Κεφαλλονιάς, το άγαλμα του κείται τεμαχισμένο απο τα πλήγματα των νεοραγιάδων ή μάλλον νεογενιτσάρων που κατέχουν αυτή τη στιγμή την δοξασμένη μας Πατρίδα.

Σε λίγες ώρες οι Πολεμιστές εκείνοι που μέσα στο αίμα τους ρέει το Αίμα εκείνων που ποτέ δεν παραδώθηκαν θα πολεμούσαν σύμφωνα με τους σκληρούς όρους που ο Θεός έχει θέσει για να εκπαιδεύει τους καλύτερους του μαθητές, λίγοι εναντίων πολλών.

Ψυχή και Αίμα Ηρώων εναντίων αρμάτων και αεροπλάνων. Υλική Ισχύς κατά Πνεύματος, η Παναγιά όμως είχε διαλέξει στρατόπεδο...

Με μια κεραυνοβόλο, αλλόκοσμη, ανείπωτη Κραυγή που η ισχής της ήταν τόσο της στιγμής αλλά που φαινόταν να έρχεται απο τα βάθη των αιώνων τα χιονισμένα όρη της Ηπείρου αντήχησαν! ΑΕΡΑ!!!!. Οι Έλληνες συγκράτησαν τους βαρβάρους και σύντομα άρχισαν να τους καταδιώκουν μέσα στα εδάφη της κατεχόμενης Ηπείρου (Βορείου) και να τους συντρίβουν.

Οι δειλοί εκείνοι που κάποτε υπέθαλπταν τους προδότες και τις μεταξύ μας διενέξεις για να αδυνατίσουν την Κοσμοκρατορία των Ελληνιστικών βασιλείων και να επιβάλλουν την επάρατο ρωμαιοκρατία, οι αντίχριστοι εκείνοι που με το μανδύα του σταυροφόρου επέβαλλαν την αισχρή φραγκοκρατία, την άλωση της Βασιλευούσης (1204) και την Παράδωση της χιλιετούς Βασιλίας και Αυτοκρατορίας μας στους βαρβάρους τούρκους πήραν το μάθημα που
τους άξιζε απο τους Πολεμιστές και τις Γυναίκες της Πίνδου.

Οι σταυρωτές του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας (1919-1922) αεί προδότες ιταλοί και ο παρανοϊκος δικτάτορας Μ.Μουσολίνι που οραματιζόταν την υποδούλωση εκείνων που έδωσαν το Φώς και εξανθρώπισαν τη χώρα του, οι συνεργάτες και εξοπλίσαντες τους τούρκους στην φοβερή σφαγή του Αϊδινίου υποχωρούσαν έντρομοι μπροστά στην Ελληνική Ανωτερότητα και ασύγκριτη Υπεροχή.

Τα ελεγχόμενα απο ξένα και σκοτεινά κέντρα αποφάσεων ΜΜΕ διεξάγουν ανάμεσα στα άλλα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού (προαγωγή εκφυλισμού, κάθε είδους ανωμαλίας, διαστροφής και σκοταδισμού) μια αθλία εκστρατεία απενοχοποίησης των ιταλών φασιστών και την ρίψη εις τους Γερμανούς κάθε ευθύνης και αναθέματος.

Αυτό πέραν απο αισχρό και άδικο αποτελεί έναν πρωτοφανή βιασμό της Αλήθειας και της Ιστορικής επιστήμης. Ουδεμία διεκδίκηση ή επιθετικό σχέδιο είχαν οι Γερμανοί κατά της Ελλάδος ενώ αντιθέτως ο παράφρων Μουσολίνι και ο κακός σύμβουλος του Τσιάνο είχαν στα επεκτατικά και εγκληματικά τους σχέδια την κατάληψη της Ελλάδος.

Η ετέρα και εξίσου ιταμή πράξη των ιδίων κύκλων είναι η μη απόδοση τιμών στον Μεγάλο Ι.Μεταξά και η απόδοση του ΟΧΙ στον Λαό. Αυτό αποτελεί μια επαίσχυντη πράξη διότι
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΟΥΛΕΑ, ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ!

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ..."ΗΓΕΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ "ΝΑΙ" ΚΑΙ
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ" Ή ΟΤΙ "ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ"

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - ΟΥ ΦΕΙΣΟΜΕΘΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΗΜΩΝ - ΟΧΙ!

Γεώργιος Παπασημάκης
Αντιπρόεδρος ΜΚΟ ΕΡ.Κ.ΕΛ


*Αφιερωμένο στον Παππού μου που φέρω το όνομα του, ο οποίος πολέμισε ηρωϊκα στην Μεγάλη Μάχη της Ηπείρου και άφησε εκεί θυσία στην Πατρίδα ένα κομμάτι απο το υλικό σώμα του και όλη την ψυχή του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...