Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Η δήθεν καταδίκη του ψευδοκράτους.

Όσο υπάρχει ο τουρκικός στρατός στο νησί μας, είμαστε υποχρεωμένοι αυτόνομα και ανένταχτα να δίνουμε το παρόν μας στις αντικατοχικές εκδηλώσεις καταδίκης τους ψευδοκράτους, δίνοντας το μήνυμα σε φίλους και εχθρούς ότι είμαστε εδώ ως λαός αποφασισμένος να αγωνιστεί.
Ως είθισται αυτές τις μέρες, κόμματα και πολιτικάντηδες, πραγματοποιούν εκδηλώσεις καταδίκης του ψευδοκράτους, όχι γιατί το επιθυμούν, απλά επειδή έτσι «συνηθίζεται» εδώ και 26 χρόνια. Άλλωστε γιατί να χαλάσουν την παράδοση; Με ξύλινα λόγια, δήθεν πατριωτικού περιεχομένου, χωρίς ουσία, φλομώνουν στο ψέμα τον κυπριακό λαό, ο οποίος πλέον αδιαφορεί επικίνδυνα.Ευκαιρία να αλιεύσουν και ψήφους…
Επιπλέον έχουν και μια αηδιαστική και σαπρή υποκρισία.Ενώ από την μια καταδικάζουν την ανακήρυξη των κατεχομένων σε κράτος, από την άλλη αποδέχονται την δημιουργία τουρκοκυπριακού κρατιδίου - επάνω σε αυτά τα εδάφη - σε μια ενδεχόμενη λύση, το οποίο θα «κληρονομήσει» τους πλείστους - αν όχι όλους - τους θεσμούς της «ΤΔΒΚ», την σημαία, τον εθνικό ύμνο, ακόμη και το «σύνταγμα».Σιωπηρά αποδέχονται τον υποβιβασμό της ελεύθερης Κυπριακής Δημοκρατίας σε «ελληνοκυπριακό κρατίδιο» και την αναγνώριση του σημερινού ψευδοκράτους.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΗ.ΣΥ
...."Ο ΔΗΣΥ σημειώνει ότι, ως εθνικά υπεύθυνη παράταξη"....
Εδώ γελάμε!
Διαβάστε επίσης και την ανακοίνωση της "δημοκρατικής" ΕΔΟΝ, η οποία, υποταγμένη(όπως και οι υπόλοιπες νεολαίες)στο κομματικό κατεστημένο, υποστηρίζει ότι: "η επέτειος της ανακήρυξης του ψευδοκράτους αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για το σύνολο του λαού και την κυπριακή νεολαία ειδικότερα να επιβεβαιώσει άλλη μια φορά την προσήλωση στον τελικό στόχο. Την λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας....

"Ποιους κοροϊδεύουν;
(Ρητορικό βέβαια το ερώτημα…)

Πηγή

Μία απάντηση στην «Ελευθεροτυπία» Μία απάντηση στην «Ελευθεροτυπία»11109-plevrisΚύριε Διευθυντά,
Η κα Μόλχο εις συνέντευξίν της στην «Ελευθεροτυπίαν» (29-10-2009) ανεφέρθη εις εμέ κατά τρόπον, που πρέπει να απαντηθή.
1 Κατ' αρχήν η κα Μόλχο ισχυρίσθη, ότι «επί δικτατορίας» ήμουν καθηγητής στην Σχολήν Ευελπίδων. Ψεύδεται. Διότι ουδέποτε διετέλεσα καθηγητής στην Σχολήν Ευελπίδων, όπως κι' ουδέποτε στην ζωήν μου εισήλθα στην Σχολήν Ευελπίδων, ούτε ως επισκέπτης! Όσον αφορά στην δικτατορία της υπενθυμίζω, ότι η δικτατορία ήτο εκείνη, που με διάταγμα 301/1969 του Παπαδοπούλου ανεγνώρισε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, ως Νομικόν Πρόσωπον Δημοσίου Δικαίου!
2 Στον ισχυρισμόν της κας Μόλχο, ότι γράφω επί λέξει, αφού βάζει εισαγωγικά: «Οι Εβραίοι ένα πράγμα καταλαβαίνουν. Εκτελεστικό απόσπασμα μέσα σε 24 ώρες». Παρατηρώ, ότι η κα Μόλχο παραποιεί τα γραφόμενα, διότι εγώ γράφω (σελ.742): «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα. Κι' αυτά ελέχθησαν από έναν δημοκράτη, αλλά δυναμικόν πατριώτη». Σκοπίμως η κα Μόλχο αποκρύπτει την φράσιν ότι «κι' αυτά ελέχθησαν από έναν δημοκράτην, αλλά δυναμικόν πατριώτη» που εννοώ τον Κλεμανσώ, διότι αυτός ηπείλησε να στείλη στο εκτελεστικό απόσπασμα όχι βεβαίως όλους Εβραίους, αλλά συγκεκριμένους Εβραίους τοκογλύφους, που μνημονεύει ο Πεϋρεφίτ εις σύγγραμμά του και ανεπιτρέπτως η κα Μόλχο αποσιωπά.
Η απόφασις 913/2009 μάλιστα του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, που με απήλλαξε των εβραϊκών ψευδοκατηγοριών αποφαίνεται επί του σχετικού αποσπάσματος ότι: «Η φράση λοιπόν για εκτελεστικό απόσπασμα, που αποδίδεται στον Κλεμανώ από τον Ρ. Πεϋρεφίτ, αφορά τους συγκεκριμένους Εβραίους τοκογλύφους και επαναλαμβάνεται απλώς από τον συγγραφέα για να δώσει έμφαση στο ως άνω περιστατικό. Οι μάρτυρες κατηγορίας δεν αμφισβήτησαν με συγκεκριμένα στοιχεία ότι ο Κλεμανσώ με αφορμή το γεγονός αυτό είτε την παραπάνω φράση αλλά τον συγγραφέα (Ρ. Πέϋρεφίτ) το βιβλίο του οποίου χαρακτήρισαν μυθιστόρημα».
Επειδή η κα Μόλχο υποστηρίζει, ότι εγώ θέλω να αφαιρέσω την ελευθερίαν του λόγου από άλλους, την προκαλώ εις ελεύθερον δημόσιον διάλογον. Της δίδω την ευκαιρίαν να αποστομώση έναν «αντισημίτην». Προεξοφλώ, ότι θα αρνηθή, διότι γνωρίζει, ότι έχω δίκαιον κι' ότι θα την συντρίψω. Κα Μόλχο εάν έχετε το θάρρος τολμήσατε να συζητήσετε ελευθέρως μαζί μου, δια τους Εβραίους και τα εγκλήματά των κατά της Ελλάδος, των Χριστιανών και των Ελλήνων. Αν δεν δεχθήτε τον διάλογον, τότε μη με κατηγορήτε, ότι θέλω να στερήσω την ελευθερίαν του λόγους εις άλλους.
3Η αθωωτική απόφασις του δικαστηρίου με απαλλακτικήν πρότασιν της κας Εισαγγελέως δεν είναι «η ντροπή της Ελλάδος» όπως απρεπώς την χαρακτηρίζει η κα Μόλχο, η οποία οφείλει να σέβεται τας δικαστικάς αποφάσεις και να μη δυσφημή τους Έλληνας και τας Ελληνίδας Δικαστάς και Εισαγγελείς. Αλλά δεν περιμένω καλλιτέραν συμπεριφοράν, όταν η κα Μόλχο διακηρύσσει ότι: «δεν θα είχα καμία αξιοπρέπεια εάν δεν υπήρχε το κράτος του Ισραήλ!!» Ας μεταβή, λοιπόν στο Ισραήλ που της εξασφαλίζει την αξιοπρέπειαν. Διατί κάθεται εδώ;
Τώρα τι είδους αξιοπρέπεια εξασφαλίζει ένα κράτος δολοφόνων, βιαστών, σφαγέων, που ισοπεδώνει πόλεις, φυλακίζει με τείχος έναν λαό, σκοτώνει παιδάκια, γυναίκας κ.τ.λ. βομβαρδίζει νοσοκομεία, βασανίζει ασθενείς, εκβιάζει, παραβιάζει το διεθνές δίκαιον, διαπράττει εγκλήματα πολέμου κ.τ.λ. είναι ένα άλλο ζήτημα.

Κωνσταντίνος Πλεύρης

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΛΠΙΝΙΣΤΕΣ!


13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940 ΠΕΤΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 40!


Συντριβή της Ιταλικής Μεραρχίας Αλπινιστών Ολοκληρώνεται, σχεδόν, η αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους της ακεραιότητας του τομέα της Πίνδου μέχρι των συνόρων στο Γράμμο και επιτυγχάνεται η συντριβή της Ιταλικής Μεραρχίας Αλπινιστών (Τζούλια), που είχε διεισδύσει σε βάθος 30 χιλ. και πλάτος 20 χιλ. μέχρι του χωριού Βωβούσα, βόρεια του Μετσόβου. Γι' αυτό το αποτέλεσμα χρειάστηκε να γίνουν πεισματώδεις επιθετικές ενέργειες από την 1 Νοεμβρίου 1940, στις περιοχές των χωριών Επταχωρίου, Φούρκας, Δίστρατου, Σαμαρίνας, Βωβούσας Παλαιοσέλιου, από την Ι Μεραρχία, την Ταξιαρχία Ιππικού και άλλες μονάδες και συγκροτήματα του Β΄ Σώματος Στρατού.ΠΗΓΗ: http://www.stoxos.gr/

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕ'Ι' ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΣΑΛΑΜΙ ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΤΕΥΑΝ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!


Ελληνόπουλο 11 χρόνων ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του μουσουλμάνους σε σχολείο του Σίδνεϊ, γιατί έτρωγε σαλάμι την περίοδο της δικής τους νηστείας.
Ο Αντώνης Γρηγορίου μαζί μ' έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στη βιβλιοθήκη, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη όμως, ο ίδιος είχε δεχθεί μια γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.
«Μού ράγισε η καρδιά, όταν είδα το παιδί μου σ' αυτήν την κατάσταση», θα πει ο πατέρας του, Αντρέας Γρηγορίου.
«Όταν πήγα στο σχολείο, τον είχαν εκεί που κρατούν τα άρρωστα παιδιά» .
Το παιδί, εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο και να έχει εφιάλτες.
Μετά το γεγονός ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά, αρκετά δε παιδιά είπαν ότι φοβόντουσαν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις αν το φαγητό τους ήταν «διαφορετικό» από των άλλων, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαντάν.
Εκπρόσωπος των μουσουλμάνων, από το Τζαμί του Κόμπουρκ, θα πει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που προωθεί το Ισλάμ:
«Θα έλεγα ότι τα λυπηρά αυτά συμβάντα είναι αποτέλεσμα της ανατροφής των παιδιών, μέσα στην οικογένεια και όχι του Ισλάμ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια θαυματουργή λύση στο πρόβλημα. Για να εξαλειφθούν αυτού του είδους τα φράγματα, απαιτείται μια διαδικασία που προϋποθέτει ανοχή στα διάφορα θρησκεύματα και τους πολιτισμούς των κατοίκων αυτής της χώρας».


Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αετός για το stoxos.gr

ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ...


Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σας καλεί στις 15 Νοεμβρίου 2009, να πορευτείτε μαζί
μας για να βροντοφωνάξουμε για ακόμα μια φορά, για την Ελληνικότητα της Κύπρου μας. Ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας και να φωνάξουμε πως μόνη λύση του Κυπριακού είναι η απελευθέρωση.Ελάτε
να εναντιωθούμε για ακόμα μια φορά σε λύσεις εκτρώματα που προσπαθούν να μας πλασάρουν…ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...
http://www.facebook.com/event.php?eid=185584503904&ref=mf%CE%A4%CE%B9

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...