Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ Η ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Κ. ΑΘΗΝΑΣ,Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΤΟ ΕΡ.Κ.ΕΛ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ.

Υπουργειο Προστασίας του ΞΕΝΟΥ

Για την Παραίτηση του κυρίου Χρυσοχοιδη 115 Signatures

Published by Ιωάννης Κανελλοπουλος on Nov 04, 2009
Category: Law & Order
Region: Greece
Target: Υπουργειο Προστασίας του Πολιτη
Web site: http://www.yptp.gr
Background (Preamble):
Με την σκέψη μας στραμμένη στα δικαία αιτήματα των κατοίκων του Αγιου Παντελεήμονα και απαράδεκτη στάση της αστυνομίας υπέρ πολικά κατευθυνόμενων μειοψηφιών που εμμένουν να μην σέβονται τα ανθρωπινά δικαιώματα των Ελλήνων και να υποκινούν ανθρώπους που παράνομα εισήλθαν στην χώρα σε πράξεις ρατσιστικής βίας εναντίον Ελλήνων συμπολιτών μας θεωρούμε πως η συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να αλλάξει.

Ως Έλληνες και ευρωπαίοι πολίτες διαπιστώνουμε πως η ελληνική δημοκρατία εδώ και δέκα χρόνια λόγω ενός μεγάλου μεταναστευτικού ρεύματος έχει μετατραπει σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο ανθρώπων προερχομένων από τρίτες χώρες.

Η παρουσία ενός τόσο μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών συνάνθρωπων μας στην χώρα έχει δημιουργήσει έλλειμμα σταθερότητας στην ίδια μας την δημοκρατία και απειλεί να αλλοιώσει την εικόνα και τις συνταγματικές αρχές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Επιπροσθέτως παρατηρούμε με λύπη αλλά και οργή την κατάρρευση του εσωτερικού συστήματος ασφάλειας από τον προηγούμενο Δεκέμβριο και την δράση μη κυβερνητικών οργανώσεων με ρατσιστικές και προκλητικές εξαγγελίες εναντίον των ελλήνων. Οι εν λογω μη κυβερνητικές οργανώσεις εξωθούν τους μετανάστες σε πράξεις βίας και ρατσιστικού μίσους απέναντι σε έλληνες συμπολίτες, που θεωρούν πως ευρισκόμενοι σε ένα κράτος ευνομούμενο και με στόχο την προστασία του πολίτη, μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις και την αντίθεση τους για να κακώς κείμενα στην χώρα τους.

Από τις έως τώρα εξελίξεις διαπιστώνουμε πως ο αρμόδιος υπουργός ακολουθεί έναν εξαιρετικά επικίνδυνο δρόμο και υποκύπτει σε πιέσεις ατόμων που βρίσκονται σε αγαστή σύμπνοια με εξτρεμιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στα άκρα του πολιτικού συστήματος.

Θεωρούμε πως ως έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε ασφάλεια στην ίδια μας την χώρα . Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοιδης δεν στάθηκε ως όφειλε στο ύψος των περιστάσεων.

Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα και τις αγωνίες των συμπολιτών μας στον Αγιο Παντελεήμονα και έχοντας γνώση όλων των νομικών δυνατοτήτων που μας προσφέρονται από το ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο.
Petition:
ζητούμε την άμεση παραίτηση του κύριου Μιχάλη Χρυσοχοίδη και την μετονομασία του αρμόδιου υπουργείου για θέματα δημόσιας ασφάλειας σε Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Sign the petitionThe Για την Παραίτηση του κυρίου Χρυσοχοιδη petition to Υπουργειο Προστασίας του Πολιτη was written by Ιωάννης Κανελλοπουλος and is hosted free of charge at GoPetition.

http://gopetition.co.uk/online/31867.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ


Λαβών αιτία εκ του κατωτέρω ηλεκτρονικού μηνύματος που έλαβα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις στηριζόμενες με ιστορικά αδιάσειστα στοιχεία για την Ελληνική Αυτοκρατορία του Βυζαντίου.

ΜΗΝΥΜΑ
Αν θες να αναφερθεις στο βυζαντιο δν μπορεις να αρνηθεις οτι επροκειτο για μια πολυπολιτισμικη αυτοκρατορια εθνων και λαων που με κυριαρχο το ελληνικο πνευμα επεζησε για καποιους αιωνες!Ηταν μια καθαρη μορφη παγκοσμιοποιημενης κοινωνιας,αλλα εγω δε θα πω οτι ηταν Ελλαδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ
Όλες οι μεγάλες αυτοκρατορίες είχαν το στοιχείο της συμμετοχής με τη βία ή την πειθώ πολλών Εθνών και Πολιτισμών. Ένα εκ των Εθνών δέσποζε με την ισχύ του και διατηρούσε υποταγμένα τα υπόλοιπα.
Κανείς δεν αρνήθηκε ότι στην Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν κυρίαρχο στοιχείο οι Τούρκοι, στην Ρωσική οι Ρώσοι, στην Αγγλική οι Άγγλοι παρόλο που οι τελευταίοι ιδιαιτέρως αποτελούσαν σαφώς μειοψηφία μέσα στην αχανή, συμπεριλαμβάνουσα μάλιστα και τις Ινδίες αυτοκρατορία των, οι δε Τούρκοι ήταν επίσης μειοψηφία ανάμεσα στους Ελληνοχριστιανικούς, Σλαβικούς, Αραβικούς, Αρμενικούς Κουρδικούς και άλλους πληθυσμούς.

Στις ανωτέρω αυτοκρατορίες σαφώς υπήρχε το στοιχείο της επιβολής δια της ισχύος του Έθνους που δέσποζε, σαφώς μικρότερη υπήρξε η
Πολιτισμική επιβολή με αυξομειούμενη κατα περίπτωση βεβαίως ένταση.

Στην ένδοξη Ελληνική Αυτοκρατορία της Ανατολής, υπάρχει το στοιχείο της επιβολής πρώτα του πολιτισμού στην προκάτοχο Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και κατόπιν της μεταβάσεως στην Πολιτική επιβολή του Ελληνικού Έθνους όχι δια των όπλων αλλά δια της γλώσσης, της πληθυσμιακής υπεροχής, και βεβαιώς της γενικότερης Πολιτισμικής υπεροχής του Ελληνικού στοιχείου στο ανατολικό τμήμα της αυτοκρατορίας.

Έτσι το Βυζάντιο δημιουργήθηκε όχι διότι έτυχε οι Έλληνες να επικρατήσουν μέσω μιας στρατιωτικής υπεροχής μια δεδομένη εποχή αλλά εκ των πραγμάτων. Όχι επιφανειακώς αλλά εκ βάθρων. Δια αυτό η Μεγάλη αυτοκρατορία έζησε περισσότερο απο κάθε άλλη αφού ξεπέρασε τα 1.100 έτη βίου την ώρα που οι προαναφερθείσες ούτε το ήμισυ του βίου της δεν έφθασαν. Μόνον στους Έλληνες αρνούνται κάποιοι κύκλοι τον Ελληνικό χαρακτήρα της αυτοκρατορίας των.
Η πολεμική ενάντια στην Αυτοκρατορία εντάσεται μέσα στα πλαίσια των συμφερόντων των πρώην βαρβαρικών κρατών ανατολής και δύσης τα οποία οφείλουν μεν την ύπαρξη τους στον Ελληνικό Πολιτισμό όπως τον έλαβαν κυρίως απο την Αυτοκρατορία, όπως οφείλουν και σχεδόν όλες τις διαστάσεις του ιδιωτικού και δημοσίου βίου τους, δεν θέλουν όμως ένα ισχυρό Κράτος στην νευραλγική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου το οποίο επαξίως θα διεκδικεί μερίδιο όχι μόνο στην τοπική αλλά και στην παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων.


Αυτός είναι και ο λόγος που οι βάρβαροι της δύσης πρώτοι το 1204 με την επαίσχυντη 4η "σταυροφορία και με δόλο εκμεταλλεύθηκαν τις δυναστικές έριδες μεταξύ των μελών του Βασιλικού μας Οίκου των Αγγέλων και κατέλαβαν την Πρωτεύουσα μας Κωνσταντινούπολη την οποία λεηλάτησαν με τον πιο βάρβαρο τρόπο και προχώρησαν στην διανομή των εδαφών της Αυτοκρατορίας. Το γεγονός αυτό επέφερε τέτοιο πλήγμα στην άλλοτε Κραταιά Βασιλεία των Ελλήνων Αυτοκρατόρων που ποτέ δεν συνήλθε, οδηγώντας την στην δεύτερη άλωση και κατοχή απο τους άλλους βαρβάρους, της ανατολής αυτή τη φορά, τους οθωμανούς τούρκους αν και ο τελευταίος Βασιλέας και Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος ΙΑ' Δραγασης Παλαιολόγος και οι τελευταίοι πιστοί του άρχοντες αντιστάθηκαν μέχρις εσχάτων (1453).

Μετά την άλωση και ιδιαιτέρως μετά την ναυμαχία της Ναυπάκτου εδημιουργήθη η εντύπωση ότι οι δυτικοί άρχισαν να αλλάζουν στάση
και να πολεμούν υπέρ της απελευθερώσεως των Ελλήνων αφού μετανόησαν για το σφάλμα τους να καταστρέψουν την αυτοκρατορία και μετα να την αφήσουν αβοήθητη αν και ομόθρησκη να χαθει μεσα στην Τουρκική θάλασσα που την περιέσφιγγε.

Οποία πλάνη. Οι βάρβαροι της δύσης διατηρούσαν τις περισσότερες φορές φιλικότατες σχέσεις με τους μογγολικής καταγωγής τούρκους και οι όποιες διενέξεις μεταξύ τους έλαβαν χώρα όταν τα συμφέροντα τους υπήρξαν αντικρουόμενα. Η δε διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που υποβοήθησαν οι δυτικές δυνάμεις έγινε με τον τρόπο που έγινε για να μοιραστεί η περιοχη των βαλκανίων και της εγγυούς ανατολής σε κρατίδια μαριονέτες εκ των οποίων κανένα δεν θα υπερίσχυε τοπικά και έτσι εκείνοι θα διοικούσαν ανενόχλητοι εφαρμόζοντας την τακτική διαίρει και βασίλευε.

Προτίμησαν δε αυτή την πολιτική της διάλυσης της αιματοβαμμένης και εγκληματικής αυτοκρατορίας των οθωμανών φοβούμενη την ραγδαία άνοδο του Ελληνισμού μέσα στην ίδια την τουρκική αυτοκρατορία και την επερχόμενη επικράτηση του είτε δια των όπλων είτε εκ των έσω γεγονός που θα επέφερε την Ανάσταση του Βυζαντίου, γεγονός που ήταν και είναι ιδιαιτέρως απευκτέο δια αυτούς.

Δεν θέλουν λοιπόν οι μεγάλες δυνάμεις ισχυρό Κράτος στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου αλλά αδύναμα κρατίδια που ευκόλως θα ελέγχουν, προτίμησαν και κάποιοι εξ αυτών προτιμούν ακόμη μια αυτοκρατορία ως η τουρκική η οποία ήταν οικονομικά ασθενής και τους επέτρεπε ή θα τους επιτρέψει την οικονομική διείσδυση και έλεγχο, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν μια ισχυρή δύναμη η οποία θα επικρατούσε και οικονομικά όπως θα ήταν η Αναστημένη Αυτοκρατορία των Ελλήνων προσαρμοσμένη βέβαια στα σύγχρονα πλαίσια.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά εντάσεται η πολεμική ενάντια στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία γενικότερα αλλά και η άρνηση της Ελληνικότητας της ειδικότερα.

Γεώργιος Παπασημάκης
Αντιπρόεδρος ΜΚΟ ΕΡ.Κ.ΕΛ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Η πόλη των γιγάντων !!!Ο μύθος λέει πως οι πρώτοι κάτοικοι της Κυπαρισσίας ήταν οι γίγαντες που έφτιαξαν το «Κάστρο των Γιγάντων», το οποίο θα δείτε πάνω από την Άνω Πόλη. Η Κυπαρισσία κατοικήθηκε ήδη από την Προϊστορική Εποχή, ενώ στα ομηρικά χρόνια ανήκε στο βασί λειο του Νέστορα.
Όσο για το κάστρο της, κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς κτίστηκε, ωστόσο ο τρόπος της οχύρωσης του υποδηλώνει ότι αυτό έγινε κατά τη Μυκηναϊκή Περίοδο. Κατά τη Μυθολογία, η Κυπαρισσία υπήρξε κτίσμα των «Γιγάντων» (προσωποποιήσεις των ορμών της θάλασσας), οι οποίοι φαίνεται πως έχτισαν και την ακρόπολή της στην οποία πυργώθηκε το κατοπινό βυζαντινοφράγκικο κάστρο της. Ένα κάστρο χτισμένο με πέτρες μήκους 4μ. και πλάτους 1,64μ., και άλλες μήκους 1,38μ. και πλάτους 1,80μ. οι οποίες (λόγω του μεγέθους τους) αποτελούν απόδειξη ότι χτίστηκε από τους Γίγαντες.

πηγη: http://newsmessinia.blogspot.com/2009/10/blog-post_7299.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...