Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

e-πιλογές

"Έλληνες",Αλβανοί,Λετονοί,Βούλγαροι,Ιορδανοί,Γάλλοι,Ισπανοί,Πολωνοί "Τίμησαν" για δεύτερη μέρα την μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Αίσχος!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

“ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ”

Η Κάστα των Περιούσιων και πώς παντρεύονται μεταξύ τους!

30/11/2009
Μια διδακτική, όσο τίποτα, κοσμική είδηση.
Η Κάστα των Περιούσιων και πώς παντρεύονται μεταξύ τους!

Η διαπλοκή, των οικογενειών του συστήματος, και η άνωθεν ευλογία. Ο απατεών κατά σύστημα, επαγγελματίας πολιτικός, ο τέως πρόεδρος, η νυν αντιπρόεδρος, η Goldman Sachs, η εβραία δημοσιογράφος και ακτιβίστρια πεθερά, η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ , τα δικαιώματα των γυναικών και η συναγωγή.

Του Σπύρου Χατζάρα

«Η Τσέλσι, (Chelsea) η μοναδική κόρη του Αμερικανού πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της νυν υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, πρόκειται να παντρευτεί το προσεχές καλοκαίρι με τον από καιρό σύντροφό της, έγινε σήμερα γνωστό.Το ζευγάρι θα παντρευτεί το καλοκαίρι του 2010.
Η νεαρή Τσέλσι, 29 χρόνων, ανακοίνωσε στους φίλους της μόλις την Παρασκευή το χαρμόσυνο γεγονός την επομένη της αμερικανικής γιορτής των Ευχαριστιών».
Πέρυσι τα ΜΜΕ από κεκτημένη ταχύτητα έγραψαν πως ο γάμος επρόκειτο να γίνει το περασμένο καλοκαίρι και η Τσέλσι με τον Μαρκ κατά την τωρινή ανακοίνωση του γάμου τους τα διόρθωσαν δηλώνοντας: «Δεν παντρευτήκαμε πέρυσι, παρά τα εκτεταμένα ρεπορτάζ για το γάμο μας, αλλά θα το κάνουμε φέτος και είστε όλοι καλεσμένοι για να γιορτάσετε μαζί μας τη μεγάλη μας ευτυχία».
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_30/11/2009_310791

Ο Αρραβωνιαστικός της Chelsea , Marc Mezvinsky, εργάζεται στην Goldman Sachs και είναι γιος του πρώην Δημοκρατικού Βουλευτή της Iowa Edward Mezvinsky (1906-1970, 1972 – 1976) που έχει καταδικαστεί για απάτες σε βάρος επενδυτών , και εξέτισε ποινή 7 ετών, (2002-2008), και της δημοσιογράφου του NBC και επίσης Δημοκρατικής βουλευτού, της Pennsylvania Marjorie Margolies Mezvinsky, (1993 - 1995).
Η Chelsea και Marc εκτέλεσαν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα για την «γιορτή των Ευχαριστιών» (Thanksgiving day) σύμφωνα με το, «The Jewish Telegraphic Agency» , στην Εβραϊκή Θεολογική Σχολή της νέας Υόρκης,( Jewish Theological Seminary in New York), διότι ο Marc Mezvinsky είναι Εβραίος.
Το Jewish Telegraphic Agency επισημαίνει ότι «δεν έγινε γνωστό», εάν η Chelsea , που τώρα είναι «Μεθοδίστρια» θα ασπαστεί τον ιουδαϊσμό πριν τον γάμο.

Ο «πεθερός» που είναι επαγγελματίας πολιτικός, και (απατεών) επιχειρηματίας, ήταν γιος ενός μπακάλη, του Abe Mezvinsky, και γεννήθηκε το 1937 στην Ames της Iowa.

Το «σύστημα» τον έστειλε το 1965 στο κογκρέσο όπου δούλεψε για λογαριασμό του Ρεπουμπλικανού Neal Smith, και το 1968 εξελέγη βουλευτής, σαν δικηγόρος υπερασπιστής των καταναλωτών. Το 1976 παντρεύτηκε την (επίσης εβραία) δημοσιογράφο Marjorie Margolies, η οποία στη συνέχεια έγινε πολιτικός. Αφού τελείωσε με το Κογκρέσο , ο Edward Mezvinsky, τοποθετήθηκε (από το «σύστημα») στην επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, όπου εργάστηκε ως το 1979.
Το 1980 επέστρεψε στην πολιτική και ήταν υποψήφιος γερουσιαστής στην Πενσυλβάνια . Έχασε και τον έκαναν πρόεδρο της κομματικής οργάνωσης στην Πολιτεία, ενώ το έριξε στις δουλειές. Στο δικαστήριο που τον καταδίκασε διαπιστώθηκε ότι σε όλες τις επιχειρηματικές συμφωνίες του, από 1980 μέχρι το 2000 , υπήρχαν στοιχεία απάτης.
Το 1990 προσπάθησε ανεπιτυχώς να πάρει το χρίσμα του αναπληρωτή κυβερνήτη.

Η ακτιβίστρια «πεθερά» (67 ετών ) είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Women’s Campaign International (WCI), που προσφέρει προγράμματα εξειδίκευσης για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο και διδάσκει στο Fels Institute of Government στο πανεπιστήμιο της Pennsylvania.

Η Ταυτότητα του WCI:
Women's Campaign International (WCI) is a United States-based, nonprofit, nonpartisan organization dedicated to increasing the participation of women in political and democratic processes worldwide. WCI's mission is to increase the number of female elected officials throughout the world, ensure their effectiveness once elected and build the capacity of local organizations working on women's issues.
Πεδίο δράσης: Afghanistan, Azerbaijan, Bosnia-Herzegovina, Colombia, Ethiopia, Haiti, Liberia ,Malawi, Namibia, Palestinian Territories, Romania, Sri Lanka, Tanzania, Uganda, USA, Venezuela.
http://www.womenscampaigninternational.org/
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_4005.html

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

..

ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΒΕΤΟ". ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜOΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"...

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ... ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ (ΕΠΙ ΛΕΞΗ) ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕ -ΜΠΕ... ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΣΗ...

Σε καταρχήν πολιτική συμφωνία τείνει να καταλήξει το Συμβούλιο των υπουργών εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα των διαπραγματεύσεων ΕΕ - ΠΓΔΜ. Η Σουηδική προεδρία υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι ένα κείμενο τελικών συμπερασμάτων του συμβουλίου στο οποίο αναφερόταν ότι η ΕΕ θα εξετάσει τον Μάρτιο αν πληρούνται οι συνθήκες για την έναρξη αυτών των διαπραγματεύσεων, κάτι το οποίο δεν ικανοποιούσε την ελληνική διπλωματία.
Επί του θέματος αυτού η ΕΕ εμφανίστηκε σε μεγάλο βαθμό διχασμένη με σειρά χωρών να υποστηρίζουν ότι η έναρξη των διαπραγματεύσεων αποτελεί παράγοντα σταθεροποίησης στα Βαλκάνια και ορισμένες άλλες χώρες υποστηρίζουν ότι η ΕΕ πρέπει να δείξει στάση αλληλεγγύης προς την Ελλάδα.
Μετά από μακρές διαβουλεύσεις επετεύχθη μια καταρχήν πολιτική συμφωνία η οποία σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις ικανοποιεί την ελληνική πλευρά αφού δεν υπάρχει αναφορά περί έναρξης των διαπραγματεύσεων τον Μάρτιο. Επίσης η ελληνική πλευρά εμφανίζεται ικανοποιημένη και από το γεγονός ότι αλλάζουν οι διατυπώσεις και συνεπώς δεν τίθεται θέμα δέσμευσης της ΕΕ για έναρξη των διαπραγματεύσεων. Η καταρχήν πολιτική συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά αύριο. Οι 27 θα συμφωνήσουν σε ένα κείμενο το οποίο αναμένεται να ικανοποιεί την ελληνική διπλωματία.
Ανάλογες διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν αύριο και για το θέμα της Τουρκίας όπου η ΕΕ εμφανίζεται επίσης διχασμένη με σειρά χωρών να υποστηρίζουν ότι πρέπει να σταλεί ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία, ενώ άλλες χώρες εμμένουν στη θέση ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί ανάλογο μήνυμα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΕΤΑΙΡΟΙ


Χτες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Κωνσταντινούπολη μεταξύ του Ταγίπ Ερντογάν και του Πρωθυπουργού του ψευτοκρατιδίου των Σκοπίων Νικολά Γκρουέφσκι, ο Τούρκος Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε εντέχνως να δηλώσει την υποστήριξη του ως προς την ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων, αναφέροντας ότι "η ΠΓΔΜ αποτελεί πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, εξαιτίας της συμμετοχής της στις διεθνείς αποστολές της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας", ενώ στην ομιλία που παρέθεσε στα εγκαίνια των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία παρευρέθηκε και ο Γκρουέφσκι, ανέφερε σχετικά με το μείζον θέμα της ονομασίας ότι "η Ελλάδα πρέπει να πάψει να ασχολείται με ασήμαντα ζητήματα και να επιτρέψει στη Μακεδονία να αποκαλείται Μακεδονία, προς το συμφέρον ολόκληρης της περιοχής". Και, φυσικά, ο Πρόεδρος του ψευτοκρατιδίου σε μία κίνηση καλής πίστεως δεν αρνήθηκε να δηλώσει δημοσίως την εγκάρδια φιλία που υπάρχει ανάμεσα στα δύο εχθρικά διακείμενα κατά της Ελλάδος κράτη, υποστηρίζοντας ευθαρσώς ότι "Η Τουρκία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές και φίλους της χώρας μου".

Να σημειώσουμε ότι εν μέσω της συνάντησης τους παρευρέθηκαν και σε εργασίες επιχειρηματικού φόρουμ, που σχετίζονται με την οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και την προοπτική αύξησης των τούρκικων επενδύσεων στα Σκόπια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...