Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Μαξ Κάιζερ για την Ελληνική Κρίση.

-Ένα ακόμη έγκλημα τού Σημήτη σέ βάρος τής Ελλάδος αποκαλύπτεται:
Πώς παρέδωσε τήν χώρα βορά στούς διεθνείς κερδοσκόπους τής Γκόλντμαν καί Ζάκς.. (Εβραϊκών-σιωνιστικών συμφερόντων η προαναφερθείσα εταιρεία)
Νά πιστέψουμε καί κάποιες φήμες πού φέρουν τόν Κώστα Σημήτη εβραϊκής καταγωγής; Λέγεται οτι τό πραγματικό του επίθετο είναι Αβουρή..
Ίσως έτσι νά εξηγούνται όλα!
Κι όλο πλησιάζει κι όλο έρχετε
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΔΕΣ ΜΟΥ! ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΩΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!
--- ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚOΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!! Ο ΚΑΙΖΕΡ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ... ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΑΝΤΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΓΟΥΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!! ΟΙ ΔΥΟ 'έλληνες' με 'βαρύγδουπους Τίτλους' προτείνουν ΥΠΟΤΑΓΗ!!
ΒΙΝΤΕΟ Max Keiser on the Greek Crisis με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!
Μαξ Κάιζερ για την Ελληνική Κρίση.
http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk
http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk
Ζωντανή συζήτηση στο Al Jazeera με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαικών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη - οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας Saudi Franzi, και ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά απο το Παρίσι.
Χαμός!
Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περί της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα..., ότι πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) ότι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, ότι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και ότι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι από τους "δικούς" μας εδώ και στην Ευρώπη.
Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!
Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια! Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ρε.
http://omadeon.wordpress.com/2010/03/16/max-keiser-in-greek1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: