Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

Σκοπός το αίμα, που θα φρενάριζε τον λαϊκό ξεσηκωμό

Σκοπός το αίμα, που θα φρενάριζε τον λαϊκό ξεσηκωμό
«Δυνάμεις που αρέσκονται στην τυφλή βία, δυνάμεις με ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά, εκμεταλλεύθηκαν την ειρηνική διαδήλωση των εργαζομένων και με βόμβες μολότοφ προκάλεσαν το θάνατο τριών συμπολιτών μας και έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή άλλων»
Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή, προς ιθαγενείς, δια στόματος του υπουργού… «Προστασίας του Πολίτη» που επί των ημερών του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η Αθήνα μεταβλήθηκε σε Καμπούλ!
Γιατί η… άλλη, η ανεπίσημη εκδοχή που απευθύνεται σε έλλογους πολίτες, θέτει τα γεγονότα κάτω από εντελώς διαφορετικό πρίσμα που γεννά εύλογα ερωτήματα και… διαπιστώσεις.
Η ανεπίσημη λοιπόν εκδοχή έχει ως εξής: «Σκοτεινές δυνάμεις που αρέσκονται στην «επαγγελματική βία», δυνάμεις με ξεκάθαρα προβοκατόρικη και κατευθυνόμενη στόχευση και συμπεριφορά, εκμεταλλεύθηκαν την ειρηνική διαδήλωση των εργαζομένων και με οργανωμένο σχέδιο προκάλεσαν το θάνατο τριών συμπολιτών μας και έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή άλλων».
Χθες είχαμε μια ιδιότυπη και αποκαλυπτική συνεργασία. «Δυνάμεις κρούσης» των άκρων, που πρωταγωνιστούν στην βία, με χρονία «δήθεν» αντιπαλότητα, ως εκ …θαύματος χθες «έπαιζαν με την ίδια φανέλα».
Τι και εάν η εξωτερική εμφάνιση τούς πρόδιδε στα μάτια του παρατηρητικού και του γνώστη; Ο σκύλος και η γάτα… αδελφωμένοι, καθοδηγούμενοι από τα… γεράκια!
Σκοπός τους το αίμα, που θα φρενάριζε τον λαϊκό ξεσηκωμό. Είναι ξεκάθαρο Ποιοι ( εντός, εκτός και τα αυτά) ωφελούνται. Ανέκαθεν τα σχέδια των γερακιών στην χώρα μας περιελάμβαναν αίμα. Όλως τυχαίως με αυτό ΠΑΝΤΟΤΕ ωφελείται και εξυπηρετείται ένας συγκεκριμένος πολιτικός χώρος ( με την στενή έννοια και όχι με την ευρύτερη, αφού οι πολλοί χωρίς να το καταλαβαίνουν περιλαμβάνονται και αυτοί στα θύματα).
Η χθεσινή ημέρα επίσης αποκάλυπτε ότι στους χώρους αυτούς των «επαγγελματιών» της βίας έχουν πρόσβαση και διάφορα επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα.
Η στοχευμένη πυρπόληση του κτηρίου του υπουργείου Οικονομικών στο οποίο στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα η υπηρεσία του ΣΔΟΕ που ασχολείται με τις πολύ μεγάλες υποθέσεις είναι αποκαλυπτική.
Λίγοι ξέρουν ότι διάφοροι φάκελοι (λόγω του όγκου τους) με στοιχεία, δεν είχαν προλάβει να μετακινηθούν από το πρώην κτήριο του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα στοιχεία να… καούν!
Αυτή είναι λοιπόν η ανεπίσημη εκδοχή ,και όπως έλεγε ο Αφροαμερικανός ηγέτης Martin Luther King, «Όλα όσα βλέπουμε είναι η σκιά που ρίχνουν αυτά που δεν βλέπουμε»

ΥΓ. Όσον αφορά τον υπουργό… «Προστασίας του Πολίτη» τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα. Είχε δηλώσει όταν παρέλαβε το υπουργείο ότι επειδή έχει φίλους… αντιεξουσιαστές και αναρχικούς θα τους πλησίαζε για …διάλογο. Τι έγινε; Τους πλησίασε; Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι «γνωστοί – άγνωστοι» κ. Χρυσοχοϊδη; Αυτούς ψάχνει και ο εισαγγελέας που επιλήφθηκε της δολοφονίας των τριών αθώων εργαζομένων μέσα στην τράπεζα. Γιατί δεν μιλάτε;
Πηγή
http://www.politis-gr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: