Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ

ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ26.07.2010 παραμονή της γιορτής του Αγ. Παντελεήμονα, 7.30 το απόγευμα . Η εκκλησία ασφυκτικά γεμάτη καθώς και ο χώρος έξω στις 2 πλατείες, με τον κόσμο να κάθεται στα σκαλιά και στα παγκάκια για να παρακολουθήσει την λειτουργία από τα μεγάφωνα της εκκλησίας.

Γιορτή για την εκκλησία μας, την ενορία μας και την ευρύτερη περιοχή , με ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις μαύρες μέρες της κυβερνητικής και αλλοδαπής κατοχής και τρομοκρατίας που ζούμε.Οι μόνιμοι λαθρομετανάστες (Αφγανοί, πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί, γυφτορουμάνοι) έχουν απομακρυνθεί από τον γύρω χώρο, είτε λόγω αστυνομίας( που εξαφανίζονται στην παρουσία των αστυνομικών –ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;) , είτε γιατί είναι μουσουλμάνοι και δεν μετέχουν σε χριστιανική γιορτή.Οι κάτοικοι καθόμαστε στα πεζούλια ακούγοντας την λειτουργία , χαιρετιόμαστε με τους γείτονες, ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή λευτεριά για του χρόνου, ο ένας στον άλλο. Χαιρόμαστε και τιμούμε τον πολιούχο της μαρτυρικής περιοχής μας, όταν μπροστά μας εκεί στα σκαλιά της εκκλησίας, κατά την διάρκεια της λειτουργίας, μπροστά σε όλο τον κόσμο έρχεται ένα παιδάκι , γυμνό από την μέση και κάτω μόνο με το μπλουζάκι του και κάνει την ανάγκη του μπροστά μας στα σκαλιά. Κάποια γειτόνισσα από όλους που καθόμασταν λέει στο παιδάκι ότι δεν επιτρέπεται αυτό που κάνει , εδώ που το κάνει, την ώρα που το κάνει και ρωτάει που είναι η μητέρα του.

Τότε σηκώνονται τρεις Αλβανίδες προκλητικά , λες και μας περίμεναν, από τα σκαλιά, και με θράσος και επιθετικό ύφος μας απαντάνε: τι θέλετε;. Τους απαντάμε ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται και με το ίδιο ύφος μας απαντούν:Ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ Εδώ.

Σαστισμένες τις ρωτήσαμε τι εννοούν Ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ και επίσης να φύγουμε από πού;; Από την εκκλησία που βαφτιστήκαμε; Από την πλατεία που μεγαλώσαμε; Από την γειτονιά που μένουμε; Από το σπίτι μας; Από την Χώρα μας; Από πού;;;;;Η απάντηση των 3 Αλβανίδων χωρίς άλλη κουβέντα, που σημειώνουμε μένουν στην Κυψέλη, ήταν να ορμήξουν καταπάνω μας, να μας πετάξουν 2 γεμάτα μεγάλα μπουκάλια νερό , ουρλιάζοντας ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και να προσπαθήσουν να μας δείρουνε. Προσπαθήσαμε και αποφύγαμε τα μπουκάλια και τις μπουνιές όταν η μια Αλβανίδα που ήταν η μητέρα του παιδιού και έγκυος σήκωσε σαν τον Σβαρτζενεγκερ ολόκληρο καρότσι και μας το πέταξε με δύναμη καταπάνω μας, αφού τα μπουκάλια δεν μας πέτυχαν. Το αποφύγαμε και αυτό και αρπάζει το καρότσι η δεύτερη και μας το ξαναπετάει. Η τρίτη ήταν από πίσω μας περικυκλώνοντας μας και σε κατάσταση αμόκ οι 3 Αλβανίδες μας ξαναεπιτιθενται με γροθιές με αποτέλεσμα σε μία γειτόνισσα να σπάσουν 3 δόντια. Παρενέβησαν άλλοι κάτοικοι άντρες για να τις σταματήσουν και μετά από κάποιες ξόφαλτσες που έφαγαν και αυτοί αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν μένος τους, ήρθε η αστυνομία και τις προσήγαγε στο Τμήμα τις 2 από αυτές. Υποβλήθηκαν μηνύσεις από τους κατοίκους και οδηγήθηκε η τραυματισμένη Ελληνίδα στον Ιατροδικαστή.

Κατά την διάρκεια της παραμονής των μηνυτών και μηνυομένων στο ΑΤ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ οι Αλβανίδες, παρουσία των Αστυνομικών αποκάλεσαν ξανά τις Ελληνίδες που υπέβαλλαν μήνυση ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και τις απείλησαν ότι ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ, 3.500 Αλβανοί μένουμε εδώ .

ΟΙ Αστυνομικοί περιορίστηκαν να τους κάνουν παρατήρηση και μάλιστα η τρίτη Αλβανίδα που προσήχθη από τους κατοίκους κατάφερε και διέφυγε μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα.Την 28.07.2010 η υπόθεση εκδικάστηκε κατά το ήμισυ διότι ο εισαγγελέας που άσκησε την ποινική δίωξη την άσκησε κατά το ήμισυ και ελλιπή (ΤΥΧΑΙΟ;;;;;) με αποτέλεσμα η έγκυος Αλβανίδα να αφεθεί ελεύθερη αντί να παραμείνει φρουρούμενη στο νοσοκομείο, για να δικαστεί αργότερα αν την ξαναβρούνε και αυτή που ήταν παρούσα, να δικαστεί μόνο για το μπουκάλι που πέταξε και το ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που είπε.

Όσο για την 3η αλβανίδα που απέδρασε από το Αστυν. Τμήμα καθώς και για τις απειλές από τους 3.500 Αλβανούς της περιοχής για την σωματική ακεραιότητα των εμπλεκομένων Ελλήνων ούτε συζήτηση, τόσο από τους Αστυνομικούς όσο και από τον Εισαγγελέα.(τυχαίο;)Για εσκεμμένη και προβοκατόρικη συμπεριφορά (μένουν στην Κυψέλη και κατέβηκαν στον Αγ. Παντελεήμονα, όταν εμείς φεύγουμε από εδώ και πάμε στην Φωκίωνος να ανασάνουμε) , για την προσβολή ιερών συμβόλων και για την εσκεμμένη σωματική βλάβη ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Από ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ (ΤΥΧΑΙΟ;;;;).Ο δε Έλληνας δικηγόρος τους Γ.Κ. που διατηρεί δικηγορικό γραφείο ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,μας ενημέρωσε ότι ένα παιδάκι που το βάλανε επι τούτου να κατουρήσει στο ιερό της εκκλησίας για παράδειγμα, δεν μπορούμε να του κάνουμε παρατήρηση γιατί το νουθετούμε και δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα, ψευδομαρτύρησε για την έγκυο ότι ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΩΡΑ και στην αγόρευση του αποκάλεσε τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Η μήνυση κατά του δικηγόρου Γ.Κ. για την συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα έχει ήδη κατατεθεί.Αν ο σεβασμός προς τους λαθρομετανάστες είναι να τους επιτρέπουμε να προσβάλλουν τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ των Ελλήνων, αν η ενσωμάτωση των αλλοδαπών σημαίνει ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΩΡΑ Μας , σε ΑΛΒΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΤΟΤΕ ΌΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανοιχτός και κηρυγμένος πόλεμος για την διατήρηση του ΗΘΟΥΣ, ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ και ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ Της ΧΩΡΑΣ Μας.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Κάθε ΗΜΕΡΑ, Κάθε ΩΡΑ Κάθε ΛΕΠΤΟ, ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ Μας ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ.

Δείξτε στους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες τον ίδιο σεβασμό με τον ίδιο τρόπο που μας τον δείχνουν και αυτοί:

ΚΛΟΠΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΦΟΝΟΙ, ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Μας, ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ Μας, ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Μας, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ

ΤΙΜΗΣΤΕ Τους λαθρομετανάστες Όπως Μας ΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .Όλοι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ μα και οι λειτουργοί της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που εκτελούν εντολές διάλυσης αυτής της Χώρας ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ για:

ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,για

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , για

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Της ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, για

ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ Της ΨΥΧΗΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Κάθε ΕΛΛΗΝΑ .

Και πρέπει να τιμωρηθούν όπως αξίζει στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΤΙΜΗΣΤΕ Τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ,τους ΠΑΠΑΔΕΣ, Όπως Μας ΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .

Αν κάποιοι νομίζετε ότι με προβοκάτσιες θα τρομάξετε και θα αναγκάσετε τους Έλληνες ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ αλλά και όλης της Χώρας, να γονατίσουν και προσκυνημένοι να περιμένουν τον θάνατο που τους ετοιμάζετε ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

Όσο και να μας απειλείτε με Αλβανούς , Αφγανούς , με τον κατάπτυστο ιερέα(;) ΠΡΟΚΟΠΗ που ήρθε να συνεχίσει την διατεταγμένη υπηρεσία του ΧΑΦΙΕ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, με τις ευλογίες και με εντολές του ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ και που ακόμα και χθες στο κήρυγμα του στη γιορτή του Αγ.Παντελεήμονα, μιλούσε υπέρ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ και κατά των ελάχιστων Ελλήνων.Όποιους και να στείλετε, είμαστε όρθιοι, ο πόλεμος ξεκίνησε , ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ Είναι ΨΗΛΑ ΚΑΙ Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ Είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ .ΚATOIKOI ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, agiospanteleimonas@gmail.com,693030444

Δεν υπάρχουν σχόλια: