Περί Μεταναστών - Ο πραγματικός όρος 'ΞΕΝΙΑ' (φιλοξενία)

Περί Μεταναστών - Ο πραγματικός όρος 'ΞΕΝΙΑ' (φιλοξενία)

Αντιγραφή από http://www.knossopolis.gr

Πολύδωρος

"Εμείς οι Εβραίοι, εμείς οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε οι καταστροφείς για πάντα. Ό,τι κι αν κάνετε δεν θα ικανοποιηθούν τις ανάγκες και οι απαιτήσεις μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα διότι χρειαζόμαστε έναν Κόσμο (δεν μιλά για χώρα) κατά-δικό μας" - Maurice Samuel, 'You Gentiles', 1924.

Περί Μεταναστών

Το μεταναστευτικό απασχολεί εδώ και καιρό την Ελληνική κοινωνία. Κάποιοι είναι υπέρ και κάποιοι κατά. Στα ΜΜΕ η προπαγάνδα υπέρ των μεταναστών είναι σαφής από δημοσιογράφους και πολιτικούς. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ, το πως είναι δυνατόν κλέφτες, ψεύτες και απατεώνες να τους πιάνει το ευαίσθητο για τους αλλοδαπούς;

Ας δούμε όμως μερικά πράγματα επί του σοβαρού αυτού θέματος:

Τα επιχειρήματα αυτών που υποστηρίζονται την έλευση των μεταναστών είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί ψάχνουν για ένα καλύτερο αύριο και ένα κομμάτι ψωμί, και ότι εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε σε αυτό λόγω καλοσύνης.

Ναι όντως αυτοί οι άνθρωποι είναι κατατρεγμένοι, Ναι όντως αφήσανε τις πατρίδες τους λόγω τραγικών καταστάσεων που συμβαίνουν εκεί, Ναι όντως είναι ιερό για τον κάθε άνθρωπο να έχει ένα κομμάτι ψωμί για να μην πεινάει και μια στέγη για να μην κρυώνει, Ναι όντως οφείλουμε ως συνάνθρωποι εμείς που έχουμε να τους δώσουμε να φάνε και αυτοί, δεν διαφωνεί κανείς σε όλα αυτά, αρκεί το οικοδόμημα να έχει ισορροπία μέτρο και οργάνωση, αλλιώς θα πέσει να πλακώσει και εκείνους και εμάς.

Ας εξετάσουμε τώρα για το αν είναι εφαρμόσιμο το να είναι τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών στην Ελλάδα ή όχι:

Η κάθε χώρα μπορεί να δεχθεί ένα ποσοστό μεταναστών αναλόγως της οικονομικής δύναμης που έχει. Η Γερμανία, η Γαλλία, η Αμερική, η Αγγλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία που έχουν βαριές βιομηχανίες μπορούν να δεχθούν μεγάλο ποσοστό μεταναστών διότι οι ανάγκες εργατικού δυναμικού είναι αναλόγως αυξημένες. Μην ξεχνάμε ότι για κάθε ευρώ που θα πληρωθεί ο μετανάστης, η βιομηχανία θα κερδίσει 1000. Το κέρδος αυτό που θα καρπωθεί η βιομηχανία (με εισροή συναλλάγματος) θα περάσει κατ επέκταση μέρος αυτού και στο κράτος μέσω φόρων, οι οποίοι θα γίνουν αποθεματικό για δανεισμό τρίτων. Στην ουσία δηλαδή τον πλούτο π.χ. της Γερμανίας τον παράγουν οι πολλοί μετανάστες, οπότε δεν τίθεται θέμα καλοσύνης αλλά εκμετάλλευσης.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα από την Γερμανία, Γαλλία κτλ, διότι δεν παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ δεν εξάγουμε ΤΙΠΟΤΑ έσοδα δεν έχουμε από ΠΟΥΘΕΝΑ, ζούμε και κινούμαστε με τα τεράστια δάνεια των τραπεζών από την μεταπολίτευση και ιδιαιτέρως από το 1981 και μετά. Οι μετανάστες λοιπόν που ζουν και εργάζονται εδώ στην ουσία πληρώνονται από τα δάνεια, το έργο που παράγουν δεν αποφέρει εισροή χρημάτων από το εξωτερικό, οπότε δεν βοηθάνε στην οικονομία όπως λένε τα ΜΜΕ αλλά αντιθέτως συνεισφέρουν στην κατάπτωση της, διότι τα 12 ΔΙΣ που στέλνουν κάθε χρόνο στις χώρες τους λείπουν από την αγορά, και ο μόνος τρόπος για να καλυφθεί το ποσόν αυτό είναι με...δανεισμό!

Τα δανεικά όμως θα κληθούμε ΕΜΕΙΣ να τα ξεπληρώσουμε και όχι οι αλλοδαποί, όταν θα έρθει το ΔΝΤ και θα πει "μου χρωστάς τόσα σε ρευστό και εφόσον δεν έχεις να μου τα δώσεις θα σου πάρω ότι έχεις και δεν έχεις" τότε θα καταλάβουμε, αλλά θα είναι αργά.

Και επειδή κάποιοι από εσάς θα σκέφτηκαν ότι "όπως οι αλλοδαποί μετανάστες στέλνουν χρήματα στις χώρες τους, έτσι και οι Έλληνες μετανάστες στέλνουν εδώ" θα επαναλάβω για κάθε ευρώ που στέλνουν στην Ελλάδα οι Έλληνες της διασποράς σημαίνει ότι έχουν παράξει κέρδος Χ1000 για εκείνες τις χώρες, κάτι που δεν ισχύει με τους μετανάστες εδώ. Δηλαδή αν οι Έλληνες της Γερμανίας στείλουν 12 ΔΙΣ στην Ελλάδα σημαίνει ότι η Γερμανία έχει κερδίσει από αυτούς π.χ. 12 ΤΡΙΣ, οπότε δεν τρέχει και τίποτα να δώσουν τα 12ΔΙΣ, άλλωστε αυτά τα 12 ΔΙΣ θα τα καναπάρουν πίσω λόγω BMW, Mercedes,Porsche, Audi, VW, BOSCH, Miele, AEG, adidas,puma, hochtief, Practicer, Lidl, Deutsche Bank κτλ κτλ κτλ ενώ στην Ελλάδα τα 12 ΔΙΣ που θα βγουν όχι μόνο δεν είναι ψίχουλα από κέρδη, αλλά αφήνουν τεράστια μαύρη τρύπα.

Αποδείξαμε λίγο πολύ ότι η Ελλάδα εφόσον δεν παράγει τίποτα δεν εξάγει τίποτα δεν δύναται να έχει μετανάστες εκ των πραγμάτων.Αφού λοιπόν δεν μπορεί, γιατί αυτή η λύσσα μερικών κομμάτων και ΜΜΕ; είναι μήπως από καλοσύνη;Δείτε τι λέει ο ίδιος ο πρόεδρος των μουσουλμάνων στην Ελλάδα Ναιμ Ελνταγουρ από το 1':35'' και μετά:

Μια λοιπόν αιτία που κάποια κόμματα θέλουν τους αλλοδαπούς εδώ είναι ότι τους χρησιμοποιούν ως στρατούς, μέσω του θρησκευτικού φανατισμού τους. Με αυτήν την κίνηση το συγκεκριμένο αριστερό κόμμα έπεισε τον όχλο των μουσουλμάνων ότι είναι μαζί τους, οπότε την επόμενη φορά...Μια άλλη αιτία είναι το ότι επειδή οι Κομμουνιστές, Σοσιαλιστές είναι αντί για παιδιά του λαού στην πραγματικότητα είναι ιδιοκτήτες μεγάλων εταιρειών, με την τεράστια εισροή μεταναστών επιτυγχάνουν μεγάλη ανεργία οπότε και μείωση μισθών. Όταν βγαίνει λοιπόν η αριστερά και λέει 1500 ευρώ βασικό την ίδια στιγμή που φέρνει μέσα αλλοδαπούς άρα και φθηνό εργατικό δυναμικό στην ουσία μας αποκαλεί ηλίθιους..(όχι ότι δεν είμαστε...)ΑΝ τώρα λάβουμε υπόψιν μας και την παράμετρο υπογεννητικότητα που μαστίζει λόγω έλλειψης χρημάτων την Ελλάδα, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία λέει ότι για να παραμείνουμε 10 εκατ. θα πρέπει οι γεννήσεις να είναι 2,2 παιδιά ανά ζευγάρι. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 1,2 πράγμα που σημαίνει ότι σε μια γενεά από τώρα θα είμαστε λιγότερο από τους μισούς, και σε δύο γενεές θα σβήσουμε. Για να μην ανησυχούμε όμως οι καλοί μας πολιτικοί μερίμνησαν και έφεραν μερικά εκατομμύρια αλλοδαπών οι οποίοι σε μια γενεά θα είναι διπλάσιοι από εμάς ούτως ώστε όταν σε 2 γενεές εμείς θα έχουμε σβήσει να μην μείνει μόνη της η Ελλάς.Ας δούμε τα πράγματα και λίγο παραπέρα:

Μετανάστης γίνεται κάποιος εάν και εφόσον στην χώρα του δεν έχει αύριο. Την κακή αυτή κατάσταση (εφόσον είναι κατάσταση) δεν την έχει δημιουργήσει κάποιο μαγικό ραβδάκι αλλά είναι έργο ανθρώπινο. Η επιστήμη και η τεχνολογία έχει φτάσει σήμερα σε τέτοιο σημείο που εύκολα, αν ήθελαν οι επιστάτες αυτών, θα μπορούσε να μην υπάρχει άνθρωπος στην γη που να πεινάει.

Τα πάντα όμως στηρίζονται στο χρήμα, υπάρχει αρκετό χρήμα; φυσικά! Το fractal reserve banking system (κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα) επιτρέπει στο να παράγουν οι τράπεζες χρήμα από το πουθενά αρκετό για να χορτάσει το διπλάσιο του πληθυσμού της γης. Ο μηχανισμός βέβαια λίγο πολύ στηρίζετε στο να κερδίσει κάποιος περισσότερο από τον άλλον, θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να έχει όλα τα αγαθά του Αβραάμ και του Ισαάκ, και κάποιος άλλος να έχει τουλάχιστον ένα πιάτο φαί και μια στέγη... Οι τράπεζες όμως που κάνουν κουμάντο δεν θέλουν κάτι τέτοιο. Ο λόγος προφανής, με το παρόν σύστημα βαραίνουν με χρέη χώρες, οι οποίες ότι και όση ποσότητα αγαθών και να παράξουν λόγω των χρεών ΠΑΝΤΑ ο λαός θα πεινάει διότι η παραγωγή φεύγει όλη στα τοκοχρεολύσια και αντί να μικραίνει το χρέος, αυτό συνεχώς αυξάνει λόγω μεγάλων επιτοκίων. Πείνα σημαίνει εξαθλίωση, μειωμένες άμυνες, εύκολη επιβολή. Στόχος λοιπόν αυτών που έχουν τις τράπεζες είναι η απόλυτη εξουσία.

Τις Τράπεζες λοιπόν τις συμφέρει να προκαλούν πείνα, άρα και μετακινήσεις πληθυσμών. Οι μετακινήσεις δημιουργούν αυτό που λένε και οι ίδιοι οι πολιτικοί, πολυπολιτισμικότητα, η οποία σημαίνει αφαίρεση ταυτότητας, το οποίο σημαίνει σβήσιμο μνημών, το οποίο σημαίνει επιβολή νέων ψεύτικων ιδεών, το οποίο σημαίνει πειθήνια όργανα.

Υπάρχει και μια απλή ερώτηση ειδικά για εμάς τους Έλληνες...μιλάνε όλοι συνεχώς για πολυπολιτισμική Ελλάδα, ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;;;;

Το γελοίο είναι ότι τα κομμουνιστικά κόμματα ενώ υποτίθεται είναι κατά των Τραπεζών, στην ουσία ωθούν ΑΚΡΙΒΩΣ τα συμφέροντα αυτών... ο όχλος σίγουρα δεν το αντιλαμβάνεται, ισχύει το ίδιο και με τους αρχηγούς?

Αν ψάξουμε να βρούμε τι κοινό έχουν οι ιδιοκτήτες Τραπεζών, με τους δημιουργούς του Κομμουνισμού θα εκπλαγούμε διότι θα δούμε ότι εκτός ότι ανήκουν στην ίδια περιούσια φυλή οι μεν χρηματοδότησαν του δεΛινκ για τους Rockefellers

http://el.wikipedia.org/wiki/Τζόν_Ντέιβινσον_Ροκφέλερλινκ για τους Rothschilds από το ίδιο το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο

http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=476&Itemid=46πότε και που αναφέρθηκε για πρώτη φορά το τραπεζοΤοκογλυφοπιστωτικό σύστημα που χρησιμοποιούν σήμερα οι Τράπεζες;

http://www.knossopolis.gr/2010-09-08-21-43-18/200-2010-10-04-09-20-28.htmlλινκ για την κοινή καταγωγή των ιδρυτών και σημαντικών προσώπων του Κομμουνισμού

http://www.knossopolis.gr/2010-09-08-21-43-18/135-2010-09-13-01-53-41.htmllink για τους δημιουργούς Σοσιαλισμού και Κομμουνισμού στην Ελλάδα:

http://www.knossopolis.gr/2010-09-08-21-43-18/201-2010-10-04-19-13-42.html
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ο πραγματικός όρος ΞΕΝΙΑ (φιλοξενία)Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης) προπαγανδίζουν υπό των Σοσιαλιστικών Κομμουνιστικών κομμάτων (και αυτά υπό των ξένων Πρεσβειών, και αυτές υπό των Διεθνών Τραπεζιτών) την ασύμμετρη εισροή μεταναστών στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν τον όρο "Φιλοξενία" που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες για να πείσουν...

είναι όμως έτσι τα πράγματα; για να δούμε:

Ας ορίσουμε την έννοια ΞΕΝΙΑ (Φιλοξενία) όπως την όριζαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι που τα Σοσιαλιστικά Κομμουνιστικά κόμματα χρησιμοποίησαν και παραποίησαν.

διαβάζουμε λοιπόν στην μεγάλη εγκυκλοπαίδεια ΗΛΙΟΣ στο λήμμα ΞΕΝΙΑ (τόμος 14ος σελ. 691)

παρά τοις αρχαίοις Ελλήσιν η "ξενία" δεν επεξετείνετο και επί μη Ελλήνων "ξένων" αυτοί αντιθέτως εθεωρούντω εχθροί ως βάρβαροι και δεν είναι άσχετος προς την αντίληψιν ταύτην η υπό της αρχαιοτέρας λατινικής χρησιμοποιούμενη, ως αντίστοιχος της Ελληνικής λέξεως "ξένος" λέξις Hostis (η οποία κυριολεκτικώς σημαίνει εχθρός).
Διέφερε όμως το πράγμα δια τους εξ άλλων ελληνικών πόλεων προερχόμενους "ξένους".
είναι χαρακτηριστικό ότι η λέξις "ξένος" εχρησιμοποιείτο ως συνώνυμον της λέξης "φίλος"
οι ξένοι ενομίζοντο και ικέται του Διός της ανώτατης θεότητος, άρα και προστατευόμενοι του "Ξένιου Διός" ή "Ικετησίου Διός"
ΑΡΑ "ξενία" (φιλοξενία) κατά τους προγόνους μας ίσχυε μεταξύ Ελλήνων και ξένο ονόμαζαν τον φίλο από άλλη Ελληνική πόλη-κράτος!!!

επίσης "ξένο" μη Έλληνα ονόμαζαν τον εχθρό!!!

Το γνωστό επίγραμμα του Σιμωνίδου για τους Λακεδαιμόνιους "Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ..." σημαίνει επ ακριβώς "ω φίλε να αναγγείλεις..."

ΞΕΝΙΑ στην Αρχαία Ελλάδα:

αναφέρετο στους ξένους που διήρχοντο της πόλης ως ταξιδιώτες περαστικοί ή επισκέπτονταν την πόλη για κάποια δουλειά ή εμπορία.Η Ξενία χωριζόταν σε δυο σκέλη, στην "ιδιωτική" και στην "δημοσία ξενία".

Στην δημοσία το κράτος είχε οργανώσει ειδικά άσυλα τα οποία τα ονόμαζαν "Ξενώνες" για διαμονή, τροφή και ύπνο.

Στην ιδιωτική ξενία χωριζόταν δε 3 στάδια:

1. Ο ξένος εισήρχετο στην οικία του φιλοξενούντος εν ονόματι του Ξενίου Διός (στην Αθήνα) ή Ξενίας Αθηνάς (στην Σπάρτη) και ζητούσε προστασία.

2. Ο ιδιοκτήτης προσέφερε δώρα στον ξένο τα οποία τα ονόμαζαν Ξεινήΐα, του έδιναν τροφή και χώρο για να κοιμηθεί.

3. Ήταν η αναχώρηση του ξένου με ανταλλαγή δώρων (σκεύη, υφάσματα, κοσμήματα κτλ). Η ανταλλαγή δώρων απεδείκνυε σεβασμό προς τον Ξένιο Δία ο οποίος με την ανάπτυξη δεσμών και φιλίας μεταξύ των Ελλήνων ευχαριστιόταν.

Μετά την ξενία οι οικογένειες συνδεόταν με τους "δεσμούς της ξενίας" που κληρονομούσαν και οι απόγονοι των. Προς ανάδειξη αυτού, έγραφαν τα ονόματα τους και κάποιο κείμενο σε πλάκα χρυσού ή αργύρου, την έσπαγαν στα δυο και ο κάθε ένας έπαιρνε ένα κομμάτι το οποίο περνούσε μετά και στους απογόνους οι οποίοι όταν συναντιόνταν επεδείκνυαν τις πλάκες τις οποίες και ένωναν και επιβεβαίωναν και ανανέωναν την φιλία των γονέων των.

Η ισχύς των "δεσμών ξενίας" φαίνεται στην Ιλιάδα (Ζ 119-235), όταν ο Διομήδης και ο Γλαύκος ετοιμάζονταν για μονομαχία, ο Διομήδης ρωτά "τις δε συ εσσί;" δηλαδή "ποιος είσαι;" ο Γλαύκος απάντησε για το γένος του με υπερηφάνεια και ανέφερε το όνομα του πατέρα του, Ιππόλοχο, που τον έστειλε στην Τροία με το περίφημο "Αειν αριστεύειν...κτλ". Μόλις ο Διομήδης άκουσε αυτά κάρφωσε το δόρυ του στην γη και του είπε ότι είναι παλαιοί πατρικοί φίλοι συνδεόμενοι με τους ιερούς δεσμούς της Ξενίας, αγκαλιάστηκαν ανανέωσαν τους δεσμούς της ξενίας και αντάλλαξαν τις πανοπλίες τους.Οι ξένοι είχαν και υποχρεώσεις, και για την τήρηση αυτών ήταν υπεύθυνος αυτός που Φιλοξενούσε τον ξένο, ο οποίος ονομαζόταν και "Πρόξενος".

Όποιος ξένος παραβίαζε τις νομικές δεσμεύσεις τον βάραινε ο νόμος "περί ξενηλασίας".

Η Αθηναϊκή δημοκρατία ουδέν δικαίωμα αναγνώριζε στους ξένους.Οι ξένοι που έμεναν μόνιμα στην Αθήνα ονομάζονταν "Μέτοικοι" και πλήρωναν έναν φόρο το "μετοίκιο" 12 δρχ ετησίως για τους Άνδρες και 6 δρχ για τις γυναίκες.

Ο Αριστοτέλης , ο Διογένης, ο Αναξαγόρας, ο Πρόδικος, ο Πρωταγόρας, η Ασπασία πλήρωναν μετοίκιο.

Ο μέτοικος αντιπροσωπεύετο ενώπιον των κρατικών αρχών υπό κάποιου Αθηναίου πολίτη ο οποίος ονομαζόταν "εγγυητής" Αυτό ισχύει σήμερα στην Αυστραλία και σε πολλές χώρες, δηλαδή για να πάρει κάποιος άδεια παραμονής πρέπει να εγγυηθεί κάποιος ήδη πολίτης της χώρας, οπότε σε περίπτωση που τύχει κάτι το κράτος θα ζητήσει τα ρέστα από τον εγγυητή...

Αν κάποιος μέτοικος δεν πλήρωνε το ετήσιο μετοίκιο ο αρμόδιος εισπράκτορας που ονομαζόταν "Τελώνης" τον οδηγούσε αρχικά στο δεσμωτήριο (κρατητήριο), οπότε έιτε με κάποιο τρόπο έβρισκε τα χρήματα ή τον έδιωχναν από την Αθήνα.

Τώρα αν σε όλα αυτά τα παραπάνω που ίσχυαν στην Αρχαία Ελλάδα βρίσκετε κάτι κοινό με αυτό που μας πουλάνε στα κανάλια μου λέτε και μένα...

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ₪₪₪₪₪

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις