Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Η φασιστική απόβαση στον Άγιο Παντελεήμονα.

http://olympia.gr

Πολύδωρος

Limit politicians to two terms .........

...one in office, one in jail !!!!!

Η φασιστική απόβαση στον Άγιο Παντελεήμονα. Φωτογραφίες ντοκουμέντο
Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 23, 2010

Δείτε τις φωτό και το βίντεο που ακολουθεί με τα σχόλια από το “Υπόθετο“. Βλέπετε τον στρατό κατοχής να παρελαύνει στον Άγιο Παντελεήμονα. Κρατικοί υπάλληλοι, κρατικοδίαιτοι πολιτικοί, επιδοτούμενοι παρακρατικοί, κρανοφόροι και αστυνομία σε μία πρόκληση άνευ προηγουμένου.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσολάκογλου.

Έτσι και οι Ναζί ταγματάρχες με τους δοσίλογους κουκουλοφόρους παρήλαυναν στις φτωχογειτονιές της Αθήνας συνοδευόμενοι από την Γκεστάπο. Θαυμάστε τους.

Θα μπορούσες να είχες αποφύγει την φωτογράφηση , λες και ήσουν μοντέλο, στην πλατεία και να μη γινόταν τίποτα. Αλλά μάλλον επεδίωκες να γίνει. Το γούσταρες σαν “αριστερός” αυτό που έγινε χτες.
Να φανείς κατατρεγμένος από “φασίστες”.
Αλλά οι φωτογραφίες και τα χτεσινά βίντεο, δε δείχνουν πουθενά φασίστες Αλέκο…

Μόνο κάτι κρανοφόρους δίπλα σου. Γιατί φορούσαν κράνη αυτοί Αλέκο. Μόλις είχαν κατέβει από το μηχανάκι;

Και τους εργαζομένους των 700 ευρώ αστυνομικούς γιατί τους κατήγγειλες; Αυτοί δεν έχουν ψυχή; Μια χαρά δίπλα σου ήταν όλη την ώρα. Από ποιον σε φύλαγαν δεν καταλάβαμε. Από την κυρά Παναγιώτα και τον παππού Χρήστο;;;
Και μεις κατά της βίας είμαστε Αλέκο, το ξανάπαμε και χτες. Δε μας αρέσουν τέτοια φαινόμενα.

Αλλά θα θέλαμε μία απάντηση. Η κυρία στο βίντεο γιατί γελάει; Tης άρεσε το γιαούρτι; Περίεργα πράγματα Αλέκο. Δεν βλέπουμε κανέναν σας να “τρομοκρατείται” και όχι μόνο δεν είστε φοβισμένοι, αλλά γελάτε και από πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: