Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ - ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ !

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ

ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ! ! ! !

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ - ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ !
Αντ. Αντωνιάδης

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010

==========================================================
ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ . . . ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ! ! !
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ

Λένε τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ: «O Γιώργος επιτέθηκε ( ! ! !) στην Μέρκελ κι εμπόδισε την ψήφιση άρθρου στο Ευρωπαικό Σύνταγμα για την άρνηση ψήφου στις αποφάσεις της ΕΕ,των υπερχρεωμένων χωρών»!

Μα η άρνηση αυτή ισχύει ήδη με το άρθρο 126 παρ.9-13 του ήδη ισχύοντος Ευρωπαικού Συντάγματος από το 2005! Μάλιστα το άρθρο αυτό έχει ενεργοποιηθεί για την Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2010 με την έναρξη της Επιτήρησης και η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις που παίρνονται γι αυτήν, όπως η απόφαση για την ίδρυση του Μηχανισμού Οικονομικής Στήριξής της (που εξεφράσθη στο Μνημόνιο). Την αλήθεια αυτή άλλωστε την δήλωσε κι ο ΓΑΠ τον Μάιο στην Βουλή σε απάντησή του στην Παπαρρήγα ( ! ! ! ) στην μομφή της οποίας ότι " παρέδωσε την εθνική μας κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις " απάντησε "οργισμένα" ο ΓΑΠ: "Τι λέτε Κε Παραρρήγα? Καταλαβαίνετε ότι είμαστε σε πόλεμο? Ξέρετε ότι έχουμε χάσει το δικαίωμα ψήφου μας στην Ευρώπη λόγω των χρεών που μας άφησε η ΝΔ ! !"

(. . . ενώ τπ Πασοκ μας άφησε Ταμείο που κουδούνιζε με λίρες ! )Οι δήθεν Λεονταρισμοί του ΓΑΠ εναντίον της Μέρκελ είναι νιαουρίσματα μιας γατούλας ! Όποιος προσπαθεί με το ζόρι να μπεί στην Ιστορία καθίσταται περίγελός της. Διαδώστε το ρε παιδιά!

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: