Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

“Θα βγαίνουμε παρέα – με τον Κορκονέα” είναι πλέον το προεκλογικό σύνθημα των πορτοκαλί φασιστών

Posted by olympiada

Τις τελευταίες ημέρες της ναζιστικής κατοχής θυμίζουν οι περιοδείες των προπομπών της κυβέρνησης Τσολάκογλου καθώς εξαγριωμένοι πολίτες ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές δεν φοβούνται πλέον ούτε τους πολυάριθμους αστυνομικούς που τους προστατεύουν και τους προπηλακίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Η οικονομική κρίση έχει εξαντλήσει τις ανοχές του κόσμου που εξοργίζεται πλέον στις παρελάσεις των κρατικοδίαιτων πάμπλουτων εκλεκτών και των παρακρατικών κρανοφόρων που με σχηματισμό γκεστάπο νομίζουν ότι προκαλούν ακόμα τον φόβο στους δύστυχους υποτελείς.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για “αδράνεια”, πράγμα λογικό αφού τους επιτίθενται από τον περιπτερά μέχρι την συνταξιούχο του ΟΓΑ. Ζητούν μάλιστα σκληρά αντίποινα της αστυνομίας: “Τρώμε ξύλο στις πλατείες, ξύλο στις λαϊκές, βγάλτε τον Κορκονέα από τις φυλακές”Δώστε πάντως βάση στην καταγγελία της Παπαρήγα στο τέλος του βίντεο ότι “ετοιμάζουν ομάδες κρούσης αλλοδαπών ενάντια στο λαϊκό κίνημα”. Συνδυάστε το: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: