Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

Ο ΑΛΕΞ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ALEXIS TOY ΨΥΧΙΚΟΥ (ΤΟΥΣ)

Ο ΑΛΕΞ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ALEXIS TOY ΨΥΧΙΚΟΥ (ΤΟΥΣ)
Οι ευαίσθητοι «καργιόληδες» ,της Ψωρο-Ελίτ ,του Ρουφιανιστάν, που διαδηλώνουν και κλαίνε για τον 16χρονο, θάψανε την υπόθεση του φτωχού παιδιού της μετανάστριας, που το «έφαγαν», οι ανώμαλοι "παιδόφιλοι".

Όλοι όσοι θέλουμε δικαιοσύνη και ισότητα, όλοι όσοι αγαπάμε τον άνθρωπο, έχουμε στην καρδιά μας τον φτωχό ΑΛΕΞ της Βέροιας.

Οι ρουφιάνοι τυμβωρύχοι της Νέας Τάξης, έχουν το δικό τους ίνδαλμα*.
Για το φτωχό παιδί δεν κλαίνε. Δεν σπαράζουν. Δεν απαιτούν δικαιοσύνη.

Ακόμα και στον θάνατο υπάρχουν ταξικές διαφορές.

deltio11

* Ο Θεός να συγχωρήσει τη μάνα του!

Αγαπητέ Σπύρο,

Δεν είναι τυχαίο ότι συνέβη στη Βέροια όπου υπάρχει αρκετά μεγάλη και δραστήρια "κοινότητα περιούσιων τσιφούτηδων".
(μάλιστα τόσο υψηλόβαθμοι που με τους ταλμουδιστές Θεσσαλονίκης έχουν εκδώσει κοινό βιβλίο αναφοράς ως "ισραηλητικές κοινότητες")

Δεν είναι τυχαίο ότι σ' αυτή τη ράτσα υπάρχουν και τελετουργίες με ανθρωποθυσίες ιδιαιτέρως βρεφών και μικρών παιδιών.

Δεν είναι τυχαίο με ποίων τη συστατική επιστολή ο Αβουρής "διάλεξε" ως δεξί του χέρι το νεαρό άφθαρτο αγροτόπαιδο φέρελπι δικηγοράκο Ημαθίας ως
υφ/ργο Εμπορίου, με την αλματώδη μετεξέλιξη-προβολή μέχρι και να εκθρονίσει και τον "ιστορικό γραμματέα-θείον βρέφος του κινήματος".
Περιμένεις με τέτοιο μπουμπούκι-όργανο του, το ΚΙΣ (αφού βεβαίως ο φέρελπις ερωτύλος πήρε μετεγραφή από την επαρχία στο ορεινό Κολωνάκι με μεγαλύτερες φιλοδοξίες)
να διακινδυνεύσει καμμιά περίεργη-ανεπιθύμητη διαλεύκανση της υποθέσεως εκθέτοντας "μέλος-κοινότητα" του,όταν μάλιστα από την πρώτη θητεία του ως Προ-πο(τζης) ήλεγχε και ελέγχει σημαντικό κομμάτι των διωκτικών αρχών που θα μπορούσε να κάνει τα στραβά μάτια με προφανείς υποσχετικές.

Δεν είναι τυχαίο που η ιστορία επαναλαμβάνεται και ένα άλλο αγροτόπαιδο έχει εξέλιξη και "ευλογίες" που σε λίγα χρόνια και το κατάλληλο μομέντουμ θα θυμίζει το αγροτόπαιδο- δικηγόρο -βουλεύτη επαρχίας -"πετυχημένο ως υπουργό" ..."εθνάρχη"...

...αλλά μέχρι να ολοκληρωσει το έργο που του έχουν αναθέσει θα πρέπει να κατρακυλήσει σε πολλά στάδια νεο-γενιτσαρισμού, ένα από το οποίο ήταν και η υπόθεση του ορθόδοξου Αλεξ.


Καλή δύναμη και υγεία.
http://deltio11.blogspot.com/2009/12/alexis-toy.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...