Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΑΦΕΙΔΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ .

ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΝΟΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ!!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΚΟΜΝΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΔΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΑΣ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΜΩΝ ΣΩΜΑΤΑ ΩΣ ΤΕΙΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΚΟ ΕΡ.Κ.ΕΛΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 - ΑΡ.Φ. 425 (1223)


ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΖΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...
...ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΟΝΟ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ - ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΖΜΕΝΤ ΚΑΠΛΑΝΙ! - ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΟΙ... ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ” ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΔΡΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ!- ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΖΕΦΡΥ ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Τα “κατάφερε” ο Νομάρχης Ξάνθης.... - ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ; ΛΑΪΚΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΥΠΕΡ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! - «Λαθρομετανάστες» και «Δούρειος Ίππος» οι Βορειοηπειρώτες για τον Πεταλωτή - ΤΟ “ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ” ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ... ΟΝΤΙΝ ΤΣΕΝΑΪ! - ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ! - ΟΥΤΕ 16 ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ “ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ”- ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! Η ΨΕΥΤΟΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΒΑΤΙ ΤΡΑΚΥΑ”! - ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕ Ο ΣΕΡΙΦ! - ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! 14 δις μας χρωστάει η Τουρκία...- “ΠΕΡΗΦΑΝΗ” ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! - Χτίζοντας ένα «Κίνημα Εθνικής Ασφάλειας»! ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ... - ΜΕ ΤΟ... ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ “ΒΑΖΕΙ” Η... ΔΡΑΓΩΝΑ! Δεν λέει να βάλει μυαλό η εκλεκτή του “new ΠΑΣΟΚ”

Και δεκάδες άλλα θέματα και στήλες πατριωτικού ενδιαφέροντος
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com
πηγη: www.stoxos.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...