Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Η Α (Χ) Ρ Ε Ι Α Φ Υ Λ Η ..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

dias2012@otenet.gr

Η Α (Χ) Ρ Ε Ι Α Φ Υ Λ Η ..Μας χρωστάνε την κουλτούρα τους. ΄Ολη και εις ακέραιον! Αν δεν υπήρχε η Αρχαία Ελλάδα, η Ελληνική Δημοκρατία, η Ελληνική Ποίηση και Φιλοσοφία, αυτοί δεν θα τρώγανε καν βελανίδια! Θα τρώγανε ο ένας τον άλλο!

Ακόμα και το διαβόητο Γ Ράιχ τους στην Αρχαία Ελλάδα το στηρίξανε! Από τα κτήρια μέχρι τα βαθύτατα ιδεολογήματά τους περί Α(χ)ρείας φυλής, τα πάντα, από δω τ’ αρπάξανε, τα ξεπατίκωσαν, τα διαγούμισαν και τα πλασάρανε για δικά τους!

Οι μεγάλοι ποιητές τους, οι φιλόσοφοι, οι επιστήμονές τους, όλοι άνθισαν κάτω από την Ελληνική Σκέψη που γέννησε το Πνεύμα του Δυτικού Πολιτισμού. Που τους εξανθρώπισε και τους υπαγόρευσε τη σύσταση του έθνους τους πρώτα και κατόπιν του κράτους των.ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ..

Στα μεγάλα ζόρια μας στην Τουρκοκρατία και στον Αγώνα, ήταν απόντες. Άρχισαν πάλι να μπαινοβγαίνουν με τους αυτοκράτορες τους στη μοίρα μας και στις εθνικές μας συμφορές, διαλέγοντας αυτοί για βασιλιά μας, έναν ελαττωματικό κοψοτσούνη έφηβο που τους περίσσευε, εκεί στις μπυραρίες της Βαυαρίας.

Κι όχι τίποτα άλλο αλλά και η ασπρογάλαζη σημαία των μπυραριών του Μονάχου φτυστή βρε παιδί μου η δικιά μας, πού πήγε η κόκκινη σημαία του Αγώνα;

Δυο φορές από τότε αιματοκυλήσανε την ανθρωπότητα και ηττήθηκαν. Και τις δυο φορές στηριχτήκανε στις φτωχές μάζες της νότιας Ευρώπης για να ξαναστήσουνε το μαγαζί τους.

Στο Δεύτερο Παγκόσμιο, μας επιτέθηκαν, τους καθυστερήσαμε στην Κρήτη, αυτοί κάψανε ολόκληρα χωριά, στείλανε καραβιές από μας στα στρατόπεδα, ξεκληρίσανε τους Έλληνες Εβραίους της Θεσσαλονίκης, σωστά τους τα χώνει ο Νικήτας, μας χρωστάνε τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, αλλά και τόσα άλλα.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ..

Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με την ουρά στα σκέλια αλλά με τα τρελά αμερικάνικα δολάρια και τις απύθμενες καταθέσεις των μεγαλοτραπεζιτών τους, σε μας πάλι στηριχτήκανε για να ορθοποδήσουν.

Μαζέψανε με τους αυστηρότερους όρους και κτηνώδεις προδιαγραφές, τον εργατικό ανθό της χώρας μας σε σκληρά συμβόλαια απάνθρωπης μεταχείρισης και ολόκληρο το οικονομικό θαύμα του Δόκτορος ΄Ερχαρντ τους, στηρίχτηκε στους γκασταρμπάϊτερς απ την Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία, τη Γιουγκοσλαβία.

Κατόπιν αρχίσανε όταν κι εμείς αναστηθήκαμε, και μπήκαμε, -με τον τρόπο που μπήκαμε, έστω..- στην Ευρώπη, να παίζουν το παιχνίδι του προμηθευτή. Πήρανε τον ΟΤΕ, πήρανε τα ναυπηγεία, πήρανε το μεγάλο μας αεροδρόμιο και μας φορτώσανε με χαλασμένα τανκς που μόλις ρίξεις μια βολίδα ξεβάφει η κάννη και ελαττωματικά υποβρύχια!

Στο τέλος στήσανε και το μεγάλο παιχνίδι, η κεντρική τους τράπεζα με την άλλη την αμερικάνικη και μπερδέψανε τους πολιτικούς μας, πολλούς απ αυτούς τους εξαγόρασαν, φρέσκια γαρ είναι η Ζήμενς, και μας στριμώξανε στο αδιέξοδο των δανείων και των τόκων.ΑΥΤΟΙ, ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ..

Και τώρα οι ίδιοι αυτοί τα κατάφεραν πάλι να απαιτούν από μας να διαλυθούμε ως έθνος για να στηρίξουν αυτοί, την αιώνια λαχτάρα τους για κοσμοκρατορία, που σαν κακό χούι τους συνοδεύει ως τον τάφο, σαράκι μέσα τους, είτε Ανατολικογερμανοί είναι είτε Δυτικογερμανοί..

Γιατί η παγκοσμιοποίηση δεν είναι αποκλειστικά και μόνο αμερικανική έμπνευση και ιστορική πρόταση. Είναι και δική τους, των γερμαναράδων που με τις ατέλειωτες στρατιές των μεγαλοτραπεζιτών τους, ελέγχουν τεράστια κεφάλαια σ’ όλο τον πλανήτη.

Και μας ειρωνεύονται κιόλας! Περνάνε ζωή και κότα με το παντοδύναμο ευρωμάρκο τους, (γιατί κι αυτό το μαγείρεψαν στα μέτρα τους) ενώ στα ηλιοφώτιστα νησιά μας, οι ξεπλυμένες γυναίκες τους βρίσκουν τσάμπα λαχταριστή, μεσογειακή σερνικιά σάρκα, να τους τρίξει τα κόκκαλα, αφού ο σύζυγος με φουσκωμένη την πατσοκοιλιά απ τη μπύρα και τα μπιμπίκια απ τις αρρώστιες του συκωτιού στα αναψοκοκκινισμένα γουρουνίσια μούτρα του, περί άλλα μονίμως τυρβάζει..ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ..

Εμείς όμως, τι κάναμε; Πότε διαμαρτυρηθήκαμε; Πότε απαιτήσαμε τα χρωστούμενα; Πότε σηκώσαμε κεφάλι να μετρηθούμε; Πότε ζητήσαμε τα νόμιμα;

Και τώρα τι κάνουμε, εδώ που οι ίδιοι αυτοί μας φέρανε; Σκύβουμε και παρακαλάμε, μπροστά στην απειλή, ότι θα μας διώξουν απ την Ευρώπη, όπως το στήνουνε στις δημοσκοπήσεις τους;

Ε και λοιπόν; Θα μας κάνουνε τα μούτρα κρέας μ αυτό; Το πολύ-πολύ να ξαναγυρίσουμε στη ιστορική μας δραχμή! Και να τους αφήσουμε να γλύφουνε το γλειφιτζούρι του ευρώ τους.

Που απ το πολύ σάλιο, όλο και πιο γρήγορα λειώνει και θα μείνουνε όλοι στο τέλος με το πλαστικό καλαμάκι, κοντάρι μιας σημαίας αόρατης και μιας Ευρώπης που θα μείνει στην ιστορία, ως ένα τριαντάχρονο πείραμα και έτερον ουδέν!ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΕΙΝΕΙ!

Γιατί αργά ή γρήγορα θα το κλείσουνε το μαγαζί! Είναι όλοι οι ηγέτες τους αλλά και αυτοί που περιμένουν από κάτω να τους διαδεχτούν, εξαγορασμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής τους, από την Παγκόσμια Εταιρία που κουμαντάρει τον πλανήτη, τα τελευταία διακόσια πενήντα χρόνια, και ο νοών νοείτω!

Και που μόλις τους σφυρίξει κλέφτικα, θα κατεβάσουνε τα ρολά, και θα κληροδοτήσουν στους διαδόχους τους, μια ακόμα πιο νέα τάξη, όχι πραγμάτων πλέον, αλλά συνειδήσεων, για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο μοιραίο τους παιχνίδι.

Αν αφήσουν οι λαοί να τους βγει το παιχνίδι. Γιατί υπάρχουν και «του κύκλου τα γυρίσματα που ανεβοκατεβαίνουν, και του τροχού, που ώρες ψηλά κι ώρες στα βάθη πηαίνουν», κατά πως έγραψε ο εκ των μεγίστων Ελλήνων ποιητών, Βιτσέντζος Κορνάρος.ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ

Μέχρι τότε όμως, εμείς, οφείλουμε να επιζήσουμε, μακριά από τα ξένα σκατά. Μας φτάνουν και μας περισσεύουν τα δικά μας, που δεν μας αφήσανε ποτέ να τα βάλουμε σε μια τάξη, απ τον καιρό που ξαναγίναμε κράτος, οι Μεγάλοι Τοκογλύφοι «Σύμμαχοι»..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η γερμανική τηλεόραση ξεπέρασε κάθε όριο! Βίντεο ντροπή

Η γερμανική τηλεόραση ξεπέρασε κάθε όριο! Βίντεο ντροπή

Νέα άθλια επίθεση σε βάρος της Ελλάδας εξαπέλυσε ΜΜΕ στη Γερμανία, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, αφού έγινε μέσα από το κρατικό κανάλι της Γερμανίας ARD.

Ο παρουσιαστής Harald Schmidt έδωσε το λόγο στην Katrin Bauerfeind η οποία σε χάρτη της Ελλάδας παρουσίασε ομοφυλοφιλικά όργια και ούτε λίγο ούτε πολύ μας παρομοίασε με το Ιράν, αλλά και με σπασμένο κουμπαρά όπου μέσα γλεντοκοπούν μέθυσοι

Με άθλια και κακόγουστα υπονοούμενα οι εμπνευστές της εκπομπής βάζουν στο στόχαστρό τους και τον Όττο Ρεχάγκελ, ενώ η αποθέωση του κιτς ήταν το κλείσιμο, όπου ένας τούρκος με φέσι «απαυτώνει» ένα τσολιά.

Η αλήθεια είναι ότι η γερμανική τηλεόραση ήταν πάντα κακόγουστη, όποτε το ύφος δεν εκπλήσσει. Ούτε την παρουσία του Αχμαντινεντζάντ αξίζει να σχολιάσουμε γιατί και μόνο το ότι τον ταυτίζει κάποιος με την Ελλάδα δείχνει ότι είναι ανιστόρητος. Τώρα όσο για τον Ρεχάγκελ, οι Έλληνες ξέρουμε να τιμάμε όσους μας τιμούν, το δείξαμε και θα το δείξουμε και πάλι.
MADATA.GR

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/blog-post_6572.html

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/blog-post_6572.html#ixzz0hRXltGPl

Φαίνεται ότι το FOCUS ανέλαβε εργολαβικά ανθελληνική εκστρατεία

Το Focus μας παρουσιάζει τώρα σαν ένα σοβινιστικό …«εθνάκι» (!!!)
Από Factorx | Πεμ. 25 Φεβ 2010, 21:40 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.


Φαίνεται ότι το FOCUS ανέλαβε εργολαβικά ανθελληνική εκστρατεία. Διαβάστε πως παρουσιάζει του Έλληνες «ρεπορτάζ» του Klaus Bötig στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού με τον τίτλο «Μπορεί κανείς να καταλάβει τους Έλληνες;»:

«Οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν ποτέ και πουθενά προβλήματα ενσωμάτωσης. Παντού νοιώθουν σαν στο σπίτι τους. Το συμπαθητικό αυτό «εθνάκι» (!!!) μοιάζει να μην έχει έγνοιες και να χορεύει πάντα σαν τον Αλέξη Ζορμπά. Οι Έλληνες αισθάνονται σαν πατέρες των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών και δεν θα είχαν καμία δυσκολία να ζήσουν και χωρίς κυβέρνηση. Γιατί να αλλάξει κάποιος, που είναι ήδη τέλειος;

Γλώσσα και γραφή: Χωρίς κανόνες δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Οι Έλληνες αποτελούν μοναδικό είδος. Μόνο αυτοί χρησιμοποιούν την ελληνική γραφή. Η διαγραφή των αρχαίων ελληνικών δεν τίθεται καν ως θέμα. Η προφορά και η σημασία των λέξεων έχουν, ωστόσο, αλλάξει. Τα αρχαία ελληνικά είναι υποχρεωτικό μάθημα από την Α’ Γυμνασίου. Σαν να λέμε ότι οι Γερμανοί μαθητές θα πρέπει να μάθουν γοτθικά. Τα τοπωνύμια στις πινακίδες των δρόμων γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες (στα αγγλικά, λένε οι Έλληνες). Ενιαίοι κανόνες, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχουν και το ίδιο τοπωνύμιο μπορεί κανείς να το απαντήσει γραμμένο και με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Οι κανόνες υπάρχουν, άλλωστε, για να παραβιάζονται.

Εγωισμός και αίσθηση του «εμείς»: Όλοι εναντίον όλων, αλλά ενωμένοι κατά του εχθρού.

Στους δρόμους ισχύει το «όλοι εναντίον όλων» και προπάντων κατά των πεζών. Η διχόνοια είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων. Δεν είναι τυχαίο ότι ο εμφύλιος πόλεμος (1944-1949) κόστισε τη ζωή σε περισσότερους ανθρώπους απ’ ό,τι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. «Είσαι δικός μας», είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορούν να κάνουν οι Έλληνες σε κάποιον ξένο.

Παρελθοντολάγνοι: Περί ανθρώπων και Ελλήνων.

Η «Κωνσταντινούπολη» ακόμη και σήμερα ονομάζεται Κωνσταντινούπολη. Σε εκκλησίες και μονές κυματίζει η σημαία του Βυζαντίου δίπλα στην ελληνική, ενώ τα σχολικά βιβλία καλλιεργούν απροκάλυπτα το σοβινισμό.

Η παρέα μετράει: Η κοινότητα της μίας στιγμής.

Οι περισσότεροι Έλληνες είναι κοινωνικοί άνθρωποι. Σπάνια τρώνε μόνοι τους έξω. Η έννοια της παρέας εμπεριέχει και μία αποκλειστικότητα. Κάθε παρέα διεκδικεί την πίστα για τον εαυτό της και πληρώνει τους μουσικούς για τις παραγγελίες της.

Διαφορετικές συνήθεις στο φαγητό: Ψευτοδιαμάχες για τον λογαριασμό.

Όλοι παραγγέλνουν, τα πιάτα τοποθετούνται στο μέσο του τραπεζιού, ο καθένας τρώει και πίνει όσο θέλει. Όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού, αρχίζουν τα ψευτομαλώματα. Όλοι αγωνίζονται να πληρώσουν τον λογαριασμό. Και όσον αφορά το φιλοδώρημα, το ποσό του δεν δηλώνεται προφορικά, αλλά αφήνεται στο τραπέζι, καθώς φεύγει η παρέα.

Τα Ουράνια προς βοήθεια των Ελλήνων: Νέοι Άγιοι για νέα προβλήματα.

Το 97% των Ελλήνων έχουν βαπτιστεί χριστιανοί ορθόδοξοι. ΟΙ Άγιοι εμφανίζονται ως Υπουργοί και Υφυπουργοί του Θεού στα εικονίσματα, που δεν απαντώνται μόνο στις αναρίθμητες εκκλησίες και μονές, αλλά και σε διαμερίσματα, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ και νυχτερινά μαγαζιά. Όποιος έχει προβλήματα, απευθύνεται στους Αγίους. Κάθε Άγιος έχει και δικό του χαρτοφυλάκιο.

Χωρίς χώρο και χρόνο: Περιμένοντας το αύριο.

Η λέξη «αύριο» έχει ευρύτατη σημασία. Κυρίως χρησιμοποιείται για να μετατίθενται θέματα προς διεκπεραίωση στο μέλλον. Υπάρχουν μεν ταχυδρομικοί κώδικες και ονομασίες οδών (που τις ξέρει μόνο ο ταχυδρόμος), αλλά μόνο σποραδικά βλέπει κανείς αριθμούς σε σπίτια και καταστήματα.

Μία προφορική κοινωνία: Καλύτερα να ρωτάει κανείς παρά να ψάχνει.

Οι Έλληνες δεν συμπαθούν τους χάρτες. Λίγοι αγοράζουν ταξιδιωτικούς οδηγούς και συστήματα πλοήγησης. Προτιμούν να ρωτούν. Απέναντι σε στοιχεία και πληροφορίες που παρέχονται γραπτώς θα πρέπει κανείς να είναι επιφυλακτικός. Οι ώρες κοινού των Μουσείων, όπως αναγράφονται στις ιστοσελίδες τους, σπάνια ισχύουν. Καλύτερα να τηλεφωνήσει κανείς.

Δημιουργικότητα: «Έχω έμπνευση».

Πολλοί Έλληνες είναι δημιουργικοί/εφευρετικοί – όχι μόνο στο μαγείρεμα στατιστικών στοιχείων. Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά ιδιωτικά μουσεία με περίεργες συλλογές.

Έλληνες σε διακοπές: Ονειρεμένο δωμάτιο με τζακούζι.

Οι Έλληνες κάνουν πολύ ευχαρίστως διακοπές. Κατά προτίμηση με την παρέα κάπου στην Ελλάδα. Πολλοί ξενώνες έχουν χτιστεί με χρηματοδότηση της Ε.Ε. Αντί, όμως, οι ιδιοκτήτες να διαμορφώσουν απλά δωμάτια, φτιάχνουν διαμερίσματα γαι τα παιδιά τους (για όταν μεγαλώσουν). Αυτό το θέμα δεν έχει απασχολήσει κανέναν προς το παρόν στις Βρυξέλλες».

http://www.focus.de/reisen/reisefuehrer/griechenland/tid-17311/kulturschock-griechenland-kann-man-die-griechen-verstehen_aid_481961.html

http://www.antinews.gr/?p=35407

Η Ελληνική υπαιτιότητα και η χυδαία Γερμανική αντίδραση

Η Ελληνική υπαιτιότητα και η χυδαία Γερμανική αντίδραση
"Βαραίνει" το κλίμα ανάμεσα σε Γερμανία και Ελλάδα, με υπαιτιότητα πολιτικών και ΜΜΕ!!!
Για το ελληνικό κατάντημα ασφαλώς και δεν είμεθα υπερήφανοι. Οι χρυσές μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες που κυβέρνησαν μεταπολιτευτικά την Ελλάδα ευθύνονται για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας. Από την άλλη μεριά, όμως, η στάση των "συμμάχων" Γερμανών είναι επιεικώς απαράδεκτη. Αντί να φροντίσουν για την επιστροφή του κατοχικού δανείου, του χρυσού, των κλεμμένων αρχαιοτήτων, καθώς και για την πληρωμή των πολεμικών αποζημιώσεων, συνεχίζουν να λοιδωρούν έναν ολόκληρο λαό.
Από τη μία, αμφότεροι οι εκφυλισμένοι πολιτικάντηδες ελαφροψοφοδεξιοί και σοσιαΛηστές της μίζας και της λοβιτούρας, κατάφεραν μέσα από το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς να καρπωθούν σχεδόν στο σύνολό τους τόσο τα ευρωπαϊκά πακέτα, όσο και τη φορολόγηση των πολιτών. Ήδη από τη δεκαετία του '80 οι πρώην ζιβαγκοφόροι και νυν ψευτοσοσιαλιστές της αρπαχτής και της ρεμούλας νέμονταν την εισροή των κοινοτικών κονδυλίων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η επόμενη γενιά των νεοπλούτων. Λίγο αργότερα, στις αρχές του '90 μπήκαν δυνατά στον χορό οι μητσοτακικοί ψοφοδεξιοί για να λιγδώσει και αυτών το αντεράκι. Ξέχωρα του γεγονότος ότι τις χρεοκοπημένες κρατικές εταιρείες του αποτυχημένου ανδρεϊκού σοσιαλιστικού πειράματος, οι "εγκέφαλοι" του μητσοτάκη τις μεταπώλησαν καθαρές σε δικούς τους επιχειρηματίες. Φυσικά, το υπέρογκο χρέος αυτών που σχηματίστηκε κατά τη μοιραία δεκαετία του '80 μετεκυλήθη στις πλάτες του "κυρίαρχου" λαού.
Για να φθάσουμε στις αλχημείες των "εκσυγχρονιστών" της συμφοράς ώστε να μεθοδευτεί η είσοδος της Ελλάδος στην ΟΝΕ και συνακόλουθα στο Ευρώ, αφού πρώτα καταληστεύθηκαν οι περιουσίες αμέτρητων αφελών στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Και αφού, επίσης, ρημάχτηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία λόγωι της κακοδιαχείρισης και της εσπευσμένης, λανθασμένης όπως αποδείχτηκε, εισόδου των στο παιγνίδι των μετοχών και των ομολογιών` σε πρώτη φάση το 2000 (προ των εκλογών του Απριλίου για την εκλογική πριμοδότηση του ΠΑΣΟΚ) για να σηκώσουν τεχνητά την καταρρέουσα χρηματιστηριακή αγορά από τη βουτιά της μετά την σκόπιμη υπερτίμηση των κερδοσκόπων το καλοκαίρι του 1999. Με άλλα λόγια ο Σημίτης και οι εκσυγχρονιστές του θέλησαν να προστατεύσουν τη φούσκα που οι ίδιοι, μαζί με τους εξωτερικούς συνεργάτες των, δημιούργησαν ώστε να αρπάξουν ζεστό χρήμα και όχι μόνον.
Όσο για τη "Δημιουργική Λογιστική", αυτή επετεύχθη χάρις τις άοκνες προσπάθειες, του Χριστοφοράκου, των Γερμανών μεγαλοτραπεζιτών, καθώς και του αδελφού του Σημίτη που ζει μονίμως στη Γερμανία και νοιώθει υπερήφανος ως Γερμανός και όχι ως Έλλην. Ο στόχος προφανής. Φθηνά δάνεια μέσωι Ευρώ από τις γερμανικές τράπεζες για την κατανάλωση ολοένα και περισσοτέρων γερμανικών προϊόντων και υπηρεσιών. Την ίδια τακτική συνέχισε και ο επόμενος καθηγητής της αρλουμπολογίας, ο Αλογοσκούφης με την περιβόητη απογραφή, την αύξηση του ΦΠΑ από 18% σε 19%, την τοποθέτηση των υπολοίπων αποθεματικών των ταμείων σε άχρηστα ομόλογα, με αποκορύφωμα την εκτίναξη του χρέους σε ύψη που δεν κρυβόταν πια. Όταν το διεπίστωσε ο ανύπαρκτος θαμών των κολονακιώτικων μπαρ, αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές με προφανή επιδίωξη τη σίγουρη ήττα και τη αποφυγή των ευθυνών.
Βεβαίως, ο επόμενος που ήταν να πάρει σειρά, ο αμερικάνος κλητήρας δηλαδή, γνώριζε τα πάντα, αλλά, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν απεκάλυψε τίποτα. Επειδή όμως είναι τόσο ανίκανος όσο δεν παίρνει, με τα διαρκή λεκτικά του ατοπήματα προκέλεσε τη φρενήρη άνοδο των spreads με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να καθίσταται απαγορευτικός. Άλλωστε πρόκειται για έναν χαμηλόβαθμο υπάλληλο που αρκείται στη θέση του Έλληνος νομάρχη, ή στην καλλίτερη των περιπτώσεων, σε αυτή του περιφερειάρχη. Το ζήτημα, φυσικά που τίθεται είναι γιατί να πληρώνει την ανεπάρκειά του ο κόσμος. Ας πρόσεχαν όμως όταν εισερχόντουσαν στις... κάλτσες για να ψηφίσουν ένα σκέτο μηδενικό εις το...πηλίκιον. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε το...κατιτίς που έπαιρνε σύσσωμη η αριστερά του "πόνου" και της "κλάψας" για το "δίκαιο" του εργάτη, με σκοπό να συνεχίζει να "παλεύει" για αυτό.
Από την άλλη έχουμε τους Γερμανούς να ζητούν τα ρέστα. Οι ίδιοι που βοήθησαν χώρες, όπως η Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθούν στο ενιαίο νόμισμα, με το αζημίωτο φυσικά,:cool: τώρα φωνασκούν δήθεν για τους απατεώνες τους Έλληνες. Γιατί άραγε; Μα φυσικά για να κρύψουν τα δικά των οικονομικά χάλια. Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα της γερμανικής οικονομίας προκαλούν ίλιγγο στους απογόνους των γότθων και των ούννων.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Το Γερμανικό ΑΕΠ κατά το 2009 μειώθηκε κατά 5%. Ποσοστό πρωτοφανές από καταβολής της Ομοσπονδιακής Γερμανίας το 1949. Τέτοια μείωση του ΑΕΠ είχε να γνωρίσει η χώρα από το 1932, λίγο πριν αναλάβει τις τύχες της ο... θείος Αδόλφος. Οι ίδιοι οι Γερμανοί θεωρούν κατόρθωμα το να κρατήσουν το έλλειμά τους στο 2,9% το 2009, αλλά δεν δείχνουν να ανησυχούν για το γεγονός ότι για το 2010 το έλλειμά των προβλέπεται να αυξηθεί στο 6% (υπενθυμίζω ότι το πλαφόν ελλείματος για μία χώρα της ευρωζώνης είναι στο 3%).
Έπειτα, το δημόσιο χρέος των, από το 66% το 2008, βαίνει ολοταχώς κοντά στο 80%, τη στιγμή που ο ανώτατος επιτρεπτός δείκτης, με βάση τη συμφωνία του Μάαστριχτ, βρίσκεται στο 60%. (Και πάλι σε αυτό το σημείο να αποκαλύψω ότι η Ελλάς, ήδη από τη δεκαετία του '90 είχε ξεπεράσει το όριο του Μάαστριχτ, αλλά αυτό φαίνεται διόλου δεν ανησύχησε τους εταίρους μας και δει τους Γερμανούς). Επομένως, όταν εκείνοι που θεωρούνται η "ατμομηχανή" της Ευρώπης κινούνται εκτός των αποδεκτών οικονομικών ορίων, πως ζητούν από μικρότερες χώρες, όπως η Ελλάδα, να είναι ακριβείς; Είναι αυτονόητο, βεβαίως, ότι δεν δυνάμεθα να συγκρίνουμε αμφότερες τις δύο οικονομίες Γερμανική και Ελληνική. Από τη στιγμή που οι ίδιοι δυσκολεύονται αφάνταστα, με τους οικονομικούς των δείκτες να βρίσκονται στο ναδίρ, θα έπρεπε να περιμένουν ότι η ασθενής ελληνική οικονομία δεν γίνεται να βελτιωθεί θεαματικά, και μάλιστα εντός τριών ετών, ακόμη και με τα πλέον επαχθή μέτρα` διότι έτσι ελλοχεύει ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε άλλες καταστάσεις, μη πολιτισμένες.
Εξετάζοντας τώρα τις Γερμανικές τράπεζες, σύμφωνα με δική τους εφημερίδα (Die zeit), θα διαπιστώσουμε ότι έχουν δανείσει διάφορα ευρωπαϊκά κράτη με το ασύλληπτο ποσόν των 2,2 τρις Ευρώ (Προσέξτε ΤΡΙΣ). Από αυτά η Ισπανία έχει λάβει 237 δις, η Ιταλία 202, η Ιρλανδία 183 και η Ελλάς μόνο 38. Εάν διαιρέσουμε τα 38 δις με τα 2,2 τρις, τότε το ελληνικό δάνειο αντιστοιχεί μόλις στο 1,8% του συνόλου που έχουν χορηγήσει οι Γερμανοί σε άλλες χώρες. Από αυτό, βγάζουμε αβίαστα το συμπέρασμα ότι χτυπούν το καμπανάκι στους άλλους με το να γρονθοκοπούν ανελέητα τον ελληνικό πυγμαχικό σάκκο (με άλλα λόγια χτυπούν το σαμάρι για να τ'ακούσει το γαϊδούρι). Εάν σε αυτό συνδυάσουμε την απώλεια τεραστίων ποσών από τα Γερμανικά τραπεζικά ιδρύματα λόγωι της συμμετοχής των στον παγκόσμιο χρηματιστηριακό τζόγο των παραγώγων και των άλλων προϊόντων υψηλού κινδύνου, τότε θα καταλάβουμε γιατί έχουν χάσει την ψυχραιμία των.
Υπάρχει, όμως, ακόμη ένας λόγος για αυτήν την ξαφνική δυσκοιλιότητα που νοιώθουν οι Γερμανοί όταν αναφέρονται στην Ελλάδα. Θα τον εντοπίσουμε στην πίεση για την αγορά των Γιουροφάιτερ, για την παραλαβή των υποβρυχίων, στην προσπάθεια για την εξαγορά του υπολοίπου ΟΤΕ (ο οποίος προσέφερε μεγάλο ποσοστό κερδών στα συνολικά της Doitse Telekom), στο κλείσιμο του σκανδάλου της ziemens και στην αποκλειστικότητα δανειακής χορηγήσεως.
Τελειώνοντας, θα κάνω μία μικρή αναφορά και στους έτερους Καππαδόκες που πρωτοστατούν στη δυσφήμιση των Ελλήνων (πλην των πολιτικών αγυρτών φυσικά), στους Άγγλους. Και εκεί λοιπόν η πτώση του ΑΕΠ ήταν πρωτοφανής, φθάνοντας στο ποσοστό του 4,8%. Το γεγονός είναι εντυπωσικό, δεδομένου ότι τέτοια πτώση στο ΑΕΠ της Αγγλίας είχε να συμβεί από το...1921, δηλαδή τρία χρόνια μετά τη λήξη του Α' Παγκοσμίου. Να σημειώσω επίσης ότι η χώρα βρίσκεται εκτός της ζώνης του Ευρώ, έχουσα το δικό της νόμισμα: Τη Λίρα. Τούτο σημαίνει πάρα πολλά για όσους γνωρίζουν. Έχουμε, παραδείγματος χάριν, τη δήλωση του Amser Mayer Rothchild: "Δεν με ενδιαφέρει να μου παραχωρήσει μια χώρα την διακυβέρνηση, ούτε να μου δώσει τη δυνατότητα να νομοθετώ τους νόμους της, αρκεί να έχω τη δυνατότητα να εκδίδω το νόμισμά της."
Πηγή
http://lalei-kairia.blogspot.com/
http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html

Πεντάγωνο: Να, ποιοί είναι οι απατεώνες της Ευρώπης!

Πεντάγωνο: Να, ποιοί είναι οι απατεώνες της Ευρώπης!


Άρματα μάχης από ...βούτυρο και υποβρύχια που γέρνουν αξίας περίπου πέντε δις μας έχουν πουλήσει οι γερμανοί,οι οποίοι μας κατηγορούν ως απατεώνες της Ευρώπης και μας δείχνουν ...δάχτυλο μέσω Αφροδίτης της Μήλου.

Το Βερολίνο έχει πουλήσει στην Ελλάδα 170 καινούργια Leopard και 253 μεταχειρισμένα. Κόστος; Πάνω από δύο δις!

Τα άρματα έχουν παρουσιάσει ρωγμές στη θωράκισή τους και τα κανόνια τους ...ξεφλουδίζουν μετά από κάθε βολή!

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη σε Ελληνικές εταιρείες που είχαν εμπλακεί στη συμπαραγωγή σε ότι είχε να κάνει με τις ρωγμές.

Για το ξεφλούδισμα κατηγορούσαν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ότι δεν συντηρούν σωστά τα άρματα.

Μόνο που ίδια ακριβώς προβλήματα παρουσίασαν και τα άρματα μάχης του γερμανικού στρατού!

Τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε στη ποιότητα του χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε και τον οποίο είχαν προμηθευτεί από την Σουηδία.

Προς το παρόν οι Γερμανοί σφυρίζουν αδιάφορα υποσχόμενοι ότι θα βρουν λύση.

Ίδιες υποσχέσεις είχαν δώσει και για τα υποβρύχια.Τέσσερα χρόνια μετά όχι μόνο δεν έχουν λύσει το πρόβλημα αλλά μας απειλούν και με κλείσιμο των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Μετά απ´όλα αυτά είναι λογικό στο ελληνικό Πεντάγωνο να ...δείχνουν δάχτυλο!
http://www.sigmalive.com/news/greece/241630

*Αυτό το "μας κατηγορούν" αφιερώνεται εξαιρετικά σε όλους εκείνους που πιστεύουν οτι η Ελλάδα και Κύπρος δεν είναι ενιαίος χώρος.


Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/blog-post_2369.html#ixzz0hRVfdufn

Καταστροφές του Γ’ Ράιχ στην Ελλάδα…

Tι καταστροφές προκλήθηκαν στην Ελλάδα απο το Γ’ Ράιχ


Καταστροφές του Γ’ Ράιχ στην Ελλάδα…

558,000 νεκροί (οι 125,000 εκτελεσθέντες, οι υπόλοιποι απο πείνα, κακουχίες κ.λπ.)

70,000 Ελληνοεβραίοι δολοφονήθηκαν σε σύνολο 80,000,

830,000 ανίκανοι να εργασθούν,

3,700 πόλεις και χωριά ολικώς ή μερικώς κατεστραμμένα,

408,000 κατοικίες κατεστραμμένες,

50% των βιομηχανιών καταστράφηκε,

75% του οδικού δικτύου (από 17,200 επιβατικά, φορτηγά και λεωφορεία καταστράφηκαν τα 11,650),

75% του σιδηροδρόμου (από 2.679 χλμ απέμειναν 680 χλμ.),

73% μείωση του εμπορικού στόλου (από τα 583 εμπορικά πλοία του ΄39 χάθηκαν τα 434),

60% μείωση της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής ,

25 % των δασών χάθηκε,

100% άγγιξε η καταστροφή στις τηλεπικοινωνίες,

Πηγή: Υπουργείο Ανοικοδόμησης, 1947 – Έρευνα Τ. Ηλιαδάκη, 1997, για την εφημερίδα τα Νέα Β. Καρακάσης/Ειρήνη Καρανασοπούλου, 23 Νοεμ. 98′

Τι χρωστάει η Γερμανία…- Πολεμικές επανορθώσεις: Με συντηρητικούς υπολογισμούς, το πραγματικό ποσό της οφειλής της Γερμανίας προς την Χώρα μας ξεπερνά τα 14,4 δισ. δολάρια, σε τιμές 1938. Ο Καθηγητής Α. Αγγελόπουλος για τους υπολογισμούς του έκανε χρήση ενός επιτοκίου 3%. Αυτό σημαίνει πως το διεκδικούμενο ποσό ξεπερνά σήμερα τα 60 δισ. δολάρια – ή 17 τρισεκατομμύρια δραχμές.

- Κατοχικό δάνειο: Οι δυνάμεις κατοχής, Γερμανοί και Ιταλοί πήραν απο την Τράπεζα της Ελλάδος 4,05 δισ. δολάρια σε τιμές 1938. Από το ποσό αυτό, άνω των 3.5 δισ. δολαρίων, πήρε η Γερμανία . Με το επιτόκιο του 3% το ποσό ξεπερνά τα 18 δισ. Δολάρια (Οι διεκδικήσεις από την Ιταλία έχουν ρυθμιστεί με συμφωνία του 1947) Σε αυτά τα ποσά θα πρέπει να προστεθούν οι οφειλές για αποζημιώσεις τη Γερμανίες προς την Ελλάδα απο τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο και να αφαιρεθούν τα 115 εκατομμύρια Μάρκα που δόθηκαν με την συμφωνία του 1960.

Και γιατί μας χρωστάει η Γερμανία…

1. Υπόλοιπο επανορθώσεων από τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο.

2. Απαιτήσεις για ζημιές που προκλήθηκαν κατά τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο

3. Αποκατάσταση πάσης φύσεως υλικών ζημιών, δαπανών προυπολογισμού και δαπανών κατοχής που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου και της Γερμανικής κατοχής.

4. Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν στην Ελληνική εμπορική ναυτιλία κατά την περίοδο που η Ελλάδα δεν είχε εισέλθει στον πόλεμο (1-9-39 εώς 28-10-40).

5. Αποζημιώσεις για τα πάσης φύσεως θύματα, νεκρούς, ανάπηρους, ομήρους, κατά την γερμανική κατοχή.

6. Αποζημιώσεις για την αναγκαστική εργασία σε Γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης,

7. Αποζημιώσεις θυμάτων για το μερίδιο που βαρύνει την πρώην Γερμανική Λαοκρατική δημοκρατία.

8. Αποζημιώσεις για τα χορηγηθέντα ποσά απο την Τράπεζα της Ελλάδος προς τις Γερμανικές αρχές κατοχής υπό μορφή δανείου, πέραν των καταβληθέντων εξόδων κατοχής (Σ.Σ: τα στοιχεία είναι απο το βιβλίο του Δημ. Κωστόπουλου “Ένας πόλεμος που δεν έληξε ακόμα”)
http://gataros.blogspot.com/2010/02/t.html
http://history-of-macedonia.com/wordpress/

μεγάλη επίθεση των Γερμανών κατά της Ελλάδας

Η δεύτερη μεγάλη επίθεση των Γερμανών κατά της Ελλάδας
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Ελλάδα βιώνει μία μοναδική εμπειρία, μέσα από την οποία έχει τη δυνατότητα να μετρήσει τους φίλους και τους εχθρούς της
Γερμανία: Το κράτος-εγκληματίας επαναλαμβάνει τον τραγικό εαυτό του
Μπράβο Yorgos… Και εις ανώτερα… Να πάρει σειρά ο Βουκεφάλας και ο Κολοκοτρώνης… και για συνέχεια, βλέπουμε...
Οι πολιτικοί της χώρας μας δυστυχώς έχουν καταφέρει να μειώσουν τη χώρα μας διεθνώς. Μέσα από μία σειρά ανεξήγητων οικονομικών λαθών, μέσα από αλλεπάλληλες αμφισβητούμενες πολιτικές πράξεις, έχουν κατορθώσει να δώσουν τον πρώτο λόγο σε όλους εκείνους που υποτίθεται πως είναι φίλοι μας, έχουν εκχωρήσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας (διά στόματος του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου) και τέλος έχουν κατορθώσει να μειώσουν το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας και των πολιτών της.
Πρώτοι στον χορό των επιθέσεων είναι η Γερμανία, που βρήκε την ευκαιρία να βγάλει το μέχρι σήμερα καλά κρυμμένο μένος της εναντίον της Ελλάδας, που την αμφισβήτησε και που την καθυστέρησε να ολοκληρώσει εγκαίρως την επίθεση στη Ρωσία. Η Ελλάδα στάθηκε καταλύτης ενός παγκοσμίου πολέμου, που στο τέλος της βρήκε την πρώην μεγάλη χώρα, να προσπαθεί να χτίσει μέσα από τα ερείπια και τις στάχτες… Και σε αυτή την ανοικοδόμηση χρησιμοποίησε τα πρώην θύματά της…!
Τα κόμπλεξ ναζιστών που βρίσκονται σε «καλές θέσεις» στην πολιτική και στην δημοσιογραφική ζωή της Γερμανίας, προσπαθώντας να αναβιώσουν την Μεγάλη Γερμανία, βγάζουν σήμερα τα απωθημένα τους κατά των ελλήνων πολιτών –και όχι κατά των ελλήνων πολιτικών- που πλήρωσαν με το αίμα τους την αμφισβήτηση και την άρνηση του Γ’ Ράιχ. Σήμερα, το 4ο Ράιχ είναι εδώ, ολοζώντανο, κάνοντας μία επίδειξη κανιβαλισμού εις βάρος της Ελλάδας.
Μήπως οι Γερμανοί θέλουν να πιστεύουμε πως οι λαοί πρέπει να πληρώνουν τα λάθη των πολιτικών τους; Αν ναι, τότε θα πρέπει να τρέξουν αμέσως στο ταμείο, για να αποπληρώσουν (αν μπορούν) τα τεράστια χρέη τους προς την ανθρωπότητα –και κυρίως προς την Ελλάδα- λόγω των αποτροπιαστικών εγκλημάτων που διέπραξαν σε δύο (2) συνεχόμενους παγκόσμιους πολέμους οι οποίοι πότισαν το χώμα της ευρωπαϊκής ηπείρου με αίμα εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων. Στη χώρα μας όμως, η ναζιστική Γερμανία επέδειξε ιδιαίτερη «μέριμνα» εξαφανίζοντας μαζικά τους κατοίκους 100 και πλέον χωριών, που εξαθλίωσε την οικονομία και που στάθηκε μοναδική αιτία θανάτου για περίπου 1.000.000 αμάχων ελλήνων πολιτών. Πόσο αποτιμούν οι «πολιτισμένοι», οι «νοικύρηδες» και «μετρημένοι σε όλα» Γερμανοί, την ζημία που επέφεραν στο ελληνικό κράτος και στους πολίτες του; 70 δισεκατομμύρια ευρώ, λένε οι πρόχειροι λογαριασμοί…! Ίσως… αλλά μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθούν οι γερμανοί πολίτες εάν έχουν το δικαίωμα να επαναλάβουν τα ίδια, μέσα από την «ασφάλεια» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εις βάρος και πάλι των Ελλήνων πολιτών; Μήπως στον τιμοκατάλογο των εγκλημάτων των προγόνων τους, οι γερμανοί πολίτες θα πρέπει επιτέλους να κοστολογήσουν την ανθρώπινη ζωή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη ελευθερία; Τι τιμή αλήθεια θα έβαζαν οι σημερινοί υπερήφανοι «δημοκράτες» γερμανοί, στα βασανιστήρια; Τι τιμή θα έβαζαν στον τιμοκατάλογο του αίσχους της ιστορίας τους για κάθε βιασμό, για κάθε δολοφονία μωρού παιδιού, για κάθε κλοπή περιουσίας ελλήνων πολιτών ή για κάθε κλοπή ελληνικής αρχαιότητας –πράξη που επαναλαμβανόταν συνεχώς από όλους τους γερμανούς στρατιωτικούς, ανεξαρτήτως βαθμού- στην προσπάθεια να πλουτίσουν και να αποκτήσουν «ανώτερη κουλτούρα»;
Σήμερα, μας επιτίθενται κατά μέτωπο, επαναλαμβάνοντας τραγικά την ιστορία, οι απόγονοι των δολοφόνων του Γ’ Ράιχ. Και επιτίθενται στη χώρα μας και στους πολίτες της, σε μία ύστατη προσπάθεια να ολοκληρώσουν όσα δεν είχαν καταφέρει οι στυγνοί δολοφόνοι πρόγονοί τους. Μα, ως λαός ανιστόρητος, οι Γερμανοί δεν έχουν προφανώς κατανοήσει πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και η επανάληψή της φέρνει περισσότερο τραγικά αποτελέσματα σε όσους δεν την σέβονται… Η σημερινή επίθεση των γερμανών, ουσιαστικά αποτελεί το ξεσκέπασμα του 4ου Ράιχ, που αναβιώνει και που απειλεί την σύγχρονη Ευρώπη με νέα υποδούλωση. Μάλιστα, μέρος των εγκληματιών ναζιστών, που ζούνε μέχρι σήμερα στη Γερμανία, τολμούν να γιορτάζουν κάθε χρονιά στη Βαυαρία τα απάνθρωπα εγκλήματά τους εις βάρος της ανθρωπότητας και πίνουν στο αθώο αίμα που έριξαν για να εξαπλώσουν την τρέλα και την μανία της «ανώτερης φυλής» που εκπροσωπούσαν… Ποιος είπε πως ο ναζισμός και οι σύγχρονοι οπαδοί του δεν υφίστανται; Μία απλή ματιά στο εσωτερικό της Γερμανίας, θα πείσει και τον πλέον φιλογερμανό για το πραγματικό πρόσωπο των σύγχρονων ταγμάτων θανάτου που επωάζονται και που χρηματοδοτούνται από «άγνωστες» πηγές…
Το ανιστόρητο των Γερμανών και η ανακολουθία των ισχυρισμών τους απέναντι στους έλληνες πολίτες, φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού στην πρόσφατη πρόκληση του περιοδικού Focus, στο οποίο η Αφροδίτη χειρονομεί άσεμνα, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία. Κατά πρώτον, αποτελεί τιμή για όλους εμάς, αφού οι Γερμανοί μας συνδέουν με το πνεύμα και τον πολιτισμό των αρχαίων ελλήνων. Αλλά, ίσως κάποιος θα πρέπει να τους θυμίσει πως οι κλαπείσες ελληνικές αρχαιότητες κοσμούν ΚΑΙ γερμανικά μουσεία…! Και ως κλαπείσες, αποδεικνύουν το πνεύμα των κλεπτών, των κλεπταποδόχων και δυστυχώς γι αυτούς, προδίδει την ανικανότητά τους να παράξουν πολιτισμό... Και αυτό το νιώθουν όλοι αυτοί που έρχονται να μυρίσουν το άρωμα της χώρας μας και να γνωρίσουν την ανείπωτη τέχνη των προγόνων μας, να περπατήσουν στους δρόμους που περπάτησε ο Σόλωνας ή να σταθούν μπροστά στην ελιά που ο Ιπποκράτης συναντούσε και γιάτρευε τους ασθενείς του…
Με την επίθεση αυτή των Γερμανών, αποδεικνύεται περίτρανα πως ενώ εμείς βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική θέση ως χώρα, λόγω κακών πολιτικών, οι ίδιοι οι Γερμανοί βρίσκονται σε μηδενική θέση έναντι του σεβασμού της αλήθειας και της ιστορίας… Για την ακρίβεια, χωρίς ποτέ να αποκτήσουν, το πρόσφατο γερμανικό δημοσίευμα κατάφερε να απολέσει το πνεύμα που -έστω και επιμελημένα- υπέκλεψαν χωρίς όμως ποτέ να καταφέρουν να το κατακτήσουν…
Uber Alles!!! Shame to you German people!!! Η Μεγάλη Γερμανία δεν θα γίνει ποτέ μέσα από όπλα, ούτε μέσα από χρήματα… Κι αυτό, επειδή αυτά χαλάνε και ξοδεύονται... Τα μεγάλα έθνη γίνονται από το «πνεύμα» που μπορούν να δημιουργήσουν… Και δυστυχώς, η επανάληψη των ιστορικών Γερμανικών τραγικών λαθών, δείχνει απλά ανικανότητα.
Αγαπητοί μου Γερμανοί, μπορείτε να κοιτάτε το «βουνό» και να το θαυμάζετε, αλλά ποτέ δεν θα το κατακτήσετε. Μπορεί να ζηλεύετε επειδή μας βλέπετε να τραγουδάμε και να μένουμε αμέριμνοι ακόμη και όταν τα δυσκολότερα χτυπήσουν στην πόρτα μας… Σαν λαός τραγουδάμε τη ζωή και τον θάνατο μαζί. Μπορούμε να σκύβουμε, κάποτε και να πέφτουμε, αλλά όσο πεσμένοι και αν βρεθούμε, εμείς θα είμαστε επάνω στο «βουνό» που εσείς πάντα θα θαυμάζετε και που ποτέ δεν θα ανεβείτε… επειδή, πολύ απλά- δεν μπορείτε…
Γερμανοί και Άγγλοι επιτίθενται στους Έλληνες… και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε γι αυτό, επειδή –επιτέλους- μας δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και τις πραγματικές τους διαθέσεις απέναντί μας.
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Προσωπικά, νιώθω υπερήφανος που μου επιτίθεται η Γερμανία, η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας
http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...