Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ;

Μετα τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα (που τους εξανθρώπισε και τους εξεπολίτησε) κατά τους δύο Παγκοσμίους πολέμους του 20ου αιώνα και ειδικά κατά τον δεύτερο όπου στην κυριολεξία κατέστρεψαν απο ακρου εις άκρο την Χώρα, επιτιθέμενοι με πρωτοφανή δειλία εις τα μετόπισθεν του Νικήφορου Ελληνικού Στρατού ο οποίος ήδη καταδίωκε τους βάρβαρους Ιταλούς φασίστες οι οποίοι προσεπάθησαν ανεπιτυχώς να τον σκλαβώσουν και για τις οποίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, παίζουν έναν άκρως προκλητικό και ανθελληνικό ρόλο εκμεταλευόμενοι την οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί αυτή τη στιγμή την Πατρίδα μας.
Το ανθελληνικό όργιο κατασυκοφάντισης και εξευτελισμού της Πατρίδος μας απο τους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΩΝ ΓΟΤΘΩΝ, ΤΩΝ ΛΟΓΓΟΒΑΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ...ΕΥΓΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ δεν έχει προηγούμενο.

Τι την Αφροδίτη της Μήλου δεν σεβάστηκαν, τι κλέφτες, απατεώνες, τεμπέληδες και τι άλλο δεν μας έχουν αποκαλέσει, εμάς που γρήγορα ξεχάσαμε τα σκελετωμένα παιδιά της κατοχής, τις εκτελέσεις, τα Καλάβρυτα το Δίστομο...
Με ύφος παρανοϊκού δικτάτορα η Μέρκελ και οι συνεργοί της στο νέο Γερμανικό έγκλημα οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδος και της Ευρώπης μας λένε επιδεικτικά ότι δεν θα μας δώσουν οικονομική βοήθεια και πως θα μας εκδιώξουν απο την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΑ ΓΕΦΥΡΑ, ΔΡΟΜΟ, ΛΙΜΑΝΙ, ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΓΟΝΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 1.500.000 ΘΥΜΑΤΑ!

ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΘΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ, ΕΜΕΙΣ Η ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΤΙΜΕΣ;

Υπάρχει και ο "Ελληνικής καταγωγής" Γερμανός σίγουρα ευρωβουλευτής που εκστόμησε τα μύρια όσα εναντίων της Ελλάδος! Βασιλικότερος του Βασιλέως! Πιο γενίτσαρος απο τους γενιτσάρους! Να συμορφωθούν οι Έλληνες έλεγε! Να συμορφωθεί η Ελλάδα! Κάποιος με Ελληνικό όνομα και επίθετο μα σίγουρα όχι με Ελληνική Καρδιά!


Αλλάξτε όνομα και επίθετο κύριε. Δεν είστε Έλλην, είστε γερμανός και σίγουρα δεν θα νιώθετε άνετα με αυτο το όνομα. Κάποιο φον φουχτεν, χουφτεν θα σας πήγαινε καλύτερα.

Σήμερα μας πληροφόρησαν οι απόγονοι του παρανοϊκού ανθέλληνα Φαλμεραύερ ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αλλά μείγμα Σλαύων κλπ.


Απαντάμε στην νέα γερμανική πρόκληση ότι εμείς που ξεχάσαμε την ολοσχερή καταστροφή της πατρίδας μας απο τις ορδές τους, εμείς που επανδρώσαμε την βιομηχανία τους για να δημιουργηθεί η πράγματι εντυπωσιακή ανοικοδόμηση της χώρας τους της δεκαετίας του 50, εμείς που είμαστε οι καλύτεροι πελάτες τους και αγοράζουμε τα λέοπαρντ, τα πυροβόλα και τα υποβρύχια που γέρνουν ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΓΜΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΣΛΑΥΩΝ, ΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Ας μείνουμε οι Έλληνες ατάραχοι και υπερήφανοι, ας ανασυγκροτηθούμε για να σώσουμε τη Χώρα και να απαντήσουμε δυναμικά στις γερμανικές προκλήσεις προβάλλοντας τις δίκαιες αξιώσεις μας για τις πολεμικές επανορθώσεις προς όφελος οχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης την οποία για άλλη μια φορά προσπαθεί να εξουσιάσει η Γερμανία.Γεώργιος Παπασημάκης
Αντιπρόεδρος ΜΚΟ ΕΡ.Κ.ΕΛ

Η Βουλή της Σουηδίας αναγνώρισε τη Γενοκτονία. Μία σπουδαία ημέρα για τον Ελληνισμό

Η Βουλή της Σουηδίας αναγνώρισε τη Γενοκτονία. Μία σπουδαία ημέρα για τον Ελληνισμό
Η 11η Μαρτίου αποτελεί μία σημαντική ημέρα για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο, αποτελεί μία σπουδαία ημερομηνία για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων. Η απόφαση της ολομέλειας του Σουηδικού Κοινοβουλίου να αναγνωρίσει με ψήφους 131 υπέρ και 130 κατά, την Γενοκτονία των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων αποτελεί μία επιτυχία, η οποία έρχεται σε μία δύσκολη περίοδο.

Σε μία συγκυρία όπου το μόνο που ακούγεται είναι αριθμοί. Στην ελληνική όμως παράδοση, υπάρχουν και οι λέξεις, που γίνονται σύμβολα, αγώνες, ταυτότητα. Αυτή όπου όπως λέει ο Νίκος Καζαντζάκης που κατέγραψε το δράμα των ξεριζωμένων Ελλήνων μετά τη Γενοκτονία, δίνει νόημα και μορφή σε μία άμορφη και άμυαλη απεραντοσύνη.
Η απόφαση της Σουηδικής Βουλής την 11 Μαρτίου 2010 ήρθε μετά την κοινή απόφαση της περασμένης χρονιάς, ότι από κοινού Έλληνες, Αρμένιοι και Ασσύριοι θα προωθήσουν ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας στη Σουηδική Βουλή. Κάτι που έχει γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν με πρωτοβουλία των βουλευτών του Αριστερού Κόμματος (Vänsterpartiet), Τάσου Σταφιλίδη και Hans Linde, ενώ στη συνέχεια υπήρξε πρωτοβουλία και του κόμματος των Πράσινων (Miljöpartiet), χωρίς όμως να περάσει από την Ολομέλεια. Επίσης το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα της Σουηδίας, το Σοσιαλδημοκρατικό, κατά την ετήσια συνέλευση του, το Νοέμβριο του 2009 , είχε αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Ασσυρίων, των Ελλήνων και Αρμενίων. Περισσότερα ...
Πολιτική Αθήνα
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ
http://www.schizas.com/site3/el/i-anagnorisi-tis-genoktonias-apo-to-koinovoylio-tis-soyidias.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...