Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Το Σοσιαλιστικό και κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ απειλεί τις ελευθερίες και περιουσίες των πολιτών


Ο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε πρόσφατα με λύπη το ΔΝΤ είναι εκών-άκων η μόνη ρεαλιστική λύση στην δημόσιο-οικονομική κρίση που οι Πασοκονεοδημοκράτες έχουν βάλει στην πλάτη του Ελληνικού Λαού σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες από την σοσιαλιστική νοοτροπία τους, το πόθος τους της γιγάντωσης του κράτους σε βάρους του πολίτη και την αισχρή τους διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Οι άδειες υποσχέσεις και θεσμική ανεπάρκεια της ΕΕ είναι εμφανής, παρ’ όλο που οι Πασοκονεοδημοκράτες συστηματικά παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στην ΕΕ χωρίς την συναίνεση του λαού όπως η νομισματική πολιτική σε ανταλλαγή του φτηνού χρήματος και κοινοτικών κονδυλίων που κατασπατάλησαν συχνά σε έργα βιτρίνας και πότε-πότε δυστυχώς για προσωπικό πλουτισμό.

Η Μεταπολίτευση εγκαθίδρυσε την Μαρξιστική νοοτροπία στην Ελλάδα, οπού κυριαρχεί το κράτος και το παν αποφασίζεται από μια στενή πολιτική νομενκλατούρα στο όνομα του λαού για δήθεν κοινωνικής δικαιοσύνης και στην ουσία ευνοεί τους εαυτούς τους και τους φίλους τους. Η Αριστερά υπέβαλε μια πνευματική τρομοκρατία στα σχολεία και πανεπιστήμια. Το αποτέλεσμα είναι η κατάργηση του άριστου για ωχαδερφισμό και μια κοινωνία της ήσσονος προσπάθειας. Ενθάρρυνε την κατανάλωση και τιμωρήσανε την παραγωγή.

Η πολιτική τάξη στην Ελλάδα μεταμορφώθηκε με μια αριστοκρατία με απεριόριστα προνόμια να ζουν εκείνοι και τα παιδιά τους μόνιμα από το κρατικό κορβανά, να αποκτήσουν τεράστιο προσωπικό πλούτος χωρίς υποχρεώσεις να λογοδοτήσουν για την διαχείριση του δημόσιου χρήματος και χωρίς ασφαλιστικές δικλίδες για ισοσκελισμένους ισολογισμούς και όρια σε δημόσια δανειοδότηση με παραβάσεις που απαιτούν αυξημένες πλειοψηφίες ή ειδικά δημοψηφίσματα.

Το Σύνταγμα ήταν ελλειμματικό με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας κάτω από την κηδεμονία της Βουλής και του Πρωθυπουργού οπού τεχνικές εκλογικές πλειοψηφίες κυβερνούσαν τυραννικά (όπως πρόσφατα παραχωρήσαν ελληνική υποκοότητα και δικαίωμα ψήφο στα παιδιά μεταναστών). Έτσι σήμερα η άρχουσα τάξη πολιτικών μας χρεοκόπησε την χώρα και ψάχνουν να βάλουν τους απατημένους ψηφοφόρους τους να πληρώσουν τα σπασμένα του δημοσίου ενώ απολαμβάνουν τα δικά τους προνομία αποφεύγοντας πάση ευθύνη για την αισχρή τους κακοδιαχείριση.

Ο καινούργιος φορολογικός νόμος κατασκευάστηκε με άρτια κομμουνιστική έμπνευση. Ο πολίτης φορολογείται με ταξικά κριτήρια αναλόγως με σε ποια συνοικία κατάκειται, πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι του και πόσα κυβικά είναι το Ι.Χ. του όπως διορίζει το κράτος. Η πολιτική νομενκλατούρα στράφηκε το «Πόθεν ‘Εσχες» που ήταν να ελέγξει παράνομο πλουτισμό σε περίπτωση καταχρήσεις βουλευτών εναντίον των πολιτών για να τους ξεζουμίσουν τους πολίτες από τον κόπο και περιουσίες τους σε άγρια φορολογία. Και χαρακτηριστικά από την Αριστερά, η κρατική εξουσία επιβάλλεται στον πολίτη με ζόρικες ποινές και απειλές αντίθετα με την φιλοσοφία της σύγχρονης πολιτικής Δεξιάς που στοχεύει να ενθαρρύνει τον πολίτη και να τον επιβραβεύει για τις επιτυχίες και καλή συμπεριφορά του.

Όταν βλέπουμε την απροθυμία των Ευρωπαϊκών συνεταίρων μας να δανεισούν τον Ελληνικό δημόσιο και να δείχνουν αμφιβολίες στην πολιτική τάξη που κυβερνάται τη χώρα μας να βάλουν δικά τους χρήματα, ο ελεύθερος-σπεπτούμενος Έλληνας πολίτης πρέπει να διερωτάται εάν είναι φρόνημα να αφήσει το ελληνικό δημόσιο να τον κοροϊδεύει και να τον στερήσει από δικά του χρήματα; Γιατί να υποστηρίξει ένα σάπιο και χρεοκοπημένο καθεστώς; Γιατί να παραδεχτεί Μαρξιστικές συνταγές αναδιανομής εισοδήματος. Όπως οι ξένοι δανειστές, δήθεν «κερδοσκόποι» και Ευρωπαϊκοί συνέταιροι, γιατί ο έλληνας πολίτης να παραδέχεται να είναι δούλος του κράτους και να μην ζητάει δικαίωμα να επιβάλει όρους όταν δίνει δικά του χρήματα στο Ελληνικό δημόσιο και ζητάει αυξημένο τίμημα την αναξιοπιστία των πολιτικών που μας κυβερνάνε;

Ίσως μια φορολογική αποχή και απεργία καθιστούν τον μοναδικό εργαλείο να καθαρίζει τον τόπο από την παρούσα Μαρξιστική νοοτροπία και το σάπιο πολιτικό καθεστώς που μας ταλαιπωρεί και απειλεί τις περιουσίες και ελευθερίες μας. Είναι καιρός για σημαντικές θεσμικές και πολιτειακές αλλαγές στον τόπο μας που περιορίζουν την δύναμη των πολιτικών στην κατάκριση του δημόσιου χρήματος. Έφθασε την στιγμή να αλλάξουμε το πολιτικό μοντέλο για ένα μικρότερο και πιο αποτελεσματικό δημόσιο με μειωμένες εξουσίες που πρέπει να λογοδοτήσει στον πολίτη και μια καινούργια πολιτεία που βασίζεται από ιδιωτική πρωτοβουλία και προσωπική ευθύνη του Έλληνα πολίτη.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ‘21 ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παρασκευή

26/03/10
8:00
Λεωνίδας Ἀποσκίτης

"ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ‘21 ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ"
http://palaixthon.ath.cx/mathimata.htm

Εκδήλωση στο Δήμο Μόβρης: Το παρελθόν μιας Επανάστασης. Εξεγέρσεις και Κινήματα πριν το 1821

Εκδήλωση στο Δήμο Μόβρης: Το παρελθόν μιας Επανάστασης. Εξεγέρσεις και Κινήματα πριν το 1821
Ημερομηνία:
26/03/2010 19:30
ΠρόσκλησηΟ Δήμος Μόβρης στα πλαίσια των εορταστικών του εκδηλώσεων για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα: «Το παρελθόν μιας Επανάστασης. Εξεγέρσεις και Κινήματα πριν το 1821».Ομιλητής: Γιώργος Καραμπελιάς, Συγγραφέας – Εκδότης περιοδικού Άρδην

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010 και ώρα 19:30 στα Σαγαίικα (Δημαρχείο).

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για όλους.

Μετά τιμής
http://www.ardin.gr/node/2970

Ανδρέας Αντ. Παναγιωτόπουλος

Δήμαρχος Μόβρης

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...