Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Αντιδρούν οι ομογενείς μας στις μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ


280310-eyzwnesΈξαλλοι από θυμό είναι οι ομογενείς μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που καταργεί τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, το κλίμα είναι στην κυριολεξία εκρηκτικό, ενώ τα λίγα εκεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυριολεξία... κρύβονται, προκειμένου να αποφύγουν την κατακραυγή! Οργισμένοι είναι όμως και οι ομογενείς μας στη Γερμανία και ιδιαίτερα στο Μόναχο, με την κυβέρνηση της Αθήνας αλλά και τον εκεί πρόξενο που τους έστειλε το ΥΠΕΞ, τον Ανδρέα Ψυχάρη, υιό του γνωστού εκδότη, ο οποίος είχε συγκρουστεί με ομογενειακούς παράγοντες στη Φλόριδα των ΗΠΑ, όπου υπηρετούσε (τον «εκσυγχρονισμό» και το «φωταδισμό»;). Σημειωτέον, ότι οι ομογενείς τον αποκαλούσαν εκεί «τουρίστα της Ντόρας», λέγοντας ότι από το 2005 που λειτούργησε το γενικό προξενείο στην Τάμπα, ο προαναφερόμενος διπλωμάτης «ουδέποτε έκανε εκδήλωση για εθνικές επετείους της Ελλάδας ή για την προβολή της Ελλάδας».
Τον Ψυχάρη κατηγόρησαν επίσης κάποιοι ομογενείς ότι σαμπόταρε την ελληνική παρέλαση στο Tarpon Springs, αλλά και ότι «δεν επέτρεψε να λάβουν μέρος και τα μέλη των ανδρών των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδος οι οποίοι βρίσκονται για εξάσκηση σε παρακείμενες της περιοχής Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, όπως το Mac Dill Air Force, τα οποία κατά παράδοση ετών την ημέρα αυτή συνεορτάζουν με την ομογένεια τις εκδηλώσεις της μεγάλης επετείου». Προσέξτε και αυτό: «Το Νοέμβρη πήρε τον υφυπουργό Εξωτερικών Θόδωρο Κασσίμη και τον οδήγησε σε μουσείο του εβραϊκού ολοκαυτώματος, ενώ απέφυγε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, την πρώτη ιστορική εκκλησία των ομογενών σφουγγαράδων της Κεντρικής Φλόριδα» (οι πληροφορίες από καταγγελίες ομογενών στην ιστοσελίδα του ελληνικού καναλιού http://www.wpso.com/). Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι στη Φλόριδα ζουν περίπου 80.000 ομογενείς, είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας στην κυριολεξία!

Οι ομογενείς αντιδρούν και μάχονται
Τα παρακάτω είναι χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί στη Γερμανία και τα υπογράφει ο ομογενής από το Μόναχο Γεώργιος Βλαχόπουλος: «Ως μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου έχω εκφράσει την αντίδραση των συμπατριωτών μας, που ανέρχονται σε 28.000 στο Μόναχο και την γύρω περιοχή. Η Ελληνική Κοινότητα Μονάχου δεν ζήτησε από το ενταύθα Προξενείο χρήματα για να οργανώσει την εορτή της εθνικής παλιγγενεσίας. Αντίθετα προτιθέμεθα να καταθέσουμε στεφάνι στους τάφους των εν Μονάχω θαμμένων ηρώων της Επανάστασης του 1821 και στα Προπύλαια, όπου κατ' εντολή του τότε βασιλιά Λουδοβίκου της Βαυαρίας και Φιλέλληνα, αναγράφονται τα ονόματα των ηρώων του 1821.
Έχει κληθεί και ας μην επιθυμεί να παραστεί ο Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο Ανδρέας Ψυχάρης, γιός γνωστής δημοσιογραφικής οικογενείας, ο οποίος και από την θητεία του στην Φλόριδα φαίνεται να διάκειται αντίθετος προς παρόμοιες εκδηλώσεις του Ελληνισμού. Η παρουσία των Ελλήνων στην περιοχή μας και η μαρτυρία τους στην Ομογένεια και στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα σε εποχές όπου η ελληνική πατρίδα βάλλεται, δίκαια ή άδικα, απαραίτητη, για να υπενθυμίσουμε στους άσπονδους ευρωπαίους φίλους μας, ότι πρόκειται για λαό που πάλεψε για την λευτεριά του .
Όπως το 1821 έτσι και σήμερα οικονομικοί θεσμοί, νέοι εκμεταλλευτές, επιχειρούν την εξόντωση της Ελλάδας και τον οικονομικό μαρασμό της. Τα δάνεια του Καποδίστρια δεν έφτασαν ποτέ ολόκληρα στην Ελλάδα και εξοφλήθηκαν με αίμα μέχρι το ....1991. Σήμερα καιροσκόποι της Goldman Sachs στοιχηματίζουν για την πτώχευση της Ελλάδας και κερδοσκοπούν σε βάρος της. Οποιαδήποτε απόφαση κυβερνητικών στελεχών να καταργήσουν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου για λόγους δήθεν εξόδων ελέγχεται ως αναληθής και αναιτιολόγητη. Οι ριψάσπιδες ας παραιτηθούν».

Τους κράζουν και οι συμπολιτευόμενες εφημερίδες
Για την κατάργηση των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωνε η ελληνική Πολιτεία μέσω των διπλωματικών της αποστολών στο εξωτερικό, ενημερωθήκαμε στις 19 Φεβρουαρίου, μέσω δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Έθνος» και σε ρεπορτάζ με την υπογραφή του Νίκου Μελέτη. Διαβάστε:
«Με μια πρωτοφανή ενέργεια το υπουργείο Εξωτερικών επιβάλλει τη ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνονται στις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία ανά τον κόσμο για λόγους... οικονομίας. Σύμφωνα με εγκύκλιο η οποία στάλθηκε σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές του εξωτερικού με θέμα "Εορτασμός Εθνικής Επετείου από Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας υπό παρούσα δυσχερή οικονομική συγκυρία", δίδεται εντολή να μην παρατεθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για την 25η Μαρτίου. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου "κρίνεται σκόπιμη προς εξοικονόμηση πόρων, αλλά και για λόγους... συμβολισμού". Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (η εγκύκλιος υπογράφεται από τον γ. γ. του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβη Ι. Αλ. Ζέπο), έτσι δεν αφήνει περιθώρια ούτε και για πρωτοβουλίες χρηματοδότησης εκ των ενόντων ή από κατά τόπους ομογενείς της καθιερωμένης δεξίωσης για την εθνική επέτειο, καθώς επισημαίνεται το στοιχείο του... "συμβολισμού".
Τα χρήματα δεν θα εξοικονομηθούν καν, καθώς όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο θα διατεθούν για κάλυψη άλλων... συναφών εκδηλώσεων! Τα ποσά τα οποία θα εξοικονομηθούν φυσικά είναι ασήμαντα για τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών, καθώς συνήθως πρόκειται για τυπικές δεξιώσεις που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο για τις περιοχές όπου ζουν ομογενείς, αλλά και σε άλλες χώρες όπου δίνεται η ευκαιρία για "ανεπίσημη" διπλωματία, ενώ ο εορτασμός της εθνικής εορτής σε μια πρεσβεία έχει έντονο συμβολικό χαρακτήρα για τη διεθνή παρουσία και το κύρος μιας χώρας. Εξάλλου μάλλον αρνητικό μήνυμα εκπέμπει για τη χώρα μας το γεγονός ότι φέτος μόνο οι πρεσβευτικές και προξενικές Αρχές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο δεν θα εορτάσουν την εθνική επέτειο της χώρας τους...»
Ο Νίκος Μελέτης, ακολούθησε με παραπολιτικό, στις 23 Φεβρουαρίου από τις στήλες της εφημερίδας, καθώς, όπως φαίνεται, το ΥΠΕΞ δεν αντέδρασε σωστά:
«Αντί το υπουργείο Εξωτερικών να παραδεχθεί την γκάφα της κατάργησης -λόγω... οικονομικής κρίσης- του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου από τις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, επανήλθε δυστυχώς με νέα εγκύκλιο που κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Έτσι, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ με εγκύκλιο που υπογράφεται από τον διευθυντή της ΣΤ' Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού πρέσβη Γ. Παΐζη απορρίπτει το αίτημα πολλών πρεσβευτών και προξένων να διοργανώσουν αδαπάνως για το ελληνικό Δημόσιο την καθιερωμένη δεξίωση για την εθνική εορτή, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρξει, λέει, ενιαία εικόνα σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές αποστολές...»

Οι Έλληνες του Βελγίου εορτάζουν την επέτειο
Η Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών με τους εθνικοτοπικούς συλλόγους Βελγίου Κρητών, Ένωση Μακεδόνων-Θράκης, το Ελληνικό Διαπολιτισμικό Κέντρο Βρυξελλών και το Ελληνικό Σχολείο, διοργανώνουν εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 την Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 15:00, στην αίθουσα Ceria, στην Αv. Emile Gryson 1, στις Βρυξέλλες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
πηγη:http://www.elkosmos.gr

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ


ΒΕΛΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:ΑΠΕΛΑΥΝΕΣΘΕ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ


Το Βέλγιο από τις αρχές Μαρτίου 2010 βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει …αλβανική μειονότητα! Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν χιλιάδες Αλβανοί υπήκοοι της Σερβίας και της ΦΥΡΟΜ εκμεταλλεύθηκαν την άρση της βίζας από τις χώρες τους προς την Ευρ. Ένωση και έσπευσαν στο Βέλγιο.
Εκεί ζήτησαν να παραμείνουν ως μόνιμοι κάτοικοι και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Υβ Λετέρμ τούς απήντησε πολύ απλά και ξεκάθαρα: «Απελαύνεσθε, δεν σας δίνουμε άδεια παραμονής»!
Ένα γενικό συμπέρασμα που προκύπτει από τη συμπεριφορά του αλβανικού στοιχείου στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη είναι ότι η περίοδος των αναταραχών δεν έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι αλβανικές κοινότητες δεν έχουν μεν τον θρησκευτικό φανατισμό άλλων μουσουλμανικών ομάδων, διαπνέονται όμως από εθνικισμό και από αλυτρωτικά οράματα που ενθαρρύνονται από τα Τίρανα.Σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, ωθούνται σε τρεις επιλογές. Ή να κατακλύσουν μαζικά τις χώρες της Ευρ. Ενώσεως, όπως επιχειρούν και προς το παρόν αποτυγχάνουν στο Βέλγιο, ή να ασχολούνται με δραστηριότητες ποινικώς κολάσιμες, ή να κινητοποιούνται δυναμικά μέσα στις κοινωνίες που ζουν και να διεκδικούν ισχυρότερο ρόλο. Ο Ελληνισμός δεν πρέπει να αγνοήσει αυτά τα μηνύματα.

πηγή:nationalpride.wordpress
αετός για το stoxos.gr

Αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ. του μέλλοντος!


MAXIMOS ASTYNOMIKOSΑλήθεια, πως θα σας φαινόταν, αν σε λίγους μήνες σας σταματούσε για «έλεγχο» αστυνομικό μπλόκο στην Εθνική Οδό και ένας ένστολος, που μιλούσε σπαστά ελληνικά, πιθανώς πακιστανικής καταγωγής, σας έκανε σκουπίδι, με διάφορες προφάσεις, ενώπιον της οικογένειάς σας; Το σενάριο αυτό ακούγεται πλέον πολύ πιθανό και μεθοδεύεται από την κυβέρνηση και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προσωπικά, με συγκεκριμένη στόχευση. Η απόλυτη εθνική και ηθική έκπτωση, με την υπογραφή των θιασωτών της παγκοσμιοποίησης!

Θα σας πω: όσο μεγαλύτερης ηλικίας είστε, τόσο πιο πολύ θα σας πειράξει το συμβάν. Φυσιολογικό είναι, καθώς οι αντιλήψεις σας για το τι είναι «κράτος», είναι εμπεδωμένες για τα καλά. Καλωσήρθατε στο «θαυμαστό», εθνομηδενιστικό, παρηκμασμένο και πολυπολιτισμικό κόσμο του ΠΑΣΟΚ!

UNITED COLORSΈρχεται νέος νόμος και μας «προετοιμάζουν», όπως και όλους τους ενστόλους, μέσω των φερεφώνων τους στην αστυνομία! Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ», την οποία εκδίδει ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων με μπόλικη κρατική διαφήμιση τις δύσκολες τούτες ημέρες, τα λέει όλα. Μας προετοιμάζει για τα «UNITED COLORS OF… GREEK POLICE», σημειώνοντας πως «έρχεται νέος νόμος» και θέτει το… μέγα ερώτημα: «Πως θα αντιδρούσε ο πολίτης αλλά και ο συνάδελφος αστυνομικός στη θέα του αλλοδαπού συναδέλφου του, ενός συναδέλφου που θα ήταν απόφοιτος της ίδια σχολής με εκείνον;». Συγγνώμη, αλλά ξέρει κάτι παραπάνω ο… Μάχιμος; Γιατί εμείς είχαμε μείνει στο θα προσλαμβάνεται πολιτικό προσωπικό στην ΕΛ.ΑΣ. για να κάνει το… μεταφραστή μεταξύ αστυνομικών και αλλοδαπών κακοποιών. Τώρα θα εισέρχονται και στις Ακαδημίες; Και με ποια κριτήρια;

Όσο για εκείνο το «δημιουργούμε ένα κοινό σημείο εκκίνησης για τους Ελληνες και τους μετανάστες» θα το δεχτούμε αν μας εγγυηθούν πως δεν θα δοθεί ιθαγένεια σε κάθε καρυδιάς καρύδι, που ένας… Αλλάχ ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του και ποιες εγκληματικές πράξεις μπορεί να έχει διαπράξει στη μακρινή και… άγνωστη πατρίδα του. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Ως εδώ και μη παρέκει με τους εθνομηδενιστές!

Να και οι οσφυοκάμπτες, που έσκυψαν το κεφάλι και ξεχνούν τι ακριβώς συμβολίζει το εθνόσημο που φέρουν στα μπερέ ή στα πηλίκιά τους ή δεν άκουσαν ποτέ τα «υπέρ πίστεως και πατρίδος». Αυτοί θα κριθούν από το λαό πολύ αυστηρά και θα χαρακτηριστούν ΑΝΑΞΙΟΙ. Από εκεί και πέρα, η όλη αυτή και κραυγαλέα αντισυνταγματική μεθόδευση, θα προκαλέσει εκρήξεις. Έλληνες πολίτες, δεν πρέπει να ανεχθούν σε καμία περίπτωση να υποβληθούν σε ελέγχους και εξευτελισμούς από ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ και νέμονται καταχρηστικά το ελληνικό κοινωνικό μέρισμα. Όχι! Στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε, παντρευτήκαμε, βαφτίσαμε τα παιδιά μας και θάψαμε τους αγαπημένους μας γονείς, συγγενείς και φίλους, δεν υπάρχει χώρος για περισσότερη φαυλότητα και αρνησιπατρία.

Είμαστε εδώ για την πατρίδα

Η απόπειρα θρυμματισμού του εθνικού κορμού και του βίαιου θρησκευτικού και εθνικού αποχρωματισμού της κοινωνίας μας, θα μας βρει ΟΛΟΥΣ στα εθνικά μετερίζια, απέναντι από το σύστημα. ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, μακριά από τον θανάσιμο εναγκαλισμό με τους βραχίονες της Νέας Τάξης. Ήρθε η ώρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, της προάσπισης των βωμών και εστιών μας. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα όσια και τα ιερά του Έθνους, την παράδοση και την ιστορία μας, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας. Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Την Ελευθερία και την έννομη τάξη σε αυτή τη χώρα, χύσαμε πολύ αίμα για να τις προασπίζουμε μόνοι μας, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, βάσει των νόμων που εμείς ψηφίσαμε. Και κάτι τελευταίο: το εθνόσημο της ΕΛΑΣ σε αυτή τη χώρα το φορούν Έλληνες. Και έτσι θα παραμείνει.

Ένα προφητικό βιβλίο

Ένα βιβλίο που εκδόθηκε κάποια στιγμή το 2007, αναφέρθηκε στον εφιάλτη που κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μας ετοιμάζουν. «Όχι στην Παλιά Πόλη», από τις εκδόσεις Ερωδιός, με την υπογραφή του δημοσιογράφου μας Νίκου Χιδίρογλου. Τότε, κάποιοι στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο και στη Δεξιά, πίστεψαν ότι ήταν «τραβηγμένο»... Ίσως και να μην είναι τελικά. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζουμε.

ΠΗΓΗ: www.elora.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...