Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

Επιστολή Καψή προς Δρούτσα

Επιστολή Καψή προς Δρούτσα
"Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σοφότερο επειδή μια 8ετία χειρίστηκα . . . τα ελληνοτουρκικά. Θέλω να σας πω σε ποιες περιπτώσεις ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου θα με απέλυε αστραπιαία και θα με παρέπεμπε σε εξεταστική επιτροπή για τα περαιτέρω. Και θα υπήρχαν περαιτέρω."
"Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου θα με απέλυε, αν τολμούσα:
α) Ν'αρχίσω οποιουδήποτε είδους συνομιλίες υπό τη δαμόκλειο σπάθη του casus belli - και χωρίς να αρθεί προηγουμένως-, ευτελίζοντας τη χώρα μου και υποβιβάζοντάς την στην τάξη του Χατζηαβάτη.
β) Να τείνω οποιαδήποτε χείρα βοηθείας (πχ. υποστήριξη στην ΕΕ), πριν δοθούν πληροφορίες, εξηγήσεις, έστω μία συγνώμη για την εν ψυχρώ εκτέλεση 1.450 Ελλήνων αιχμαλώτων στην Κύπρο.
γ) Να αρχίσω συνομιλίες για εμπορικές ή άλλες συμφωνίες "καλής θέλησης" πριν η άλλη πλευρά δεχτεί την άρση των συνεπειών της μυστικής πράξης 66 και την αποζημίωση των θυμάτων, όπως είχαμε συμφωνήσει με το μακαρίτη τον Οζάλ." [...]
"Είναι γνωστό ότι έχετε συμβάλει αποφασιστικά στην κατάρτιση του σχεδίου Ανάν, το οποίο αποδοκίμασαν οι λαοί της Κύπρου και της Ελλάδας. Η προσωπική μου γνώμη είναι για ότι για να υποστηρίξει κανείς ένα τέτοιο σχέδιο θα πρέπει να εμπίπτει σε μία από τις εξής κατηγορίες:
α) Να μην το έχει διαβάσει.
β) Να το έχει διαβάσει αλλά να μην το κατάλαβε.
γ) Να το υποστήριξε εν διατεταγμένη υπηρεσία." ! ! !
ΠΗΓΗ: Περιοδικό Επίκαιρα, 18.03.2010
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ : Αντ. Αντωνιάδης

Η Τουρκία και οι Τουρκόδουλοι Νέο-Οθωμανοί Διοικούν την Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
(Ο ΚΑΒΑΦΙΚΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ)
"" ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ""

===============================
Η Τουρκία και οι Τουρκόδουλοι Νέο-Οθωμανοί Διοικούν την Ελλάδα
Το Τουρκικό Προξενείο και η Θάλεια Δραγώνα της Πέμπτης Φάλαγγας, απομάκρυναν την
Χαρά Νικολοπούλου από το Μεγάλο Δέρειο και τους Πομάκους
A I Σ Χ Ο Σ ! ! ! ! Η ηρωική Δασκάλα πήρε μετάθεση για σχολείο του 3ου διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.
Έτσι υφαίνεται ο ιστός της προδοσίας . . .
http://endelehia.blogspot.com/2010/03/blog-post_955.html


Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη Θράκη και, γενικά, για τα εθνικά θέματα, γνωρίζουν πολύ καλά πώς συντελείται συστηματικά ο εκτουρκισμός της Θράκης, εδώ και χρόνια με εύκολα θύματα, τον μουσουλμανικό πληθυσμό της περιοχής (Πομάκους και Ρομά) που εξαναγκάζεται με δράσεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής να υποταχθεί στο βολικό θέσφατο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, σύμφωνα με το οποίο όπου μουσουλμάνος = τούρκος.
Επίσης, είναι γνωστή η δράση της Ελληνίδας δασκάλας, Χαράς Νικοπούλου, που μετά από σφοδρή επιθυμία της ίδιας πήγε να διδάξει στην ακριτική Θράκη, τη στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος θα απέφευγε μια τέτοια «δυσμενή μετάθεση», χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα του. Δράση που επιχείρησε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να ανασχέσει στην περιοχή της τη μολυσματική δράση του Τουρκικού Προξενείου, φέρνοντας ξανά τους Πομάκους μαθητές της κοντά στη μητέρα Ελλάδα.
Κι εδώ αρχίζει να υφαίνεται ο ιστός της προδοσίας που παρακολουθούμε, τρίβοντας τα μάτια μας, να εκτυλίσσεται απροκάλυπτα.
Αφού οι τούρκοι πράκτορες απέτυχαν να σταματήσουν την ηρωική (μακάρι όλοι να ακολουθούσαμε το παράδειγμά της) δασκάλα με εκφοβισμούς και βιαιοπραγίες – έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να σπάσουν το χέρι της δασκάλας, επειδή έβαλε τα παιδιά να παρελάσουν-- ανέλαβε το έργο ένα είδος θηλυκού Αρτέμη Μάτσα (μιας και συνηθίζει τη φράση «οι Τούρκοι είναι φίλοι μας»).
Ό,τι απέτυχαν να πετύχουν οι εχθροί το πέτυχε το Υπουργείο Παιδείας και η Θάλεια Δραγώνα.
Η Θάλεια Δραγώνα ειχε απειλήσει να διώξει την ηρωϊκή δασκάλα του Έβρου!
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας κυρίας Θάλειας Δραγώνα βρέθηκε η δασκάλα του μειονοτικού σχολείου στο Μεγάλο Δέρειο Εβρου, κυρία Χαρά Νικοπούλου, επειδή υποστηρίζει με σθένος πως οι Πομάκοι μαθητές της δεν είναι Τούρκοι.
Η κυρία Δραγώνα επιτέθηκε φραστικά κατά της εκπαιδευτικού, κόρης του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, προειδοποιώντας την, με «επίσπευση» της μετάθεσής της από τον Εβρο.
Τα τελευταία πέντε χρόνια η κυρία Νικοπούλου έχει γίνει κόκκινο πανί για τους εγκάθετους της Αγκυρας στη Θράκη, οι οποίοι θεωρούν πως η εκπαίδευση των μαθητών της μειονότητας θα πρέπει να έχει τουρκική σφραγίδα, ακόμη και αν αυτοπροσδιορίζονται ως Πομάκοι, όπως στην περίπτωση των μουσουλμάνων στο Μεγάλο Δέρειο.
Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, η κυρία Νικοπούλου βρέθηκε στην Αθήνα, όπου παρέλαβε από τα χέρια της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου, το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2010» για την έκδοση της μαθητικής εφημερίδας «Δέρειο στη γνώση».
Από το βήμα της εκδήλωσης η εκπαιδευτικός επεσήμανε πως τόσο στο Μεγάλο Δέρειο όσο και στην υπόλοιπη Θράκη υπάρχουν μαθητές Πομάκοι οι οποίοι είναι και αισθάνονται Ελληνες και ζητούν τα δικαιώματά τους στην εκπαίδευση.
Μετά τη βράβευση η κυρία Νικοπούλου παρουσίασε την εργασία της για το μειονοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου, που παρακολούθησε και η υπουργός Παιδείας, η οποία στο τέλος τη...... συνεχάρη ! ! !
Στο διάλειμμα της εκδήλωσης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ,στις 13 Μαρτίου, η κυρία Νικοπούλου δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας για τα όσα δημόσια δήλωσε για την εκπαίδευση των Πομάκων από το βήμα.
Οπως δήλωσαν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, η κυρία Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας τη για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλησε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μια ώρα αρχύτερα από τον Εβρο, όπως η ίδια έχει ζητήσει.
«Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας.
Το επεισόδιο είχε συνέχεια, αφού η ειδική γραμματέας του υπουργείου, σε έντονο ύφος και κουνώντας τον δείκτη του χεριού της, κατηγόρησε την εκπαιδευτικό πως γίνεται... «υποχείριο» των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που προσπαθούν να «στριμώξουν» την κυβέρνηση με ερωτήσεις στη Βουλή για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη και στον χώρο της μειονότητας.
Ακόμη και ο πρόσφατος εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου βρέθηκε στο στόχαστρο της κυρίας Δραγώνα, η οποία ζήτησε από την κυρία Νικοπούλου να «μαζευτεί» και να μη διανοηθεί να ντύσει τους Πομάκους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου με εθνικές παραδοσιακές στολές, αν και ήταν επιθυμία πολλών γονέων του χωριού.
http://deltio11.blogspot.com/2010/03/blog-post_1424.html


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΟΦΕΡΗ . Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟ 50 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ , ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΩΡΙΣ.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι for ever!


MPERLOUSKONI EKLOGESΈτσι! Χίλια μπράβο! Ο ΔΕΞΙΟΣ Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρά τα γαυγίσματα της διεθνιστικής ταξιαρχίας των «προοδευτικών» ιταλικών αλλά και των «πολιτικά ορθών» ευρωπαϊκών ΜΜΕ που του ρίχνονται συνεχώς, βγαίνει για άλλη μια φορά θριαμβευτής από την κάλπη. Αυξάνει τις περιφέρειες που ελέγχει στη χώρα του, από δύο σε έξι.

Ρώμη, Νάπολη, Τορίνο και Μιλάνο, μεταξύ άλλων, στα χέρια του. Η Λέγκα του Βορρά πρώτευσε στη Βόρεια Ιταλία κι όπως πολύ σωστά υπογράμμισε ο ηγέτης της Ουμπέρτο Μπόσι, «η αριστερά δεν υφίσταται πλέον στο Βορρά» της χώρας. Η αριστερά, χάνει τέσσερις περιφέρειες: από 11 κρατά επτά.

Οι «μωβ» ή όπως αλλιώς λέγονται όλοι αυτοί οι γραφικοί που διαδηλώνουν εναντίον του (δουλειά δεν έχουν;) Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά και τα ΜΜΕ που όλο βλέπουν «πτώση της δημοτικότητας» του Ιταλού πρωθυπουργού (αφού όλο πέφτει η ριμάδα, πως γίνεται να βγαίνει συνεχώς νικητής από την κάλπη), διαψεύστηκαν πανηγυρικά για άλλη μια φορά.

Του έβαλαν εμπόδια, ακύρωσαν τους συνδυασμούς του σε συνεργασία με αριστερούς δικαστές, όμως ο λαός δεν μάσησε από την προπαγάνδα και τους σαματάδες των επαγγελματιών «επαναστατών» της κακιάς ώρας, που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και διαδηλώνουν. Ο λόγος για αυτούς που κάποτε λιβάνιζαν τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες» και ακόμα κρύβουν στα ντουλάπια τους, τους σκελετούς των αδικοχαμένων θυμάτων τους. Και ψήφισε ο λαός ΔΕ-ΞΙ-Α!

Ο ιταλικός λαός βαρέθηκε τη μίζερη αριστερά

Οι Ιταλοί ζήτησαν ασφαλείς δρόμους, να μπει τέλος στη λαθρομετανάστευση, προστασία του τρόπου ζωής τους και των παραδόσεών τους, περιθωριοποίηση της πολιτικής βίας της αριστεράς και των «ανένδοτων» ομάδων της, αισθητική και ομορφιά. Για να έχουν όλα γύρω τους κάποιο νόημα. Και όλα αυτά, τα προσφέρει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο αυτοδημιούργητος που ξεκίνησε από το μηδέν, ο ανορθολογιστής και συναισθηματίας με την έφεση στο ωραίο φύλο (στην εποχή της «πολιτικής ορθότητας» αυτό είναι έγκλημα για το «σύστημα»), ο ΔΕΞΙΟΣ Ιταλός πρωθυπουργός!

Ρε τι έπαθαν οι διεθνιστικές ταξιαρχίες των media! Και πως θα δικαιολογήσουν στους αναγνώστες, ακροατές και τηλεθεατές τους, αυτό που έγινε στην Ιταλία; Και βρήκαν τη λύση: απλά, δεν θα πουν τίποτα! Μούγκα. Όσο για τους «αντιδραστικούς» που θα κάνουν «ερωτήσεις», θα αγνοηθούν επιδεικτικά. Η ενημέρωση αν δεν είναι «προοδευτική», δεν είναι ενημέρωση κατά την απανταχού αριστερά. Κι όμως, ο ιταλικός λαός μίλησε! Και η Ιταλία πανηγυρίζει! Ας έρθουν τώρα να μας ξαναπούν για «πτώση της δημοτικότητας» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι…

Νίκος Χιδίρογλου

ΠΗΓΗ: www.elora.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...