Κυριακή, 4 Απριλίου 2010

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡ.Κ.ΕΛΟ Πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΡ.Κ.ΕΛ Αλέξανδρος Αργυρούδης, ένας νέος ο οποίος έχει προ πολλού αποδείξει την προσήλωση του στην Πατρίδα και την Φυλή.


Η επιτυχής συμμετοχή του στις Ειδικές μας Δυνάμεις και μάλιστα στους Πεζοναύτες όπου υπηρετεί την Στρατιωτική του Θητεία, σε μια εποχή όπου μεγάλο ποσοστό της νεολαίας μας έχει παραδοθεί στην αρνησιπατρία, την λατρεία των υλικών απολαύσεων και της κακώς εννοούμενης μόδας, τιμά ιδιαίτερα την Οργάνωση μας.Αλέξανδρε το Δ.Σ του ΕΡ.Κ.ΕΛ σου εύχεται καλή θητεία, να προσφέρεις στην Πατρίδα ότι μπορείς και καλός πολίτης.

Εκ του Δ.Σ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Παπασημάκης

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ...


ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!

Άκρως επικίνδυνο είναι πλέον το να κυκλοφορεί κανείς, ακόμα και νωρίς το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας. Ένας νεαρός δέχθηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς χθες το βράδυ στις 8, ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γιατράκου.
Οι κακοποιοί τον χτύπησαν έως ότου τον ακινητοποιήσουν, και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, ένα χρυσό σταυρό και το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το ποσό των 500 ευρώ.
Τον άφησαν να τους προσπεράσει και τότε του επιτέθηκαν από πίσω και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Ο άνδρας έπεσε στο δρόμο. Οι δυο ληστές του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε 500 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.Ο ένας από τους δράστες όμως παρατήρησε ότι το θύμα φορούσε έναν χρυσό Σταυρό και δεν δίστασε να τον τραβήξει από το λαιμό του, να κόψει την αλυσίδα και να τον πάρει!
http://anopetra-eleos.blogspot.com/2010/04/blog-post_7353.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...