Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΣΥΖΕΥΞΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥΑπεγκλωβισμός απο τις Συμφωνίες Κορυφής Μακαρίου-Ντενκτάς 1977 και Κυπριανού-Ντενκτάς 1979 για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Επανατοποθέτηση του Κυπριακού ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής Ελληνικού Εθνικού χώρου απο την Τουρκία.
Διακήρυξη Αρχών μέσα απο μια Πανεθνική Διάσκεψη για αλλαγή πορείας απο ολόκληρο το Έθνος.
Διαδικασία Σύζευξης (ενοποίησης) Ελλαδικού και Κυπριακού κράτους στην Άμυνα, στην Εξωτερική Πολιτική, στον Πολιτισμό κ.α
Στόχος η Απελευθέρωση των κατεχομένων ελληνικών εδαφών της Κύπρου.

Δείτε τη σχετική ομάδα στο:http://www.facebook.com/group.php?gid=106193889416142

Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!


Αντελήφθησαν επιτέλους οι Γερμανοί τις καταστροφές που προξένησαν οι ναζί στην χώρα μας

MERKEL 2Μπορεί να μην ενέδωσε στην οικονομική διευκόλυνση της Ελλάδας η Γερμανίδα Καγκελαρίνα Μέρκελ, αλλά την ύστατη στιγμή αποφάσισε να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εις βάρος της χώρας από τους Ναζί.

Ετσι έφερε επειγόντως, στην Μπούτεστεγκ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα νομοσχέδιο που προβλέπει την απόδοση των Γερμανικών αποζημιώσεων στο Ελληνικό Κράτος. Οι νεκροί των Καλαβρύτων, του Διστόμου, του Κομμένου Αρτης και άλλων περιοχών της χώρας θα βρούν ανάπαυση.

Αυτούς έβλεπε στον ύπνο της χθες το βράδυ και ξύπνησε από τον εφιάλτη που της προξένησαν. Αφού σκούπισε τον ιδρώτα από το πρόσωπό της θυμήθηκε ότι ήταν Πρωταπριλιά. Οι Ελληνες αυτή την ημέρα λένε ψέματα. Ευτυχώς, φώναξε και ξάπλωσε ξανά.


ΠΗΓΗ: WWW.ELORA.GR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...