Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

Οι τούρκοι βάζουν χέρι στον Στρατό μας


120410-stratosΕλληνική στρατιωτική μονάδα στα χέρια τούρκου διοικητή

«Εμείς αποφασίσαμε και αποφασίστηκε σήμερα εδώ η σύσταση υψηλού βαθμού στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών... Προς το σκοπό αυτό, θα συναντηθούν κατά συνέπεια όχι μόνον οι υπουργοί Εξωτερικών, διότι πρόκειται για ένα Συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας Υψηλού επιπέδου, θα συναντηθούν, επίσης, οι υπουργοί Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Επικοινωνιών και Μεταφορών, Πολιτισμού και Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, συνολικά δέκα υπουργοί... Πέραν αυτού, θα εφαρμόσουμε και κάποιο πρόγραμμα που θα αφορά στους νέους διπλωμάτες, έτσι ώστε να γίνεται κάποια ανταλλαγή, με σκοπό τη γνωριμία και τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ τους νέων διπλωματών μας. Κατ' αυτόν τον τρόπο, θέλουμε να τοποθετήσουμε τις σχέσεις μας πάνω σε μία τελείως νέα βάση, σε ένα νέο παράδειγμα... Π.χ. σκεφτείτε δυο γείτονες οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια συνοικία και μοιράζονται το ίδιο στενό. Μπορεί να έχουν διαφορές απόψεων, μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν αυτό το στενό».
«Στενό» το Αιγαίο κατά τον τούρκο ΥΠΕΞ! Με τα παραπάνω λόγια, ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανέδειξε την τουρκική στόχευση στις συνομιλίες του με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ της χώρας μας Δημήτρη Δρούτσα, στην Άγκυρα. Είναι φανερό ότι η εθνομηδενιστική κυβέρνηση της Αθήνας, συνεχίζει ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ Της Άγκυρας τις προσπάθειές της να διαλύσει τον εθνικό κορμό, με πολύ υψηλό κόστος για τα ελληνικά συμφέροντα. Τώρα, στα ήδη εξελισσόμενα 24 Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας (και εκ των συντακτών του εθνοκτόνου σχεδίου Ανάν) Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος επισκέφθηκε τη γείτονα στις 7 και 8 Απριλίου 2010, πρόσθεσε σε συνεργασία με τον τούρκο ομόλογό του, άλλα πέντε και δη εξωφρενικά.
Σημειωτέον ότι η επίσκεψη στην Αθήνα του Ταγίπ Ερντογάν το Μάιο, θα σηματοδοτήσει συνομιλίες σε θέματα εκτός της υφαλοκρηπίδας! Φυσικά, οι εθνομηδενιστές του ΠΑΣΟΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του, καθώς ενόψει εξελίξεων, «μαγκώνουν» αξιωματικούς και διπλωμάτες, ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις...

«Σύμπραξη» για την υποδούλωση της Ελλάδας
Πέντε νέα ΜΟΕ λοιπόν υιοθετήθηκαν, με στόχο κυρίως την άμβλυνση των εθνικών αντανακλαστικών των αξιωματικών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, με κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο της Σύμπραξης για την Ειρήνη (Partnership for Peace), με τη συμμετοχή χωρών-μελών της Σύμπραξης και τα συναφή εκπαιδευτικά κέντρα στην Ελλάδα και στην Τουρκία αλλά και διαλέξεις σε σπουδαστές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων από τους Αρχηγούς Επιτελείων, στο πλαίσιο της ανταλλαγής αμοιβαίων επισκέψεων.
Ουσιαστικά μιλάμε για μια απόπειρα «απονεύρωσης» των Ελλήνων αξιωματικών και καταρράκωσης του εθνικού τους φρονήματος! Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι συμφωνήθηκε και η διασύνδεση σε επίπεδο επιτελών μιας ελληνικής Μεραρχίας/Ταξιαρχίας στο τουρκικό Στρατηγείο Υψηλής Ετοιμότητας του ΝΑΤΟ (NRDC-TR) και μιας τουρκικής Μεραρχίας/Ταξιαρχίας στο ελληνικό Αναπτυσσόμενο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ (NDC-GR), για «εκπαιδευτικούς» λόγους, αλλά και η οργάνωση αμοιβαίων εθιμοτυπικών επισκέψεων μεταξύ των Σχολών Πολέμου στο πλαίσιο προγραμματισμένων ταξιδιών στο εξωτερικό, τότε είναι φανερό ότι γίνεται απόπειρα «επιβολής» μιας πολιτικής επιλογής (την ώρα που απειλείται η εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο και συνεχίζεται η κατοχή από τον Αττίλα μεγάλου τμήματος της Κύπρου), από πάνω (επιτελείς), προς τα κάτω. Και όλα αυτά ενώ οι προκλήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο Αιγαίο.

Πλύση εγκεφάλου
Τώρα: η παραπάνω προσέγγιση είναι συνολική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πέμπτο «μέτρο»: η διεξαγωγή κοινών επιστημονικών δραστηριοτήτων, που θα περιλαμβάνουν ακαδημαϊκές μελέτες, σεμινάρια, συμπόσια και εκδόσεις άρθρων σε στρατιωτικά περιοδικά και επιθεωρήσεις των δύο χωρών, μεταξύ των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ανταλλαγών επισκέψεων μεταξύ των σπουδαστών, καθώς και μεταξύ των Σχολών Επιτελών.
Με λίγα λόγια, οι σπουδαστές των στρατιωτικών μας Σχολών, θα υποστούν απίστευτη πλύση εγκεφάλου, πριν αναλάβουν ρόλους, ώστε να καταστούν «αδρανείς» και «ακίνδυνοι». Έχουν να τους δώσουν «διαλέξεις» η Ρεπούση, η Κουλούρη, η Δραγώνα, ο Ρήγος, ο Βερέμης και ο Λιάκος, που θα πάει σύννεφο! Δηλαδή και από κάτω προς τα πάνω! Επίσης, μια και γίνεται αναφορά για μελέτες (υποθέτουμε με συγκεκριμένη στόχευση και κατεύθυνση), σεμινάρια, συμπόσια και... εκδόσεις άρθρων σε στρατιωτικά περιοδικά (σιγά μην άφηναν τα media), είναι εμφανές ότι εδώ θα πέσει πολύ χρήμα, ενώ οι παραπάνω διανοούμενοι και άλλοι ομοϊδεάτες τους και ιδρύματα όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, θα παίξουν πολύ ενεργό ρόλο στην «απονεύρωση» των αξιωματικών μας και στη μετατροπή τους σε... γραφειοκράτες και πειθήνια όργανα εθνομηδενιστών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών, που σιχαίνονται ο,τιδήποτε ελληνικό!
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί οι σπουδαστές των στρατιωτικών μας σχολών να θεωρούν τους Τούρκους απειλή.

«Σοβαρές αποφάσεις»
Ο ανυποψίαστος Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ, αφού τόνισε ότι κύριος σκοπός της άφιξής του στην Άγκυρα είναι η προετοιμασία της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, και αφού ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ότι «περιμένουμε με χαρά τον Ερντογάν να επισκεφθεί την Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου, μέσα στον επόμενο μήνα, μέσα στο Μάιο», υπογράμμισε ότι «οι δύο πρωθυπουργοί, έχουν εκφράσει την καθαρή πολιτική βούληση για μια πιο στενή συνεργασία των δύο χωρών μας».
Είπε και άλλα λυπηρά όμως: «Αποφασίσαμε σήμερα και την εντατικοποίηση των διερευνητικών επαφών για το Αιγαίο και είπαμε ο επόμενος γύρος αυτών των συνομιλιών να γίνει το συντομότερο δυνατόν και σίγουρα πριν από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Ερντογάν στην Αθήνα. Και χαίρομαι που είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι από ελληνικής πλευράς επικεφαλής της ομάδας θα αναλάβει ο πρέσβης επί τιμή Παύλος Αποστολίδης».
«Εύχομαι να είναι για το καλό όλων και ευχαριστούμε την ελληνική πλευρά για το γεγονός ότι διόρισε στη θέση αυτή, που είναι άκρως σημαντική, έναν πρώην έμπειρο πρέσβη», απάντησε ο Αχμέτ Νταβούτογλου. Αφού λοιπόν τον εγκρίνουν οι τούρκοι τον πρώην αρχηγό της ΕΥΠ...

ΠΗΓΗ: http://www.elkosmos.gr/

Μηνύουν τους ΟΥΚάδες!


OYKADESΚαλώς τα παιδιά! Η… Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών κατέθεσε την 1η Απριλίου – όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα - μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα και κατά παντός άλλου υπευθύνου!

Το… σκεπτικό τους - επικαλούνται τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979 - μπορείτε να το διαβάσετε εδώhttp://omadadikigorwn.blogspot.com, εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι έχουν αποφασίσει να διώξουν ΚΑΙ ποινικά τους ΟΥΚάδες!

Κάτι που το είχαμε γράψει από τη πρώτη στιγμή που έγινε ο ντόρος. (http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2083:2010-03-28-14-39-41&catid=7:--&Itemid=2).

Ο στόχος πλέον είναι προφανής και μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν τον βλέπουν. Θέλουν να μετατρέψουν σε… ποινικό αδίκημα κάθε τι εθνικό και πατριωτικό. Και φυσικά οι ΟΥΚάδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των «εθνικών στόχων».

Μόνο που τους ξαναλέμε: Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν. Ας το βάλουν καλά στο αριστεροκουλτουριάρικο μυαλό τους.

Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ

ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΕΛΟΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;

Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των 6 προκύπτει ότι ένας από τους συλληφθέντες επιχείρησε να απομακρύνει οπλισμό από γιάφκα, ενώ όπως αποκάλυψε το MEGA, από καταγεγραμμένη συνομιλία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία προκύπτει ότι το βράδυ της έκρηξης της βόμβας στην οδό Ιακωβάτων στα Πατήσια, όπου έχασε τη ζωή του ο 15χρονος Αφγανός, ένας ασύλληπτος τρομοκράτης κάλεσε από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης έναν από τους συλληφθέντες.
Ο συλληφθείς απάντησε σε αδήλωτο καρτοκινητό -που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση μετά τη συμπλοκή στη Δάφνη- και τα όσα λέει μαρτυρούν ότι είχε οπτική επαφή με το σημείο, αφού ακούγεται να σχολιάζει και να χλευάζει την οικογένεια που βρήκε τη βόμβα, λίγη ωρα πριν την έκρηξη.
"Έλα ρε μαλ..." λέει ο άγνωστος τρομοκράτης στον συλληφθέντα, ο οποίος απαντά "τους βλέπεις;". "Πλάκα δεν έχουν;" αποκρίνεται ο τρομοκράτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί και στη συνέχεια ακούγεται το κυνικό του γέλοιο.
Αριστεροί και αναρχικοί δεν έχουν πατρίδα ούτε ιδεολογία. Γελάνε και χλευάζουν με την σκηνή της έκρηξης της βόμβας στα χέρια του αφγανού. Απλώς τώρα τους βολεύει ο πολυπολιτισμός και υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες, κατά βάθος όλοι είναι εχθροί μέχρι να επικρατήσει αναρχία και ο νόμος της ζούγλας και του indymedia.
Καταρίπτονται έτσι οι διάφορες ανοησίες από "επαγγελματίες" δημοσιογράφους για δήθεν ακροδεξιάς οργάνωσης... Περαστικά σου Μάκη
http://www.thermopilai.org

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...