Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

“Οικονομική υποδούλωση” μέσω του ΔΝΤ- Τα παράνομα δάνεια-αέρα των τραπεζών..και πάλι για την Goldman Sachs

“Οικονομική υποδούλωση” μέσω του ΔΝΤ- Τα παράνομα δάνεια-αέρα των τραπεζών..και πάλι για την Goldman Sachs
Μετάβαση στα σχόλια
Μια πολύ ενδιαφέρουσα μίνι συνέντευξη ενός ανθρώπου που φαίνεται να ξέρει τι λέει και τα λέει έξω από τα δόντια
Τα “δάνεια” όλα όσα έκανε το κράτος της Ελλάδας μετά το 2000 από την Γουωλ ΣΤριτ ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει τα πολυπόθητα κριτήρια για ένταξη στο Ευρώ της ΟΝΕ είναι όλα παράνομα και απλά η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να τα πληρώνει και μάλιστα να ζητήσει πίσω τα λεφτά που έδωσε
simple as that που λένε και στα αγγλικά χωριά…………
το πρόβλημα όμως είναι και αυτό είναι που πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό από τον κάθε αφελή που ακόμη πιστεύει ότι τάχα υπάρχει ελεύθερη αγορά είναι ότι οι οικονομίες όλων των κρατών σε αυτό το σύστημα το στημένο που απλά υπάρχει για να κερδοσκοπούν οι πολύ λίγοι εις βάρος των πάρα πολλών βασίζονται πάνω στα κερδοσκοπικά παιχνίδια των τραπεζών μέσω των “κανόνων” που ο βασικός τους κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά το πως θα βγάλεις κέρδη
ο αρχιμαλακισμένος πουλημένος Σημίτης (καλά αυτόν τον άθλιο πορδυπουργό γιατί δεν τον στήνουν στον τοίχο επιτέλους;) αλλά και ο Γιωργάκης το βλήμα που ήταν υπουργός του τότε απλά εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικάδων τους
και ο κόσμος δυστυχώς συνεχίζει να τρώει τα φούμαρα που του πουλάνε
οι τράπεζες συνεχίζουν απλώς ακάθεκτες τα τρελλά κέρδη εις βάρος όλων των απλών ανθρώπων που πλέον μέσα σε τόσο πλούτο που υπάρχει δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη με πρώτο απ΄ολα στέγη αφού η αγορά σπιτιού ή έστω διαμερισματος έιναι τόσο δυσβαστακτη οικονομικά που δεν είναι δυνατή
Από την Ελευθεροτυπία http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=147961
«Οικονομική υποδούλωση» γράφει η σημαία του ΔΝΤ
Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΖΗΛΑΚΗ
«Το ΔΝΤ δεν θα έχει περιορισμένο ρόλο» στο πρόσφατα αποφασισμένο σχέδιο στήριξης της Ελλάδας, αφού «θέλει να εξασφαλίσει τον ελέγχο πολύτιμων ελληνικών υποδομών», διατείνεται ο οικονομικός αναλυτής σε διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το BBC, το Al Jazeera και το Russia Today, Μαξ Κάιζερ.

Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικών τρομοκρατών, υποστήριξε ο Μαξ Κάιζερ και προκαλεί να του υποδείξουν μια χώρα όπου το ΔΝΤ είχε περιορισμένη παρουσία ή κινήθηκε με υπευθυνότητα

Συχνά αποκαλούμενος και ακτιβιστής, ο κ. Κάιζερ δημιούργησε αίσθηση πριν από μέρες, όταν υποστήριξε σε εκπομπή του Al Jazeera ότι η Ελλάδα έχει πέσει θύμα «οικονομικών τρομοκρατών» εδώ και μια δεκαετία, κατηγορώντας το τραπεζικό σύστημα της Γουόλ Στριτ και το ΔΝΤ. Στη συνέντευξη που ακολουθεί, υποστηρίζει ότι «εάν οι Ελληνες θέλουν να προφυλαχθούν από το ΔΝΤ, θα πρέπει να κρατικοποιήσουν τις τράπεζες, ιδρύοντας κρατικές ώστε να αναζωογονήσουν το τραπεζικό σύστημα», ενώ παράλληλα «να παύσει να πληρώνει τα δάνεια που πάρθηκαν παρανόμως», με «μαγείρεμα» των στοιχείων της ελληνικής οικονομίας από την Goldman Sachs, και προτείνει αποκλεισμό της αμερικανικής τράπεζας και του ΔΝΤ από τη χώρα, με συνέπεια «δύο ή τρία χρόνια βαρειάς ύφεσης», η οποία θα της επιτρέψει όμως «να χτίσει την οικονομία της», εξασφαλίζοντας την οικονομική της ανεξαρτησία.

Κύριε Κάιζερ, ποια η γνώμη σας για την απόφαση στήριξης της Ελλάδας από την Ε.Ε. με συμμετοχή του ΔΝΤ;

«Είναι πρόβληματική, γιατί το ΔΝΤ δεν μπορεί να είναι ένας επιθυμητός θεσμός ελέγχου των οικονομικών σας, διότι θα φέρει μέτρα δημοσιονομικής λιτότητας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τραπεζών της Γουόλ Στριτ και όχι του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα των τραπεζιτών της Γουόλ Στριτ από το 2000. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι ένας απολογισμός της σχέσης των τραπεζών της Γουόλ Στριτ με τις ελληνικές τράπεζες και την ελληνική κυβέρνηση. Εάν οι Ελληνες επιθυμούν να προφυλαχθούν από το ΔΝΤ, θα πρέπει να κρατικοποιήσουν αμέσως όλες τις τράπεζες, ιδρύοντας κρατικές, ώστε να αναζωογονήσουν το τραπεζικό σύστημα και να απαλλαγούν από τα άδικα μέτρα λιτότητας που τους επιβάλλονται, ενώ δεν ευθύνονται για το πρόβλημα. Γιατί ζητείται από τον ελληνικό λαό να πληρώσει για πράξεις διεφθαρμένων τραπεζιτών και πολιτικών; Είναι παράλογο».

Εχετε δικαιολογία τα παράνομα δάνεια

Η πρόταση σας είναι ρεαλιστική; Μπορεί μια χώρα να πράξει κάτι τέτοιο στο πλαίσιο της Ε.Ε. και της ευρωζώνης;

«Οι Ελληνες έχετε μια καλή δικαιολογία. Ολα τα δάνεια από το 2000 και ένθεν είναι παράνομα, διότι πάρθηκαν παρανόμως με τη βοήθεια της Goldman Sachs. Η ελληνική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή μπορεί να παύσει να πληρώνει τα δάνεια που πάρθηκαν παρανόμως και μπορεί να κρατικοποιήσει τράπεζες, γιατί θυματοποιήθηκε από αδίστακτους τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ. Εχει διαπραχθεί ένα έγκλημα και πρέπει να αναγνωριστεί, όπως και ότι τα θύματα πρέπει να αποζημιωθούν από την Goldman Sachs και τις υπόλοιπες τράπεζες της Γουόλ Στριτ».

Η Γαλλία υποστηρίζει ότι οι υπάρχοντες οικονομικοί κανόνες της ευρωζώνης πρέπει να καταργηθούν και να αντικατασταθούν από νέους με βάση τις νέες συνθήκες. Συμφωνείτε;

«Ενας “ξένος” ασκεί

πολιτική στην ευρωζώνη»

«Η ερώτηση πρέπει να είναι, γιατί η Γερμανία και ο Τρισέ της ΕΚΤ επιτρέπουν στο ΔΝΤ να έρθει και να ξεκινήσει να κουμαντάρει θέματα της ευρωζώνης. Πρόκειται περί μιας τυραννίας, διότι αφήνουν μια ξένη οντότητα να καθορίζει πολιτικές μέσα στην ευρωζώνη.

Η Γερμανία έχει αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Ελλάδα, την ενδιαφέρει περισσότερο τι γίνεται στο Λονδίνο, και χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να κάνει τη βρώμικη δουλειά, διότι θέλει το ΔΝΤ να επανακαθορίσει τους τραπεζικούς κανόνες στην ευρωζώνη.

Θέλει ένα σοκ, επιζητώντας συναλλαγματική ισοτιμία με τη Βρετανία. Και είναι δυσαρεστημένη με τους τραπεζικούς κανόνες έναντι της Βρετανίας. Και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση αυτού του παιχνιδιού. Και θα πρέπει να πει “ώς εδώ και μη παρέκει”, τα χρέη δημιουργήθηκαν παρανόμως, θέλουμε αποζημίωση από τις τράπεζες της Γουόλ Στριτ, θέλουμε τα λεφτά μας, τα θέλουμε τώρα, και ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλες συζητήσεις».

Λέγεται, βέβαια, ότι η παρουσία του ΔΝΤ στην Ευρώπη θα είναι περιορισμένη…

«Ετσι δηλώνεται, αλλά βλέποντας το παρελθόν του ΔΝΤ, δεν υπάρχει παράδειγμα περιορισμένης εμπλοκής του σε οποιαδήποτε χώρα στην οποία πήγε και επέβαλε μέτρα λιτότητας υπέρ των τραπεζών της Γουόλ Στριτ.

«Θα σας υποδουλώσουν οικονομικά»

Δείξτε μου μια χώρα όπου είχαν περιορισμένη παρουσία και όπου κινήθηκαν με υπευθυνότητα. Οποιος πιστεύει ότι το ΔΝΤ θα έχει περιορισμένο ρόλο, όποιο ΜΜΕ μεταδίδει τέτοια προπαγάνδα, θα πρέπει να ντρέπεται γιατί δεν αναφέρουν το ιστορικό του ΔΝΤ. Ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος εφόσον η Ελλάδα τηρεί τα μέτρα λιτότητας. Τα μέτρα τους, όμως, θα είναι αδύνατον να τηρηθούν από τον ελληνικό λαό, και από εκείνο το σημείο και έπειτα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο. Πιστεύετε ότι το ΔΝΤ θα σας πει “συμμορφωθείτε με τα μέτρα και θα εξέλθετε της κρίσης”; Θα είστε τρελοί εάν πιστεύετε ότι θα γίνει έτσι. Το ΔΝΤ θέλει να εξασφαλίσει τον ελέγχο των πολύτιμων ελληνικών λιμανιών και να τα πουλήσει.

Ο ελληνικός λαός θα χάσει τον έλεγχο της υποδομής της χώρας του, των λιμανιών του και της βιομηχανίας που συνδέεται μ’ αυτά. Θα χαθούν. Και θα ενοικιάζει τα περιουσιακά στοιχεία που ο ίδιος δημιούργησε. Αυτό ονομάζεται δουλεία. Οπότε, εκτός και αν οι Ελληνες αντισταθούν, θα χάσουν την οικονομική τους κυριαρχία. Και η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά να σταματήσει τα γεράκια».

«Αποφασίστε πώς θέλετε να ζήσετε»

Δεν θα υπάρξουν συνέπειες εάν η Ελλάδα διώξει τους παράγοντες που αναφέρετε; Ποιες θα είναι αυτές;

«Θα υπάρχουν συνέπειες, αλλά η ερώτηση είναι “θέλετε να ζήσετε σαν ελεύθεροι άνθρωποι ή σαν υπόδουλοι;” Εάν θέλεις να ζήσεις ελεύθερος, θα πρέπει να πολεμήσεις για την ελευθερία σου και θα υπάρξουν συνέπειες. Ή μπορείς να παραδώσεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου στο ΔΝΤ ως δούλους. Αυτές είναι οι επιλογές. Παίρνεις ένα σκληρό φάρμακο τώρα ή εκπορνεύεις τα παιδιά σου στο ΔΝΤ.

Εάν η Ελλάδα θελήσει να απαλλαγεί από το ΔΝΤ και την Goldman Sachs τώρα, η συνέπεια θα είναι δύο ή τρία χρόνια βαριάς ύφεσης, που θα της επιτρέψουν όμως να χτίσει μια οικονομία για τον εαυτό της. Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν αποκλείει τη Goldman Sachs από τη χώρα σας, αφού αποδείχτηκε ότι μαγείρευε τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας; Να δηλώσει δηλαδή ότι θέλουμε να φύγουν αμέσως όλοι οι εκπρόσωποι της Goldman Sachs ή να αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη για οικονομική απάτη;». *
http://osr55.wordpress.com/2010/04/03/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CF%84/

ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΑΝ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι αυτή η πρακτική του να συμφωνούμε με οτιδήποτε είναι εντός κομματικής γραμμής ή συμφέρει το κόμμα μας, την συντεχνία ή την ομάδα στην οποία ανήκουμε ακόμα και όταν αυτό δεν είναι για το καλό της Πατρίδος μας έχει οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Με λύπη μου παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό εκτός από τους πολιτικάντηδες του κατεστημένου οι οποίοι έτσι και αλλιώς πάντοτε υποστηρίζουν τα κομματικά μαντριά στα οποία είναι μέτοχοι και τα οποία χρησιμοποιούν για να ελέγχουν την Λαϊκη Βούληση και να υφαρπάζουν την ψήφο και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα των ψηφοφόρων τους και διακεκριμένους επιστήμονες, οικονομολόγους, επιχειρηματίες, προέδρους συντεχνιών να παίζουν το ίδιο παιχνίδι στην πλάτη του ειρωνικά αποκαλούμενου "κυρίαρχου λαού".

Είναι ντροπή επιστήμονες που θα έπρεπε τις δύσκολες αυτές στιγμές που οι θλιβερές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας στην αγκαλιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, να προτείνουν λύσεις για την έξοδο της Χώρας απο αυτήν την δυσχερή θέση να προσπαθούν να υποστηρίξουν την προηγούμενη κυβέρνηση η οποία με τα λάθη, της παραλήψεις και τις άστοχες ενέργειες της φέρει μέγιστον της ευθύνης βάρος για τα χάλια της οικονομίας μας.

Είναι επίσης ντροπή κάποιοι άλλοι να υποστηρίζουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τη στιγμή που ο Γ.Παπανδρέου απο τη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία έχει κάνει πλήθος άστοχων ενεργειών με κορυφαίες την δημοσίευση του ενδεχόμενου δανειοδότησης μας απο την Κίνα και την διεκτραγώδηση της κατάστασης της οικονομίας όταν κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου, γεγονός που τρόμαξε τους επενδυτές και επέφερε καίριο πλήγμα στην Ελληνική οικονομία.

Ήλθε η ώρα να καταλάβουμε ότι εφόσον ως κοινωνικά όντα συμβιώνουμε σε μια οργανωμένη κοινωνία και αποτελούμε ένα σύνολο, το ατομικό μας καλό βρίσκεται μέσα στο κοινό καλό και πρέπει να σταματήσουμε τις πρακτικές του ρουσφετιού, της ρεμούλας και της υπεράσπισης του αδίκου εφόσον αυτό νομίζουμε ότι μας συμφέρει.

Τέλος πρέπει ο κάθε ένας απο εμάς να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες και να πάψουμε να πουλάμε την ψήφο μας για έναν διορισμό, για ένα ρουσφέτι, να σταματήσουμε να ψηφίζουμε αλόγιστα και ως αγέλη εκ περιτροπής τα παλαιοκομματικά κόμματα του κατεστημένου και μετά να νίπτουμε τας χείρας μας ως Πόντιοι Πιλάτοι την ώρα που εμείς τους στέλνουμε στην εξουσία και τους δίνουμε στην ουσία ψήφο εμπιστοσύνης για τις πράξεις τους.

Μόνο με αυτό τον τρόπο, με αλλαγή της νοσηρής νοοτροπίας που έχουν επιβάλλει οι φαύλοι στον Ελληνικό Λαό, με αξιοκρατία, με πρόοδο, με παραγωγή η οποία θα φέρει την άνοδο των εξαγωγών η Πατρίδα θα βγει απο το αδιέξοδο και θα λάβει την περίοπτη θέση που της ανήκει ως πρωτοδημιουργός του ανθρωπίνου πολιτισμού και ως η Χώρα που εξανθρώπισε την Οικουμένη, ελευθερώνοντας παράλληλα και τις σκλάβες Πατρίδες του Ελληνισμού που στενάζουν κάτω απο το ζυγό των αδηφάγων γειτόνων μας καθώς και τους Ελληνικούς πληθυσμούς που διαβιούν εκεί.

Γεώργιος Παπασημάκης

πηγη: www.papasimakis.blogspot.com

Η φυλή των Καλάς· η παρουσία των Ελλήνων στην ινδική ήπειρο


»»» Το Φεβρουάριο του '98 επισκέφτηκαν το χωριό μας μια ομάδα παιδιών της φυλής των Καλάς από το μακρινό Πακιστάν, με τους συνοδούς των. 'Ολη η ομάδα ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο της Πέλλας, στο εργαστήριο εκμαγείων καθώς και στο συνεταιρισμό ψηφιδωτών. Ο όμιλος μάς ακολούθησε και κάλυψε φωτογραφικά την επίσκεψή τους. Πριν την αναχώρησή τους, στο γραφείο του ο κ. Δήμαρχος χάρισε στα παιδιά αναμνηστικά του ιστορικού μας δήμου. Ποιοι είναι οι Καλάς; Αναδημοσιεύουμε το σχετικό φυλλάδιο που μας δώσανε:

Στη Δυτική περιοχή της ινδικής υποηπείρου, εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το κράτος του Πακιστάν, έγινε πριν από αιώνες η συνάντηση των λαών της Ινδίας και της Ελλάδας. Αρχαίοι 'Ελληνες συγγραφείς, όπως ο Ηρόδοτος, μας ενημερώνουν ότι από τον 6ο π.Χ αιώνα υπήρχαν εκεί 'Ελληνες, αλλά και Βουδιστικά κείμενα, όπως το "Majjihima Nakaya", αναφέρονται σε "Κράτος Ελλήνων" την εποχή του Βούδα τον 6ο π.Χ. αιώνα στον Καύκασο (Hindukush), εκεί που σήμερα ζουν οι Καλάς. Η παρουσία των Ελλήνων στην ινδική υποήπειρο γίνεται περισσότερο αισθητή μετά τον 4ο π.Χ. αιώνα:

1. Με την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου που διέσχισε τη χώρα του Ινδού (327-326 π.Χ).
2. Με την ανάπτυξη των ελληνικών Βασιλείων της Βακτρίας και της Ινδίας για τρεις περίπου αιώνες μετά τον Αλέξανδρο.
3. Με την άνθιση της Ελληνοβουδιστικής τέχνης της "Gadhara" για άλλους πέντε αιώνες.

Η χώρα του Πακιστάν καθίσταται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους 'Ελληνες, όχι μόνο για το ιστορικό παρελθόν της αλλά και για το παρόν της. Ο σημερινός επισκέπτης ακούει έκπληκτος τους φιλόξενους πολίτες αυτής της Χώρας να φέρουν με πολλή υπερηφάνεια το όνομα "Σικαντέρ Αζάμ" (Αλέξανδρος ο Μέγας). Να μιλούν για τις 6 Αλεξάνδρειες που υπάρχουν στη Χώρα τους, μεταξύ των οποίων είναι η Νίκαια-Αλεξάνδρεια και η Βουκεφάλεια-Αλεξάνδρεια. Να εμπιστεύονται την "Younani Medicine", δηλαδή την ελληνική Ιατρική, παιδί της Ιπποκράτειας, που έφερε μαζί του ο Αλέξανδρος. 'Εκπληκτος ο 'Ελληνας επισκέπτης των Μουσείων του Πακιστάν στο Καράτσι, στη Λ:αχώρη, στο Πεσάβαρ, στα Τάξιλα, διαβάζει γραμμένα στα ελληνικά τα ονόματα των 41 Ελλήνων Βασιλέων της Βακτρίας και της Ινδίας πάνω στα χρυσά και αργυρά τους νομίσματα: Δημήτριος, Μένανδρος, Αγαθοκέλεια ... Βλέπει το Βούδα με τα Απολλώνια χαρακτηριστικά, ντυμένο με τον ελληνικό χιτώνα, και διακρίνει στα ανάγλυφα της Gadhara, δίπλα στις Βουδιστικές Θεότητες, Ελληνικές, όπως του Δία και της Αθηνάς. Ανάμεσα στους κορινθιακούς κίονες και τις πέτρινες γιρλάντες με τ αμπελόφυλλα, τους κισσούς και τους ερωτιδείς, τους Τρίτωνες και τους 'Ατλαντες, τα ανάγλυφα με τις βακχικές σκηνές και τους ελληνικούς χιτώνες των αγαλμάτων, ξεχνά την απόσταση που χωρίζει το Πακιστάν από την Ελλάδα της Μεσογείου.
'Οταν μαθαίνουν ότι είναι 'Ελληνας, του συνιστούν να επισκεφθεί τους «συγγενείς» του στις Βόρειες περιοχές του Πακιστάν, εκεί όπου συναντώνται οι οροσειρές των Ιμαλαΐων και του ινδικού Καυκάσου (Hindukish). Οι παραδόσεις αυτών των φυλών με τα Μεσογειακά χαρακτηριστικά, στο Τσιτράλ, στο Χούνζα, στο Γκιλγκίτ, στο Σκαρντού με την ακρόπολή τους που την ονομάζουν Ισκαντέρια, δηλαδή Αλεξάνδρεια, τους θέλουν απογόνους των στρατιωτών του Μ. Αλεξάνδρου και έτσι προβάλλονται από τα έντυπα του Πακιστανικού Οργανισμού Τουρισμού.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...