Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα στο βάραθρο της καταστροφής

Η Ελλάδα στο βάραθρο της καταστροφής

Η χώρα μας δεν έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία της μπροστά σε τόσο μεγάλους κινδύνους. Οι κίνδυνοι που μας απειλούν είναι εφιαλτικοί.

Δεν είναι μόνο το δέντρο που βλέπουμε είναι κυρίως το δάσος που χάνουμε: Το διεθνές ΟΛΟ και τα ανταγωνιστικά παιχνίδια, τρομακτικά απειλητικά, των ισχυρών του κόσμου.

Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο αυτών των παιχνιδιών, στην αιχμή των διεθνών ανταγωνισμών και ο αδύνατος κρίκος στο διεθνές ιμπεριαλιστικό πλέγμα, συνακόλουθα στην αιχμή της Νέας Τάξης.

Ας σχηματοποιήσουμε την εικόνα για καλύτερη κατανόηση των εφιαλτικών κινδύνων:

Στη χώρα μας τέμνονται τρεις κακουργίες:

α). Η πρώτη και η καθοριστικά καταλυτικότερη είναι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός. Κηδεμονεύει καταλυτικά το πολιτικό κατεστημένο, το κράτος και το παρακράτος (είναι το παρακράτος).

β). Η δεύτερη είναι η ευρωπαϊκή δομή της Νέας Τάξης με κυρίαρχη δύναμη το γερμανικό ιμπεριαλισμό: Έχει διεισδύσει σε οικονομικό επίπεδο αποφασιστικά και μας απομυζεί ληστρικά…

γ). Η τρίτη είναι η υπερδύναμη της Ρωσίας. Μια υπερδύναμη που διεκδικεί με στρατηγικό και τακτικό σχέδιο αυτά που της αφαίρεσαν και μια νέα αναδιανομή της παγκόσμιας πίτας, με ιδιαίτερα συμφέροντα προς Βαλκάνια, Ελλάδα και Τουρκία.

Εδώ να συμπληρώσουμε και μια άλλη «δορυφορική» και μικρότερη κακουργία: Τους ιμπεριαλιστικούς προσανατολισμούς της Τουρκίας.

Θα πρέπει, ωστόσο να παρατηρήσουμε ότι η Τουρκία δεν έχει ακόμα «χωνευτεί» από το πλανητικό, νεοταξικό στερέωμα: Είναι ατελώς αφομοιωμένη…

Αυτό, σε σχέση με τη στρατηγική του νέο-οθωμανισμού, της δίνει πολλά περιθώρια για μια ανεξάρτητη «εθνική πολιτική».

Το κατεστημένο της Τουρκίας, φαίνεται να γνωρίζει καλά ότι τα στρατηγικά σχέδια της Νέας Τάξης «προβλέπουν» και τη δική της κατάτμηση και διαίρεση.

Είναι λάθος, συνεπώς, να πιστεύουμε ότι η Τουρκία ακολουθεί δουλικά τους Αμερικανούς. Τους ακολουθεί όσο ταυτίζονται τα γενικά, δικά της συμφέροντα…

Η Τουρκία λειτουργεί, ακόμα, με εθνικούς όρους σχετικής ανεξαρτησίας. Αυτό τη βοηθάει να αξιοποιεί και να εκμεταλλεύεται προς όφελός της τις ισορροπίες ανάμεσα στις τρεις μεγάλες κακουργίες. Μέχρι και πυρηνικό εργοστάσιο με τους Ρώσους συμφώνησε!!!

Οι ισορροπίες και οι συμφωνίες

Η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση, αναπόφευκτα όξυνε τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και ιδιαίτερα τους ανταγωνισμούς μεταξύ των τριών μεγάλων κακουργιών.

Μπροστά στον κίνδυνο μιας γενικής σύγκρουσης ανάμεσα στους ισχυρούς πόλους του πλανήτη, σύγκρουση που θα οδηγούσε σε γενική καταστροφή και κατάρρευση, αναζητήθηκαν νέες ισορροπίες και έγιναν κάποιες νέες μεταβατικές, μοιρασιές.

Το σταυροδρόμι των Βαλκανίων, η Ελλάδα, πέρασε στην απόλυτη κατοχή των Αμερικανών με τη «συμπαράσταση» της Γερμανίας.

Η Ρωσία, μάλλον κέρδισε μια «διακριτική» παρακολούθηση και συμμετοχή στα τεκταινόμενα, μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με την αποδοχή ότι η Ελλάδα ανήκει κάτω από τη μπότα των Αμερικανών και του ΔΝΤ…

Αυτή τη σχετική «ελευθερία κινήσεων» την αξιοποίησε άμεσα με τη σύναψη στρατηγικών συμφωνιών με την Τουρκία…

Δεν μπορούμε, φυσικά, να γνωρίζουμε τα «συμφωνηθέντα», αλλά είναι καθαρά τα εξής:

α). Το Αιγαίο και ο υπόγειος πλούτος της Ελλάδας, όπως και όλη η χώρα μας βρίσκονται υπό κατοχή: Κάτω από την απόλυτη κυριαρχία των Αμερικανών.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου και το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας, μεθοδικά και συνειδητά την παρέδωσαν στη δικτατορία του ΔΝΤ και τη μετέτρεψαν σε ολοκληρωτικό προτεκτοράτο των Αμερικανών…

β). Τα πετρέλαια του Αιγαίου είναι ο πρώτος στόχος.

Οι Αμερικανοί αναλαμβάνουν την εκμετάλλευση αυτού του έργου, μοιράζοντας ένα κομμάτι σε Ελλάδα και Τουρκία. Λέγεται ότι παραχωρούν στον καθένα το 20%!!!

Ο ερχομός του Ερντογάν έχει σχέση και με αυτά…

Εδώ, λοιπόν, είναι τεράστια τα συμφέροντα και «συνωστίζονται» πολλοί εφιάλτες…

Ο πλέον άμεσος είναι η κατασκευή ενός νέου πολιτικού σκηνικού ανοικτά δικτατορικού και υποταγμένου στην Αμερική.

Η καταστροφή του Αιγαίου και η μετατροπή του σε ένα «φρούριο» πετρελαίου θα ξεσηκώσει και τις ελληνικές πέτρες.

Πρέπει, συνεπώς να καταστραφεί παντελώς η ελληνική κοινωνία, να ριχτεί ο ελληνικός λαός στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης και να ισοπεδωθεί κάθε κύτταρο Αντίστασης και λαϊκών κινημάτων.

Να κατασκευαστούν οι αλυσίδας μιας στυγνής και εφιαλτικής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ δικτατορίας και ένας μηχανισμός μισθοφόρων γενίτσαρων και ψυχρών δολοφόνων.

ΠΡΕΠΕΙ να θωρακιστεί αυτό το αμερικανικό προτεκτοράτο η «Ελλάς», με ό,τι το πιο βάρβαρο και τρομοκρατικό, με ό,τι που σύγχρονο υλικό «γύψου», με όλες τις νέες τεχνικές των βασανιστηρίων και του εγκλήματος.

Τα στίφη των «βαρβάρων» που εισήγαγαν, τους εξαθλιωμένους αλλοδαπούς δούλους, καθώς και όλων των ειδών τις αλλοδαπές μαφίες θα ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ το «υλικό» επάνδρωσης της νέας αποικιοκρατίας της Ελλάδας…

Να, γιατί, η εισβολή και η κατοχή της χώρας μας από τους ξένους δεν ήταν ούτε «αυθόρμητη», ούτε «αθώα». Ήταν στρατηγικά μεθοδευμένη.

Γιʼ αυτό, το έγκλημα της λεγόμενης «αριστεράς» είναι από τα μεγαλύτερα ιστορικά εγκλήματα και από τις μεγαλύτερες προδοσίες της εργατικής τάξης και του λαού…

ΟΛΑ αυτά που ζούμε σήμερα και έχουμε περιγράψει και αναλύσει σε σωρεία άρθρων, είναι πρόβα τζενεράλε: Αποτελούν προπαρασκευαστικές πρακτικές και προβοκάτσιες για την οικοδόμηση του αυριανού εφιάλτη.

Αυτά που ζούμε σήμερα είναι παρωνυχίδα μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε αύριο, αν οι λαοί της Ευρώπης και ο ελληνικός λαός δεν τα αναχαιτίσουν.

Πιστεύουμε ότι έρχεται μια νέα επαναστατική πλημμυρίδα που θα σαρώσει τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Η εποχή μας είναι εποχή πολέμων και επαναστάσεων και όλα αυτά οι δήμιοι του κόσμου δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσουν, γιατί απέρχονται: όλες οι κινήσεις τους είναι οι σπασμοί ενός συστήματος που καταρρέει διεθνώς…

Μη θριαμβολογείτε, συνεπώς, δήμιοι.

Η «Τάξη» σας είναι προσωρινή. Είναι χτισμένη στην άμμο…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=24304#24304

συνθήματα στην τουρκική γλώσσα !

Κάτω η ΧΟΥΝΤΑ του ΑΚΕΛ και των τραμπούκων του: Σχολιάζοντας τις κυπριακές φοιτητικές εκλογές 2010 στην Αθήνα
Μάϊος 2010.
Αθήνα.
Κυπριακές Φοιτητικές εκλογές:
Μεγάλος νικητής στις προχθεσινές φοιτητικές εκλογές στην Αθήνα της 9ης Μαΐου ήταν η Αυτόνομη Αντιομοσπονδιακή παράταξη του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, αφού αυξάνοντας την αριθμητική της δύναμη, μεγιστοποίησε το ποσοστό στην ΕΦΕΚ από 15,75% σε 18%, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως όλες οι κομματικές παρατάξεις υπέστησαν σοβαρή αριθμητική πτώση.
Ταυτόχρονα όμως, κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, όλοι οι παρευρισκόμενοι, έγιναν μάρτυρες της πρωτοφανούς ενέργειας της φοιτητικής παράταξης του Α.Κ.Ε.Λ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κίνησης Φοιτητών, η οποία εισήλθε στην αίθουσα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧOΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, με τη συνοδεία 230 μελών του Μ.Α.Σ (μέτωπο αγώνα σπουδαστών) το οποίο ανήκει οργανικά στο ΚΚΕ.

Τα μέλη του Μ.Α.Σ, που βρίσκονταν παραταγμένα με επιθετικό σχηματισμό, ήταν όλα οπλισμένα με ξύλινα ρόπαλα και κράνη δημιουργώντας ένα κλίμα τρομοκρατίας άνευ προηγουμένου, ενώ ορισμένοι έφεραν και περίστροφα!! Προκλητικά, τα μέλη του Μ.Α.Σ προχώρησαν σε επίδειξη δύναμης προς στους σπουδαστές του ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ οι οποίοι βρίσκονταν δίπλα τους, αλλά και σε φοιτητές άλλων παρατάξεων μεταξύ των οποίων πολλές κοπέλες. Δεν δίστασαν ακόμη να προκαλέσουν το εθνικό αίσθημα όλων των υπόλοιπων φοιτητών φωνάζοντας επαναπροσεγγιστικά συνθήματα στην τουρκική γλώσσα και αποδοκίμαζαν τον Εθνικό Ύμνο. Επίσης, όπως και κάθε χρόνο, φώναζαν χλευαστικά συνθήματα εναντίον των ηρώων αγωνιστών της ΕΟΚΑ.
...
http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_1291.html
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/2010.html

--
Ανάρτηση Από τον/την ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
http://akommatistoi.blogspot.com/2010/05/blog-post_4358.html

Αιδώς «τ(ρ)αγοί»!

Αιδώς «ταγοί»!

Ένα γράμμα του Δημήτρη Ιατρόπουλου με πολλούς παραλήπτες
"Ποιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε; Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;...
Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα σενάριά σας, τα θεατρικά σας έργα, τα αδημοσίευτα ή δημοσιευμένα σας ποιήματα, τα χίλια μύρια καλλιτεχνικά και πνευματοειδή σας τερτίπια, με τα οποία τόσα χρόνια ισχυρίζεστε ότι παράγετε πολιτισμό;
Που είναι η φωνή σας μωρέ; Πού είναι ο Λόγος σας, γραφτός, προφορικός, έστω κι ένας απλός Λόγος της Τιμής δεν χτύπησε την πόρτα της μαραγκιασμένης σας ψυχής, όπως θα σας έλεγε αν ζούσε ακόμα ο Σεφέρης;
Μια φούχτα άνθρωποι μείναμε μονάχοι μας, δε λέω ονόματα, τα ξέρουν όλοι πια, μια φούχτα κλαρίτες ξεμείναμε, με την κάπα μας κρεμασμένη στην αλυγαριά, να σύρουμε φωνή.
Κι εσείς, κουτσομπολεύετε στα εκδοτικά σας καφενεδάκια, στα κοσμικά σας μπαράκια, στους διαδρόμους των εφημερίδων με τα κυριακάτικα «ένθετα Τέχνης και Πολιτισμού», τα λέτε τηλεφωνικά από σπίτι σε σπίτι και χαζογελάτε..
Ότι εμείς οι πέντε-έξη, πάει πια, «καήκαμε» στο «καινούριο» ΔουΝουΤουΕλλαδιστάν, δεν θάχουμε προφανώς στον ήλιο μοίρα, έτσι δε λέτε;
Και σερνόσαστε στην θλιβερή μιζέρια σας και τολμάτε ακόμα να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας;
Το ξέρετε πως μόλις περάσει η πρώτη μπόρα του πολιτικού γιαουρτιού, η επόμενη ομάδα που θα μαζέψει τη ροχάλα της αγανακτισμένης, προδομένης και εξαγριωμένης νεολαίας, θα είσαστε εσείς;
Νομίζετε ότι επειδή οι περισσότερες κι οι περισσότεροι δεν έχετε μούρη, θα μείνετε απέξω; Και ξέρετε και κάτι άλλο; Μπορεί ο σημερινός πολιτικός, έτσι που ξεφτίλισε την πατρίδα και βιάζεται να χώσει κάποιον σαν κι αυτόν μέσα, (μήπως και απορροφήσει τους κραδασμούς και σταματήσει τη χιονοστιβάδα), να το αντέχει το γιαουρτάκι του, εσείς όμως είσαστε άμαθες και άμαθοι από τέτοια δροσερά μεν αλλά βάρβαρα παιδικά παιχνίδια και η κατάντια σας θα γεμίσει με πελατεία τους ψυχίατρους, έτσι που κρυφτήκατε στα λαγούμια του σέχταρ σας..
Πώς τολμάτε και αποπειράστε ακόμα να δημιουργείτε, αν αυτό το ρήμα είναι πλέον ικανό να φιλοξενήσει τον πανικόβλητο φιλοτομαρισμό σας;
Για ποιους παράγετε πολιτισμό; Ποιος να σας πλησιάσει, τι να σας κάνουμε, τι να μας πείτε, αφού το πρώτο απ όλα που έπρεπε να πείτε, ένα ΟΧΙ απέναντι στη Νέα ΄Αλωση που επιχειρείται, δεν τολμήσατε να το ξεστομίσετε;
Είσαστε Ανάξιοι της Πατρίδας!
Ή να βγείτε με ομαδικές διαμαρτυρίες, με ψηφίσματα, με προσωπικές παρουσίες, με δυνατή κραυγή αντιστασιακής βαθμολογίας, να δηλώσετε παρούσες και παρόντες, ή να κρυφτείτε ακόμα πιο βαθειά στον υπόνομο της δειλής σας προσωπικής τραγωδίας, περιμένοντας τις «εξελίξεις»!
Περιμένοντας να κατακαθίσουν τα πράγματα και να ξαναβγείτε σαν τα σαλιγκάρια μετά απ τη βροχή να γλύψετε τους καινούριους «άρχοντες», όποιοι και νάναι, Έλληνες προδότες, ή εισαγόμενοι «διαιτητές»,δεν σας νοιάζει, αρκεί να προσκυνήσετε τον επόμενο «αυθέντη».
Για τίποτε επιχορηγήσεις, για κανένα πρόγραμμα απ τις Ευρώπες, για κάνα μηχανισμό ψευτοπροβολής από κάποιο δήθεν Υπουργείο Πολιτισμού του Πολυπολιτισμικού Πολίτη, που θα στηθεί για ξεκάρφωμα, στην καινούρια «ελλαδίτσα» που μαγειρεύουν, τα τομάρια της παγκόσμιας συμμορίας.
Με ενοχλεί που τα ξέρατε όλα, που κανείς δεν σας έπιασε στον ύπνο, που είχατε τις πληροφορίες εδώ και αρκετά χρόνια και κάνατε όλες και όλοι το κορόιδο!
Με τρομάζει ότι πέρασε ο Σικελιανός από την πόρτα της ψυχής σας, τραντάζοντας το πνευματικό σας σεράι με το «Ηχήστε σάλπιγγες» και τον κλείσατε απέξω!
Την παλιά εκείνη ταινία με τη δήλωση του Σεφέρη και τη σιωπηλή κηδεία του, την πετάξατε στο τζάκι σας να καεί μαζί με τα παραμύθια-φούμαρα που ταΐσατε τη γενιά μου και τις επόμενες, για «πνευματική άνοιξη», για «λόγο ελληνικό», για «πολιτισμική επανάσταση και δράση».
Τους χιλιάδες άγνωστους ήρωες νεκρούς ποιητές των αγώνων της ιστορίας αυτής της χώρας, τι τους κάνατε; Πήγατε και κατουρήσατε στους τάφους τους, με τη βρώμικη υστερία του πανικού σας, δειλές και δειλοί!
Υπάρχουν ξέρετε, δύο τρόποι που φεύγει απ’ αυτή τη ζωή ένας άνθρωπος: Ή με την τελευταία του πνοή, ή με την τελευταία του πορδή. Εσείς, αυτές τις ιερά δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μου, βγάλατε οριστικά εισιτήριο για να αναχωρήσετε με τον δεύτερο τρόπο.
Όσες και όσοι δεν βγαίνετε να κατατεθείτε επώνυμα, υπεύθυνα και δημόσια, γι αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας, είσαστε Ανάξιοι της Ελλάδας.
Αιδώς «ταγοί».."
http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_1291.html

Θέμα: ΛΑΚΗΣ O Αριστερούλης....

>
Θέμα: ΛΑΚΗΣ O Αριστερούλης....
Προς:
"Κάποιος είπε κάποτε ότι "...στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός..."
"Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(?) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν... 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή, 170.000 ευρώ ανά εκπομπή!!!
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακάκα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του. και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις...."
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_7230.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...