Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Αλλά απλά, γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ποιοι είμαστε & πώς πρέπει να παραμείνουμε

Χωρίς μνησικακία!!!

Αλλά απλά, γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ποιοι είμαστε & πώς πρέπει να παραμείνουμε

εμείς οι "απολίτιστοι" Έλληνες ...

---------------------------------------------------------------------------------------

Ο γερμανικός "πολιτισμός":

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα, Σουηδός Στούρε Λιννέρ, στο βιβλίο του «Η Οδύσσειά μου» γράφει για το Δίστομο:

Παντρευτήκαμε στις 14 Ιουνίου. Ο υπεύθυνος της ελληνικής επιτροπής, Έμιλ Σάντστρομ, παρέθεσε γαμήλιο γεύμα προς τιμήν μας. Αργά το βράδυ με πλησίασε και με απομάκρυνε από τα γέλια και τις φωνές, προς μια γωνιά όπου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε οι δυο μας. Μου έδειξε ένα τηλεγράφημα που μόλις είχε λάβει: οι Γερμανοί έσφαζαν για τρεις ημέρες τον πληθυσμό του Διστόμου, στην περιοχή των Δελφών, και στη συνέχεια πυρπόλησαν το χωριό. Πιθανοί επιζώντες είχαν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Το Δίστομο ήταν μέσα στα όρια της περιοχής την οποία, την εποχή εκείνη, ήμουν αρμόδιος να τροφοδοτώ με τρόφιμα και φάρμακα. Έδωσα με τη σειρά μου το τηλεγράφημα στην Κλειώ να το διαβάσει, εκείνη έγνεψε κι έτσι αποχωρήσαμε διακριτικά από τη χαρούμενη γιορτή.

Περίπου μα ώρα αργότερα ήμασταν καθ' οδόν μέσα στη νύχτα. Απαιτήθηκε ανυπόφορα μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου διασχίσουμε τους χαλασμένους δρόμους και τα πολλά μπλόκα για να φτάσουμε, χαράματα πια, στον κεντρικό δρόμο που οδηγούσε στο Δίστομο. Από τις άκρες του δρόμου ανασηκώνονταν γύπες από χαμηλό ύψος, αργά και απρόθυμα, όταν μας άκουγαν που πλησιάζαμε. Σε κάθε δέντρο, κατά μήκος του δρόμου και για εκατοντάδες μέτρα, κρεμόντουσαν ανθρώπινα σώματα, σταθεροποιημένα με ξιφολόγχες, κάποια εκ των οποίων ήταν ακόμη ζωντανά. Ήταν οι κάτοικοι του χωριού που τιμωρήθηκαν με αυτό τον τρόπο: θεωρήθηκαν ύποπτοι για παροχή βοήθειας στους αντάρτες της περιοχής, οι οποίοι επιτέθηκαν σε δύναμη των Ες-Ες.

Η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη. Μέσα στο χωριό σιγόκαιγε ακόμη φωτιά στα αποκαΐδια των σπιτιών. Στο χώμα κείτονταν διασκορπισμένοι εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, από υπερήλικες έως νεογέννητα. Σε πολλές γυναίκες είχαν σχίσει τη μήτρα με την ξιφολόγχη και αφαιρέσει τα στήθη, άλλες κείτονταν στραγγαλισμένες, με τα εντόσθια τυλιγμένα γύρω από το λαιμό. Φαινόταν σαν να μην είχε επιζήσει κανείς.

Μα να! Ένας παππούς στην άκρη του χωριού! Από θαύμα είχε καταφέρει να γλιτώσει τη σφαγή. Ήταν σ ο κ α ρ ι σ μ έ ν ο ς από τον τρόμο, με άδειο βλέμμα, τα λόγια του πλέον μη κατανοητά. Κατεβήκαμε στη μέση της συμφοράς και φωνάζαμε στα ελληνικά: «Ερυθρός Σταυρός! Ερυθρός Σταυρός! Ήρθαμε να βοηθήσουμε».

Από μακριά μας πλησίασε διστακτικά μια γυναίκα. Μας αφηγήθηκε ότι ένας μικρός αριθμός χωρικών πρόλαβε να διαφύγει προτού ξεκινήσει η επίθεση. Μαζί με εκείνη αρχίσαμε να τους ψάχνουμε. Αφού ξεκινήσαμε οι τρεις μας, διαπιστώσαμε ότι [η γυναίκα] είχε πυροβοληθεί στο χέρι. Τη χειρουργήσαμε αμέσως με χειρουργό την Κλειώ. Ήταν το ταξίδι του μέλιτός μας.

Και ο Ελληνικός Πολιτισμός:

Λίγο καιρό αργότερα η επαφή μας με το Δίστομο θ' αποκτούσε και έναν αξιοσημείωτο επίλογο. Όταν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, δεν πήγαν και τόσο καλά τα πράγματα, αφού μια γερμανική μονάδα κατάφερε να περικυκλωθεί από αντάρτες ακριβώς στην περιοχή του Διστόμου. Σκέφτηκα ότι αυτό ίσως θεωρηθεί από τους Έλληνες ως ευκαιρία για αιματηρή εκδίκηση, πόσο μάλλον που η περιοχή εδώ και καιρό είχε αποκοπεί από κάθε παροχή βοήθειας σε τρόφιμα. Ετοίμασα λοιπόν φορτηγά με τα αναγκαία τρόφιμα, έστειλα μήνυμα στο Δίστομο για την άφιξή μας και έτσι βρεθήκαμε στο δρόμο για εκεί, για άλλη μια φορά, η Κλειώ και εγώ.

Όταν φτάσαμε στα όρια του χωριού, μας συνάντησε μια επιτροπή, με τον παπά στη μέση. Έναν παλαιών αρχών πατριάρχη, με μακριά, κυματιστή, λευκή γενειάδα. Δίπλα του στεκόταν ο αρχηγός των ανταρτών, με πλήρη εξάρτυση. Ο παπάς πήρε το λόγο και μας ευχαρίστησε εκ μέρους όλων που ήρθαμε με τρόφιμα. Μετά πρόσθεσε: «Εδώ είμαστε όλοι πεινασμένοι, τόσο εμείς οι ίδιοι, όσο και οι Γερμανοί αιχμάλωτοι. Τώρα, εάν εμείς λιμοκτονούμε, είμαστε τουλάχιστον στον τόπο μας. Οι Γερμανοί δεν έχουν χάσει μόνο τον πόλεμο, είναι επιπλέον και μακριά από την πατρίδα τους. Δώστε τους το φαγητό που έχετε μαζί σας, έχουν μακρύ δρόμο μπροστά τους». Σ' αυτή του τη φράση γύρισε η Κλειώ το βλέμμα της και με κοίταξε. Υποψιαζόμουν τι ήθελε να μου πει με αυτό το βλέμμα, αλλά δεν έβλεπα πλέον καθαρά. Απλά στεκόμουν κι έκλαιγα.
http://www.xiakifoni.gr/articles.aspx?articleid=10425


Από το βιβλίο "Η Μαύρη Βίβλος της Αντίστασης"

Οι «εκσυγχρονιστές» είναι πωρωμένοι της εξουσιαστικής δουλείας

Οι πωρωμένοι
Tο συναίσθημα ενοχής εμφανίζεται όπου έχουμε να κάνουμε με μιαν ηθική προσωπικότητα, με μιαν ανεπτυγμένη ηθική συνείδηση. Μιαν ηθική προσωπικότητα αισθάνεται την ανάγκη τακτοποιηθεί.
Ο Πωρωμένος δεν αισθάνεται ενοχή
Το καθεστώς της συνασπισμένης παρασιτικής σαπίλας είναι πωρωμένο μέχρι το μεδούλι. Η πιο αυθάδης παρασιτική εκβλάστηση είναι το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος.
Οι «εκσυγχρονιστές» είναι πωρωμένοι της εξουσιαστικής δουλείας. Δούλοι της εξουσίας των πολυεθνικών του χρήματος, κλείνουν πεισματικά τα μάτια και τα αυτιά. Δεν αναδύεται καμιά τύψη, κανένα συναίσθημα ενοχής για τη βία και την απανθρωπιά της εξουσίας τους.
Αυτή η «νέα δεξιά» και τα έμμισθα φερέφωνά τους έχουν τέτοια πώρωση που αδίσταχτα εμφανίζουν τη δική του «ωραία ζωή» τη θεμελιωμένη πάνω στην κτηνωδία και στην «παρασιτική πώρωση», σαν «αλήθεια» και «ηθική αξία».
Η πραγματικότητα για όλους αυτούς περιορίζεται στα στενά όρια της πνευματικής και ηθικής αθλιότητας του κόσμου που υπηρετούν. Και δεν αντιλαμβάνονται αυτή την αθλιότητα γιατί οι ίδιοι είναι αντίγραφα, συχνά κακέκτυπα, αυτής της αθλιότητας.
Η διαγωγή τους, οι «ιδεολογίες» τους, οι «λογικοποιήσεις» που επινοούν, τα ψεύδη τους, η αποστροφή τους προς τη λογική και οι αγχώδεις πνευματικές τους διαστροφές είναι τα χαρακτηριστικά συμπτώματα της εξουσιαστικής τους δουλείας και πώρωσης.
Οι τυχάρπαστες ποικιλίες (Πάγκαλοι, Μαντέληδες, Τσουκάτοι, Πανταγιάδες και δε συμμαζεύεται) απλώς αποτελούν τις πλέουν μοχθηρές γκριμάτσες της «εκσυγχρονιστικής» πώρωσης…
Ολόκληρο το «εκσυγχρονιστικό» σώμα, διάχυτο σε όλα τα κόμματα, αποτελεί την ακραία και μοχθηρή έκφραση της ανάλγητης και αυθάδους καθεστωτικής «λογικής» και «ηθικής».
Απλώς το «σύστημα» χρησιμοποιεί κάποιες τυχάρπαστες ή και γραφικές γκριμάτσες της πώρωσης για να επικαλύψει και αποκρύψει το ΓΕΝΙΚΟ καθεστώς της νεοταξικής, καθεστωτικής κτηνωδίας.
Φυσικά και για να προωθήσει τα ποικίλα παιχνίδια της απάτης: Αναπαλαίωση της σήψης, «ανασύσταση» του πολιτικού χάρτη, σφυρηλάτηση πιο ανθεκτικών χαλύβδινων στεφανιών γύρω από το σώμα της κοινωνίας κ.λπ…
Το «εκσυγχρονιστικό», βεβαίως, κράτος και παρακράτος (η παράνοια της πώρωσης) έχει κατασκευάσει με τους θηριώδεις μηχανισμούς προπαγάνδας (ΜΜΕ) πλήθος τεχνασμάτων απάτης, τα οποία αποσυνδέουν τις «μοχθηρές γκριμάτσες» από το σώμα τους, από την πολιτική και τα κόμματά τους.
Αυτά τα τεχνάσματα αποκόβουν το κύκλωμα της σήψης και της διαφθοράς από τον οργανισμό, από τις πολιτικές και τα κόμματα και τα περιορίζουν ΑΥΣΤΗΡΑ στη σφαίρα του «ιδιωτικού», στο «ιδιωτικό» των ακραίων συμπτωμάτων κάποιων μοχθηρών τυχάρπαστων: Φετιχοποίηση προσώπων…
Σημείωση: Εντελώς αντίστροφο τέχνασμα χρησιμοποιείται για τα λαϊκά κινήματα και τους αγωνιστές. Εδώ δεν υπάρχει «ατομική ευθύνη», αλλά «συλλογική», εδώ το «πρόσωπο» κρίνεται από την πολιτική του, εδώ ποινικοποιείται η πολιτική. Ακόμα χειρότερα: Ποινικοποιούνται και οι συγγενικές, φιλικές και ερωτικές σχέσεις του προσώπου…
Τέτοια θηριώδη υποκρισία και απάτη!!!
Για τους Μαντέληδες, τους Τσουκάτους και όλους αυτούς τους τυχάρπαστους «νονούς» που θα θυσιάσουν στο βωμό των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών, τα πάντα αποσυναρμολογούνται και περιορίζονται στο «τεμάχιο»: «Ιδιωτικό».
Σύσσωμα τα παπαγαλάκια της πωρωμένης συνασπισμένης σαπίλας αρχίζουν να ουρλιάζουν τούτο: «Να προχωρήσει παντού η κάθαρση αλλά ο έλεγχος πρέπει να περιοριστεί, αυστηρά και μόνο, στο επίπεδο της «ατομικής» τους ευθύνης»!
Τα «αρπακτικά», δηλαδή, πρέπει να αντιμετωπιστούν ως «μεμονωμένες περιπτώσεις», ως «πρόσωπα»(!), που ναι μεν αποδείχτηκαν λαμόγια, αλλά αυτό δεν αφορά, δεν εμπεριέχει ψόγο και «δεν αγγίζει» τα κόμματά τους!
Με άλλα λόγια, ο Τσουκάτος και ο Μαντέλης -για να μείνουμε στις επίσημες ομολογίες- δεν πρέπει να καταγραφούν ως κομματικά, ως κυβερνητικά, ως κρατικά στελέχη και αξιωματούχοι.
Αλλά ως... «ιδιώτες» που παραστράτησαν!
Αυτοί οι απίθανοι σαλτιμπάγκοι της γλίτσας μας λένε:
Ότι η Ζήμενς λάδωσε τα πρόσωπα γιατί ασκούσαν «προσωπική» γοητεία και τα ερωτεύθηκε!!!
Δεν τα λάδωσε επειδή είχαν μια συγκεκριμένη πολιτική, επειδή ασκούσαν πολιτική, δεν τα λάδωσε γιατί ήταν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που θα υπέγραφαν τα ξεπουλήματα, αλλά διότι ήταν «ιδιώτες»… γοητευτικοί…
Με πιο απλά λόγια: Ο Χριστοφοράκος πήγε και παρέδωσε το 1 εκατομμύριο στον Τσουκάτο, όχι γιατί ο Τσουκάτος ήταν το «δεξί χέρι» του τότε πρωθυπουργού και ο κομματικός «δερβέναγας» μιας κυβέρνησης που υπέγραφε τις «δουλειές» με τη «Ζήμενς»
Η «Ζήμενς» έδινε «πεντακοσάρικα» στον Μαντέλη, ΟΧΙ γιατί ο εν λόγω κύριος ήταν όχι μόνο υπουργός Μεταφορών, αλλά και γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή το «Νο2» της κυβερνητικής πυραμίδας του «εκσυγχρονισμού».
Η «Ζήμενς» έσπρωχνε τα «μαύρα», ΟΧΙ προσβλέποντας σε οτιδήποτε θα απέρρεε από τις κομματικές, κυβερνητικές και κρατικές ιδιότητες του Τσουκάτου και του Μαντέλη(!!!).
Δηλαδή ΟΥΔΕΜΙΑ ευθύνη έχει η πολιτική, η κυβέρνηση, το κόμμα, οι θέσεις των πρωταγωνιστών.
Ευθύνονται τα «γοητευτικά» ιδιωτικά χαρίσματα του Τσουκάτου και του Μαντέλη, η προσωπική ατέλεια και η ατομική «αρπαχτικότητα» του Τσουκάτου, του Μαντέλη και όλων του «εκσυγχρονιστικού» ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ που «λαδωνόταν» από τους νονούς του χρήματος…
Έτσι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, οι αποφάσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ καθώς και οποιουδήποτε κατεστημένου κόμματος μένουν στο απυρόβλητο. Καρατομούνται κάποια πρόσωπα, με «σκοτεινά» ιδιωτικά κίνητρα και όλα μέλι γάλα…
ΤΟΣΟ πωρωμένο είναι αυτό το «Ιερατείο» της συνασπισμένης σαπίλας, αλλά και ανοησίας.
Ένα «Ιερατείο» που όχι απλώς αναπτύσσει τερατωδώς τη διαφθορά με τις πολυεδρικές διαπλοκές του με τους μαφιόζους του χρήματος και τα αρπαχτικά του κεφαλαίου, αλλά είναι και το ίδιο αρπαχτικό: Η βδέλλα που «ρουφάει» όγκους μιζών…
ΟΛΟΙ, ανεξαιρέτως όλοι, όσοι κατείχαν υψηλά κυβερνητικά αξιώματα, όχι μόνο γνώριζαν (αυτή ήταν η πολιτική τους), αλλά και συμμετείχαν ενεργά στο Συμπόσιο της Πανούκλας του χρηματισμού και των μιζών. Χόρευαν και γλεντοκοπούσαν πάνω στο βούρκο της πολιτικής τους. Και τρέχανε να ρουφήξουν άπληστα τη χρυσή βροχή, την τόσο ευλογημένη, που έπεφτε από τα έργα τους, την πολιτική τους και τις αποφάσεις τους…
Ο Αρχιερέας αυτής της κραιπάλης της ολοκληρωτικής διαπλοκής και διαφθοράς ήταν ο αχυράνθρωπος των πολυεθνικών και των «νονών» τους εγκλήματος: Ο Κώστας Σημίτης.
Αυτός προσέδωσε «κύρος» στην παρασιτική πώρωση της «εκσυγχρονιστικής» αχρειότητας και «αλητείας».
ΣΗΜΕΡΑ, μας λέει ότι «θλίβεται και εξοργίζεται»: Η πώρωση σε παράκρουση!!!
Και η απάτη σε παράκρουση: Η απόπειρα να ξεπλυθούν με τα δεκανίκια του Τσουκάτου και του Μαντέλη…
Πηγή
http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_852.html

Με ένα πολύνεκρο «ατύχημα» ο κύβος ερρίφθει για την Πολωνία

Ο κύβος ερρίφθει για την Πολωνία


Με ένα πολύνεκρο «ατύχημα» ο κύβος ερρίφθει για την Πολωνία κι ο λαός της αντί να εξεγερθεί παρέμεινε εφησυχασμένος. Η πορεία της σκλαβιάς ενός Έθνους μόλις τώρα ξεκίνησε αιματώδης και, αν δεν σταματήσει έγκαιρα, θα καταλήξει αιμόφυρτος για όλη την Ευρώπη.Πολύδωρος«Γιατί ο Βασιλιάς της Βαβυλώνας μηχανορραφεί εναντίον σας. Έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο εναντίον σας (δολοφονείστε τον και να φαίνεται ως ατύχημα – Πολύδωρος). Εξεγερθείτε ενάντια σε ένα εφησυχασμένο έθνος, σε ένα έθνος που ζει με σιγουριά, λέει ο Κύριος. Οι καμήλες του θα λαφυραγωγηθούν, τα κοπάδια των προβάτων του θα λεηλατηθούν.»

Ιερεμίας 49:30-32

Η Ιστορία είναι γεμάτη από χρονικά εφησυχασμένων εθνών που η έλλειψη επαγρύπνησης τα έκανε εύκολη λεία για αρπακτικές εξωτερικές δυνάμεις. - Αντιγραφή από: http://www.nexushellas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=352&Itemid=44++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010
Τελικά στο ατύχημα δεν χάθηκαν μόνο 164 ζωές αλλά και μια χώρα!!!


Όταν μαθεύτηκε ότι κατέπεσε λίγα χιλιόμετρα από το Μινσκ το αεροπλάνο που σκότωσε τον πρόεδρο της Πολωνικής δημοκρατίας Καζίνσκι στέλνοντας στον τάφο, τον ίδιο, την οικογένεια του, τον "αφρό" της επιχειρηματικής ζωής της Πολωνίας και την ελίτ των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ίσως επειδή διαβάζω σχολαστικά ιστορία και τέτοια "ατυχήματα" μετά από χρόνια αποδεικνύονται καλοστημένες δολοφονικές ενέργειες, ο νους μου πήγε σε διάφορα συνομωσιολογικά σενάρια.

Έχοντας κρίση και αντίληψη καταλάβαινα ότι μου λείπανε διάφορα κομμάτια του παζλ που θα μου έδιναν μια ολοκληρωμένη εικόνα αφήνοντας για λίγο τη φαντασία μου σε ύπνωση και πείθοντας τον εαυτό μου ότι όπου υπάρχει καπνός μπορεί να μην είναι φωτιά απλά καπνογόνο!

Μέχρι που έπεσε σήμερα μια γαλλική εφημερίδα της προηγούμενης Κυριακής που μου χάριζε το κομμάτι που έλειπε για να μαι σίγουρος ότι τους έφαγαν τους ανθρώπους τα πολύ γνωστά και παγκόσμια συμφέροντα. Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω απλά θα σας παραθέσω τα στοιχεία του άρθρου και η κρίση δική σας.

Η Πολωνία από όλες τις... τέως ανατολικές χώρες ήταν η μόνη με ρυθμό ανάπτυξης 2% όταν όλες οι άλλες Λετονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Λιθουανία είναι πλέον χρεοκοπημένες χώρες άμοιροι του ΔΝΤ! Ήταν η μόνη χώρα που απέκρουε τα "φλερτ" της ευρωπαϊκής ένωσης για άμεση σύνδεση και μεγάλη προσφορά χρυσών ευρώ. Επίσης ήταν η μόνη χώρα του τέως μπλοκ μέσω του προέδρου της που αρνιότανε τον πολύτιμο δάνειο του ΔΝΤ για περαιτέρω ανάπτυξη.

Ο συγχωρεμένος ο Καζίνσκι αληθινός πατριώτης - σε αντίθεση με κάτι άλλους - αντιστεκόταν με μένος και σθένος στις καλές προθέσεις (ληστρικές όπως γνωρίζουμε όλοι) των ΕΕ και ΔΝΤ γιατί δεν ήθελε όπως είχε δηλώσει να κατεδαφίσει το σύστημα περίθαλψης,συντάξεων και μισθών του δημοσίου (κάτι σας θυμίζει;) σε αντίθεση με τον φιλοευρωπαϊστή μέχρι δουλικότητας Ντόναλντ Ντάσκ, που τον διαδέχτηκε και είναι σύμφωνος με όλα τα μέτρα που προτείνουν οι σωτήρες της ανθρωπότητας.

Επειδή λοιπόν ο Καζίνσκι δεν θέλησε να γίνει πελάτης και να παραδώσει εν μια νυκτί τη χώρα του (καλή ώρα του δικού μας) στους ξένους κερδοσκόπους αποφάσισε να δεθεί με το άρμα της Ρωσίας και η επίσκεψή του στην Μόσχα σκοπό είχε την στενότερη σύνδεση και συνεργασία με την εναλλακτική υπερδύναμη για ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων. Αλλά για κακή τύχη της Πολωνίας και της δικής του τον σταμάτησε το ατύχημα και έτσι όλως βολικός και περιέργως άνοιξε ο δρόμος στη αγέλη των λύκων όπως ονόμασε ο Ολι Ρεν χθες στην συνεδρίαση του Εκοφίν τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Τα συμπεράσματα δικά σας...και ίσως έτσι να καταλάβετε και λίγο την ανθρώπινη πλευρά του πρωθυπουργού μας που προτίμησε να γραφτεί στην ιστορία ως εθνικός μειοδότης παρά ως αποθανών εν υπηρεσία σε αεροπορικό ατύχημα.

ΥΓ. Που κολλάνε οι στρατιωτικοί θα μου πείτε, ξέχασα μια μικρή λεπτομέρεια: η Πολωνική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων αρνιότανε κατηγορηματικά στην ανάπτυξη νατοϊκών πυραύλων στο έδαφος της με στόχευση την Ρωσική επικράτεια!!
Τελικά στο ατύχημα δεν χάθηκαν μόνο 164 ζωές αλλά και μια χώρα!!

http://apneagr.blogspot.com/2010/05/164.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...