Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΔΗΝ: ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Συγγραφέας: Της Σύνταξης


Πολλοί απορούν για τον πειρατικό, βάρβαρο και απρόκλητο χαρακτήρα της επίθεσης των σιωνιστικών δυνάμεων του κράτους του Ισραήλ εναντίον της αποστολής βοήθειας στον παλαιστινιακό λαό. Όμως το κράτος του Ισραήλ αποτελεί ένα εκ γενετής πειρατικό κράτος, δημιουργημένο εξ υπαρχής με τον βιασμό του παλαιστινιακού λαού, και με μια επαναλαμβανόμενη επιθετική και πειρατική συμπεριφορά δεκαετιών, ενάντια σε όλους τους λαούς της περιοχής. Από τις σφαγές του 1948 με την ίδρυση του «κράτους» τους, στο χωριό Ντέιρ Γιασίν, μέχρι τη Σάμπρα και Σατίλα το 1982 και τη σφαγή της Γάζας, πριν από τρία χρόνια, η ιστορία αυτού του κράτους είναι σημαδεμένη από σφαγές, εξανδραποδισμούς, πειρατικές επιθέσεις, παραβιάσεις ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων, διεθνών κανόνων, κ.λπ., ων ουκ έστιν αριθμός.

Έτσι η τελευταία πειρατική ενέργεια αποτελεί παράδοση και «πράξη ρουτίνας» για ένα ρατσιστικό κράτος απαρτχάιντ, όπως το Ισραήλ. Με τη διαφορά ότι το Ισραήλ δεν αντιμετωπίζεται ως διεθνής τρομοκράτης και παρίας, όπως στο παρελθόν το ρατσιστικό καθεστώς της Νοτιοαφρικανικής Ένωσης, αλλά ως ο εκλεκτός της Δύσης και των ΜΜΕ, που σε μεγάλο βαθμό ελέγχονται από το διεθνές σιωνιστικό λόμπι και τις ΗΠΑ. Το Ισραήλ, ένα πειρατικό τρομοκρατικό κράτος αποτελούσε για χρόνια τον εκλεκτό της Δύσης, που εξαργύρωνε τις τύψεις της για το Ολοκαύτωμα, πριμοδοτώντας ένα νέο Ολοκαύτωμα κατά των Παλαιστινίων.

Η επίθεση του Ισραήλ σε μια ειρηνική διεθνή αποστολή αλληλεγγύης στα διεθνή ύδατα και η κατακρεούργηση άοπλων πολιτών ξένων χωρών, τη στιγμή μάλιστα που, αυτή την περίοδο, προσπαθούσε να προετοιμάσει ιδεολογικά το έδαφος για μια επίθεση ενάντια στο Ιράν και τη Χεζμπολά, στον Λίβανο, το οδήγησε σε μια μεγάλη ιδεολογική και πολιτική ήττα. Θέλοντας να υπάρξει η μικρότερη δυνατή κάλυψη από τα ΜΜΕ στην επίθεσή του ενάντια στον στόλο αλληλεγγύης, την επιχείρησε μέσα στη νύκτα. Όμως έτσι υποχρεώθηκε να δράσει στα διεθνή ύδατα, και οι ενέργειές της δεν είχαν καμία επίφαση νομιμότητας. Επιπλέον έδιναν το δικαίωμα και την υποχρέωση της αντίστασης στους επιβάτες ακτιβιστές που υπέστησαν πειρατική επίθεση. Και το αποτέλεσμα υπήρξε ένα μακελειό που οδήγησε ήδη στην ακύρωση της συνάντησης Ομπάμα-Νετανιάχου και στην καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας. Έτσι το Ισραήλ υπέστη μια ήττα μεγάλων διαστάσεων, η οποία φρενάρει τα γενικότερα επιθετικά σχέδιά της και ενισχύει το παλαιστινιακό κίνημα. Ήδη, ακόμα και η πουλημένη ηγεσία Αμπάς υποχρεώνεται να μιλάει για ενότητα με τη Χαμάς και σε όλο τον κόσμο ξαπλώνεται έναν νέο κύμα συμπαράστασης στους Παλαιστινίους και τους ηρωϊκούς έγκλειστους της Γάζας.

Ας περάσουμε όμως στον δεύτερο πρωταγωνιστή του δράματος, τη νεο-οθωμανική Τουρκία. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν την Τουρκία ως τον μεγάλο κερδισμένο της σύγκρουσης, διότι έτσι αναβαθμίστηκε στα μάτια των Αράβων και των Παλαιστινίων. Ωστόσο εμείς, εκ προοιμίου, υποστηρίζουμε πως αυτή η σύγκρουση ανέδειξε και έναν δεύτερο ηττημένο, τη νεο-οθωμανική Τουρκία και την περιβόητη στρατηγική Ερντογάν-Νταβούτογλου! Ας δούμε γιατί:

Η Τουρκία την τελευταία περίοδο, στα πλαίσια της εξασθένισης της αμερικανικής ηγεμονίας και αφού ήδη είχε καταρρεύσει η Σοβιετική Ένωση, προσπαθεί να καλύψει το «κενό», αναδεικνυόμενη σε περιφερειακή «υπερδύναμη», που παίζει μια πολιτική σε όλα τα ταμπλό. Άνοιγμα προς το Ισλάμ, τους Παλαιστινίους, ακόμα και το Ιράν από τη μία πλευρά, και ταυτόχρονα διατήρηση των προνομιακών σχέσεων με τη Δύση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ, ακόμα και το Ισραήλ, παρά τις επιμέρους αντιθέσεις, ως ο «εγγυητής» του Ισλάμ απέναντι στη Δύση. Όμως αυτή η στρατηγική προϋποθέτει πως αυτές οι δύο πτέρυγες δεν βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ τους, ώστε η Τουρκία να μπορεί να παίζει τον «μεσολαβητή». Όταν βρίσκονται σε σύγκρουση θα υποχρεωθεί να επιλέξει και τότε η στρατηγική της επέκτασης προς όλες της κατευθύνσεις θα μπει σε κρίση. Και αυτό συνέβη με την αποστολή στη Γάζα.

Η Τουρκία ήθελε να εμφανιστεί ως προστάτης και συμπαραστάτης των Παλαιστινίων, χωρίς όμως να πάρει και μεγάλα ρίσκα μετωπικής σύγκρουσης με το Ισραήλ. Γι’ αυτό, παρ’ όλο που είχε διατυμπανίσει ότι στην αποστολή των τουρκικών πλοίων θα συμμετείχαν βουλευτές και ευρωβουλευτές του κυβερνητικού ισλαμικού κόμματος, την τελευταία στιγμή, ο Ερντογάν τους υποχρέωσε να αποσυρθούν.

Όμως τα πράγματα ξεπέρασαν τους τουρκικούς σχεδιασμούς. Οι σιωνιστές επιτέθηκαν στα πλοία, οι Τούρκοι και οι άλλοι ακτιβιστές αντιστάθηκαν με αποφασιστικότητα, και τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και τουρκικού κυβερνητικού σχεδιασμού: Η Τουρκία οδηγήθηκε σε διπλωματική σύγκρουση με το Ισραήλ!

Και προφανώς αυτή η σύγκρουση έχει δύο συνέπειες. Από τη μια πλευρά, μια θετική για την κυβέρνηση Ερντογάν, που εμφανίζεται ως ο προστάτης του παλαιστινιακού λαού και των μουσουλμάνων, αλλά και μία βαθύτατα αρνητική: Οδηγεί την Τουρκία σε αντιπαράθεση με το παγκόσμιο σιωνιστικό λόμπι και πιθανώς τις ΗΠΑ καθώς και σε εσωτερική αποδυνάμωση του Ερντογάν, μια και οι φιλοδυτικές και φιλοϊσραηλινές δυνάμεις θεωρούν ήδη πως το έχει «παρατραβήξει» σε μια ισλαμική κατεύθυνση. Και το ότι η πολιτική Ερντογάν-Νταβούτογλου μοιάζει να μην τραβάει, και στο εσωτερικό της Τουρκίας καταδεικνύεται και από δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή και δείχνει το ισλαμικό κόμμα δεύτερο μετά τους κεμαλιστές, για πρώτη φορά μετά σχεδόν δέκα χρόνια! Και κάτι ακόμα απολύτως σημαδιακό. Την ίδια μέρα που γινόταν η ισραηλινή επίθεση, ο τούρκικος στρατός είχε απώλειες τουλάχιστον εφτά νεκρούς και πολλούς τραυματίες από επίθεση Κούρδων με ρουκέτες στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί!

Κατά συνέπεια η αντιπαράθεση Τουρκίας-Ισραήλ για την ηγεμονία στην περιοχή ξεπέρασε τα όρια που είχαν θέσει αυτοί οι δύο άσπονδοι πυλώνες του φιλοδυτικού άξονα στην περιοχή.

Και αυτό υπήρξε αποτέλεσμα της παρέμβασης ενός τρίτου πρωταγωνιστή, του κινήματος του παλαιστινιακού λαού και του κινήματος της αλληλεγγύης. Που απέδειξε πως η αντίσταση και η επιμονή, μπορεί όχι απλώς να είναι αποδοτική, αλλά να έχει επιπτώσεις κυριολεκτικά πλανητικής σημασίας, οδηγώντας σε κρίση τόσο τον βασικό άξονα της δυτικής ηγεμονίας στην περιοχή, τον άξονα Τουρκίας-Ισραήλ, όσο και σε ενίσχυση των δυνάμεων της αντίστασης. Και επειδή οι ελληνικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά ανίκανες και ενδοτικές, χάνοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν σε υπολογίσιμο παράγοντα στην περιοχή, τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντά του ανέλαβαν να τα εκπροσωπήσουν οι Έλληνες που με τόσο επιμονή εδώ και χρόνια πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του δικτύου αλληλεγγύης στους έγκλειστους αγωνιστές της Γάζας. Αυτοί είναι οι μόνοι που έσωσαν την τιμή και το ελληνικό όνομα μεταξύ των αραβικών λαών, τη στιγμή που η επίσημη Ελλάδα και η Κύπρος καταρρέουν και διπλωματικά.

Οι σύντροφοί μας, απέδειξαν πως η Ελλάδα δεν έχει πάψει να βγάζει και αγωνιστές· δεν παράγει μόνο τον Γιωργάκη, τον Δρούτσα, τον Χριστόφια, και τους συνοδοιπόρους τους.
http://www.ardin.gr/node/3174

Χαρά Νικοπούλου: Δεν υποχώρησε ούτε όταν δολοφόνησαν το αγέννητο παιδί της...!

Χαρά Νικοπούλου: Δεν υποχώρησε ούτε όταν δολοφόνησαν το αγέννητο παιδί της...!

Ψυχροί και ατιμώρητοι οι δολοφόνοι του αγέννητου παιδιού της Χαράς Νικοπούλου, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να τρομοκρατούν και να υπηρετούν τον εκτουρκισμό της Ελληνικής Θράκης
Οι πρακτορίσκοι της Άγκυρας, ξέσπασαν το μένος τους, ελέω της πλήρους ανυπαρξίας του ελληνικού κράτους, στην δασκάλα του Μεγάλου Δερείου Έβρου. Ο λόγος της οργής των πληρωμένων τουρκοφρόνων ήταν η δράση της ελληνίδας δασκάλας, η οποία τιμώντας τον διδασκαλικό ρόλο που της ανέθεσε η πολιτεία, μάθαινε στους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριές της, στα πομακόπουλα της περιοχής, τον ελληνισμό....
Έπεσαν επάνω της τα κοράκια και οι μπράβοι, οι τρομοκράτες των πομάκων της περιοχής του Μεγάλου Δερείου και αφού την απείλησαν πολλές φορές, αφού προσπάθησαν να την διώξουν από το σχολείο που δίδασκε, αφού την συκοφάντησαν αλλά και αφού προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους γονείς των πομακόπουλων μαθητών με κάθε τρόπο (ακόμη και με άρνηση ταφής!!!), κατάλαβαν πως η μικρόσωμη αλλά με γενναιότητα χιλίων ανδρών δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, έπρεπε να αντιμετωπισθεί με διαφορετικό τρόπο.
Όρμησαν και βιαιοπράγησαν εναντίον της και κατάφεραν να της σπάσουν το χέρι. Οι "άντρες" τουρκολάγνοι, έδειξαν την πυγμή τους σε μία γυναίκα, μία ελληνίδα που τιμούσε στην άκρη της Ελλάδας το λειτούργημά της αλλά και την ίδια την Ελλάδα. Όμως, οι καλοπληρωμένοι μπράβοι της Άγκυρας, δεν έσπασαν μόνο το χέρι της... Οι τουρκολάγνοι - τουρκόφρονες υπηρέτες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, εκείνη την ημέρα κατόρθωσαν κάτι χειρότερο. Δολοφόνησαν το αγέννητο παιδί της Χαράς Νικοπούλου!!! Και συνεχίζουν -μέχρι και σήμερα- να παραμένουν ατιμώρητοι...!!!
Μα, ακόμη και τότε, αν και λύγισε, έμεινε όρθια και συνέχιζε να τους κοιτάζει στα μάτια, να αντιμετωπίζει τον μισανθρωπισμό και τον ανθελληνισμό τους. Η Χαρά Νικοπούλου στάθηκε όρθια επειδή έτσι έμαθε, επειδή έτσι πίστευε, επειδή έτσι έπρεπε...
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, τουρκοτσολιάδες, που τρέχουν να εξασφαλίσουν ψήφους εκλογής τους σε αξιώματα...
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους που υπηρετώντας την Παιδεία, σκοτώνουν τον ελληνισμό...
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους που κάνουν "τεμενάδες" στον κάθε Ερντογάν και στον κάθε ψευτομουφτή ή τούρκο πρόξενο της Άγκυρας...
Η Χαρά Νικοπούλου έχασε το σπλάχνο της μέσα από τα σπλάχνα της, αλλά στάθηκε εκεί που ελάχιστοι από εμάς θα είχαν την δύναμη να σταθούν...
Σε αυτή τη γυναίκα υποκλινόμαστε, επειδή γίνεται δασκάλα και για όλους εμάς, δείχνοντάς μας πως οφείλουμε να στεκόμαστε όρθιοι απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας κλέψουν την γη μας, την πατρίδα μας.
Η Χαρά, έχασε το αγέννητο παιδί της, αλλά κέρδισε τις καρδιές όλων μας, ενώ το πείσμα της και η εμμονή της στα ιδανικά της, στάθηκαν αιτία να την μισήσουν οι κρατούντες, οι κυβερνώντες αυτής της χώρας... και ιδιαίτερα οι πρόσφατοι πολιτικοί της προϊστάμενοι...
Η Χαρά αρνήθηκε στους πράκτορες της Τουρκίας την συνέχιση του έργου τους. Τους αρνήθηκε να κατέχουν Ελληνική γη ως τουρκική. Και για αυτή την άρνησή της πολεμήθηκε και το πλήρωσε με το πιό ακριβό τίμημα... αλλά δεν τους έκανε τη χάρη και συνέχισε να στέκεται απέναντί τους και να τους θυμίζει πως το χώμα που πατάει η ίδια, το Μεγάλο Δέρειο, τα χωριά της περιοχής και ολόκληρη η Θράκη είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι της Ελλάδας...
Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν τιμάει τα παιδιά της... Ευτυχώς, όμως, συνεχίζουν να υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες που τιμούν την Ελλάδα... Σε ευχαριστούμε Χαρά για το σκληρό -για εσένα- μάθημα που μας δίνεις...
Κωνσταντίνος
.

H ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πατριωτικό Μέτωπο
Αντί ενημερωτικού Δελτίου Τύπου, το Πατριωτικό Μέτωπο, δημοσιεύει σήμερα ανοιχτή επιστολή Πατριωτών από τη Βόρεια Ελλάδα, απευθυνόμενο στη ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ, κα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ:
« Αδελφή μας Χαρά,
Στην χθεσινοβραδινή σου παρουσία στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα, δεν μας έκανες απλώς υπερήφανους που σταθήκαμε δίπλα σου, όλα αυτά τα χρόνια που το φασιστικό παρακράτος των έμμισθων υπαλλήλων της τουρκικής ΜΙΤ, σε πολέμησε με όλα του τα μέσα.

Πάνω και πρώτα από όλα, τιμώντας το λειτούργημά σου μας δίδαξες :
Πως η «θαυματουργική ουσία» που κρατά 3.000 τώρα χρόνια, ζωντανό τούτο το γένος των Ελλήνων, είναι φτιαγμένη από Ελληνίδες σαν και σένα. Μια «ουσία» βγαλμένη από το καμίνι των θυσιών του λαού μας, και σφυρηλατημένη στο αμόνι της ψυχής των ηρώων,
των μαρτύρων, των ποιητών, των σοφών μας.
Πως όλα τα κρατικοπαρακρατικά συστήματα, είτε αυτά είναι του τύπου του Τουρκικού Βαθέως Κράτους αλλά και του ανόητου έως ηλίθιου Ελληνικού τοιούτου, είναι ανίσχυρα μπροστά στην γιγαντιαία δύναμη της ψυχής του απλού Ελληνα. Που εκεί που φαίνεται να σβήνει «με το σουγιά στο κόκκαλο με το λουρί στο σβέρκο, νάσου πετιέται από ξαρχής και αντρειεύει και θεριεύει. Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου».Πως αυτό που λέμε χρόνια τώρα εμείς τα αδέλφια σου (απλοί Έλληνες Πατριώτες σαν και σένα που πασχίζουμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας, κρατώντας παράλληλα όσο πιο αλώβητη γίνεται την αξιοπρέπειά μας), πως ο ελληνικός Λαός πρέπει να καταλάβει
πως μόνο όταν πάρει την υπόθεση του στα χέρια του, θα δει Θεού πρόσωπο, δικαιώνεται μέσα από Εσένα.
Και τέλος Αδελφή μας, πως αυτό το μικρό φωτάκι που κράτησες και κρατάς αναμμένο, είναι το φως εκείνο, το ταπεινό ή άπλετο,
που παραλάβαμε από τους αρχιμάστορες προγόνους μας και θα το παραδώσουμε στα παιδιά μας. Με όποιο κόστος, όπως επίσης

μας δίδαξες.
Ενα μόνο θα σε παρακαλέσουμε Αδελφή μας Χαρά, ως Έλληνες Βορειοελλαδίτες που σταθήκαμε χρόνια τώρα δίπλα σου:

Μην αφήσεις κανένα περιθώριο στους επαγγελματίες πολιτικούς και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες πατριώτες, να σπιλώσουν το άσπιλό σου φως. Μείνε σύμβολο για όλους εμάς που ατενίζουμε με περηφάνια τον αγώνα σου και τον διδάσκουμε σαν μάθημα στα παιδιά μας.
Ελληνες Πατριώτες της Βόρειας Ελλάδας »

( Επονται υπογραφές ).

Έδεσσα, Αίγιο, Βορειοηπειρώτες, Ελληνόψυχοι Πομάκοι

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com
Δύο νέοι πατριωτικοί πυρήνες, συμπαρατάσσουν από σήμερα τις δυνάμεις τους, στην δημοκρατικότατη και οριζόντια αυτοοργανωτική δομή του Πατριωτικού Μετώπου.

Πρόκειται για τους πυρήνες της Έδεσσας του Νομού Πέλλας και του Αιγίου του Νομού Αχαίας με συντονιστές τους κ. Σίμο Σταυρακίδη στην Έδεσσα και κ. Δημήτρη Καϊπη στο Αίγιο.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, αισθάνεται την ανάγκη να καλωσορίσει δημοσίως τα δύο νέα μέλη του, δεδομένου πως πρόκειται για δύο γνωστούς αγωνιστές για την Πατρίδα, τη Δημοκρατία και τον Λαό μας.

Ο Σίμος Σταυρακίδης, είναι ο Πατριώτης εκείνος που χρόνια τώρα έχει γίνει ο «κυματοθραύστης» όλων των επιθέσεων των πρακτορίσκων του Γκρουέφσκυ στην Κεντρική Μακεδονία, πάντα με το κεφάλι ψηλά και πάντα με αξιοπρέπεια. Ο Δημήτρης Καίπης από την πλευρά του, είναι ο ακατάβλητος εκείνος Πατριώτης, που συνεχίζει ακούραστα τους αγώνες του για την Πατρίδα και τον Λαό μας, στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Οι Πατριώτες των περιοχών της Έδεσσας και του Αιγίου, μπορούν να επικοινωνούν με τους Συντονιστές αυτών των περιοχών, με τον κ. Σταυρακίδη στο 6946300296 και με τον κ. Καϊπη στο 6974247702, έτσι ώστε να υπάρξει ο μέγιστος δυνατόν συντονισμός στον κοινό αγώνα κατά των νεοταξιτών, της επιχειρούμενης διάλυσης του κοινωνικού μας ιστού και της μείωσης της εθνικής μας αξιοπρέπειας που αυτοί κομίζουν.

Εδώ να προσθέσουμε πως σε πολλές ακόμη περιοχές της χώρας, καθημερινά γίνονται επαφές και συσκέψεις για τη δημιουργία πυρήνων του Πατριωτικού Μετώπου, απ' άκρου σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα, ενώ ήδη δημιουργούνται και ειδικού προσανατολισμού πατριωτικές οργανώσεις στο πλαίσιο του Κινήματος. Όπως το ήδη διαμορφωμένο των Βορειοηπειρωτών με συντονιστή τον λεβέντη Χειμαριώτη Πύρρο Γκούμα (τηλ. 6974424717), ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκρότηση πυρήνα των Ελληνόψυχων Πομάκων στην Ξάνθη καθώς και Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζόμενων του ΙΚΑ. Παράλληλα, η Οργάνωση του Πατριωτικού Μετώπου Θεσσαλονίκης προχωρά στην πρώτη της ανοιχτή συγκέντρωση στις 13 Ιουνίου, ενώ εγκαίνια στο «Στέκι του Πατριώτη», (Αρμοδίου 14) θα κάνει η Οργάνωση του Κέντρου της Αθήνας, στις 20 Ιουνίου.

Η έντονη αυτή δραστηριότητα του απλού λαού σε ολάκερη την Ελλάδα, που ξεκόβει από βαρίδια, ιδεολογικοπολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις, ψευδοδιλλήματα του τύπου «αριστερά-δεξιά» και αυτοοργανώνεται συμπαρατασσόμενο στο Πατριωτικό Μέτωπο, μόνο ελπίδα μπορεί να γεμίζει τον κάθε Έλληνα, τις ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες που περνά η Πατρίδα και ο Λαός μας.

Η διάθεση για προσφορά, η άρνηση του χθες και η ενατένιση ενός μέλλοντος, δύσκολου μεν αλλά ελπιδοφόρου, είναι τα χαρακτηριστικά των μελών και φίλων του Πατριωτικού Μετώπου, που θεωρούν πως

«ήλθε η ώρα η Πατρίδα να βρει τα παιδιά της, για να ξαναστήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια, να στείλει την κατοχική κυβέρνηση του ΔΝΤ και των εκφραστών της, από εκεί που ήρθαν».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...