Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Επιστολή στήριξης του Ιατρού Αντωνίου Δημητρη που μήνυσε τους Βουλευτές και το ΔΝΤ για εσχατη προδοσία 13 Signatures

Επιστολή στήριξης του Ιατρού Αντωνίου Δημητρη που μήνυσε τους Βουλευτές και το ΔΝΤ για εσχατη προδοσία 13 Signatures

Published by ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ on Jun 15, 2010
Category: PoliticsRegion: GreeceTarget: Κο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Web site: http://aristocratis.blogspot.com/
Background (Preamble):
Ο Κύριος Αντωνίου, σκέφτηκε έναν τρόπο να αντιδράσει στο συμβόλαιο της ντροπής, και είχε την τόλμη να μηνύσει όλους τους βουλευτές που υπέγραψαν το άθλιο μνημόνιο, και το ΔΝΤ.

Το κείμενο της μήνυσης φαντάζομαι ότι είναι εξαντλητικό για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος. Δεν έχει σημασία. Η μήνυση ευσταθεί, και ο Κύριος Αντωνίου Δημήτριος έχει το θάρρος και τα κότσια να υποβάλλει μήνυση κατά όλων αυτών των διεφθαρμένων πολιτικών, καθώς και κατα του Δ.Ν.Τ. Η κίνησή του αυτή πρέπει να υποστηριχθεί.

Το κείμενο της μήνυσης.
http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html
Petition:
Στηρίζω την προσπάθειά του κου Αντωνίου, και επιπλέον ζητώ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:


Προς Αξιότιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κύριε Πρόεδρε, Ελπίζω να γνωρίζετε ότι ένας συμπολίτης μας, ο κύριος Αντωνίου Δημήτριος, Ιατρός, κάτοικος Χαλκίδος, έχει καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010, καθώς και κατά του ΔΝΤ.

Επικοινωνώ μαζί σας ως Ελληνας Πολίτης, με την βεβαιότητα ότι θα προστατεύσετε την Πατρίδα μας, και ζητώ να ΜΗΝ εκδώσετε τα προεδρικά διατάγματα για την εφαρμογή του νόμου ν.3845/06-05-2010 με το Δ.Ν.Τ., μέχρι να κριθεί η μήνυση του Δημήτριου Αντωνίου για εσχάτη προδοσία.

Ευχαριστώ.

Οι υπογράφοντες:

http://gopetition.com/online/37139.html

«Πόθεν έσχες» πριν και μετά

«Πόθεν έσχες» πριν και μετά
«Οι πολιτικοί δεν βγαίνουν ζημιωμένοι από την πολιτική». Η ρήση αυτή επιβεβαιώνεται από τη σύγκριση των δηλώσεων που είχαν υποβάλει τέσσερις πρώην υπουργοί της Ν.Δ. και άλλοι πέντε του ΠΑΣΟΚ, το 1996 και το 2007, αφού προκύπτει ότι οι περισσότεροι αύξησαν, ορισμένοι εντυπωσιακά, τα περιουσιακά τους στοιχεία. Υπάρχουν, βέβαια, και αυτοί που έμειναν στα ίδια.

Το «πόθεν έσχες» των πολιτικών που είχαν αρμοδιότητα σε έργα και προμήθειες της Siemens θα ελεγχθεί, σύμφωνα με το αίτημα που υπέβαλε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής, σε βάθος 20 ετών.


Η «Κ.Ε.» συνέκρινε τα «πόθεν έσχες» του 1997 και του 2008 εννέα πολιτικών που θήτευσαν σε κρίσιμα πόστα ή το όνομά τους έχει εμπλακεί σε κάποιες από τις υποθέσεις που διερευνώνται. Από τις δηλώσεις προκύπτουν τα εξής:
*Τα εισοδήματα της οικογένειας Αλογοσκούφη αυξήθηκαν κατακόρυφα στη 10ετία. Από 66.149 ευρώ το 1996 έφτασαν τα 805.427 ευρώ (αύξηση άνω του 1.200%)! Ουσιαστικά οφείλονται στον τζίρο της συζύγου του πρώην «τσάρου», Δίκας Αλογοσκούφη, που από τα 25.479 ευρώ πήγε στα 698.427. Ασχολείται με real estate. Νέα αποκτήματα της οικογένειας, ένα οικόπεδο στη Νέα Ερυθραία και σπίτι (177 τ.μ.) στην Πάρο.


*Το 2008 ήταν η χρονιά που ο Γ. Βουλγαράκης αποχωρούσε από την κυβέρνηση, εν μέσω του θορύβου περί «νομίμου και ηθικού». Ηταν τότε που αγόρασε σπίτι με τη σύζυγό του 150 τ.μ. στον Καημένο Σταυρό στην Αράχοβα. Η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη-Βουλγαράκη εμφανίζει εισόδημα 522.988 ευρώ το 2007.


*Μέσω δανείου, το 2006, ο Μιχ. Λιάπης αγόρασε διαμέρισμα 136 τ.μ. επί της λεωφόρου Κηφισίας και γραφείο 140 τ.μ. στην ίδια διεύθυνση. Εντός του ίδιου έτους και αγροτεμάχιο 5,1 στρ. στη Μύκονο.


Υψηλό «κασέ»


*Το «κασέ» της Μάρας Ζαχαρέα ανέβηκε με την άνοδο του συζύγου της, Θ. Ρουσόπουλου, στη «γαλάζια» κυβέρνηση. Από 54.849 ευρώ το 1997, έφτασε σε 815.600 ευρώ το 2007 (αύξηση 1.500%)! Τη διετία 2006-2007 προσέθεσαν δύο διαμερίσματα στο Ψυχικό και άλλο ένα στην Πάρο.


*Ο Α. Τσοχατζόπουλος, που βρέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ λόγω του σπιτιού απέναντι από την Ακρόπολη που απέκτησε από off shore, από το 1996 μέχρι το 2007 αύξησε την ακίνητη περιουσία του αγοράζοντας δύο διαμερίσματα το 2004 στην Αθήνα. Οι καταθέσεις του αυτό το διάστημα ήταν σχεδόν αμετάβλητες.


*Ο Τ. Μαντέλης διαχρονικά φαίνεται να επενδύει σε ακίνητα, αγροκτήματα και οικόπεδα στην Κεφαλονιά και στην Αττική. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών έχει αυξήσει τις καταθέσεις του κατά 15.000 ευρώ μέσα στο διάστημα 1997-2008.


*Ο Γ. Παπαντωνίου αύξησε την ακίνητη περιουσία του από γονικές παροχές, εισοδήματα και δάνεια, ενώ οι μεταβολές στο εισόδημα και στις καταθέσεις του ίδιου και της οικογένειάς του είναι ανεπαίσθητες.


*Ο Χρ. Βερελής απέκτησε την περίοδο αυτή καινούριο διαμέρισμα στην Αθήνα, πούλησε ωστόσο οκτώ από τα ακίνητα που είχε, οικόπεδα και αγροτεμάχια, στην Κεφαλονιά. Το 2007 δήλωσε καταθέσεις 478.717 ευρώ.


*Ο Κ. Γείτονας έχει την ίδια οικία και απέκτησε από κληρονομιά και από κοινού με τη σύζυγό του αγροκτήματα και οικόπεδα στην Αρκαδία. Σε μετοχές είχε επενδύσει 220.000 ευρώ και οι καταθέσεις που έχει μαζί με τη σύζυγό του ήταν το 2007 91.000 ευρώ.

Η Εξεταστική


Εκτός της επιτροπής «πόθεν έσχες» της Βουλής που καλείται να ελέγξει τις δηλώσεις βουλευτών και υπουργών σε βάθος 20ετίας, η εξεταστική επιτροπή ζητάει από τον Αρειο Πάγο να ελεγχθούν αντίστοιχες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των γενικών γραμματέων.


Η απόψη που επικρατεί μεταξύ των μελών της εξεταστικής είναι ότι σε αυτή τη φάση συγκεντρώνονται στοιχεία, αλλά τα συμπεράσματα σε σχέση με την ταυτοποίηση επίμαχων λογαριασμών μαύρων ταμείων με πολιτικά πρόσωπα έχει μακρύ δρόμο. Θεωρούν ότι η έρευνα, που ξεκινάει τώρα θα συνεχίζεται και κατά την επόμενη φάση της κοινοβουλευτικής έρευνας. Δηλαδή, όταν συσταθεί προκαταρκτική επιτροπή. Επισημαίνουν, εξάλλου, ότι η εξεταστική δεν χρειάζεται παρά μόνον ενδείξεις και δεν παραπέμπει πρόσωπα.


Ας σημειωθεί ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, που επεξεργάζεται τα στοιχεία λογαριασμών που έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη και την εξεταστική, αναβάλλει κάθε τόσο την παράδοση της έκθεσής της, επικαλούμενη το ότι προσκρούει σε εμπόδια που ανακύπτουν κατά το άνοιγμα των λογαριασμών.

ENET.GR


Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com:80/2010/06/blog-post_7367.html#ixzz0r76moBoO

Ποιος δουλεύει ποιόν εδώ πέρα;

Οι αθλιότητες του Ισραήλ και του εβραϊκού παράγοντα στα Κατεχόμενα. Ποιος δουλεύει ποιόν εδώ πέρα;
To έμβλημα της παραστρατιωτικής προβοκατόρικης οργάνωσης ΤΜΤ, στελέχη της οποίας φέρονται να εκπαιδεύτηκαν από Ισραηλινούς

Ο διάβολος που βρίσκεται μέσα μας

Του Σενέρ Λεβέντ
Είναι ένα τουριστικό χωριό στην παραλία των Καζιβερών. Το Aphrodite Beachfront Village. Τετραώροφα κτήρια πάνω σε μια μεγάλη έκταση γης. Τα διαμερίσματα πωλούνται στο διαδίκτυο. Σε ποιον ανήκουν; Σε μια ισραηλινή εταιρεία. Μωρέ μπράβο! Στη Γάζα κάνουν εγκλήματα, ενώ εδώ σε εμάς φτιάχνουν κτήρια! Μήπως έχουν σχέση οι ιδιοκτήτες της εταιρείας αυτής με εκείνους που διαπράττουν το έγκλημα; Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Να τους υποβάλετε και εσείς την ερώτηση αυτή. Να δούμε σε ποιου το πλευρό βρίσκονται. Των τανκ ή των θυμάτων; Όμως, υπάρχει και κάτι άλλο για το οποίο είμαι βέβαιος και το οποίο έμαθα από τα βιώματά μου. Οι πλούσιοι πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό του ισχυρού, όχι του καταπιεσμένου. Τέλος πάντων. Δεν πρόκειται να το συζητήσω αυτό. Δεν μπορώ να χωνέψω την κατάσταση. Εκεί γίνεται έγκλημα. Και εδώ οικοδομές. Μας αγκάλιασαν οι λεφτάδες Ισραηλινοί. Είμαι περίεργος τι άλλα πράγματα έχουν και πού. Στην Κερύνεια. Στην Καρπασία. Στη Μεσαριά. Προηγουμένως στην εφημερίδα υπέβαλα αυτή την ερώτηση προς τους επικεφαλής μας. Δεν μου απάντησαν. Μήπως αποτελεί κρατικό μυστικό; Αλλά ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ συμμετείχε σε γεύματα στο σκάφος πολυτελείας Ισραηλινού επιχειρηματία που προσάραξε στο λιμάνι της Κερύνειας. Ένας γνωστός μας επιχειρηματίας μεταβίβασε μια θαυμάσια παραλία που του παραχωρήθηκε στην Καρπασία σε ένα Ισραηλινό επιχειρηματία και πάλι προς δέκα εκατομμύρια δολάρια. Ρώτησα για το θέμα τον "υπουργό" των οικονομικών μας, Αχμέτ Ουζούν: "Μπορεί να μεταβιβάζεται μια παραχωρηθείσα ελληνοκυπριακή γη σε κάποιον άλλο; Μήπως αυτό δεν είναι αντίθετο στους όρους της παραχώρησης;" Παραδέχτηκε και αυτός ότι είναι αντίθετο, αλλά αν το "υπουργικό μας συμβούλιο" θεωρήσει πως η δουλειά είναι ωφέλιμη, μπορεί να καταργήσει τους όρους με ειδική απόφαση που θα λάβει. Κοντολογίς, έτσι έγινε και κατά τη μεταβίβαση της γης στον Ισραηλινό. Σειρά έχει και το ξενοδοχείο Μάρε Μόντε στην Κερύνεια. Ξέρετε και το μέρος εκείνο έχει νοικιαστεί για 49 χρόνια στον Μπεσίμ Τιμπούκ, ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων και των καζίνο Μέριτ. Σε εξευτελιστική τιμή. Αλλά παρά το γεγονός ότι πέρασε πάνω από ένας χρόνος, ο κ. Μπεσίμ δεν προέβη σε καμία ρύθμιση εκεί, δεν έκανε απολύτως τίποτα και ακόμη δεν έθεσε σε λειτουργία το ξενοδοχείο. Γιατί; Διότι θέλει, λέει, να το μεταβιβάσει σε κάποιον άλλο σε συμφέρουσα τιμή. Σε έναν Ισραηλινό επιχειρηματία και πάλι.
Όπως βλέπεται, έχουμε πολύ στενές σχέσεις με το ισραηλιτικό κεφάλαιο. Έτρεξαν και αυτοί να μαζέψουν τους καρπούς της "ευλογημένης ειρηνευτικής επιχείρησης". Άλλωστε η Τουρκία με το Ισραήλ είσαι σαν αδελφοποιητοί. Θα ζητήσει ελληνική γη στην Κύπρο και θα του αρνηθεί; Μην τυχόν και σας ξεγελάσει το γεγονός ότι ο Ταγίπ Έρντογαν πενθεί για τη Γάζα. Αν συμπεριφέρεται αναλόγως, το Ισραήλ το παραβλέπει και αυτό. Δεν θα του κακοφανεί. Γίνεται και έτσι. Η Τουρκία δεν πρόκειται θυσιάσει το πάπλωμα για ένα ψύλλο, ούτε και το Ισραήλ για την Παλαιστίνη. Κοιτάξτε μάλιστα τώρα τι ακούμε. Κάποτε ισραηλινοί ειδικοί εκπαίδευσαν τους δικούς μας της ΤΜΤ. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά τώρα υπάρχει και αυτός ο ισχυρισμός.
Στη Γάζα συντελέστηκε μια θηριωδία που εξοργίζει κάθε άνθρωπο που διαθέτει συνείδηση. Αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πόσο μόνη και πόσο ανήμπορη να αντιδράσει είναι η ανθρωπότητα μπροστά στη βαρβαρότητα. Μας πρόβαλαν μια ταινία εγκλήματος. Και εμείς καθίσαμε και την παρακολουθήσαμε. Μαζί με όλο τον κόσμο. Έχω να πω το εξής: Ελάτε να κατασχέσουμε εκείνο το τουριστικό χωριό στα Καζιβερά. Και να δώσουμε τα διαμερίσματα εκείνα σε ανθρώπους των οποίων τα σπίτια μετατράπηκαν σε ερείπια από τις βόμβες του Ισραήλ. Να στείλουμε και ένα χαιρετισμό στον θαρραλέο Τσάβεζ στο Καράκας. Δεν του ταιριάζει;
Κωδικός άρθρου: 847935
ΠΟΛΙΤΗΣ - 20/01/2009, Σελίδα: 13Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com:80/2010/06/blog-post_6406.html#ixzz0r76CmorD

Η απολυταρχία της μετριότητας

"...Τα περισσότερα από αυτά τα χαρισματικά παιδιά επειδή (όπως συμβαίνει συνήθως στη χώρα μας) «δεν τα χωρούσε ο τόπος» έφυγαν για πτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και την κεντρική Ευρώπη και κατάφεραν με το έργο τους να πατήσουν στις κορυφές της παγκόσμιας επιστημονικής πρωτοπορίας..."
Του Θανάση Δρίτσα*
Πολλοί σύγχρονοι επιστήμονες και ερευνητές σε παγκόσμιο επίπεδο προβληματίζονται γύρω από τη δυνατότητα την οποία δίνει το σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα σε δημιουργικές προσωπικότητες να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στην επιστημονική κοινότητα και την πανεπιστημιακή ιεραρχία. Δυστυχώς πρόσφατες παρατηρήσεις και στατιστικές δείχνουν ότι το εκπαιδευτικό σύστημα τείνει να απορρίψει χαρισματικά παιδιά με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, φαντασία και πρωτότυπη σκέψη, ενώ αντίθετα τείνει να αναπαράγει μετριότητες με προγνώσιμα όρια επιδόσεων και εύκολη προσαρμογή στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Ο ψυχολόγος Bruce Charlton εκδότης του πρωτοποριακού περιοδικού «Ιατρικές Υποθέσεις» (http://medicalhypotheses.blogspot.com/) υποστηρίζει σε σχετικά πρόσφατο άρθρο του ότι υπάρχει έλλειμμα δημιουργικής σκέψης στη σύγχρονη επιστήμη διότι το ακαδημαϊκό κατεστημένο και η τυποποίηση των πανεπιστημιακών σπουδών δίνει δυνατότητα για ανέλιξη στην πανεπιστημιακή ιεραρχία σε μέτρια μυαλά που όμως εργάζονται με πειθαρχία και ευσυνειδησία, είναι πειθήνια στην ιεραρχία και επιπλέον ευχάριστα και κοινωνικότερα σε σχέση με τις μοναχικές αλλοπαρμένες μεγαλοφυΐες...
Ο Bruce Charlton υποστηρίζει τη χρήση του δείκτη νοημοσύνης (IQ) για την επιλογή εκείνων των ατόμων που θεωρητικά είναι ικανά να παράγουν πρωτοποριακές ιδέες και αποδεικνύει ότι τα άτομα υψηλού IQ απομονώνονται από το εκπαιδευτικό σύστημα επειδή πολύ συχνά έχουν αντικοινωνικές τάσεις και επιπλέον δεν πειθαρχούν στα δεδομένα της ιεραρχίας.
Ακόμη ο καθηγητής Sir Ken Robinson, γνωστός για τις επιστημονικές μελέτες και τις διαλέξεις του πάνω στη σχέση της δημιουργικότητας με την εκπαιδευτική διαδικασία, έχει καταλήξει ότι η σχολική εκπαίδευση δεν βοηθά καθόλου στην προαγωγή των δημιουργικών παιδιών στις επιστήμες και τις τέχνες (βλ. στο Διαδίκτυο www.ted.com/talks/ken robinson). Ο Sir Ken Robinson πιστεύει ότι τα εκπαιδευτικά στερεότυπα της τιμωρίας του «λάθους» οδηγούν σε αποκλεισμό της δημιουργικής φαντασίας και εμποδίζουν τους γονείς να αποδεχθούν ότι τα παιδιά τους θα είναι ευτυχισμένα και δημιουργικά αν ακολουθήσουν αληθινές κλίσεις που δεν ανταποκρίνονται στα κοινωνικά στερεότυπα της επιτυχημένης καριέρας (βλ. καθηγητής πανεπιστημίου, γιατρός, δικηγόρος κ.λπ).
Βέβαια η άποψη του Bruce Charlton που προαναφέρθηκε επισημαίνει ότι ακόμη και αν κάποιος νέος ανακαλύψει σε ποιον τομέα είναι πραγματικά δημιουργικός, η πιθανότητα να βρεθεί σε μια ανάλογη της ικανότητάς του θέση, π.χ. στην επιστημονική ιεραρχία, εξαρτάται από το πόσο θα είναι αρεστός και υπάκουος στους ανωτέρους του. Προηγούνται, λοιπόν, οι αρεστοί και όχι οι άριστοι.
Στον τόπο μας, που παραδοσιακά ανθεί ο φθόνος των αρίστων και λατρεύεται ως θεός η χρυσή και υπάκουη μετριότητα, η πλέον χαρακτηριστική κίνηση εκ μέρους της εξουσίας υπήρξε (στις αρχές της δεκαετίας του ’80) η κατάργηση των προτύπων σχολείων στα οποία φοιτούσαν τότε άριστοι μαθητές που είχαν επιλεγεί μέσα από αδιάβλητες και αυστηρές εξετάσεις (βλ. Βαρβάκειος Πρότυπος Σχολή). Θα πρέπει να σημειώσει κανείς ότι στα δημόσια αυτά πρότυπα σχολεία φοιτούσαν τότε δωρεάν προικισμένα παιδιά ανεξαρτήτως εισοδήματος....
Τα περισσότερα από αυτά τα χαρισματικά παιδιά επειδή (όπως συμβαίνει συνήθως στη χώρα μας) «δεν τα χωρούσε ο τόπος» έφυγαν για πτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και την κεντρική Ευρώπη και κατάφεραν με το έργο τους να πατήσουν στις κορυφές της παγκόσμιας επιστημονικής πρωτοπορίας.
Στη συνέχεια, αφού ο τόπος εξόρισε τους άριστους και εξοβέλισε την ιδέα της αριστείας ως δημόσιου αγαθού οδήγησε στη μετριότητα και το σκοτάδι τη δημόσια μέση και ανώτατη εκπαίδευση. Τα όποια χαρισματικά παιδιά στη σημερινή Ελλάδα για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους θα πρέπει οπωσδήποτε να φοιτήσουν σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία, που σημαίνει ότι ένας χαρισματικός φτωχός δεν έχει πλέον καμία ευκαιρία.
Δεν υπάρχει άλλη ελπίδα για τους νέους από το να βγει και πάλι η σημαία της αριστείας και της δημιουργικότητας από το μαραγκιασμένο σεντούκι της ελληνικής ιστορίας, κάπου εκεί μέσα θα είναι κρυμμένη, κάτω από τα σκονισμένα και άχρηστα κομματικά λάβαρα της μεταπολίτευσης.
* Ο κ. Θανάσης Δρίτσας είναι καρδιολόγος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/blog-post_4761.html

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ


ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ...

Ένας Ισραηλινός, που θεωρείται πως ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες της Μοσάντ και πως εμπλέκεται στη δολοφονία στελέχους της Χαμάς στο Ντουμπάι, συνελήφθη στην Πολωνία κατόπιν αιτήματος της Γερμανίας, αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Σπίγκελ, που θα βρίσκεται στα περίπτερα τη Δευτέρα.
Ο άνδρας αυτός, ονόματι Ούρι Μπρόντσκι, συνελήφθη προ δύο εβδομάδων περίπου κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας, έπειτα από την έκδοση διαταγής της Ιντερπόλ. Η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Γερμανίας εξέδωσε αυτοχρηματικά ένταλμα σύλληψής του.
Σύμφωνα με το Σπίγκελ, ο Ούρι Μπρόντσκι φέρεται να έχει βοηθήσει τους πράκτορες της Μοσάντ, που δολοφόνησαν σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι τον Μαχμούντ αλ Μαμπχούχ-εκ των ιδρυτών του ενόπλου κλάδου της Χαμάς-στις 19 Ιανουαρίου, να εξασφαλίσουν γερμανικά διαβατήρια για την εκτέλεση της αποστολής τους.

Ο ΜΕΓΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ


"Βαρβάρων δ' Έλληνας άρχειν εικός, αλλ' ου βαρβάρους, μήτερ, Ελλήνων· το μεν γαρ δούλον, οι δ' ελεύθεροι." "Ιφιγένεια εν Αυλίδι", 1400

Αυτοί που μιλούν για αυτονομία δεν είναι Κρητικοί Συνέντευξη του Ψαραντώνη στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος»
Ψαραντώνης: αντισυμβατικός και πατριώτης.

Ψαραντώνης: «Ο πατριωτισμός σήμερα βάλλεται».

«Ο Νίκος τα είχε όλα τα προσόντα, και λύρα φοβερή και φωνή ωραία».

Ψαραντώνης: Ο Χέντριξ της Κρήτης.

«Αυτοί που μιλούν για ανεξαρτησία δεν είναι Έλληνες, αλλά ξένοι».

Για τον Ψαραντώνη, ο πατριωτισμός του Βενιζέλου λείπει από τους σημερινούς πολιτικούς.

«Παλιό κρασί η σκέψη μου»: ένας δίσκος κρητικής «τζαζ».

Ο Μπεζάρ είχε κάνει χορογραφίες πάνω σε κομμάτια του Ψαραντώνη.

Ο Ψαραντώνης έχει γράψει τραγούδια για τον Δία και τους Κουρήτες.

Το «Son of Psiloritis» κυκλοφόρησε από την γερμανική «World Network».

Υπόγειες ερμηνείες ριζίτικων από τον Ψαραντώνη.

28.09.2003: Ψαραντώνης και Μάκης Βορίδης σε γιορτή της Νεολαίας Ελληνικού Μετώπου.

Γεννημένος στα Ανώγεια της Κρήτης το 1939, ο Ψαραντώνης (Αντώνης Ξυλούρης) είναι ο μικρότερος αδελφός του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη. Κατάγεται από μια μουσική, αλλά και ιστορική οικογένεια που πολέμησε τους Τούρκους, γεγονός στο οποίο οφείλει, το παρατσούκλι «Ψαραντώνης». Ένας από τους ανθρώπους που τον «ανακαλύψανε» ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις που τον βράβευσε το 1979 στον Μουσικό Αύγουστο της Κρήτης ως κορυφαίο λυράρη της Κρήτης. Δημοφιλής στα ξένα φεστιβάλ, ο Ψαραντώνης βιώνει κάθε στιγμή τους μύθους της Κρήτης, είτε τραγουδά για τον Δία, είτε για τους Κουρήτες. Άνθρωπος με πατριωτικές απόψεις, μας έδωσε μια συνέντευξη λίγες ώρες πριν ανέβει στην σκηνή του Ηρωδείου.

Ψαραντώνη, πως νοιώθεις που αύριο παίζεις στο Ηρώδειο;

Νοιώθω ότι πρέπει να παίξω καλά και να τραγουδήσω καλά. Υπάρχει και ο σεβασμός στον χώρο γιατί έτσι πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τόσα χρόνια νομίζω ότι σε είχαν στην απ’ έξω.

Ναι. Δεν το συζητάμε. Τώρα λένε: «Τώρα είμαστε άλλοι. Ξέρουμε τι κουβαλάς και τι έχεις προσφέρει».

Πιστεύεις ότι η Ελληνική πολιτεία σέβεται την Παράδοση;

Εξαρτάται από τον άνθρωπο. Αν σέβεται ή δεν σέβεται τον εαυτό του. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, σέβεσαι τους άλλους και σέβεσαι και την Παράδοση

Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μουσική;

Από το δημοτικό. Τότε ήταν ο Νίκος ο αδελφός μου που είχε ωραία φωνή και έπαιζε ωραία. Και κάποτε ο δάσκαλος του έλεγε για μένα: «Δάσκαλε το κοπέλι θέλει λύρα και δεν με ξεφορτώνεται» Και εκείνος του λέει: «Γιωργή, πάρε του μια λύρα και θα με θυμηθείς» Έτσι μου πήρε μια λύρα και άρχισα να παίζω. Κάνουν τώρα όλοι αυτοί σήμερα, έναν Νίκο. Όχι δεν κάνουν.

Πως ήταν να είσαι ο αδελφός του Νίκου Ξυλούρη;

Αυτός τα είχε όλα τα προσόντα και λύρα φοβερή και φωνή ωραία. Εγώ δεν είχα όλα τα προσόντα. Αυτός τα είχε. Την λεβεντιά του, το περπάτημα του, την σοβαρότητα του. Δεν ήταν να λέει «Εγώ και εγώ». Όποιοι τα λένε αυτά είναι κενοί και να πάνε κρυφτούν.

Το πρόσθεμα «Ψαρό» από πού βγαίνει; Εννοώ όλοι οι Ξυλούρηδες ονομάζεστε Ψαρονίκος, Ψαραντώνης κ.λπ.

Τον παππού μου τον λέγανε Νίκο. Πολέμησε τους Τούρκους και τους έκανε να τον τρέμουν σαν ψάρια. Έτσι τον ονόμασαν Ψαρόνικο.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια πατριωτική παράδοση στην οικογένεια. Τι σημαίνει για σας Πατριωτισμός σήμερα;

Να είσαι πατριώτης και να υπηρετείς και να σέβεσαι την Πατρίδα σου.

Πιστεύεις ότι βάλλεται ο πατριωτισμός σήμερα;

Έτσι που μας έχουν καταντήσει φυσικά και βάλλεται. Έχουν πάψει και την εθνική παιδεία. Αν μένεις στην Ελλάδα δεν θέλουν να ξέρεις την ιστορία και ποιος είσαι. Εγώ πρέπει να πάω έξω για να ακούσω για την ιστορία μου στα έθνικ φεστιβάλ.

Για πες μου λίγο πάνω σε αυτό.

Στην συνάντηση των πέντε ηπείρων που έγινε στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας. Εγώ που έπαιζα τελευταίος λέγανε: «Αυτή είναι η τέχνη της Αρχαίας Ελλάδος. Είναι η μουσική από την Κρήτη, το νησί των Θεών». Οι δραβίδες, οι προ-Μινωΐτες, οι πρώτοι Έλληνες έδωσαν την μουσική στον κόσμο. Οι δραβίδες είχαν στόλο, μουσική και θέατρο. Αυτοί γύριζαν τον κόσμο και είχαν φτιάξει την λύρα που μετά έπαιζε ο Απόλλων, τα τύμπανα των Κουρήτων και τους αυλούς.

Μιας και μίλησες για τους Κουρήτες, είχες γράψει και ένα τραγούδι για τον Δία. Πως προέκυψε αυτό;

Την Κνωσσό την έλεγαν μυθολογία. Εσύ τι πιστεύεις;

Ότι είναι ιστορία.

Φυσικά και είναι ιστορία αληθινή. Η μυθολογία είναι τα παραμύθια του λαού. Ο Δίας, ο Απόλλων, ο Ορφέας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Όμηρος, ο Καζαντζάκης, ο μεγάλος ο Κορνάρος. Όλοι αυτοί ήταν υπαρκτοί.

Το «Ιδαίον Άνδρον» πως σου προέκυψε;

Είδα τον Ψηλορείτη και εμπνεύσθηκα. Αυτό είναι ιστορία και τραγωδία. Όχι τραγούδια για μάγκες και να μην πω τι άλλο.

Την εκτίμηση που έχεις στα ξένα φεστιβάλ, την είχες εδώ;

Από τον κόσμο ναι, αλλά από τους πολιτικούς ποτέ. Θεός φυλάξει. Καμία συμπαράσταση. Έξω ο κάθε μουσικός έχει την συμπαράσταση του Υπουργείου Πολιτισμού. Εκεί είναι υποχρεωμένος ο υπουργός να συμπαρίσταται. Εδώ σε άλλους συμπαρίστανται. Εδώ είμαι μόνος στον δρόμο μου. Γιατί; Δεν ξέρω, ψάξτο. Εδώ πάντα με κυνηγούσαν οι προδότες.

Το 1991 είχε κυκλοφορήσει ένας δίσκος σου, το «Ο Γιος του Ψηλορείτη» (Son Of Psiloritis) στην μεγάλη γερμανική «έθνικ» εταιρία World Network. Πως προέκυψε;

Αυτός ήταν από ένα φεστιβάλ του ZDF του κρατικού καναλιού της Γερμανίας. Τότε το 1982 γύριζαν κάποιοι Γερμανοί τις διάφορες χώρες για να ακούσουν μουσικούς για το φεστιβάλ. Ήμουν εγώ τότε στο Ηράκλειο και έπαιζα την λύρα και με άκουσαν. Εγώ τους είχα ξεχάσει. Έρχονται λοιπόν μια δεύτερη φορά μετά από ένα μήνα. Την τρίτη φορά που ήρθαν είχαν αποφασίσει να διαλέξουν εμένα από την Ελλάδα. Ήρθαν λοιπόν και με χαιρετήσανε. Και έτυχε να είναι εκεί ένας συγγενής μου Μιχάλης Ξυλούρης από τα Ανώγεια, που μένει μόνιμα στην Γερμανία και του λέω «Μιχάλη, έλα εδώ να μου μεταφράσεις». Και μου εξηγεί: «Είναι από ένα μεγάλο φεστιβάλ του ZDF, της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης και θέλουν να σε ακούσουν για το φεστιβάλ». Μου λένε λοιπόν οι Γερμανοί: «Θα σου κάνουμε τα εισιτήρια για την Γερμανία, για να έρθεις για μια συναυλία στο ZDF πριν από το φεστιβάλ. Το φεστιβάλ είναι του χρόνου, αλλά θέλουμε να έρθεις να σε ακούσει και ο κόσμος». Πάω λοιπόν στο ZDF και τους αρέσω. Την επόμενη χρονιά πάω στο φεστιβάλ και παίζω και από εκεί κυκλοφόρησε ο δίσκος σε όλο τον κόσμο.

Ένας δίσκος σου που έχω «λιώσει» από το παίξιμο είναι το «Παλιό κρασί οι σκέψεις μου». Αυτός ο δίσκος δεν είναι ο τυπικός δίσκος κρητικής μουσικής. Είναι πολύ αυτοσχεδιαστικός και σε κάποια σημεία είναι σαν ακούω κρητική τζαζ. Θέλω να σε ρωτήσω λοιπόν: Τι σημαίνει για σένα η Παράδοση και τι αυτοσχεδιασμός;

Αυτός είναι ένας καινούργιος τρόπος παιξίματος. Η παράδοση δεν είναι όπως τα βρήκαμε έτσι να τα παίζουμε. Να τα παίζουμε και να μην τα χαλούμε. Αν μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα. Αλλιώς να μην τα αγγίζουμε. Αλλά η μουσική δεν είναι στάσιμη. Πρέπει να βγάζεις και πράγματα καινούργια και τα οποία δεν είναι ούτε πεντοζάλη, ούτε πηδηχτός, ούτε συρτός. Είναι κομμάτια που είναι καινούργια στην μουσική. Οι χορογράφοι έξω κάνουν χορογραφίες πάνω στην μουσική που γράφω. Όπως ο Μπεζάρ στην Γαλλία. Ο Μπεζάρ με είχε καλέσει κάποτε σε μια παράσταση που έκανε στο Ηράκλειο πάνω σε κομμάτια μου.

Η μουσική δεν έχει άκρη. Αν ακούσεις ένα κομμάτι είτε δικό μου, είτε παλιότερο, ποτέ δεν είναι το ίδιο. Έχει τόσα στολίσματα που δεν ακούγεται ποτέ ίδιο. Το συναισθήματα του καλλιτέχνη δεν μπορούν να μπουν σε χαρτί.

Να γυρίσουμε πίσω στην πολιτική. Τι γνώμη έχεις για την οικονομική κρίση;

Τι γνώμη να έχω; Οι πολιτικοί φταίνε για την κρίση και έχουν το θράσος να μας βγάζουν λόγους. Οι άλλοι λέγανε: «Παραλάβαμε χάος». Αυτοί εδώ λένε: «Παραλάβαμε χάος». Τα δικά τους χάλια τα παλιά δεν τα θυμούνται;

Δεν υπάρχουν πια μεγάλοι πολιτικοί σαν τον Βενιζέλο.

Μην κάνεις συγκρίσεις με τον Βενιζέλο. Εκείνος ήταν πατριώτης.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί μιλάνε για ανεξαρτησία της Κρήτης και οραματίζονται απόσχιση για το 2012. Εσύ τι γνώμη έχεις το θέμα;

Γιατί το λένε; Πιστεύουν ότι θα είναι καλύτερα; Όχι. Εγώ πιστεύω ότι έτσι θα γίνουμε σαν την Κύπρο. Κάποιος θα έρθει και θα μας καταλάβει. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι αυτοί που το λένε; Είναι Κρητικοί; Δεν νομίζω. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε τι σκοπό έχουν. Αυτό πρέπει να ψάξουμε.


Η συνέντευξη δόθηκε στον Γιώργο Πισσαλίδη και δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 8ης Ιουνίου 2010 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.


Γίναμε κέντρο διερχομένων

Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2010 19:29

E-mailΕκτύπωσηPDF

lathrometanastesΤο 2009 σε σχέση με το 2008 μειώθηκαν όλοι οι δείκτες που αφορούν την παράνομη είσοδο και παραμονή ανθρώπων από τρίτες χώρες στην Ε.Ε. Στην Ελλάδα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μιας και σύμφωνα με τα στοιχεία της Frontex, ενώ ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που κυκλοφορούν χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα στην Ευρώπη φαίνεται να μειώνεται, το ποσοστό όσων εισέρχονται από την Ελλάδα αυξάνεται (από 75% σε 88%).

Με λίγα λόγια όλες οι άλλες δίοδοι έχουν ερμητικά κλείσει και όλοι προσπαθούν πλέον να μπουν από την Ελλάδα και μάλιστα παρατηρείται στροφή από τις θαλάσσιες στις χερσαίες οδούς εισόδου στην Ε.Ε.

Τα στοιχεία είναι σαφή: Το α' τετράμηνο του 2010, στο Β. Αιγαίο ο αριθμός των συλλήψεων μειώθηκε κατά 50% (από 3.986 σε 1.955), στο Νότιο Αιγαίο μειώθηκαν κατά 65% (από 2.818 σε 981). Στα χερσαία σύνορα οι συλλήψεις και συγκεκριμένα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αυξήθηκαν κατά 167% (από 2.416 σε 6.459). Αντίστοιχα, στην Ήπειρο ενώ πέρσι είχαν συλληφθεί το α' τετράμηνο 5.616, φέτος την αντίστοιχη περίοδο συνελήφθησαν 7.889.

Μήπως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξανασκεφτεί την πολιτική των μαζικών ελληνοποιήσεων αλλοδαπών, πριν φτάσουμε στο σημείο το σύνολο των λαθρομεταναστών όλης της Οικουμένης να έρχεται για… ψήφο στην Ελλάδα;

ΠΗΓΗ: http://www.elora.gr

Σκότωνε γυναίκες και παιδιά για να τους πίνει το αίμα

ΤΡΊΤΗ, 15 ΙΟΎΝΙΟΣ 2010 11:50

E-mailΕκτύπωσηPDF
150610-cannibalsΜετά τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην άλλοτε ευημερούσα Νότιο Αφρική, άλλη μια είδηση «αντιρατσιστικού» ενδιαφέροντος, που θάφτηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έρχεται να συγκλονίσει για μια ακόμη φορά την κοινή γνώμη. Συγκεκριμένα στην Κένυα αποκαλύφθηκε μια φρικτή ιστορία κανιβαλισμού, με έναν Κενυάτη να ομολογεί στην αστυνομία του Ναϊρόμπι πως δολοφόνησε 19 ανθρώπους, γυναίκες και παιδία, με τελετουργικό τρόπο προκειμένου να τους πίνει τι αίμα! Ο αφρικανός κανίβαλος οδήγησε τους αστυνομικούς σε στα σημεία της πόλης όπου είχε θάψει τα πτώματα των θυμάτων του, ενώ όπως ομολόγησε τους έπινε το αίμα, υπακούοντας σε μία αφρικανική απόκρυφη τελετή. Επίσης, πρόσθεσε πως σκοπός του ήταν να σκοτώσει 100 ανθρώπους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη μία αφρικανή δασκάλα, την οποία ο δολοφόνος υπέδειξε ως εκείνη που τον μύησε στους τελετουργικούς φόνους και τον κανιβαλισμό.


πηγη: http://www.elkosmos.gr

Κωνσταντίνος Πλεύρης προς Εβραίους: σας προσκαλώ σε διάλογο

ΤΕΤΆΡΤΗ, 16 ΙΟΎΝΙΟΣ 2010 20:49

E-mailΕκτύπωσηPDF
160610-evraioiΕν Αθήναις τη 4η Ιουνίου 2010
Προς το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ενταύθα

Κύριοι, Όπως γνωρίζετε, κατόπιν παρακλήσεων των εβραίων της Ελλάδος, ο Συν/χης Γ. Παπαδόπουλος, με το ΝΔ 301/1969 ανεγνώρισε το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο» (Κ.Ι.Σ.) ως νομικόν πρόσωπον δημοσίου δικαίου, από της ιδρύσεώς του μάλιστα και εσείς του υπεβάλατε εν απταίστω καθαρευούση τηλεγραφικώς: «ευσεβάστως και εκ μέρους όλων των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων Ελλάδος τας πλέον ειλικρινείς ευχάς ευοδώσεως του αναληφθέντος υφ' υμών Εθνικού έργου επ' αγαθώ παιδείας και Έθνους» («Ισραηλινή επιθεώρησις» 11-7-1969). Τότε, ειλικρινώς ήσασθε χουντικοί και τώρα ειλικρινώς είσθε δημοκράται. Δεν έχω διάθεσιν να ασχολούμαι μαζί σας, αλλ' ως άνθρωπος του νόμου ενοχλούμαι, που ένα ΝΠΔΔ κατηγορεί Έλληνας και Ελληνίδας Δικαστάς και επικρίνει την Δικαιοσύνην της Πατρίδος μου. Πρέπει να καταλάβετε, κύριοι εβραίοι, ότι στην Ελλάδα λειτουργεί συντεταγμένη πολιτεία με νόμους, τους οποίους εφαρμόζουν τα Ελληνικά Δικαστήρια διά των αποφάσεών των, είτε αυταί σας αρέσουν είτε όχι. Οι πρόγονοί μου εσέβοντο τόσον την Δικαιοσύνην, ώστε στο πρόσωπον της Θέμιδος την είχαν θεοποιήσει και από τους Ομηρικούς χρόνους έχομεν παραδείγματα ευλαβείας προς την Δικαιοσύνην με αποκορύφωσιν τον Σωκράτην, ο οποίος προ 2.500 ετών περίπου απετέλεσε υπόδειγμα σεβασμού των νόμων και των Δικαστικών αποφάσεων, δια την τήρησιν των οποίων εθυσίασε την ζωήν του. Η τήρησις των νόμων, που εκδηλούται και με τον σεβασμόν των Δικαστικών αποφάσεων, ανέκαθεν εθεωρείτο από τους Έλληνας νομική και ηθική υποχρέωσις, πράγματα τελείως άγνωστα στους εβραίους εκείνης της εποχής, των οποίων η ζωή δεν ερρυθμίζετο υπό εννόμου τάξεως, αλλά από εντολάς ραββίνων, όπως διετυπώθησαν στο αντιχριστιανικό, ρατσιστικό και ανισόρροπο Ταλμούδ, που αποτελεί «τον θρησκευτικό και πολιτικόν κώδικα των Ιουδαίων» (εγκ. «ΗΛΙΟΣ», εγκ. «Ελευθερουδάκη» λ. «Ταλμούδ») και το οποίον λεπτομερώς παρέθεσα στο βιβλίον μου «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - όλη η αλήθεια» και το οποίον ουδέποτε ετολμήσατε να διαψεύσετε ή να αντικρούσετε, επί του περιεχομένου του. Αλλ' εστράφητε κατά του συγγραφέως και επεδιώξατε την καταδίκην μου, ωσάν να επρόκειτο η καταδίκη μου να θίξη το περιεχόμενο του βιβλίου. Παρά τα προσπαθείας σας, παρά τας διεθνείς κινητοποιήσεις (Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, State Department, ΟΗΕ κ.τ.λ.) και τας πιέσεις, η Ελληνική Δικαιοσύνη επροστάτευσε την ελευθερίαν εκφράσεως και την ελευθερίαν της επιστημονικής ερεύνης και με απήλλαξε των ψευδοκατηγοριών σας. Ακόμη, η πλήρης ποινική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου επεκύρωσε (απόφ. 3/2010) την αθωωτικήν απόφασιν του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών (απόφ. 91/2009) και απέρριψε αίτησιν αναιρέσεώς της, υπέρ του νόμου. Κατόπιν των ανωτέρω, είσθε δικαστικώς ηττημένοι. Ο Τ. Μίχας («Ελευθεροτυπία» 20-12-2006) έγραψε, ότι το ότι με εμηνύσατε είναι «τραγικό λάθος» και είχε δίκαιον διότι: α) με διεφημίσατε διεθνώς και δέχομαι από παντού συγχαρητήρια κ.τ.λ., β) το βιβλίον κάνει την Ε' έκδοσίν του, γ) απεδείχθη, ότι ο εβραϊσμός δεν είναι παντοδύναμος, όπως προπαγανδιστικώς διαδίδει και δ) οι ενδιαφερόμενοι πληροφορούνται διά τας πράξεις, τας επιδιώξεις, τα εγκλήματα κ.τ.λ. των εβραιοσιωνιστών και κυρίως του περιεχομένου του Ταλμούδ. Κατά συνέπειαν, δεν ηττήθητε μόνον δικαστικώς, αλλ' ηττήθητε και επικοινωνιακώς. Φυσικά, δεν θριαμβολογώ, διότι δεν είναι του χαρακτήρος μου, αλλά προς απόδειξιν, ότι έχω δίκαιον και το βιβλίον μου αναφέρει μόνον αληθείας, σας δίδω μίαν ευκαιρίαν να με αντιμετωπίσετε. Συγκεκριμένως, σας προτείνω: α) Να γίνει μεταξύ μας ένας διάλογος, ώστε ο κόσμος να μάθη ποίος έχει δίκαιον και ποίος άδικον. Ο διάλογος, κατ' εμέ, είναι ο μόνος έντιμος τρόπος και ευθύς, διά την αναζήτησιν της αληθείας. Εάν πιστεύετε ότι έχετε δίκαιον, να προσέλθετε στον διάλογον, διά να με συντρίψετε και να κατατροπώσετε έναν αντισημίτην (!). Αν αρνηθήτε τον διάλογον, σημαίνει ότι έχετε άδικον. Φυσικά, η δικαιολογία, ότι δεν συνομιλείτε με αντισημίτας είναι αστεία, διότι ο διάλογος γίνεται με αντίπαλον όχι με φίλον. Άλλως τε εσείς, που επολεμήσατε διά παντός τρόπου (ανακοινώσεις, μηνύσεις, δημοσιεύματα, παραστάσεις, ομιλίας, εκδόσεις, μαρτυρικάς καταθέσεις κ.τ.λ.) στον διάλογον σταματάτε; (!) Εννοείται, ότι λαμβάνων υπ' όψιν ωρισμένην ιδιαιτερότητά σας, αναλαμβάνω τα έξοδα του διαλόγου (τηλεοράσεις, αίθουσα κ.τ.λ.). Μάλιστα, τρεις τηλεοπτικοί σταθμοί, ευχαρίστως μας διαθέτουν χρόνον. Έτσι λοιπόν, εγώ ο φασίστας (!), ο ναζί (!) κ.τ.λ. προτείνω διάλογον. Σεις, οι δημοκράται εβραίοι θα τον αρνηθήτε; Θ' αφήσετε την ευκαιρίαν να με συντρίψετε τηλεοπτικώς ανεκμετάλλευτον; Και τι θα συμπεράνη ο κόσμος, αν αρνηθήτε τον διάλογον; Μήπως αρχίση να αμφιβάλη διά το αν έχετε δίκαιον; Το θέλετε αυτό; Εγώ το επιδιώκω. Είθε να αρνηθήτε, διότι τότε θα δικαιωθώ. Παντού θα φωνάζω: «Εγώ κάλεσα τους εβραίους εις διάλογον κι εκείνοι τον αρνούνται, διότι εγώ έχω δίκαιον, διότι δεν θέλουν να μάθετε την αλήθεια κ.τ.λ.». β) Αμφισβητείτε την Ελληνικήν Δικαιοσύνην και δυσφημείτε Έλληνας και Ελληνίδας Δικαστάς με ανακοινώσεις στον Τύπο κ.τ.λ. Διά να σας αποδείξω, ότι κι εδώ έχετε άδικον, σας ζητώ να ενεργήσετε τα δέοντα, ώστε να μου χορηγηθή θεώρησις διαβατηρίου (VISA) διά να μεταβώ στο Ισραήλ, το οποίο κατά τον εβραίο Ι. Φριζή είναι δια σας... «η θρησκευτική Πατρίδα» («Παρασκήνιο» 9-4-2010) και να δικασθώ εκεί, στην θρησκευτικήν σας πατρίδα... Μάλιστα, κύριοι εβραίοι του Κ.Ι.Σ. είμαι πρόθυμος και αύριο το πρωί να φύγω δια το Ισραήλ, με σκοπό να δικασθώ υπό εβραϊκού δικαστηρίου, διότι τας αληθείας που γράφω στο βιβλίον, ούτε εβραϊκό δικαστήριο μπορεί να διαψεύση, αφού προέρχονται από διαδασκαλίας ραββίνων ή αποτελούν αναμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα. Τι άλλο περισσότερο θέλετε να κάνω, από το να μεταβώ στο Ισραήλ; Ελπίζω, ότι θα τύχω το συντομότερο της απαντήσεώς σας, η οποία προεξοφλώ θα είναι: σιωπή ή άρνησις. Σας γνωρίζω καλώς. Πάντως, συγχαίρω, διά μίαν ακόμη φορά τον διεθνή εβραιοσιωνισμό (η Ένωσις Ελλήνων Σιωνιστών υπάγεται στο Κ.Ι.Σ.) που επί δεκαετίας κατώρθωσε να εξαπατά τους λαούς με την κερδοφόρο προπαγάνδα του. Την Ελληνικήν Δικαιοσύνην, όμως, δεν εξηπάτησε. Κι αυτό είναι παρήγορον διά το μέλλον. Τέλος, εις ανακοινώσεις σας υποστηρίζετε, ότι αι ρυπάνσεις εβραϊκών μνημείων είναι αποτέλεσμα της αθωώσεώς μου! Την γνώμη σας αυτή, που είναι συκοφαντική, θα την ελάμβανα υπ' όψιν μου, αν δεν προήρχετο από εβραίους, οι οποίοι έχουν καταστρέψει πλήθος χριστιανικών μνημείων, έχουν δολοφονήσει πλήθος χριστιανών ιερωμένων, τους οποίους υπέβαλαν εις φρικτά βασανιστήρια. Μήπως τολμάτε μίαν συζήτησιν επ' αυτού; Εύχομαι και ελπίζω να συλληφθούν οι ένοχοι, διθα να αποδειχθή, ότι δεν είναι Έλληνες, όπως συνέβη με την απόπειρα εμπρησμού της συναγωγής στα Χανιά.

πηγη: http://www.elkosmos.gr

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 - ΑΡ.Φ. 447 (1245)

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - 400 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ
...
-ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ! ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΟΛΟΙΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

-ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ “ΠΟΛΙΤΗΣ” ΑΝΤΙ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ”

-ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ - ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ - ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


-ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΡΟΓΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ -ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η... ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!


-ΜΕ ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ “ΠΑΣΑΛΙΚΙ” ΤΟΥ Ο ΣΑΡΝΙΤΣ - ΠΑΣΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ


-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΗΜΑΙΑΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ”! - ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ


-ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ... ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! - ΜΕ... ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΑ


-ΠΟΙΟΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ - ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΝΤ!

...

-ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΝΕΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ “ΑΒΕΡΩΦ”: ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ! - ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΜΑΣ

...

-ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

...

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com