Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Συνέντευξη τύπου και ηχηρό μήνυμα από τον Δημήτρη

Συνέντευξη τύπου και ηχηρό μήνυμα από τον Δημήτρη
Τρίτη, 22 Ιούνιος 2010 11:29 .Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η Επιτροπή για την Αποφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Οι επικεφαλής της επιτροπής, δημοσιογράφοι και μέλη της ΕΣΗΕΑ, Σπύρος Χατζάρας και Νίκος Χιδίρογλου, μαζί με τον εκδότη του «ΕΚ» Δημήτρη Ζαφειρόπουλο και τον συνήγορο του Δημήτρη, Θάνο Πλεύρη, έθεσαν υπ’ όψιν των δημοσιογράφων που παρέστησαν όλο το ιστορικό αλλά και το παρασκήνιο της πολιτικής προφυλάκισης του αρχισυντάκτη της εφημερίδας μας.
Συγκινητική ήταν η παρέμβαση της μητέρας του Δημήτρη, Στέλλας Παπαγεωργίου, η οποία με ιδιαίτερο σθένος δήλωσε ότι είναι περήφανη για το παιδί της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μέσα από αυτήν την συγκυρία τον γνώρισα καλύτερα».
Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συμμετείχαν, αίσθηση έκανε η παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τσαλαπάτη, των τ. Γενικών Γραμματέων της ΕΣΗΕΑ Κώστα Μπετινάκη και Γιώργου Λεονταρίτη. Από τον πολιτικό κόσμο, πλην του συνηγόρου του Δημήτρη Παπαγεωργίου, βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ. Θάνου Πλεύρη, παρέστησαν και ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, τα μέλη της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Μπάμπης Καραθάνος και Γιάννης Γιαννάκενας, η Νομαρχιακή Σύμβουλος της Ν.Δ. Χριστίνα Σιδέρη, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος και ο πρόεδρος του Δ’ Διαμερισματικού Συμβουλίου Περιστερίου Γιάννης Σύρρος. Το παρών έδωσαν επίσης, ο Διευθυντής του ιδρύματος Ελευθέριος Βενιζέλος, κ. Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ο αρχιπλοίαρχος ε.α. κ. Αντώνης Ναξάκης και ο ιστορικός Σταύρος Καρκαλέτσης.
Η Επιτροπή ολοκλήρωσε την ενημέρωση αναφέροντας ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν στην βουλή σχετικές ερωτήσεις τόσο από όλους τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. όσο και από ομάδα βουλευτών της Ν.Δ.
Κατά την διάρκεια της συνεντεύξεως, ο εκδότης του «ΕΚ» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος ανάγνωσε μήνυμα του Δημήτρη Παπαγεωργίου, το οποίο είναι το ακόλουθο:
Σήμερα, 22 Ιουνίου, συμπληρώνω πέντε μήνες «προσωρινά κρατούμενος» (ευφημισμός του προφυλακισμένος) στην φυλακή του Κορυδαλλού. Πέντε μήνες από την σύλληψή μου, εν μέσω απαράδεκτων μεθοδεύσεων και καλλιέργειας ενός κλίματος κυνηγιού μαγισσών από συγκεκριμένους κύκλους. Όντας θύμα επίθεσης ο ίδιος, με επτά ράμματα στο κεφάλι, μεταβλήθηκα σε θύτης, από την αγαστή συνεργασία ακραίων πολιτικών δυνάμεων και «προθύμων» να τους ικανοποιήσουν κρατικών λειτουργών, οι οποίοι στον βωμό της πολιτικής βούλησης θυσίασαν όχι μόνο την έννοια της δικαιοσύνης, αλλά και την ίδια την κοινή λογική.
Απορώ ακόμη, πώς δέχθηκα το κτύπημα που μου άνοιξε το κεφάλι, αφού φορούσα κράνος. Απορώ, πώς κανείς αρμόδιος δεν αντελήφθη τις αντιφάσεις των «μαρτύρων» κατηγορίας.
Πιστεύω ότι, όταν η υπόθεση φθάσει στο ακροατήριο, κάποιοι θα πάρουν τις κατάλληλες απαντήσεις.
Εν τω μεταξύ όμως, παραμένω προφυλακισμένος, θύμα μίας παράλογης και εκδικητικής νοοτροπίας, επειδή στη ζωή μου επέλεξα έναν δρόμο που δεν ταιριάζει με τα όσα προτάσσει το σύστημα αξιών της κοσμοπολίτικης αριστεράς. Εάν εργαζόμουν στην «Αυγή» ή στην «Ελευθεροτυπία» και πέρναγα όσα περνάω σήμερα, θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα μου ζητούσε συγγνώμη. Είμαι όμως προφυλακισμένος εδώ και πέντε μήνες, επειδή τα όσα γράφω και λέω, θεωρούνται εμπόδια, μη αποδεκτά από μία ομάδα ανθρώπων που θέλουν εργολαβικά να «μετασχηματίσουν» την ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με τις ιδεολογικές τους θέσεις.
Δεν είχα την τύχη να γεννηθώ και να μεγαλώσω στα Β. Προάστια ούτε να φοιτήσω σε κολλέγια και πανεπιστήμια του εξωτερικού. Είχα όμως την μεγάλη ευκαιρία να πάρω στην ζωή μου αρχές, όπως το να λέω τη γνώμη μου, με ό,τι συνέπειες και αν αυτό έχει, ακόμη και αν γίνομαι δυσάρεστος στους «ισχυρούς». Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2010, εάν δεν σκύβεις το κεφάλι στην «ρητορεία» της αριστεράς, εάν υπερασπίζεσαι παραδοσιακές ιδέες, είσαι εύκολος στόχος για ένα διεφθαρμένο σύστημα.
Η κράτησή μου είναι ξεκάθαρα πολιτικής υφής και έχει πολύ συγκεκριμένους στόχους: να φοβίσει, να στριμώξει στη γωνία όσους αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης και των εξ’ αριστερών υποστηρικτών της πολυπολιτισμικής Ελλάδος που ονειρεύονται. Στο πρόσωπό μου, συμπυκνώνεται μία διάθεση καταστολής κάθε δράσεως που έχει τον χαρακτήρα του «εθνικού».
Η δική μου αγωνία όμως, δεν είναι προσωπική. Δεν «αγωνιώ» για το πότε θα αποφυλακισθώ. Ούτως ή άλλως, αυτό το κράτος, όπως στέρησε από εμένα την ελευθερία μου, στερεί από χιλιάδες Έλληνες το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή. Αυτό που με τρώει είναι το να μην «πάει τζάμπα» αυτό που περνάω. Να λειτουργήσει ως ένα καμπανάκι για τους «ελεύθερους» πολίτες αυτής της χώρας.
Και η σημερινή συνέντευξη τύπου, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας ανθρώπων με διαφοροποιήσεις μεταξύ τους, αλλά με κοινό την ευαισθησία τους, δείχνει ότι εν μέρει κάτι τέτοιο έγινε. Το καμπανάκι ήχησε. Και γι’ αυτό τους ευχαριστώ!
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4621:2010-06-22-11-32-45&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Αξιοκρατία !!!!

Αξιοκρατία !!!!
ΟΠΑ - ΟΠΑ

Περίπτωση Πρώτη

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη
(Κολομβιανή) υπηκοότητα;


1. Απελαύνεται από την χώρα.
2. Φυλακίζεται.
3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.
4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και....
6.Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών,
Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής
Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας
(1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και
Τεχνο! λογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς
αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα ).
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης


Άλλη περίπτωση

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα καταγωγής;


1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.
2.. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.
4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ.


5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό τις εντολές του
ολόκληρο το! στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών
πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα
που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάνη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ !
Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος


Υπάρχει και άλλη μία...

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό
ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας;
(Πράγμα που έγινε)


1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.
2... Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης
3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής


4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος
της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα,
οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς
χαρτί ! ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε
απώλεια του πρώτου όπλου , μετά από λίγο διάστημα δήλωσε
απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του
έδωσε άδεια για τρίτο!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ !
Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν


Δεν τελειώσαμε.... Κι άλλη μια...

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;


1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.
2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.
4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.


5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ως υπουργός μάλιστα , εκτός απο την ΑΕΠΙ ,
υποχρέωσε (δια νόμου παρακαλώ) να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν στο κατάστημα
τους ακόμη και ένα... ραδιόφωνο... εκτός από την ΑΕΠΙ και την.... Ενωση
Μουσικοσυνθετών Ελλάδος. Ποιά είναι αυτή; Κάποιοι μουσικοσυνθέτες που δεν
ήθελαν την ΑΕΠΙ για δικούς τους λόγους έφτιαξαν αυτή την περιβόητη... ένωση
που βγαίνει και χαρατσώνει όπως η ΑΕΠΙ!!! Διπλό χαράτσι γιά το ίδιο θέμα !
Γιατί έχουν μουσική στο κατάστημά τους!!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος...

Ο Θεός να τα έχει καλά αυτά τα λαμόγια !

www.patrasblogs.gr/

Εδώ ο Γιαρουζέλσκι δηλώνει πατριώτης-σοσιαλδημοκράτης και το αριστερόζ ΑΚΕΛ υπερασπίζεται ακόμη τους σφαγείς της Πολωνίας!

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ(Ο φιλόσοφος Μπέρτναρντ Ράσσελ έγραψε για την ψυχολογία του Μαρξισμού : Ιεχωβάς =ο διαλεκτικός ματεριαλισμός, Μεσσίας=ο Μάρξ, Εκλεκτοί=το προλεταριάτο, Εκκλησία=το κομμουνιστικό κόμμα, 2α Παρουσία=η επανάσταση, Κόλαση =η τιμωρία των
καπιταλιστών και Χιλιετία=η κομμουνιστική επικράτηση]).
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ", ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΜΕΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΛΕΜΠΑΝΙΣΜΟΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ , ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΈΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΙΏΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ . ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΙΛΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, ΚΙ' ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ. ΟΣΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ "ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΚΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΞ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
http://amphiktyon.blogspot.com/
Subject: Εδώ ο Γιαρουζέλσκι δηλώνει πατριώτης-σοσιαλδημοκράτης και το αριστερόζ ΑΚΕΛ υπερασπίζεται ακόμη τους σφαγείς της Πολωνίας!


Εκλογές σήμερα στην Πολωνία και εμείς ρωτάμε: Με ποιο ηθικό έρεισμα οι «αριστερόζ» άκαπνοι ινστρούχτορες του ΑΚΕΛ να απαιτούν πως θα γραφεί η ιστορία μιας χώρας που την ακρωτηρίασε εθνικά, πολιτισμικά και κοινωνικά ο κομμουνισμός, μια ιδεολογία που δεν επικράτησε στην Πολωνία ούτε ως αποτέλεσμα διεργασιών στο αστικοδημοκρατικό κράτος, ούτε καν ως προϊόν κάποιας λαϊκής επανάστασης του λαού της; Στην Πολωνία ο κομμουνισμός επεβλήθηκε με τον πιο αιματηρό τρόπο από τους φονιάδες της NKVD του Στάλιν, και τους μετέπειτα τοπικούς επιτηρητές της ΕΣΣΔ όπως τον Bolesław Bierut, επί της δικτατορίας του οποίου ξεψύχησαν πολλοί Πολωνοί πατριώτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.efylakas.com/archives/6689Στις 20 Ιουνίου 2010 12:01 μ.μ., ο χρήστης IGN mailbox έγραψε:

Εκδηλώσεις στην "Αιγαιατική" Μακεδονία ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί για το καλοκαίρι!! Με τις κάμερες στο χέρι οι κύριοι του Maknews και του Ουράνιου Τόξου, έτοιμοι να αποθανατίσουν τη "Μακεδονική" μειονότητα εν ώρα πανηγυριού κάτω από τη μύτη μας, εφόσον οι Έλληνες ασχολούνται μόνο με την οικονομικη κρίση και πόσο έπληξε την τσεπη τους..

Θα αφήσουμε να περάσει η σκοπιανή προπαγάνδα; Θα αφήσουμε να γίνει η χώρα μας πεδίο αντιπάραθεσης του κάθε άνοητου που ψευδολογεί περί αλύτρωτης πατρίδας και μειόνοτητας, ή επιτέλους θα αντιδράσουμε μέσα σε ειρηνικά πλαίσια ώστε να ακυρώσουμε τα εργαλεία προπαγάνδας των σκοπιανών φανατικών;

Διαβάστε περισσότερα..--
Εκ μέρους της Συντακτικής Ομάδας / «Εμπροσθοφύλακας»
www.efylakas.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...