Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Η αλβανική μαφία τρομοκρατει τους βορειοηπείρωτες

Αλβανοί από την μεγαλύτερη χασισοφυτεία της Αλβανίας, το χωριό Λαζαράτι, επισκέφτηκαν την κωμόπολη Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως με τα όπλα τους σπέρνοντας τον πανικό μέσα στην πόλη και θέτοντας τους κατοίκους σε κίνδυνο.
Η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ με δελτίο τύπου καταγγέλλει την ύποπτη ανοχή του αλβανικού κράτους απέναντι σε τέτοια φαινόμενα που στοχοποιούν επικίνδυνα τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Επισημαίνεται ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα τη στιγμή που οι άγνωστοι πυροβολούσαν στην Δερβιτσάνη, βρίσκονταν στο Αργυρόκαστρο, μετά τις επισκέψεις του νωρίτερα σε περιοχές της Ελληνικής Μειονότητας μεταξύ αυτών και της Δερβιτσάνης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κωμόπολη μίλησε για την προτεραιότητα που έχει θέσει η κυβέρνηση του για την προστασία και την ανάπτυξη της Ελληνικής Μειονότητας. Είναι η πολλοστή φορά μέσα στους τελευταίους μήνες που άγνωστοι με τη χρήση των όπλων προσπαθούν να εκφοβίσουν την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.

Πηγή : http://www.defencenet.gr/

Να γιατι πρέπει να ψηφίσω !

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!


Ακούγεται καθημερινά η προτροπή να μην πλησιάσει ο ψηφοφόρος τις κάλπες.
Αυτό βολεύει εξαιρετικά τα μεγαλύτερα κόμματα που εκμεταλλεύονται τα πλασματικά ποσοστά σχετικής πλειοψηφίας που προκύπτουν
Έστω ότι ο Δήμος είναι 1000 ψηφοφόροι.

Δήμος είναι το σύνολο των πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου.
Στις εκλογές έχουμε τα κόμματα Α, Β, Γ, Δ.


Αποτελέσματα.
Α = 310
Β = 275
Γ = 220
Δ =125
Άκυρα - Λευκά. 70 ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.

Οπότε
Α = 310*100/930=33,33 %
Β = 275*100/930= 29,57 %
Γ = 220*100/930=23,65 %
Δ = 125*100/930=13,44 % Υποθέτουμε τώρα ότι 400 άτομα δεν πάνε να ψηφίσουν ( 100 από κάθε κόμμα)
Οπότε
Α = 210
Β = 175
Γ = 120
Δ = 25
Άκυρα λευκά 70
Και.
Α = 210*100/530 = 39,62 %
Β = 175*100/530 = 33,01 %
Γ = 120*100/530 = 22,64 %
Δ = 25*100/530 = 4,72 %
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.

ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ 9,993,385 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΗΡΕ 3,012,373 ΨΗΦΟΥΣ. ΠΟΣΟΣΤΟ 30,14% ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΣΤΟ 43,92% ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΑΠΟΧΗ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ 43 ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 30%

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ «ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝHN ΟΙΚΤΡΑN» Ή ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

Ε.Ρ.Τ.: Η ρεμούλα στην εποχή του μνημονίου - Αμοιβές πρόκληση σε τηλεαστέρες !

Ε.Ρ.Τ.: Η ρεμούλα στην εποχή του μνημονίου - Αμοιβές πρόκληση σε τηλεαστέρες !

Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΣ ΑΒΕΕ Υμηττού

Οι Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί (ΔΕΚΟ) και οι εργαζόμενοι σε αυτές, για μια φορά ακόμα στοχοποιούνται από όλους αυτούς που εκφράζουν και υλοποιούν νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Στόχος είναι η απαξίωση του έργου των ΔΕΚΟ, της περιουσίας του Ελληνικού λαού και των εργαζόμενων, προκειμένου Δημόσιες Επιχειρήσεις και Δημόσιες περιουσίες να ΕΚΠΟΙΗΘΟΥΝ προς όφελος ντόπιων και ξένων συμφερόντων (βλέπε ΟΤΕ, Λιμάνι Πειραιά, Ολυμπιακή).

Σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ξεπουλούν ακόμα και τμήματα της αμυντικής θωράκισης της χώρας μέσα από την συρρίκνωση ή και την εκποίηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΔΕΚΟ κατασκευής πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων), η απάντησή των εργαζόμενων και της κοινωνίας δεν μπορεί να είναι άλλη από το «ΟΧΙ»!

Για την έλλειψη πολιτικών ανάπτυξης, την κακοδιαχείριση και την σπατάλη προς όφελος των λίγων – εκλεκτών (επιλεκτικές υπερωρίες, παχυλές αμοιβές μεγαλοστελεχών, παραχώρηση κατασκευαστικού έργου σε εργολάβους έναντι αδρής αμοιβής και χωρίς να αξιοποιείται το μόνιμο προσωπικό), δεν είμαστε υπεύθυνοι οι εργαζόμενοι. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ είναι οι μέχρι σήμερα Κυβερνήσεις, οι ηγεσίες του ΥΠ.ΕΘ.Α. και οι Διοικήσεις που διόριζαν!

Σε ότι αφορά τέλος, την «ανθρωποφαγία» που προσπαθούν να επιβάλλουν στην κοινωνία μέσα από την κατασυκοφάντηση της μιας κοινωνικής ομάδας απέναντι στην άλλη και αφού ήδη έχουμε υποστεί περικοπές κατά 10% στις αποδοχές, αφανισμό των δώρων και επιδομάτων, πληροφορούμε τους εμπνευστές του Υπουργείου Οικονομίας, του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ. ότι ο μισθός της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. με 20ετή και πάνω προϋπηρεσία δεν ξεπερνά τα 1.500 €. Στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου τα εξοφλητικά πληρωμών μας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...