Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

“Θα βγαίνουμε παρέα – με τον Κορκονέα” είναι πλέον το προεκλογικό σύνθημα των πορτοκαλί φασιστών

Posted by olympiada

Τις τελευταίες ημέρες της ναζιστικής κατοχής θυμίζουν οι περιοδείες των προπομπών της κυβέρνησης Τσολάκογλου καθώς εξαγριωμένοι πολίτες ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές δεν φοβούνται πλέον ούτε τους πολυάριθμους αστυνομικούς που τους προστατεύουν και τους προπηλακίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Η οικονομική κρίση έχει εξαντλήσει τις ανοχές του κόσμου που εξοργίζεται πλέον στις παρελάσεις των κρατικοδίαιτων πάμπλουτων εκλεκτών και των παρακρατικών κρανοφόρων που με σχηματισμό γκεστάπο νομίζουν ότι προκαλούν ακόμα τον φόβο στους δύστυχους υποτελείς.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για “αδράνεια”, πράγμα λογικό αφού τους επιτίθενται από τον περιπτερά μέχρι την συνταξιούχο του ΟΓΑ. Ζητούν μάλιστα σκληρά αντίποινα της αστυνομίας: “Τρώμε ξύλο στις πλατείες, ξύλο στις λαϊκές, βγάλτε τον Κορκονέα από τις φυλακές”Δώστε πάντως βάση στην καταγγελία της Παπαρήγα στο τέλος του βίντεο ότι “ετοιμάζουν ομάδες κρούσης αλλοδαπών ενάντια στο λαϊκό κίνημα”. Συνδυάστε το: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.

Ή να παραιτηθεί, ή να διαγραφεί ο Μητσοτάκης (OYΣΤ ΡΕ!)

Πριν ακόμα τελειώσει η συνέντευξη Παπανδρέου, ο Κ. Μητσοτάκης έσπευσε να βγεί τον ΣΚΑΙ και να τον στηρίξει, επιτιθέμενος και πάλι στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
«Στηρίζω τον Παπανδρέου γατί στηρίζω την Ελλάδα» δήλωσε για να κλείσει έτσι και ο κύκλος της αποστασίας και η περιβόητη διαμάχη των Παπανδρέου με τον Μητσοτάκη που τόσο διευκόλυνε αμφοτέρους στην καταστροφή της Ελλάδας.
Επιτέθηκε επίσης για μια ακόμα φορά στον Αντώνη Σαμαράς, λέγοντας μεταξύ άλλων, οτι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση για τον τόπο.
Και επειδή πλέον κανένας δεν μπορεί να κρύβεται στον τόπο αυτό και να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ο Μητσοτάκης βγήκε στην τηλεόραση για να στηρίξει τον Παπανδρέου την ώρα που όλοι αντιλαμβάνονται ότι επιχειρεί ηρωική έξοδο για έναν και μοναδικό λόγο: να εξασφαλίσει υπουργείο στην κόρη του και το “παραπαίδι” του του ΛΑΟΣ.
Επειδή όμως όλα αυτά δεν αποτελούν μόνο μια σοβαρότατη εκδήλωση διαφωνίας από ένα στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα την ώρα μιας κρίσιμη μάχης, αλλά προσβάλουν επιπλέον βάναυσα τα αισθήματα των μελών και οπαδών της αυτήν την ώρα ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πλέον σε μονόδρομο: ή θα παραιτηθεί, ή θα διαγραφεί

(Κύριε Σαμαρά, σε ψηφίσαμε να είσαι αποφασιστικός στο καθάρισμα του κόπρου) gataros

http://www.antinews.gr/?p=68286

Καλό ταξίδι στους δρόμους της Ανατολής κ. Δραγώνα δεν θα μας λείψετε καθόλου!!!

Η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή της μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή της να διδάσκεται ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση της κυρίας Δραγώνα θα γίνει δεκτή, προκειμένου να αποφευχθεί το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουν οι απόψεις της εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Για άλλη μια φορά η αντίδραση του κόσμου και ο φόβος των πολιτικών εν όψει κόστους σε ψήφους αποδίδει. Η γνωστή μισέλλην Θάλεια Δραγώνα που έχει αναφερθεί από το παρόν ιστολόγιο ουκ ολίγες φορές για το μίσος εναντίον της Ελλάδας και το ανθελληνικό της έργο παραιτήθηκε από την θέση της Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας. Η στερούμενη βασικού πτυχίου γεν. γραμματέας (αφού στις μέρες που ζούμε, το μεγαλύτερο πτυχίο για να επιτύχεις στην πολιτική είναι ο ανθελληνισμός), προσέφερε από την θέση της μεγάλες υπηρεσίες στην …Τουρκία.

Έπαυσε τους Έλληνες δασκάλους και καθηγητές από τα σχολεία της μουσουλμανικής μειονότητας και τους αντικατέστησε με τουρκόφρονες, συνέβαλε τα μέγιστα στην de facto αναγνώριση της ανύπαρκτης "τουρκικής μειονότητας στην Θράκη", ενώ μνημειώδεις είναι οι δηλώσεις της για την ελληνική γλώσσα που την χαρακτήρισε μικρή ενώ τα αρχαία ελληνικά μια νεκρή και ουσιαστικά άχρηστη γλώσσα…

Κ. Δραγώνα δεν θα μας λείψετε καθόλου!!! Καλό ταξίδι στους... δρόμους της Ανατολής, αν και είμαι πεπεισμένος ότι οι υπηρεσίες σας προς τα ανθελληνικά κέντρα δεν πέρασαν απαρατήρητες και γρήγορα θα σας βολέψουν κάπου αλλού! Προδότες σαν κι εσάς σπανίζουν άλλωστε… Να μην μείνει και το έργο σας ημιτελές!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

http://apneagr.blogspot.com/2010/10/blog-post_1825.html

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1912

OXI ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Ελληνική λέξη Κόσμος, μεταφράζεται ως Αρμονία, Ρυθμός και Τάξη. Ο Κόσμος δεν περιέχει την έννοια του χάους. Μέσα στην ίδια μας την ύπαρξη Αν ψάξουμε θα ανακαλύψουμε Νόμους, διότι η ύπαρξη δεν είναι τρελή. Ακόμη και στην επιστήμη και στην θρησκεία ισχύει αυτό. Διότι η θρησκεία είναι η επιστήμη της εσωτερικότητoς του Έλληνος. Η θρησκεία και η πατρίδα υπάρχουν μόνο σε Ένα Κόσμo. Ο διαχωρισμός τους θα αποβεί μοιραίος, και μόνο συμφορές θα επιφέρει. Η απομάκρυνσή μας από την θρησκεία, βάσει της οποίας ερευνάμε την αλήθεια για τον υποκειμενικό κόσμο είναι η κυριότερη αιτία της εγκληματικότητας. Στερούμενοι λοιπόν της εσωτερικότητoς του Χριστιανισμού, συρόμεθα χωρίς ηθικούς φραγμούς, στην απόκτηση υλικών αγαθών με ενέργειες απίστευτης βίας και κακότητας.
Σ' αυτό το σημείο επιθυμώ να τονίσω, πως ο Θεός μας έδωσε το υλικό μας σώμα το οποίο οφείλουμε να τιμάμε, αλλά και να απολαμβάνουμε τα υλικά αγαθά. Μας έδωσε και την ψυχή. Από την μια μεριά υλιστές από την δε άλλη πνευματικοί. Είναι επιτακτικά αναγκαίο να κατανοήσουμε, ότι πρέπει να είμεθα και τα δύο μαζί.
Σεβόμενοι λοιπόν την ύπαρξή μας ως Έλληνες, δεν θα μπορέσουμε να επιτρέψουμε να εγκληματίσει εις βάρος μας ουδείς βάρβαρος.
Διότι, Πας Μη Έλλην βάρβαρος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...