Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΟΧΙ - ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ 1940 - BATTLE AT PINDOS

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ

ΠΣΕΒΑ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

INTERNATIONAL COORDINATING COMMITTEE OF NORTHERN EPIRUS ISSUE

KOMITETI NDERKOMBETAR I KOORDINIMIT PER CESHTJEN E EPIRIT VERIOR

P.O. BOX 6434, CLEARWATER, FL 33758 USA dodonaios@aol.com

Αρ. Πρωτ. 1028/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Οι άταφοι νεκροί του Έπους του ΄40 περιμένουν ακόμη να δικαιωθούν.

Η Εποποιία του 1940 ήτο μία σύγχρονη Γιγαντομαχία και Τιτανομαχία σαν αυτές που αναφέρει η Ελληνική Αρχαιολογία. Ας σημειωθεί δε ότι η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που αντιμετώπισε τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.

Έπος θα πει Ιστορία και Ιστορία έγραψε ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός, στα Ελληνικά βουνά, της Ελληνικής Βορείου Ηπείρου.

Μαχόμενοι οι Έλληνες εναντίον του κοινού εχθρού θα μοιρασθούν μαζί μας τα αγαθά της ειρήνης ( δηλώσεις του Winston Churchil Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ) . Δυστυχώς όμως όλος αυτός ο ενθουσιασμός και οι δηλώσεις έμειναν μόνον ευχολόγια και αντί να μοιρασθούμε τα Αγαθά, μας μοίρασαν τον εμφύλιο πόλεμο.

Για αποκατάσταση της Δικαιοσύνης, Ηθικής τάξεως και Ιστορικής ευθύνης πρέπει η Γερμανία να εξοφλήσει το χρέος της εις το ακέραιο προς την χώρα μας, που φθάνει σε πολλά δις Ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι αποζημιώσεις προς τις οικογένειες των θυμάτων του πολέμου. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, που δεν έχει αποζημιωθεί από τους Γερμανούς. Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, κάηκαν 2,500 χωριά και εξοντώθηκε το 10 τοις εκατό του πληθυσμού της Ελλάδος, κοντά ένα εκατομμύριο Έλληνες. Εάν αυτό δεν είναι Ολοκαύτωμα τότε τι είναι;

Πανάρχαιο Ελληνικό Έθιμο ο Σεβασμός των Νεκρών. Η περισυλλογή των οστών των νεκρών του 1940 δεν είναι εμπορική συναλλαγή, αλλά ανθρωπιστικό ζήτημα. Οι άταφοι 5,000 νεκροί περιμένουν ακόμη να δικαιωθούν.

Στην παρατήρηση ότι οι Πέρσες είναι τόσοι πολλοί που τα βέλη τους κρύβουν τον ήλιο:

Ένας Σπαρτιάτης πολεμιστής απάντησε

"Καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιάν!"

Αισχύλος είπε: «Γιατί μόνον εμείς, (οι Έλληνες) αντίθετα από τους βαρβάρους δεν μετράμε ποτέ το πλήθος του εχθρού»
Εμείς πάντα λέμε «και ούτος ο αριθμός
ικανός εστί » και χυνόμαστε στην μάχη. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες , γινόμαστε αήττητοι.

H ρήση του μεγάλου φιλόσοφου Φρειδερίκου Νίτσε για τους Έλληνες:

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν" –

Εκπρόσωπος

Γραφείου τύπου

Μιχάλης Σέρβος dodonaios@aol.com

'OXΙ ΤΖΑΜΊ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΌ

Η άρνηση της ανεγέρσεως Τεμένους, ΌΧΙ μόνο στο Βοτανικό αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν διατυπώνεται από φανατικό Χριστιανικό σκεπτικισμό. Δεν είναι μια άρνηση για να ''χαϊδέψουμε'' τα αυτιά των πολύπαθων Αθηναίων.
ΌΧΙ
Είναι σημαντικό να γνωρίζομε γιατί, ΌΧΙ Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζομε στοιχειωδώς τις διδασκαλίες των Μουσουλμάνων. Γιαυτό παραθέτω προς προβληματισμό μας τα ακόλουθα:
Ο Μουσουλμανισμός, ή Ισλαμισμός, ή Μωαμεθανισμός, είναι η διδαχθείσα θρησκεία υπό του προφήτου Μωάμεθ. Το Κοράνι πέραν των διδαχών του Μωάμεθ, περιέχει το θρησκευτικό - πολιτικό δίκαιο. Οι Μουσουλμανικές κοινότητες, τελούν υπό θρησκευτικό αρχηγό τον καλούμενο Μουφτή (θεολόγο & ερμηνευτή των νόμων ) ο οποίος έχει και δικαστική αρμοδιότητα για θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου. Δηλαδή για υιοθεσίες, διαζύγια, διαθήκες κ.λ.π.
Μουσουλμάνοι βρίσκονται στο Πακιστάν - Ινδία, Αφγανιστάν, Ρωσία, Μαρόκο, Αλγερία, Αλβανία, Ιορδανία, Ιράκ, Περσία, Τουρκία και Ινδονησία.
Όπως καταλαβαίνουμε οι λαθρομετανάστες είναι μουσουλμάνοι, των οποίων η ίδια η θρησκεία των, προωθεί την βία. Εν προκειμένω, το θέμα είναι βαθύτερα φιλοσοφικό. Εμείς είμεθα Χριστιανοί. Μην ΚΡΙΝΟΜΕΝ ΕΞ ΙΔΊΩΝ ΤΑ ΑΛΛΌΤΡΙΑ Επίσης με την Ελληνική δικαιοσύνη και το Σύνταγμα τι θα προκύψει ? Οι αλλόθρησκοι από ποιούς θα δικάζονται? από τον Μουφτή?? Ο οποίος θα αποφασίζει για ακροτηριασμούς χεριών, για διαπόμπευση μοιχαλίδων στην Πλατεία Συντάγματος?? απέναντι από την Ελληνική Βουλή?
Αν οι πολιτικοί πέραν της δικηγορίας, των οικονομικών , είχαν λάβει μαθήματα μελετώντας στοχαζόμενοι, την παρελθούσα παγκόσμια και ελληνική ιστορία θα είχαν λάβει μαθήματα από τις ένδοξες νίκες μας, τις ήττες μας, τους προδότας αλλά και τους συμμάχους και τους εχθρούς μας, θα αντιλαμβάνοντο πως δεν δυνάμεθα να συνηρπάξωμε μαζί τους, Όχι.. επειδή είναι αλλόθρησκοι... αλλά επειδή οι κουλτούρες τόσο διαφορετικών λαών δεν δύνανται να συναντηθούν σε κανένα σημείο. Αν οι Ελληνίδες δεν φορούν μπούργκα θεωρούνται πόρνες..Με αυτή τη λογική έχουν αυξηθεί οι βιασμοί γυναικών όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί που θα καταφέρουν να εκτιμήσουν το μεγαλείο της Ελλάδος, σεβόμενοι την πανέμορφη ελληνική φύση την χριστιανική καλοσύνη και την παραδοσιακή φιλοξενία ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ μπορούν κατά την γνώμη μου να λάβουν πράσινη κάρτα για πέντε ΜΌΝΟΝ έτη. Κατόπιν απέλαση.
Τώρα μια αναδρομή στο έτος 1991 επί Πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, μας θυμίζει τον Κο Σαμαρά να ανοίγει πανηγυρικά τα σύνορά μας στους Αλβανούς. Στον δε Κο Παυλόπουλο έχω να πω, ότι εμείς οι Ελληνίδες γυναίκες ΔΕΝ επιθυμούμε να γονιμοποιηθούμε, ούτε από αλλόθρησκους, ούτε από αλλοεθνείς.

Άννη Κόλλια


Άννη ΚόλλιαΟμιλία της Ιωάννας Φωκά-Μεταξά για το Έπος του ‘40

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ., η Ιωάννα Φωκά-Μεταξά, εγγονή του εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Γιατί μπήκαμε στον πόλεμο του ‘40» στο πλαίσιο των μαθημάτων Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς στην Έπαυλη Δροσίνη-Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς (Αγίων Θεοδώρων και Κυριακού, Κηφισιά).

http://www.e-grammes.gr