Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Οι πολιτικοί στους οποίους (δυστυχώς) εμείς οι πολίτες δίδουμε εναλλάξ την εξουσία έχουν ανοίξει την κερκόπορτα πολλές φορές.
Ενδεικτικά το 1991 ο Κος Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς. Έργο το οποίο στη συνέχεια παγίωσε ως Δήμαρχος η Κα Μπακογιάνη, δίδοντας συσσίτιο στους λαθρομετανάστες, από φιλανθρωπία και από αντιρατσιστικά συναισθήματα.
Έτσι το παρελθόν μας εξουσιάζει.
Διότι οι πολιτικοί χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού, έπραξαν για λογαριασμό ξενόφερτων συμφερόντων. Είμαστε υποχείρια του παρελθόντος, διότι το κάναμε μοντέλο, δομή και σήμερα το επαναλαμβάνουμε Και επαναλαμβάνοντάς το, το επιβάλαμε. Έτσι αύριο θα είναι ισχυρότατο.
Όλοι οι άνθρωποι πολίτες και πολιτικοί, Είμαστε δύναμη. Τη δύναμη αυτή μεθοδευμένα μας την έχουν καταστείλει.
Είμαστε στο σημείο όπου επικρατεί ο νόμος της αναγκαιότητος.
Δηλαδή ζούμε τη ζωή μας στην τύχη, σαν μηχανές που σημαίνει, ότι μας συμβαίνουν διάφορα πράγματα, αλλά ΔΕΝ είμαστε εμείς (πολίτες ΚΑΙ πολιτικοί) ο κύριός τους. Στερούμεθα συνειδητότητος.
Ο Πυθαγόρας μέγας φιλόσοφος (όπου σκοπίμως μας τον δίδαξαν ως Μαθηματικό μόνο) ήταν αυτός που μίλησε για τον νόμο της Δύναμης.
Νόμος της Δύναμης σημαίνει ότι ''εμείς συμβαίνουμε στα πράγματα''
Η συνειδητότητα (την οποία έχουμε παύση να καλλιεργούμε) μας δίδει τη δύναμη.
Ελευθερία είναι να προχωράμε πέρα από το παρελθόν.
Γνωρίζοντας την Ιστορία μας, την αρχαία ελληνική Φιλοσοφία, την λαική παράδοση και την θρησκεία μας, αγαθών πνευματικών αποκτάμε συνειδητότητα.
Δηλαδή είμαστε σε εγρήγορση για δράση, ενάντια σε οποιαδήποτε συμφέροντα κύκλων, οι οποίοι επιβουλεύονται τον Ελληνισμό και λίγο μένει ακόμη, να μας διαφοροποιήσουν το DNA μας, τη φυλή μας τη διανόησή μας. Πρώτα πρέπει να σεβαστούμε τον εαυτό μας, την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας. Και τότε κανείς πολιτικός δεν θα δύναται να μας τον στερείσει.

«Έλληνες γεννηθήκαμε, Έλληνες θα πεθάνουμε»

141010-gkoumasΕκδήλωση τιμής για τον Αριστοτέλη Γκούμα

Ασφυκτικά γέμισε το βράδυ της Τετάρτης, η αίθουσα στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, στους Αμπελόκηπους, κατά την διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης της Ένωσης Χειμαριωτών "Η Χειμάρρα", με θέμα «Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός απέναντι στην έξαρση του Αλβανικου σωβινισμού». Βορειοηπειρώτες, νέοι στην πλειοψηφία τους, λίγοι Ελλαδίτες αλλά και κάποιοι Έλληνες από την Κύπρο, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής. Ακολούθησε ένα συγκινητικό βίντεο-ντοκουμέντο, με τους γονείς και τον αδελφό του αδικοχαμένου Αριστοτέλη Γκούμα να μιλούν στην κάμερα, για την δολοφονία του. Ο πατέρας του κατηγόρησε τους βουλευτές της Αλβανίας που δεν λένε την αλήθεια, και μίλησε για οργανωμένο έγκλημα. "Εμείς Έλληνες γεννηθήκαμε και Έλληνες θα πεθάνουμε, το θέλουν δεν το θέλουν οι Αλβανοί, μια ζωή Έλληνες θα είμαστε" ήταν τα συγκινητικά λόγια του αδελφού του Αριστοτέλη Γκούμα, που προκάλεσαν το χειροκρότημα των παρισταμένων.
Στο βήμα ανέβηκαν ο δήμαρχος της Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια "ποινικοποίησης" όλης της ελληνικής κοινότητας της Χειμάρρας, μέσω μιας σειρά δικαστικών διώξεων αλλά και στον αγώνα που δίνεται ώστε να παραμείνει η περιοχή ελληνική. Ακολούθησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στα αλβανικά σχολικά βιβλία τα οποία προδίδουν επιθετικότητα κατά ο,τιδήποτε του ελληνικού. Επιπρόσθετα παρουσίασε και το ημερολόγιο ενός στρατιώτη της μάχης του '40, ο οποίος περιέγραφε την θερμή υποδοχή του ελληνικού στρατού στην Βόρειο Ήπειρο.
Ακολούθησε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος όμως πρέπει να πούμε ότι "πάγωσε" κάπως τον κόσμο, επιλέγοντας να μιλήσει για μια ισορροπία μεταξύ του τι συμβαίνει στην Θράκη με την μουσουλμανική μειονότητα και το τι πρέπει να ζητά η Ελλάδα για τους Βορειοηπειρώτες, ενώ στην συνέχεια έκανε έναν ... απολογισμό της θητείας του στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος δεν άφησε το γάντι που πέταξε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης να πέσει κάτω και χαρακτήρισε "σταγόνα στον ωκεανό" τα όσα ανέφερε ο προηγούμενος ομιλητής και εξέφρασε την ανησυχία του, ότι μπορεί και τα επόμενα 20 χρόνια να κάνουμε τις ίδιες ακριβώς συζητήσεις, τις ίδιες άσχημες στιγμές όπως αυτές που προκάλεσε η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα. Ενώ τόνισε ότι όσον αφορά στην υποστήριξη της ενταξιακής πορείας της Αλβανίας προς την Ε.Ε., θα έπρεπε πρώτα η χώρα μας να πάρει εγγυήσεις και απτά δείγματα σεβασμού της ελληνικής μειονότητας.
Εόμενος ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Ντουλές, ο οποίος αναφέρθηκε στην ερήμωση της Βορείου Ηπείρου αλλά και την αποψίλωση των ελληνικών περιουσιών, μέσω των συνεχών πωλήσεων γης σε Αλβανούς, κάτι για το οποίο υπάρχει και προσωπική ευθύνη των μελών της μειονότητας, ενώ αναφέρθηκε - σε διαφορετικό κλίμα από τον Μάκη Βορίδη - στην ευρωπαϊκή προοπτική της γείτονος.
Ακολούθησε η σημαντική ομιλία του Λυγερού, ο οποίος ανέδειξε ένα σημαντικό ζήτημα. Ότι η ελληνική μειονότητα, η Ελλάδα δεν βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν αλβανικό εθνικισμό, αλλά στην πραγματικότητα με έναν νέο "Τουρκαλβανισμό" καθώς η Αλβανία βρίσκεται, όσο περνά ο καιρός και πιο βαθιά στην σφαίρα επιρροής της Τουρκίας, η οποία δρα στα πλαίσια του Νεο-οθωμανισμού και του δόγματος του στρατηγικού βάθους. Επίσης αναφέρθηκε στις ευθύνες της ελληνικής πολιτείας, η οποία πολλές φορές υπερπηδά τους εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας, μιλώντας κατευθείαν με Αλβανούς αξιωματούχους, κάτι που στην ουσία υπονομεύει όλες τις προσπάθειες. Στον στόχο του βρέθηκε και η ενδοτική πολιτική της χώρας μας, η οποία δεν ζητά ανταλλάγματα, όταν προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες.
Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Χρύσανθου Λαζαρίδη, ο οποίος είχε μια σαφώς πιο συναισθηματική τάση. Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρος όλων των Ελλήνων από τους Βορειοηπειρώτες, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά του στην "παρέα" των Γκούμα, Γιαλοψού, Καραθανάση, Βλαχάκου, Σολωμού και Ισαάκ.


ΠΗΓΗ: http://www.elkosmos.gr/

Δολοφονία Έλληνα από τούρκο στην Κομοτηνή

281010-komotiniΠροκαλούν οι δηλώσεις του υποψηφίου του Προξενείου

Μουσουλμάνος αθίγγανος σκότωσε στην Κομοτηνή χριστιανό συμπολίτη μας, τον 47χρονο Γιώργο Πασχαλίδη, ο οποίος εξέπνευσε ενώ μεταφερόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο δράστης, αφού χτύπησε το θύμα στο στήθος και στην πλάτη, πήρε μαζί του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, μέσα σε μια σακούλα. Το θύμα πρόλαβε να ειδοποιήσει τον υιό του, λίγο πριν καταρρεύσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα και ο δράστης είχαν κάποια «διαφωνία». Όμως, κάτοικοι περιγράφουν τον Γιώργο Πασχαλίδη ως «άγιο» και πολύ ήρεμο άνθρωπο και εκφράζουν την απορία τους για το περιστατικό, εκφράζοντας την αμφιβολία τους για τη συμμετοχή του σε «καυγά». Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μουσουλμάνου δράστη, ο οποίος αναζητείται. Την ίδια ώρα, παρά τον προσωπικό χαρακτήρα που ενδέχεται να έχει η υπόθεση, είναι φανερό ότι εδώ «κάτι δεν πάει καλά» και ότι οι μουσουλμάνοι της περιοχής σκοτώνουν με ευκολία... Όπως επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής, αν το συμβάν είχε θύμα μουσουλμάνο και θύτη χριστιανό, τώρα θα επικρατούσε ένταση στην περιοχή, που θα υποδαύλιζε το τουρκικό προξενείο...


Πάλι το προξενείο...
Την ίδια ώρα, συνθήκες κρίσης προσπαθεί να δημιουργήσει το προξενείο, με αφορμή τους εορτασμούς στα σχολεία της Δυτικής Θράκης, της 28ης Οκτωβρίου: Πάλι παρουσιάστηκε κρίση στα μειονοτικά σχολεία της Δυτικής Θράκης με τα ποιήματα της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου. Τώρα «φωνάζουν» κύκλοι του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής ότι «χριστιανοί δάσκαλοι έδωσαν σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου του χωριού Λύκειο ποίημα που περιλαμβάνει τους στίχους "Έλληνας γεννήθηκα και Έλληνας θα πεθάνω" και "Ελληνάκι"». Μάλιστα, προσπάθησαν να πείσουν τους γονείς των μαθητών να απέχουν από τους εορτασμούς για την 28η Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων της ΕΠΑΘ Μεχμέτ Ντερντιμάν (υποψήφιος για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παυλίδη!), σε επιστολή που απέστειλε στην υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, λέει ότι «οι ταυτότητες των κοινοτήτων δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στις επιλογές των δασκάλων. Όπως και η συμμετοχή στην προσευχή της εκκλησίας δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στις επιλογές των γραμματέων των δήμων και κοινοτήτων... Προσδοκούμε στην βοήθειά σας για την διασφάλιση της τάξης ώστε στο μέλλον αυτοί οι δάσκαλοι να μην διαταράσσουν την ομαλή συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή».
Όπως είναι φανερό, οι Γκρίζοι Λύκοι δεν το βάζουν κάτω. «Ψάχνονται» για να δημιουργήσουν αναστάτωση, υπονομεύοντας την εθνική μας κυριαρχία.ΠΗΓΗ: http://www.elkosmos.gr/

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!

Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ = Ζητά ΤΖΑΜΙ στην Αττική. Λαθρομετανάστες οι Πόντιοι!!!

Από το πρόγραμμα του Βασίλη Κικίλια διαβάζουμε τα εξής "ενδιαφέροντα":

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...