Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

«Έσσεται ήμαρ»

«Έσσεται ήμαρ»

Ομιλία της Χαράς Νικοπούλου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ομιλία της Χαράς Νικοπούλου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ - ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ !

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ

ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ! ! ! !

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ - ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ !
Αντ. Αντωνιάδης

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010

==========================================================
ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ . . . ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ! ! !
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ

Λένε τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ: «O Γιώργος επιτέθηκε ( ! ! !) στην Μέρκελ κι εμπόδισε την ψήφιση άρθρου στο Ευρωπαικό Σύνταγμα για την άρνηση ψήφου στις αποφάσεις της ΕΕ,των υπερχρεωμένων χωρών»!

Μα η άρνηση αυτή ισχύει ήδη με το άρθρο 126 παρ.9-13 του ήδη ισχύοντος Ευρωπαικού Συντάγματος από το 2005! Μάλιστα το άρθρο αυτό έχει ενεργοποιηθεί για την Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2010 με την έναρξη της Επιτήρησης και η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις που παίρνονται γι αυτήν, όπως η απόφαση για την ίδρυση του Μηχανισμού Οικονομικής Στήριξής της (που εξεφράσθη στο Μνημόνιο). Την αλήθεια αυτή άλλωστε την δήλωσε κι ο ΓΑΠ τον Μάιο στην Βουλή σε απάντησή του στην Παπαρρήγα ( ! ! ! ) στην μομφή της οποίας ότι " παρέδωσε την εθνική μας κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις " απάντησε "οργισμένα" ο ΓΑΠ: "Τι λέτε Κε Παραρρήγα? Καταλαβαίνετε ότι είμαστε σε πόλεμο? Ξέρετε ότι έχουμε χάσει το δικαίωμα ψήφου μας στην Ευρώπη λόγω των χρεών που μας άφησε η ΝΔ ! !"

(. . . ενώ τπ Πασοκ μας άφησε Ταμείο που κουδούνιζε με λίρες ! )Οι δήθεν Λεονταρισμοί του ΓΑΠ εναντίον της Μέρκελ είναι νιαουρίσματα μιας γατούλας ! Όποιος προσπαθεί με το ζόρι να μπεί στην Ιστορία καθίσταται περίγελός της. Διαδώστε το ρε παιδιά!

Δημ. Αντωνίου