Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

"ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΛΗΣΤΉ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ..

"ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΛΗΣΤΉ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ..

ΦΡΟΝΤΕΞ

Ταξιδεύοντας με το λεωφορείο έτυχε να έχω σε μικρή απόσταση δύο επιβάτες που συζητούσαν χωρίς να προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους .
Ο ένας φαινόταν να είναι απο Αθήνα και καταγράφω αυτά που άκουσα να λέει :

1) Δημοτικός αστυνομικός προσπάθησε να συλλάβει παράνομο λαθρομετανάστη μικροπωλητή και πέσαν πάνω του μισθοφόροι του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ και του εξάρθρωσαν τον ώμο . Ουδείς ( των μισθοφόρων ) συνελήφθη .

2) Δύο αστυνομικοί πηγαίνουν να βγάλουν τις πινακίδες μικρού φορτηγού που ήταν κέντρο ανεφοδιασμού για τους παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές . Κυκλώνονται απο 10 νέγρους με απειλητικές διαθέσεις . Δεν τολμούν να βγάλουν τις πινακίδες . Πηγαίνουν όλοι ( οι νέγροι ) στο δικαστήριο με την κατηγορία της απειλής κατά αστυνομικών . Ο δικαστής ρωτά "Χύθηκε αίμα ; Αφού δεν χύθηκε αίμα αθώοι όλοι !"

3) Αστυνομικοί και στρατιωτικοί δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στο μετρό με χακί ρούχο ή αρβύλες ή ο,τιδήποτε άλλο προδίδει το επάγγελμά τους . Αν φορούν κάτι τέτοιο κυκλώνονται απο ομάδες αναρχικών που τους ζητούν ταυτότητα !

4) Η συζήτηση μετά ήρθε στην δύναμη της FRONTEX . Είπε ο Αθηναίος οτι τώρα θα μειωθεί το ρεύμα εισόδου λαθρομεταναστών διότι οι άνδρες της FRONTEX "πυροβολούν , δεν αστειεύονται" .


Κομματικοί μισθοφόροι , αναρχικοί , λαθρομετανάστες , τολμούν να απειλούν αστυνομικούς ! Τί να πώ πλέον ; Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα τους είχαν σπάσει τα κόκκαλα μόνο επειδή ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΑΝ αστυνομικό .

Φυλλάδια κυκλοφορούν ( απο αναρχικούς ) στη χώρα που λένε "Οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά του λαού. Είναι σκυλιά των αφεντικών" .

Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν εδώ ; Γιατί δεν συμβαίνουν στο Ισραήλ ή στην Σαουδική Αραβία ; Γιατί οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί δεν πηγαίνουν στο Ισραήλ ή στη Σαουδική Αραβία που είναι πιό πλούσιες χώρες και πιό κοντά τους ; Γιατί στο Ισραήλ και στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχουν αναρχικοί που να βρίζουν τους αστυνομικούς ;

Και κάτι για την FRONTEX : Δηλαδή δεν μπορούσε η Ευρώπη να πεί στον Ελληνικό Στρατό "Πυροβολείτε τους λαθρομετανάστες και μην φοβάστε . Εμείς σας καλύπτουμε " ; Δεν ξέρουν οι δικοί μας στρατιώτες να πυροβολούν ; Τα όπλα μας δεν είναι ευθύβολα ; Δεν έχουμε αρκετούς στρατιώτες ; ΕΝΑΝ λαθρομετανάστη αν πυροβολούσαμε κάθε μέρα , δεν θα τολμούσε να πλησιάσει κανείς τα σύνορά μας . Με το μισό προσωπικό θα φυλάγαμε τα σύνορα ! Οι μετανάστες έρχονται διότι κάποιος τους διαβεβαίωσε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ !
Γιατί να μας στείλουν την FRONTEX ; Μήπως κάπου αλλού στοχεύουν ; Τον πρώτο καιρό θα ευχαριστηθεί ο λαός διότι θα σταματήσει το ρεύμα των μεταναστών . Αντί για άοπλους μετανάστες όμως θα έχει εγκατασταθεί στην χώρα ένα ένοπλο σώμα καταστολής που δεν θα διστάζει να πυροβολήσει και Έλληνες ( αφού θα είναι ξένοι ) . Και ποιός μας λέει οτι το προσωπικό της FRONTEX θα είναι Γάλλοι και Άγγλοι ; Αν είναι Αλγερινοί της Γαλλίας και Ινδοί της Αγγλίας ;

Σίγουρα δεν μας αρέσουν αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα . Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ρωτήσουμε τον εαυτό μας : Ποιά είναι η "κόκκινη γραμμή" για μένα ; Μέχρι πού είμαι διατεθειμένος να υποχωρήσω ; Πόσα μπορώ να ανεχθώ ; Πότε θα κατέβω στον δρόμο οπλισμένος ;
Όταν θα δολοφονήσουν τα παιδιά μου ; Μα τότε θα είναι πολύ αργά !

Σκεφθείτε το . Την ώρα που γίνονται όλα αυτά κάποιοι γελάνε τρίβοντας τα χέρια τους απο ικανοποίηση : "Ωραία ! Τα πάντα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο . Τα κορόϊδα τα ανέχονται όλα " .

********************************************************

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com


Αρχική σελίδα : http://pythas.t35.com/index.html

-------------------------------------------------------------------------
Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις ιστοσελίδες και τις "καρφώνει" στα αφεντικά :

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ν e Α e . Π Ο Χ .Η ΕΣΕΝΑ ( που γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ;

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;

Συνέλληνες και συναγωνιστές,

το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλοι εμείς που πιστεύουμε στις Αρχές του Έθνους και της Φυλής ήταν δυστυχώς αρνητικό.

Ο Ελληνικός λαός νομιμοποίησε για άλλη μια φορά με την ψήφο του τους πολιτικούς εκείνους που έχουν καταστρέψει τη Xώρα και έχουν οδηγήσει τον Λαό στο χείλος της καταστροφής, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που καμία δύναμις δεν θα είναι σε λίγο ικανή να τον ανασύρει.

Το ξεπούλημα των αλύτρωτων Ελληνικών εδαφών δεν συγκίνησε τον Ελληνικό Λαό.

Το ξεπούλημα τμημάτων  του έως τώρα απελευθερωμένου Εθνικού εδάφους και κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας (Ίμια, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, 12 νμ, Θράκη κλπ) επίσης δεν συγκίνησε τον Ελληνικό Λαό.

Η άνευ όρων παράδοσις του Ιερού και με ποταμούς Αίματος Ελληνικού απελευθερωθέντος χώματος της Πατρίδας μας στα εκατομμύρια των αλλοδαπών εποίκων που έχουν κατακλύσει τον Ελλαδικό χώρο επίσης δεν συγκίνησε τον Ελληνικό Λαό.   

Ούτε η εγκληματικότητα που οι εισβολείς έφεραν, οι φόνοι, οι βιασμοί, ο ατελείωτος κατάλογος των ληστειών. Ούτε το κλίμα τρομοκρατίας. Η κατάσταση στα φανάρια που οι οδηγοί αντι να ξεκουράζονται πρέπει να ανέχονται τους ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ!

Ήρθε τέλος η οικονομική καταστροφή του Κράτους απο την λεηλασία των πολικάντιδων απο ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΛΠ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΈΦΘΕΙΡΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ.

Ο κατάλογος δεν έχει τέλος. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡΦΗΦΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ με τα συνήθη ποσοστά. Ο Λαός απεφάνθη με αυτή του την ψήφο ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΜΑΤΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ο ΘΑΝΟΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ-ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.   

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

Αύριο θα επιδοθεί και πάλι στην αγαπημένη του απασχόληση ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΘΛΙΜΜΕΝΗΣ ΧΗΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ, ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΥΣΑ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ!

Δεν τα γράφω όλα αυτά ως μέλος οιουδήποτε Πολιτικού Κόμματος ή Οργανώσεως αλλά ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ

Τα αποτελέσματα στις 13 Περιφέρειες της χώρας

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
5 κερδίζουν ΠαΣοΚ – ΝΔ και τρεις ντέρμπιΚυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 [ 23:46 ]
Η έκβαση της μάχης σε τρείς περιφέρειες, την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, την Πελοπόννησο και το Βόρειο Αιγαίο, που εξελίσσεται σε ντέρμπι, αναμένεται να κρίνει και το χρώμα του χάρτη της αναμέτρησης. Ηδη, το ΠαΣοΚ, με βάση την εκτίμηση της Singular Logic, κερδίζει την Αττική, που αποτελεί και την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας με 2,7% εκατ. εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους και αντιπροσωπεύει το 20% του εκλογικού σώματος, την Κρήτη, την Δυτική Ελλάδα, το Νότιο Αιγαίο και τη Στερεά Ελλάδα.
Η ΝΔ, από την πλευρά της, υπερέχει στην Κεντρική Μακεδονία, την Ηπειρο, την Θεσσαλία, την Ιονίων Νήσων και το Βόρειο Αιγαίο. Από τις τρείς περιφέρειες που «παίζονται» εκτιμάται ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τελικά τις δύο (Πελοπόννησο και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη), ενώ μία (Βόρειο Αιγαίο) θα την κερδίσει η ΝΔ. Η έκβαση, πάντως, στις 13 από τις 11 περιφέρειες θα κριθεί, σε κάθε περίπτωση, στο δεύτερο γύρο. Εκλέγονται, κατά πάσα πιθανότητα, από την πρώτη Κυριακή, μετά την επαναφορά του 50+1%, μόνον ο κ. Ι. Μαχαιρίδης στο Νότιο Αιγαίο και ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης στην Κρήτη, που στηρίζονται από το ΠαΣοΚ.
Για τη προσεχή Κυριακή μεταφέρεται τελικά η μάχη και για τους τέσσερις από τους πέντε μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Μόνον ο κ. Τάσος Κουράκης που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται στο Ηράκλειο Κρήτης από την πρώτη Κυριακή με το συντριπτικό ποσοστό του 71,7%. Κατά τ/αλλα, από τους πέντε μεγαλύτερους δήμους, οι τρείς «ελέγχονται» από το ΠαΣοΚ, (της Πάρτας όπου προηγείται ο κ. Κατσικόπουλος με 35,4%, του Πειραιά στον οποίο υπερέχει ο κ. Ι. Μίχας του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου με ποσοστό 23,45% και του Ηρακλείου Κρήτης). Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προηγούνται οι κ.κ. Νικήτας Κακλαμάνης (35,33%) και Κ. Γκιουλέκας (38,4%) στίστοιχα που στηρίζονται από τη ΝΔ, αλλά συκεντρώνουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά από τους υποψήφιους του Κόμματος στις δημοτικές εκλογές του 2006.
Τα αποτελέσματα στις 13 περιφέρειες της χώρας αναλυτικά:

1. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Γιαννακίδης Αρης 41,9%
Παυλίδης Γ.41,4%

2. Κεντρικής ΜακεδονίαςΨωμιάδης Παναγιώτης 42,5%
Μπόλαρης Μάρκος 30,8%

3. Δυτικής ΜακεδονίαςΔακής Γ 45,1%
Παπαορδανίδης Ι. 39,5%

4. ΗπείρουΚαχριμάνης Αλέξανδρος 45,5%
Αργύρης Ευάγγελος 38,6%

5. ΘεσσαλίαςΑγοραστός Κ 38,9%
Πατόλιας Απόστολος 34,13%

6. Ιονίων ΝήσωνΣπύρου Σπύρος 30,4%
Μπεριάτος Ηλιας 25,3%

7. Δυτικής ΕλλάδαςΚατσιφάρας Απόστολος 42,9%
Παπαναστασίου Γ. 25,5%

8. Στερεάς ΕλλάδαςΠεργαντάς Κλέαρχος 38,9%
Χειμάρας Αθανάσιος 36%

9. ΑττικήςΣγουρός Γιάννης 23,8%
Κικίλιας Βασίλης 20,25%
Δημαρας Γιάννης 15,94%

10. ΠελοποννήσουΤατούλης Πέτρος 42%
Δράκος Δημήτρης 41,4%

11. Βορείου ΑιγαίουΒογιατζής Παύλος 37,37%
Γιακαλής Νάσος 37,22

12. Νοτίου ΑιγαίουΜαχαιρίδης Ιωάννης 50,8%
Κόκκινος Χαραλαμπος 31,5%

13. ΚρήτηΑρναουτάκης Σπ. 50,4%
Γιανουλάκης Δημήτριος 18,7%


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Τα αποτελέσματα στις 13 Περιφέρειες της χώρας http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/13_08.html#ixzz14ghOkfpO
Under Creative Commons License: Attribution

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...