Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Αισχρέ πάγκαλε, γεννήθηκε ο γιος του "αντιπαραγωγικού" σμηναγού - ήρωα Σήφη Αναστασάκη

Ο ΗΡΩΑΣ Αναστασάκης

Προς το "πολιτικό" δίποδο κήτος και ελεεινό έκτρωμα που ακούει στο βοοειδές όνομα "πάγκαλος".

Το αισχρό κήτος

Αισχρέ αντιπρόεδρε της Ελληνικής "κυβέρνησης" και ανδρείκελο του ΔΝΤ πάγκαλε, (κομμένο το κύριος προ πολλού), προς μεγάλη σου λύπη έχω να σου ανακοινώσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της σήμερον (Κυριακή των εκβιαστικών εκλογών), η σύζυγος του αδικοχαμένου και ..."αντιπαραγωγικού" σμηναγού - ήρωα Σήφη Αναστασάκη πού έπεσε πάνω στο καθήκον του για την πατρίδα, αλλά και γα να σωθούν κάποια άλλα ανθελληνικά τομάρια και βόδια σαν και σένα, έφερε στον κόσμο τον γιό του, ο ερχομός του οποίου ήρθε σαν λύτρωση για να μαλακώσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, τον πόνο που άφησε πίσω του ο άδικος χαμός του ήρωα πατέρα του.
Αισχρέ πάγκαλε...
Θα σου θυμίσω για την ιστορία ότι ο ..."αντιπαραγωγικός" ήρωας Αναστασάκης, κόπανε, υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Αυγούστου, ύστερα από αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια άσκησης, σε περιοχή νότια της Κρήτης.
Ο θάνατός του είχε προκαλέσει μεγάλη θλίψη και πόνο στους οικείους του, αλλά και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, εκτός από σένα, κόπανε.
Αλήθεια, αποβολή ελέφαντα, θα μπορέσεις ποτέ να κοιτάξεις στα μάτια αυτό το παιδάκι και να του πείς ότι ο πατέρας του ήταν ΗΡΩΑΣ, και όχι ένα πραγματικά "αντιπαραγωγικό" τέρας σαν και του λόγου σου;
Αισχρέ πάγκαλε...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ...ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 3

Ο Βοτανικός πριν και… μετά το τζαμί


Ο Βοτανικός είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται εκατέρωθεν της Ιεράς οδού στα δυτικά του δήμου Αθηναίων. Στο παρελθόν ήταν βιομηχανική περιοχή και ακόμα και σήμερα λειτουργούν στην περιοχή κάποιες βιομηχανικές μονάδες, ενώ υπάρχουν και πολυάριθμες αποθήκες. Θεωρείται μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας. Ο Βοτανικός οφείλει το όνομα του στον βοτανικό κήπο που βρισκόταν στον χώρο της γεωπονικής σχολής και το μεγαλύτερο μέρος του υπάρχει ακόμα μέσα στον χώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.


Τα τελευταία χρόνια η περιοχή συνδέθηκε με την γραμμή 3 του μετρό και εξυπηρετείται από τον σταθμό του Ελαιώνα.


Λόγω ακριβώς της πρώην βιομηχανικής της ιδιότητας, η περιοχή έχει έναν μεγάλο αριθμό οικοπέδων, που προσφέρονται για κάθε είδους “ανάπτυξη”.


Έχει τύχει, στον Βοτανικό να βρεθώ αρκετές φορές, λόγω προσωπικών γνωριμιών και επαφών. Πρόκειται για μία από τις τελευταίες γειτονιές της Αθήνας, με την πλήρη έννοια της λέξης. Χαρακτηριστικό είναι, ότι οι κάτοικοί της, αποκαλούν ακόμη την περιοχή “χωριό”.


Είναι ίσως περισσότεροι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην περιοχή για να δουλέψουν το πρωί, παρά αυτοί που βρίσκονται το βράδυ, επειδή μένουν εκεί.


Δεν ξέρω αν σας άρεσε η παραπάνω περιγραφή, που θυμίζει κάπως αυτούς τους ιστορικούς, που στις αρχές του προηγούμενου αιώνα περιδιάβαιναν τα Βαλκάνια και έστελναν περιγραφές χωρών στους αναγνώστες περιοδικών στην πατρίδα τους.


Περιπατητές νομίζω ονομάζονταν και ουσιαστικά έκαναν μια λαογραφία, των περιοχών που επισκέπτονταν.


Τώρα θα προσπαθήσω να κάνω κάτι διαφορετικό. Μία προσπάθεια “λαογραφικής φαντασίας”, βασισμένη σε εμπειρίες από ανάλογες περιοχές του εξωτερικού.


Σε 15 χρόνια


Η σύγχρονη ιστορία του Βοτανικού, αρχίζει την δεκαετία του 2010. Όταν στην περιοχή κτίστηκε το τέμενος που σήμερα κυριαρχεί στο τοπίο της περιοχής με τους μιναρέδες του. Πάντα στην περιοχή υπήρχε παρουσία μουσουλμάνων, η οποία ενισχύθηκε αμέσως μόλις αποπερατώθηκε το κτίσιμο του τεμένους.


Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα στην περιοχή κοντά στο τζαμί άνοιξαν τα πρώτα καφενεία αποκλειστικά για μουσουλμάνους και τα πρώτα μαγαζιά με θρησκευτικά είδη και παραδοσιακά εδέσματα αραβικών χωρών.


Τα πρώτα 2-3 χρόνια υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών δογμάτων, με αποκορύφωμα την βομβιστική επίθεση στο μετρό του Ελαιώνα, μια Παρασκευή που είχε δεκάδες μουσουλμάνους από άλλες περιοχές ως θύματα, οι οποίοι μετέβαιναν στο τζαμί. Τελικά στην περιοχή επικράτησαν σουνίτες μουσουλμάνοι, καθώς η κυβέρνηση αποφασισμένη να... τελειώσει με το πρόβλημα των συγκρούσεων, έχτισε τζαμιά για τα υπόλοιπα δόγματα σε άλλες περιοχές της Αθήνας.


Ο Βοτανικός σήμερα σε τίποτε δεν θυμίζει εκείνες τις ημέρες. Το κυρίαρχο αραβικό στοιχείο, θυμίζει έντονα τις χώρες των προγόνων αυτών που μετανάστευσαν εδώ. Σε πολλά σημεία υπάρχουν ανηρτημένες σημαίες του Πακιστάν, της Τουρκίας αλλά και του Ιράκ.


Τα δυνατά μεγάφωνα αντηχούν τις φωνές του Μουεζίνη και ακούγονται απέναντι από την Κωνσταντινουπόλεως, εκεί όπου υπάρχει το “γκέτο διασκέδασης”.


Πολύ λίγες φορές κάποιοι “τολμηροί” περνούν το “φυσικό αυτό σύνορο”. Στην αρχή κάποιες παρέες που τόλμησαν να μεταβούν για να φάνε κάποιο “καυτερό” φαγητό έπεσαν θύματα βίας, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες με ντύσιμο που θεωρήθηκε “προκλητικό”.


Στην περιοχή υπάρχουν μεγάλα έργα ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από χώρες που στηρίζουν την εξάπλωση του Ισλάμ, ενώ υπάρχει και ένας αριθμός πρώην Χριστιανών που ασπάστηκαν τον μουσουλμανισμό, προκειμένου να εργαστούν στην περιοχή, με δεδομένη την ανεργία που υπάρχει στην χώρα.


Αλλά σε γενικές γραμμές, από τότε που εφαρμόστηκε η Σαρία, παρά τις σχετικά τρομακτικές τιμωρίες που επεβλήθησαν στην αρχή, κυριαρχεί η ηρεμία στην περιοχή.


Τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή έχουν μεταβεί στελέχη μυστικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών, καθώς φημολογείται ότι στην περιοχή έχουν καταφύγει “μουτζαχεντίν” που έδρασαν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, αλλά και στην περιοχή του Κοσσυφοπέδιο.


Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά “αποκυήματα” της φαντασίας μου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των “κυβερνώντων” μόλις στην περιοχή χτιστεί τζαμί, την περιοχή θα καλύψει μια “ροζ ομίχλη” και όλοι θα ζούμε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι σε μια “πολυπολιτισμική” πρωτεύουσα.


Τώρα ποιά από τις δύο “φαντασίες” είναι πιο πιθανή, θα κληθεί να την επιλέξει ο κάθε πολίτης. Και η επιλογή του, θα έχει σημασία, καθώς θα διαμορφώσει το δικό του μέλλον!


Του Δημήτρη Παπαγεωργίου
πηγη:  http://www.elora.gr/

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

 Οι λαθρομετανάστες απαιτούν και… προνομιακή μεταχείριση
Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2010 21:22
E-mail Εκτύπωση PDF

naimΣε εκτενείς δηλώσεις του, ο εμφανιζόμενος ως «πρόεδρος» της μουσουλμανικής ενώσεως (;) στην χώρα μας, ονόματι Ναΐμ Ελγαντούρ, κρούει στην κυριολεξία, (προφανώς για δικούς του λόγους), τον κώδωνα του κινδύνου, σε μια σειρά από ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τους ομόδοξους του, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Τόνισε πως «οι μουσουλμάνοι μετανάστες είναι άνεργοι, πεινασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τόσα ένσημα»! (Εδώ να εννοήσουμε μήπως, ότι ζητούν πάλι, μια ακόμα «διακριτική» δηλαδή προνομιακή μεταχείριση, με δωρεάν «εξυπηρέτηση»).

Στην συνέχεια ανέφερε, ότι «δέχονται πολλών μορφών πιέσεις, αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα»! «Εντοπίσαμε (;) τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές»! «Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση»! (Εδώ τα ερωτήματα, γίνονται πάρα πολύ πιεστικά και ιδιαιτέρως ανησυχητικά, με αρκετές μάλιστα έννοιες…)

Παρακάτω, επισημαίνει ο ανωτέρω ότι, «οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα, υπολογίζονται σε 750.000 (μάλλον θα είναι αδύνατος στην αριθμητική!) και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100»! (Δηλαδή, τι μας «προειδοποιεί» το σημείο αυτό;). «Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί, ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος, ενώ η ένωση προσπαθεί (;) από χρόνια να ανακόψει τον δρόμο φανατικών στοιχείων, (πήγε να τα καταγγείλει;) που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική (;) συνύπαρξή μας, σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες, ακούγονται ακραίες φωνές, να μην έχουμε καμία επαφή, με τους Χριστιανούς»! (Οσο πάει γίνεται πιο «ειλικρινής» αλλά και απειλητικός).

naim_1

Κατόπιν αποκαλύπτει πως, «όπως σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί και στην Ελλάδα, Ουαχαμπίτες, άνθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται (!) και ζουν από τα τζαμιά, αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ενωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων, έχουν ιδρύσει κέντρο (;) στην Αθήνα, μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε!».

Βέβαια, ανάμεσα στα εξαιρετικώς ενδιαφέροντα και ανησυχητικά, που ομολογεί ο ανωτέρω «πρόεδρος» «λησμόνησε» να προσθέσει, ότι πέραν των όποιων αντιπαλοτήτων με τους Χριστιανούς, μεταξύ τους μισούνται θανάσιμα, οι γνωστές φατρίες ή σέκτες, σουνιτών και σιϊτών, που όπως γνωρίζουμε όλοι, από την καθημερινή ειδησεογραφία των μουσουλμανικών χωρών, αλληλοεξοντώνονται με φανατισμό! Ούτε λόγος ασφαλώς, για το αμέτρητο πλήθος των αιρέσεών τους…

Ερωτάται από τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης:

1. Εχει γνώση το Υπουργείο των ανωτέρω δηλώσεων του «προέδρου» της μουσουλμανικής ενώσεως; Εχουν μελετηθεί και εκτιμηθεί, στον βαθμό που επιβάλλεται, οι «καταγγελίες» και «ανησυχίες» που αναφέρει;

2. Θα κληθεί ο ανωτέρω, αρμοδίως, για αναλυτικότερες εξηγήσεις; Ποιες είναι οι «αρχές» που προειδοποιεί ότι έχει ήδη ενημερώσει και μάλιστα αποδίδει και ευθύνες, στην κυβέρνηση, «για ότι τυχόν συμβεί, στο μέλλον;». Τι μπορεί να σημαίνουν αυτά; Ποια κυβερνητικά κλιμάκια, έγιναν τελικώς, αποδέκτες αυτών των σοβαρών προειδοποιήσεων;

3. Ποιες είναι «οι ακραίες φωνές» και τα «φανατικά στοιχεία», που τους επηρεάζουν και τι ετοιμάζουν, με το «κέντρο» που έχουν ιδρύσει (;), οι ομάδες των «Ουαχαμπιτών»; Τι περιμένουμε για να ερευνηθούν όλα αυτά; Τι εντολές θα δοθούν άμεσα από το Υπουργείο, για την σε βάθος εξέταση όλων των καταγγελιών;


ΠΗΓΗ: http://www.elora.gr/

Ο ΔΗΛΩΣΑΣ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΟ ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗ!
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...

Ο άνθρωπος που έχει προκαλέσει όσο λίγοι τον Ελληνισμό, θέλει να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να την παραδώσει στους αγαπημένους του τούρκους και εβραίους! Απαντήστε του καταλλήλως....Αναρτήθηκε από Στόχος στις 11/09/2010 11:33:00 μμΠηγή: http://www.stoxos.gr/

ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ, ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...Συνεχώς ακούμε και διαβάζουμε δεκάδες περισπούδαστες αναλύσεις για τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που μπουκάρουν καθημερινώς από τον αφύλακτο Έβρο. Την ίδια στιγμή, μάς λένε πόσο πολύ μειώθηκε η εισβολή λαθρομεταναστών από τα νησιά, από τότε που ανέλαβε την φύλαξή τους η Frontex. Ουδείς, ωστόσο, τολμά να μάς πεί γιατί μπουκάρουν τόσοι πολλοί «περιφερόμενοι Χριστοί» από τον Έβρο: Απλούστατα, διότι το φιλάνθρωπο Ελληνικό Κράτος έχει αφαιρέσει ΟΛΕΣ τις νάρκες κατά προσωπικού που υπήρχαν επί δεκαετίες κατά μήκος του πανάρχαιου αυτού ποταμού. Η αφαίρεση των ναρκών άρχισε επί Εβραίου Σημίτη και ολοκληρώθηκε επί νωθρού Καραμανλή και τότε πανηγύριζαν όλοι οι προοδευτικοί. Το ότι η Τουρκία δεν έχει αφαιρέσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ νάρκη κατά προσωπικού στην δική της πλευρά του Έβρου, δεν συνιστά κανένα πρόβλημα κατά τους μαζοχιστές φιλανθρώπους: Ο Ανθρωπισμός – μάς λένε – δεν στηρίζεται στην αμοιβαιότητα. Κάνε εσύ το καλό και ρίξτο στο γυαλό, χωρίς να περιμένεις να κάνει το ίδιο και ο γείτονας. Εγώ που σας μιλώ, θυμάμαι τον τότε υφυπουργό Αμύνης Βασίλη Μιχαλολιάκο να βγαίνει κάθε τόσο στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα στο «Mega» και να δηλώνει περήφανος που η Κυβέρνηση Καραμανλή χορηγεί αμέσως ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ στους λαθρομετανάστες που έχασαν κάποιο χέρι ή πόδι από νάρκη, στην προσπάθειά τους να μπουκάρουν στην Ελλάδα από τον Έβρο. Μάλιστα είχε γίνει το εξής φαιδρό:

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΗΓΗ: http://www.stoxos.gr/

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 2

Την αρχαία θρησκεία δεν πρέπει να την αντιμετωπίζομε με εχθρότητα ούτε με επιφύλαξι. Δεν αποτελεί αίρεσι του Χριστιανισμού ούτε και κάποια ξενόφερτη ή περίεργη σέκτα. Έχει τις ρίζες της σ΄ αυτόν εδώ τον ιερό ελληνικό τόπο και είναι γέννημα αυτού του έθνους, που τόσο αγαπούμε.
Μικρόψυχοι, φανατικοί και κακότροποι υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες (όπως και σε όλες τις ανθρώπινες συλλογικές εκδηλώσεις). Όμως αυτούς τους φανατικούς πρέπει, όπου κι αν βρισκόμαστε, να τους περιθωριοποιούμε. Στην αρχαία Ελλάδα επικρατούσε ανεξιθρησκεία και ποτέ δεν έλαβε χώραν θρησκευτική αντιπαράθεσι. Πιστεύω πως και σήμερα μπορούμε να είμαστε εξ ίσου ώριμοι και καλλιεργημένοι.
Για τον Έλληνα εθνικιστή ωριμότητα σημαίνει όχι να εστιάζεται στις διαφορές μόνον μεταξύ αρχαίας και νέας θρησκείας (που είναι όντως σοβαρές), αλλά να μελετά και να αναζητεί και την ενιαία ραχοκοκκαλιά που τις διασυνδέει. Διότι υπάρχει αυτή η μυστική συνέχεια, κι ας διαφεύγει της αντιλήψεως των πολλών.
Δημ. Π. Δημόπουλος

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 1

ΓΡΑΜΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ!

 
 
 
 
 
 
 
.... Παίζουν με τα συνασθήματα
.....την λογική και
.... την υπομονή μας.
Είμαι 20 ετών,εγώ στα 40,εγω στα 60 μου.Απο τότε που θυμάμαι ζώ με το άγχος και την αβεβαιότητα της ύπαρξής μου στην ίδια μου την πατρίδα.Διερωτούμαι αν κτίζουμε στην άμμο,αν όσα δημιουργούμε,αύριο με μια υπογραφή κάποιου τρίτου θα περάσουν στα χέρια άλλων.
Με έμαθαν να εκλέγω στα πολιτιακά αξιώματα συμπατριώτες μου για να περιφρουρούν τα δίκαια και τα δικαιώματα μου.Να εκλέγω συμπατριώτες μου που βάζουν το κοινό καλό, πάνω απο το προσωπικό τους συμφέρον.

Εν έτη 2010, 36 χρόνια μετά την τούρκικη εισβολή ,ήδη 6 χρόνια στην Ενωμένη Ευρώπη και νιώθω πολίτης 3ης διαλογής στην ίδια μου την πατρίδα.

1ης Διαλογής πολίτες,οι Τουρκοκύπριοι
2ης Διαλογής πολίτες,οι Λαθρομετανάστες
3ης Διαλογής πολίτες,οι Έλληνες της Κύπρου

Και ρωτώ.........

Γιατί οι Τουρκοκύπριοι να θέλουν λύση;
Αλήθεια γιατί;Είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον πλανήτη Γή που έχουν ΜΟΝΟ Δικαιώματα και ΚΑΘΟΛΟΥ υποχρεώσεις.

Στην συναναστροφή τους μαζί μας μας ειρωνεύονται,αυθαδιάζουν και υποτιμούν.
Γιατί κύριοι;Αυτοί οι άνθρωποι που τρώνε απο τις σάρκες μας και σμιλέυουν τις ψυχές μας πότε θα μπούν στο δίλημμα αν είναι Κύπριοι και Ευρωπαίοι πολίτες ή Τούρκοι.

Πότε θα έχουν υποχρεώσεις;

Και ξαναρωτω.........

Γιατί παίζετε με την υπομονή μας στο θέμα των λαθρομεταναστών-και μην μου πείτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ- αυτοί είναι απειροελάχιστοι.

Αυτοί οι άνθρωποι αφού είναι φτωχοί και πονεμένοι πού βρίσκουν τα 4,000 δολάρια ο καθένας για να έρθει απο την χώρα του στην γή της επαγγελίας την νήσο Κύπρο.
Δεν θα ήταν λογικό σαν Μουσουλμάνοι να πάνε στην Τουρκία για να βρούν θαλπωρή και προστασία εκεί; Στην Κων/πούλη υπάρχει γραφείο που αποτείνοντε οι απανταχού Μουσουλμάνοι και τους καθοδηγά σε ποιά χώρα να πάνε.Μας προτιμούν.

Μας τους διοχετεύουν απο τα κατεχόμενα. Όλοι Μουσουλμάνοι.Απο την πρώτη εβδομάδα της άφιξης τους αγοράζουν αυτοκίνητο.Παρακολουθήστε τους τί αγοράζουν απο που αγοράζουν και τί μάρκες φορούν.Στην γειτονιά μου έχουν και σκυλάκια.

Απέναντι απο το σπίτι μου υπάρχει ένα διαμέρισμα που μια με δυο φορές την βδομάδα έχουν ‘παραλαβή’.Γεμίζει το διαμέρισμα με ‘φιλοξενούμενους’ συμπατριώτες τους,ομοεθνείς ή ομόθρησκους τους και την επομένη εξαφανίζονται.Όλα οργανωμένα.

Πίσω τους είναι κάποιοι κύριοι με κολλάρα που προφανώς υποθηκεύουν το μέλλον της πατρίδας μας για το καλό της τζέπης τους.

Νομίζετε είναι τυχαίο που η Ελλάδα έφτασε στο χάλι που είναι σήμερα;
Η συνταγή ήταν η ίδια........ εμείς την ακολουθούμε καταπόδας.
Μιλήσατε καμιά φορά μαζί τους;
Έχουν ένα τουπέ γνωρίζουν όλα τα ΄΄δικαιώματα΄΄ τους, ειρωνέυονται , προκαλούν με την συμπεριφορά τους. Σαν και ν’ άμαστε υπόχρεοι να τους ανεχόμαστε.
Παρατήρησα οτι όλοι οι πολιτικοί όλα τα κόμματα σωπαίνουν.Δεν αντιδρά κανείς.

Άραγε γιατί;

Μας ρίχνουν μια καραμέλλα ...... η Ευρωπαική Ένωση....... και εμείς σωπαίνουμε.

Δείτε τις αντιδράσεις τον τελευταίο καιρό για τους λαθρομετανάστες απο τις ανεκτικές χώρες της Ευρώπης, και την Αυστραλία.Το ποτήρι ξεχείλισε.Κατάλαβαν το λάθος τους. Δεν τους ανέχονται άλλο.Η Μέρκελ της Γερμανίας πριν λίγες μέρες το είπε.Το πολύ πολυτισμικό πείραμα -έτσι το ονόμασε- απέτυχε παταγωδώς.Ο καθένας στην πατρίδα του, στον τόπο του.Μίλησε ιδιαίτερα για τους Μουσουλμάνους.

Η Ευρώπη δεν λέει τίποτα απο αυτά που μας λένε ότι λέει. Αυτοί οι άνθρωποι σε 8 χρόνια θα δικαιούνται να ψηφίζουν.

Αυτοί που έπρεπε να θωρακίζουν τα δικαιά μας

- Μας οδηγούν σε αφανισμό δημιουργώντας μουσουλμανική μειονότητα στο ελέυθερο τμήμα της Κύπρου.
- Μας οδηγούν σε οικονομική εξαθλίωση.
- Σήμερα μετά απο ενα χρόνο το 10% του πληθυσμού της Λάρνακας είναι λαθρομετανάστες.

Οι Ορθόδοξοι Σέρβοι έτσι έχασαν μέσα σε 50 χρόνια το λύχνο του πολιτισμού τους το Κόσσοβο απο τους Αλβανόφωνους Μουσουλμάνους .Αθόρυβα και απλά.
Κάποιοι έχουν έτοιμη την καλή τους την κουβέντα για όσουςανησυχούμε και το εκφράζουμε.Μας αποκαλούν ρατσιστές.Επρεπε το λιγότερο να ντρέπονταν.

Ποιούς τους Κύπριους!!!....που ζουν τοσα χρόνια αρμονικά με τους Αρμένιους και τους Λατίνους.

Εμείς έχουμε όλες τις καλές προθέσεις.Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τις έχουν;Πείτε μου σε ποιά χώρα του κόσμου οι μουσουλμάνοι προσαρμόστηκαν με τις κοινωνίες που τους φιλοξενούν.Σε καμιά!!!

Έρχονται στην πατρίδα μας και ζητούν να προσαρμοστούμε στις συνήθειες και τα πρέπει τους, αντι να προσαρμοστούν στα δικά μας.

Ζητούν τζαμιά στην Ευρώπη .Να κατεβούν οι Σταυροί απο τις τάξεις των σχολείων,να μην γίνετε προσευχή στα σχολεία μας.

Συγνώμη θα δέχονταν ένα χριστιανικό ναό στις χώρες τους;να μην υμνούν τον Αλλαχ στα σχολεία τους;Για απαντήστε μου!!

Για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας.Δεν τ’άχουμε με τους Τουρκοκύπριους ούτε με τους Λαθρομετανάστες .Αυτοί κάνουν την δουλεία τους.Βρήκαν μια χώρα με πολίτες χωρίς αντιδράσεις που τους πληρώνει για να κάθονται και μας δουλεύουν απο πάνω.
Οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα-πρώτα εμάς τους πολίτες που εργαζόμαστε σκληρά,πληρώνουμε φόρους,έχουμε μόνο υποχρεώσεις και δεν έχουμε απ’ότι φαίνεται δικαιώματα….. και που να τα διεκδικήσουμε.Βλέπουμε τί γίνεται γύρω μας τα συζητάμε στις παρέες μας αλλά δεν αντιδρούμε,δεν διαμαρτυρόμαστε.

Μετά οι ευθύνες βαραίνουν αυτούς που εκλέγουμε για να υπερασπίζονται τα δίκαια και τα δικαιώματα μας.Δηλαδή τον πρόεδρο της Δημοκρατίας με τους Υπουργούς ,τους βουλευτές,τους δημάρχους ,τους δημοτικούς συμβούλους κ.λ.π.

Οι Ευρωπαίοι,αργά μεν, αλλά άρχισαν να αντιδρούν.Δεν τους ανεχονται άλλο.
Εμείς;;;

Ας αρχίσουμε να γινόμαστε ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ!! πολίτες.
Ας πάρουμε την τύχη μας, την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας στα χέρια μας.

Ας αντιδράσουμε .....δυναμικά και πολιτισμένα


Ομάδα Αγανακτισμένων Λαρνακέων Πολιτών

Φορολογούμενοι δημότες
Φορολογούμενοι πολίτες
Φορολογούμενοι Ευρωπαίοι

ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ ΣΤΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;


Συνέλληνες και συναγωνιστές,

το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλοι εμείς που πιστεύουμε στις Αρχές του Έθνους και της Φυλής ήταν δυστυχώς αρνητικό.

Ο Ελληνικός λαός νομιμοποίησε για άλλη μια φορά με την ψήφο του τους πολιτικούς εκείνους που έχουν καταστρέψει τη Xώρα και έχουν οδηγήσει τον Λαό στο χείλος της καταστροφής, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που καμία δύναμις δεν θα είναι σε λίγο ικανή να τον ανασύρει.

Το ξεπούλημα των αλύτρωτων Ελληνικών εδαφών δεν συγκίνησε τον Ελληνικό Λαό.

Το ξεπούλημα τμημάτων του έως τώρα απελευθερωμένου Εθνικού εδάφους και κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας (Ίμια, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, 12 νμ, Θράκη κλπ) επίσης δεν συγκίνησε τον Ελληνικό Λαό.


Η άνευ όρων παράδοσις του Ιερού και με ποταμούς Αίματος Ελληνικού απελευθερωθέντος χώματος της Πατρίδας μας στα εκατομμύρια των αλλοδαπών εποίκων που έχουν κατακλύσει τον Ελλαδικό χώρο επίσης δεν συγκίνησε τον Ελληνικό Λαό.

Ούτε η εγκληματικότητα που οι εισβολείς έφεραν, οι φόνοι, οι βιασμοί, ο ατελείωτος κατάλογος των ληστειών. Ούτε το κλίμα τρομοκρατίας. Η κατάσταση στα φανάρια που οι οδηγοί αντι να ξεκουράζονται πρέπει να ανέχονται τους ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ!

Ήρθε τέλος η οικονομική καταστροφή του Κράτους απο την λεηλασία των πολικάντιδων απο ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΛΠ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΈΦΘΕΙΡΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ.

Ο κατάλογος δεν έχει τέλος. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡΦΗΦΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ με τα συνήθη ποσοστά. Ο Λαός απεφάνθη με αυτή του την ψήφο ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΜΑΤΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ο ΘΑΝΟΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ-ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

Αύριο θα επιδοθεί και πάλι στην αγαπημένη του απασχόληση ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΘΛΙΜΜΕΝΗΣ ΧΗΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ, ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΥΣΑ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ!

Δεν τα γράφω όλα αυτά ως μέλος οιουδήποτε Πολιτικού Κόμματος ή Οργανώσεως αλλά ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_8337.html#comment-form#ixzz14pg2BJXV
Under Creative Commons License: Attribution
 
 

1 σχόλια:


Ανώνυμος είπε... []
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΟΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ.....ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΣΕ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:Ε,ΚΑΙ;ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΟΠΛΟ;ΜΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ-ΤΟ ΑΚΕΛ- ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:-ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.Η ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ;ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ:ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ.ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.                                     ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! Η ΔΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ (ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΥΦΗΛΙΟ) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΥΠΕΣΚΑΠΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ (1919-1922) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ; ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ, ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!  

ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;;ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ... ...
Διαβάστε περισσότερα “ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;”


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/search?updated-max=2010-11-10T00%3A27%3A00%2B02%3A00#ixzz14pZPszGK
Under Creative Commons License: Attribution

Το Μουσείο της Ακρόπολης ψηφίστηκε το καλύτερο μουσείο στον κόσμο από Βρετανούς δημοσιογράφους Λονδίνο, 09.11.2010

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου τα 500 και πλέον μέλη της Ένωσης των Βρετανών δημοσιογράφων που ασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Σαβόι” ψήφισαν για το καλύτερο μουσείο στον κόσμο και πρώτη επιλογή τους ήταν το Μουσείο της Ακρόπολης.
Το σχετικό βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι η βράβευση αυτή ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Ευχαριστώντας τους Βρετανούς δημοσιογράφους για τη σημαντική αυτή ανάδειξη του Μουσείου της Ακρόπολης, ο κ. Νικητιάδης, τους είπε ότι με την κίνησή τους αυτή ανοίγεται η πόρτα για την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα και τους ζήτησε να συνεχίσουν μαζί μας αυτή την προσπάθεια. “Η δήλωσή μου αυτή καταχειροκροτήθηκε”, είπε ο κ. Νικητιάδης.
Ο Έλληνας υφυπουργός εγκαινίασε μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Νίκο Κανελλόπουλο το ελληνικό περίπτερο στην μεγάλη παγκόσμια τουριστική έκθεση του Λονδίνου , στην οποία παίρνουν μέρος οι εθνικοί οργανισμοί Τουρισμού από όλες τις χώρες του κόσμου καθώς και άλλοι μεγάλοι παράγοντες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Νικητιάδης ανέφερε ότι αλλάζουν οι στρατηγικές στην προσέλκυση ξένων τουριστών, η διαφήμιση δεν θα είναι γενική αλλά ειδική και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις κάθε χώρας και θα δοθεί μεγάλη προτεραιότητα σε τρεις νέες αγορές και συγκεκριμένα της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας.
Ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικ. Κανελλόπουλος υπογράμμισε ότι δίνεται επίσης μεγάλη προτεραιότητα στη βρετανική αγορά και ο στόχος σε αυτή την κατεύθυνση να είναι να προσελκύσουν τουρισμό ποιότητας βελτιώνοντας φυσικά την υποδομή του ελληνικού τουρισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις των Βρετανών τουριστών ποιότητας. Και ανέφερε συγκεκριμένα ότι μέσα σε αυτή τη στρατηγική θα είναι η δημιουργία νέων γηπέδων γκολφ καθώς και μαρίνες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...