Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Μπουτάρης για ελληνική Μακεδονία και σπίτι Κεμάλ

Πατριώτες «γιαλαντζί»

gialatziΗ επικράτηση του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη αλλά και του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα, σηματοδοτεί την επικράτηση νέων ηθών και εθίμων στην πολιτική ζωή του τόπου. Η φιλολογία περί αποχής, που «πιπιλίστηκε» πολύ από τα ΜΜΕ και στην ουσία με τη διαδικασία του conditioning, καθήλωσε τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς (αλλά και όλους τους Έλληνες) στον καναπέ τους, έκανε τη δουλειά της. Το σύστημα δεν θέλει τον κόσμο στα πόδια του και η αποχή το βολεύει. Και οι πολίτες πίστεψαν αφελώς ότι έτσι διαμαρτύρονται. Φευ!

Έτσι, ενισχύουν το σύστημα, το βοηθούν να εμπεδώσει τον απόλυτο έλεγχό του επί των εξελίξεων. Οι πολίτες έκαναν οι ίδιοι τη ζωή τους πάρα πολύ δύσκολη και μάλιστα θα βιώσουν τις συνέπειες της αποχής βραχυπρόθεσμα. Ξέρετε τι θα συμβεί; Εκεί που θα μπορούσαν μέσω της κάλπης, να μπλοκάρουν εύκολα και ανέξοδα τη μετατροπή της Αθήνας σε πολυπολιτισμικό βούρκο και τριτοκοσμικό κολαστήριο, τώρα θα αναγκαστούν αργά ή γρήγορα εκ των πραγμάτων, να προσφύγουν σε πρωτογενείς μορφές δράσεις, ήτοι εστί πεζοδρόμιο. Για να σώσουν τις γειτονιές τους και τα σπίτια τους και να προφυλάξουν τα παιδιά, τις γυναίκες και τις περιουσίες τους από τις τριτοκοσμικές ορδές της Νέας Τάξης.
Πριν λίγες ημέρες, μια φίλη δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς κακοποιούς, βράδυ, έξω από την πόρτα του σπιτιού της, στην Καλλιθέα. Τη χτύπησαν άσχημα, έπαθε διάσειση, γέμισε αιματώματα και μάλιστα την... δάγκωσαν (!) στο χέρι, γιατί δεν άφηνε την τσάντα της. Όχι, σύμφωνα με τα όσα μου είπε, δεν ψήφισε κάποιον εκλογικό συνδυασμό της Νέας Τάξης για τη δημαρχία ή για την περιφέρεια. Όμως, πέρασε δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Είδε την ποιότητα ζωής της να καταρρακώνεται. Και φυσικά γνωρίζει ότι για αυτά τα ζητήματα δεν θα τοποθετηθεί κανείς εκ των Καμίνη & Μπουτάρη. Η έννομη τάξη δεν αποτελεί «προοδευτική» προτεραιότητα, ενώ η «καταστολή» προκαλεί αλλεργία ως έννοια στους «φωταδιστές».

Ήδη, με το καλημέρα, άρχισαν οι «ομαδικές προσευχές» και η απόπειρα αλλοίωσης της ελληνοχριστιανικής φυσιογνωμίας της πόλης μας και από φανατικούς μουσουλμάνους, με την αρωγή των «προοδευτικών» των καταγωγίων της άκρας αριστεράς. Που δεν αντιλαμβάνονται ότι μια μέρα θα γίνουν αυτοί οι πρώτοι δέκτες των παράλογων αιτημάτων των μουλάδων που αποθρασύνονται. Και θα ζητούν από εδώ και πέρα συνέχεια και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν κώδικες συμπεριφοράς, εμφάνισης, επικοινωνίας και βάλτε.
Ήττα λοιπόν των ευρωπαϊκών-ελληνοχριστιανικών προτύπων και νίκη της ελευθεριότητας και της παρακμής. Και αν όλα τα παραπάνω δεν σηματοδοτούν την ηθική κατάρρευση της κοινωνίας μας, πείτε μου εσείς τι σηματοδοτούν.
Νίκος Χιδίρογλου
πηγη: www.elora.gr

Γιατί η Ντόρα απαίτησε την απομάκρυνση του Γράψα;

Γιατί η Ντόρα απαίτησε την απομάκρυνση του Γράψα;

Μελετῆστε το, σκεφθεῖτε κι ἀποφασίστε τί θέλετε!!!

Φιλονόη Πόντου έγραψε:
Μελετῆστε το, σκεφθεῖτε κι ἀποφασίστε τί θέλετε!!!

Εἶναι στό χέρι ὃλων μας ἡ ἀπάντησις!!! Καλλίτερα λευκό, παρά ἀποχή!!!

Σέ κάποιους ἲσως νά μήν ἀρέσῃ αὐτή ἡ ἐπιστολή!!!

Ἂς ἀναλογιστοῦν ὃμως πόσο σημαντική εἶναι ἡ ΔΡΑΣΙΣ καί ὂχι ἡ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΣ!!!

Αγαπητή ΦΙΛΟΝΌΗ,

Χωρίς να διαφωνώ με το σχετικό επισυναπτόμενο, θα ήθελα (απευθυνόμενος στον συντάξα) να παρατηρήσω τα εξής:

Διέλαθε της προσοχής του ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΛΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΧΑΦΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Ο τραπεζίτης που διοικεί τον κόσμο, εύκολα μπορεί να κατασκευάζει κόμματα (που είναι αποκόμματα), αλλά και να τα καταστρέφει, τηλεοπτικά κανάλια, (τα οποία ευκόλως τα ελέγχει είτε μέσω της διαφήμισης είτε μέσω της άμεσης ιδιοκτησίας), και αρχηγούς (που είναι καταστροφείς), και μάλιστα για να δημιουργήσει αναχώματα για να προστατεύσει την ΚΑΘΙΣΤΗΚΙΑ ΤΑΞΗ, από τον μεγαλύτερο κίνδυνο της:

ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ενός ΑΓΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, το οποίο φυσικά ουδόλως θα αναγνωρίσει το ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ – ΨΕΥΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΝΟΜΟ – ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ – ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΌ ΧΡΕΟΣ. Έτσι δίνει την δυνατότητα να λέγουν ακόμα αλήθειες (οι κατασκευασμένοι ψευτοπατριώτες) για να αλιεύουν καλύτερα από τον πατριωτικό χώρο (που είναι άλλωστε και η μεγαλύτερη δεξαμενή κινδύνου) και να τον εγκλωβίζουν σε αποκόμματα τύπου ΛΑ.Ο.Σ, Χ.Α, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ), και άλλα πολλά, ώστε να τον χειραγωγούν και να τον ελέγχουν.Συμφωνώ για δράση και όχι αφρό, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ. (ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ)ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΩΝ, τον ανελέητο αγώνα κατά των καταραμένων νόμων (ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Δ.Ν.Τ.), και που είναι ασφαλώς πολιτική πράξη, που ψήφισαν οι κυβερνήσεις των ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, και σε αυτόν ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα στα οποία οι ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ.ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΣ ΟΤΙ:18/ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ/2011 κρίνεται από την ολομέλεια του ΣτΕ, η συνταγματικότητα των ανωτέρω επίμαχων νόμων.

(αν είχαμε ελεύθερη δικαιοσύνη δεν θα ανησυχούσα γιατί η αντισυνταγματικότητά των είναι απόλυτη), αλλά επειδή οι δικαστές του ΣτΕ διορίζονται από την κυβέρνηση, θεωρώ ότι η παρουσία μας εκεί είναι απαραίτητη.Σε μια κατ’ ιδίαν συνάντησή μας (μέσω της κοινής μας γνωστής κας ΛΥΔΙΑΣ) μπορώ να ανοίξω το αρχείο μου για το πραγματικό πρόσωπο του κάθε ενός ψευτο-πατριώτη.

Και για την ακρίβεια των ανωτέρω:


ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Εκδήλωση για τη Θράκη

Εκδήλωση για τη Θράκη
Ημερομηνία:
15/11/2010 09:49 - 29/11/2010 09:49
Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στην Παλαιά Βουλή, Σταδίου 13 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Άρδην και της Ρήξης με θέμα «Νεοθωμανισμός και ελληνική Θράκη».
Ομιλητές:

Κώστας Καραϊσκος, εκδότης Αντιφωνητή
Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας - εκδότης
Χαρά Νικοπούλου, δασκάλα
και Παναγιώτης Σγουρίδης, πρώην πρόεδρος της Βουλής

Συντονιστής:

Δημήτρης Αλευρομάγειρος, Αντιστράτηγος, Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...