Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

tromaktiko: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η Νόκια ξέγραψε την Κ...

tromaktiko: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η Νόκια ξέγραψε την Κ...: "Aπόφαση της Νόκια πάρθηκε μετά από αίτημα των «τουρκικών νομικών αρχών», όπως η ίδια η εταιρεία αναφέρει σε ηλεκτρονική αλληλογραφία που α..."

ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!YNA MAFIA?

ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!YNA MAFIA?

κ.Παπανδρέου τι συμβαίνει με τη γλώσσα των Σκοπιανών; ..και πανηγυρίζουν τα αντιμακεδονικά blogs;

κ.Παπανδρέου τι συμβαίνει με τη γλώσσα των Σκοπιανών; ..και πανηγυρίζουν τα αντιμακεδονικά blogs;

ETOIMOI ΓΙΑ ΤΗ "ΜΕΚΚΑ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Μέσα στο 2011 ξεκινούν οι εργασίες στο Βοτανικό

ETOIMOI ΓΙΑ ΤΗ "ΜΕΚΚΑ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Μέσα στο 2011 ξεκινούν οι εργασίες στο Βοτανικό

''Τό δέ τήν Πόλιν σοι δούναι, ουτ' εμόν εστί ούτε άλλου τών κατοικούντων εν αυτή... Κοινή γάρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν καί ού φεισόμεθα τής ζωής ημών....''


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΡΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (multicultopia) ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΑΛΜΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε' κλπ) ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ (ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ 

ΕΙΤΕ ΟΧΙ!  
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

 

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ!

ΟΡΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

από George Papasimakis την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 στις 5:34 μ.μ.
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Και ευηκοήσω των αεί κρινόντων,και τοις θεσμοίς τοις ιδρυμένοις πείσομαι, και ούστινας αν άλλους το πλήθος ιδρύσηται ομοφρόνως.
Και αν τις αναιρεί τους θεσμούς ή μη πείθηται, ουκ επιτρέψω,αμυνώ δε και μόνος και μετά πολλών.
Και ιερά τα πάτρια τιμήσω.
Ίστορες θεοί τούτων Αγραυλος, Ενιάλιος, Aρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη


Φάτε Καμίνη και Μπουτάρη τώρα!

kaminis_boutarisΟι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι μουσουλμάνοι πέρασαν στην επίθεση και απειλούν ανοικτά πλέον τον τρόπο ζωής μας και τη φυσιογνωμία των πόλεών μας. Και χρησιμοποιώ εδώ πληθυντικό, γιατί σε λίγο σειρά έχουν και άλλες ελληνικές πόλεις. Η Ευραβία, πρώην Ευρώπη, καταπίνει και την Ελλάδα μας...
Αυτό που συνέβη στην Αθήνα, αποτελεί απλά την απαρχή των δεινών μας.
Με τη συνδρομή όλων όσων αποκαλούν σε τακτά χρονικά διαστήματα «Ταλιμπάν» και «Αγιατολάχ» τους Έλληνες αρχιερείς, όταν τοποθετούνται δημόσια, για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.
Αυτοί τώρα που προσεύχονται δημόσια, είναι... «προοδευτικοί» μετανάστες, στους οποίους οφείλουμε στο πλαίσιο των θετικών διακρίσεων, να τους παράσχουμε κάθε ευκολία για να λατρεύουν και να προβαίνουν σε ομολογία πίστεως (να κουβαλάνε εδώ τις πολυγαμίες τους και τις μαντίλες τους, αλλά και να κάνουν τις κλειτεριδοκτομές τους ίσως).
Στις πλατείες μας, που βεβηλώνονται, όπως βεβηλώνεται και η (όποια) αισθητική μας! Οι Έλληνες, κατά την εγχώρια αριστερά, οφείλουν να... το βουλώσουν! Φάτε Καμίνη και Μπουτάρη τώρα!
Και ήρθαν λοιπόν εδώ όλοι όσοι απαγορεύουν στους χριστιανούς να λατρεύουν το Θεό (Σαουδική Αραβία), ή διώκουν τους χριστιανούς και τους σκοτώνουν καίγοντας και τις εκκλησίες τους (Τουρκία, Ιράκ, Πακιστάν, Ινδονησία, Ινδία), καταλαμβάνουν τις πλατείες χωρίς να πάρουν άδεια από κανέναν (έτσι έλεγε προχθές το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ) και ανενόχλητοι μας προκαλούν κατάμουτρα, με τη συνδρομή της εγχώριας εθνομηδενιστικής αριστεράς και των εκπροσώπων της, όπως ο Γιώργος Καμίνης.
Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ίσως και να επιχαίρει με το σκοταδιστικό θέαμα της δημόσιας προσευχής στα Προπύλαια, από ανθρώπους με μια πολύ ιδιότυπη άποψη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Να περιμένουμε και την εφαρμογή της σαρία στην ελληνική πρωτεύουσα, ρωτάμε τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη. Φυσικά, δεν περιμένουμε απάντηση...
Δεν θα ήταν εξάλλου η συζήτησή του μαζί μας και σε αυτό το πλαίσιο, «πολιτικά ορθή».
Εμείς ευχόμαστε η Αθήνα μας να μη ζήσει αυτά που έζησαν το Λονδίνο και η Μαδρίτη, στο όνομα του πολυπολιτισμού, να μη θρηνήσει ο λαός μας θύματα στο όνομα της ισλαμικής μισαλλοδοξίας.
Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω σε όσους παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τον εθνικό κορμό, ότι το Ισλάμ έχει καταλυτική επίδραση στη συγκρότηση της προσωπικότητας των ανθρώπων, ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι, όπως αυτοί που είδαμε στα Προπύλαια και σε πολλές πλατείες της Αθήνας να προσεύχονται δημόσια, δεν θα εντρυφήσουν ποτέ στον αγοραίο φιλελευθερισμό που πρεσβεύουν οι κήρυκες της ανοχής και της ελευθεριότητας.
Οι τελευταίοι θα είναι μάλιστα, ως φορείς της παρακμής του δυτικού πολιτισμού, οι πρώτοι στόχοι των μουλάδων.
Εμείς πάντως προειδοποιήσαμε.
Όσοι ψήφισαν υπέρ της παρακμής που «σπονσοράρει» καιροσκοπικά την ισλαμική μισαλλοδοξία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, ας αναλογιστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Πριν δουν τις γυναίκες τους με μαντίλα...
Του Νίκου Χιδίρογλου 

ΠΗΓΗ: WWW.ELORA.GR

Καλώς ήλθατε στο Γραικυλιστάν!

bairam_4Τελικά οι εκλογές είχαν μήνυμα. Δεν εστάλη όμως την Κυριακή των εκλογών. Και ο λήπτης δεν ήταν η κυβέρνηση. Το μήνυμα των εκλογών εστάλη χθες το πρωί, από τους χιλιάδες μουσουλμάνους που κατέλαβαν τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης των Αθηνών. Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό καλωσόρισμα στο νέο κράτος του Γραικυλιστάν, από τους νέους κατοίκους της περιοχής. Είχαμε την παρακμή των νεοελλήνων. Πλέον οι νεοελλαδίτες όμως είναι εδώ.
Με τα λευκά καφτάνια τους, τα πανώ στα αραβικά και ούτω καθ' εξής. Ο αγώνας της αριστεράς δικαιώθηκε αδέρφια. Επιτέλους γίναμε πολυπολιτισμική κοινωνία.
Φυσικά οι μαζικές προσευχές των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, σε περίπου 15 πλατείες της Αττικής, δύο μόλις ημέρες μετά τις εκλογές της Κυριακής, κάθε άλλο παρά τυχαίες ήταν.
Δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια “επίδειξη δύναμης”. Αν συνδυαστεί μάλιστα με τις πολλές καταγγελίες για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, είναι σίγουρο ότι η “ισλαμική” κοινότητα διαβεβαίωνε για το ποιός ήταν ο αληθινός ρυθμιστής της διαδικασίας.
Όπως και να έχει πλέον μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Αυτά που μόνο φανταζόμασταν μέχρι σήμερα, υλοποιήθηκαν χθες με μεγαλοπρεπή μάλιστα τρόπο. Αυτή είναι η νέα Ελλάδα, αν διατηρηθεί το όνομα φυσικά.
Ένα κράτος δίχως ταυτότητα, δίχως κοινή ιστορία, δίχως κάποιο κοινό πεπρωμένο. Είμαστε πλέον και επισήμως πολυπολιτισμικοί.
Το καλύτερο είναι ότι με την χθεσινή τους επίδειξη δύναμης, οι μουσουλμάνοι της χώρας κατέστησαν τους εαυτούς τους “μήλον της έριδος” για τα κόμματα εξουσίας.
Την στιγμή που η εκλογή δημάρχου στην Θεσσαλονίκη, κρίθηκε με 300 ψήφους διαφορά, ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα υπάρξουν προσπάθειες να “πλησιαστεί” μια ομάδα που μπορεί και κινητοποιεί ανά πάσα στιγμή δεκάδες χιλιάδες δυνητικούς ψηφοφόρους;
Σίγουρα πάντως πολύ περισσότερους από αυτούς που μπορεί να κινητοποιεί η αριστερά στην χώρα μας. Φυσικά εδώ το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ένα τρομακτικό πλεονέκτημα, καθώς εδώ και καιρό έχουν προχωρήσει οι σχέσεις του με τα κομμάτια αυτά των “νεοελλαδιτών”.
Για την Νέα Δημοκρατία, ίσως οι εκλογές της Κυριακής ήταν η τελευταία της ευκαιρία να κερδίσει κάποια νίκη αυθύπαρκτη. Την έχασε. Είναι βέβαιο ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες εάν όχι εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, αποδίδοντάς τους δικαίωμα ψήφου.
Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να κερδίσει κάποια χρόνια πολιτικής επιβίωσης. Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου η ψήφος ισχυρά συσπειρωμένων μειοψηφιών καθόριζε τα εκλογικά αποτελέσματα.
Για να το επιβεβαιώσω, θα παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα, από το εξαιρετικό υπό έκδοση βιβλίο σχετικό με το θέμα, του Γιάννη Κωτούλα, με τίτλο Μετανάστευση και Κυρίαρχη Εθνική Κουλτούρα, (εκδ. Παπαζήσης):
“Στην Ολλανδία οι ψηφοφόροι, οι οποίοι προέρχονται από μεταναστευτικές εθνοτικές ομάδες, υποστηρίζουν στην συντριπτική τους πλειονότητα παραδοσιακά τα κόμματα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.
Στις δημοτικές εκλογές του 2006, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου για τη Μετανάστευση και τις Εθνοτικές Σπουδές του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτογραφηθέντων μεταναστών στήριξε κόμματα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.
Το 80% των μη γηγενών Ολλανδών πολιτών στήριξε το Εργατικό Κόμμα, το 7% την Πράσινη Αριστερά, το 5% το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το 3% τους Χριστιανοδημοκράτες και το 1% το Λαϊκό Κόμμα για την Δημοκρατία και την Ελευθερία (VVD).
Συγκεκριμένα, το Εργατικό Κόμμα στηρίχθηκε από το 84% των τουρκικής καταγωγής πολιτογραφηθέντων μεταναστών, από το 81% των πολιτών με εθνοτική καταγωγή από τις Αντίλλες και το Σουρινάμ, καθώς και από το 78% των πολιτών με εθνοτική καταγωγή από το Μαρόκο.”
Φυσικά αυτού του είδους οι προσεγγίσεις ποτέ δεν γίνονται δίχως το απαραίτητο “νταραβέρι”. Πάντα θα ζητείται κάτι νέο, προκειμένου να δοθεί το χρίσμα του “Ισλαμάρχη” της κάθε περιοχής.
Έτσι άλλωστε γίνεται και στην Θράκη, εδώ και πολλά χρόνια. Επί της ουσίας η τρίτη ήταν μια συμβολική ημέρα. Ήταν η ημέρα κατάλυσης, σε συμβολικό επίπεδο, του έθνους κράτους της Ελλάδας και η μετατροπή του σε ένα νομικό μόρφωμα, που θέλει να κυβερνά όσους τυχαίνει να κατοικούν στην χώρα.
Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, της Β΄ Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη για να του ζητήσουμε μία δήλωση για τα χθεσινά γεγονότα.
Μας είπε τα εξής: «Όταν λέγαμε προεκλογικά, ότι η Αθήνα θα γίνει Ισλαμαμπάντ, μας θεωρούσαν υπερβολικούς. Ας δούν τα γεγονότα με το μπαϊράμι των μουσουλμάνων, για να καταλάβουν τι πρόκειται να γίνει αν δεν λάβουμε μέτρα άμεσα».
Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

πηγη: www.elora.gr

Γ.Γιαννάκενας, Γ.Παπασημάκης στην Οικία του Ι.Μεταξά

Ψέματα Παπανδρέου

Χαρά Νικοπούλου_ Τι είναι η Πατρίδα μας.mp4

Ιερώνυμος: Για μένα ΔΕΝ υπάρχουν Έλληνες!..

Εκτεταμένες ασκήσεις αεράμυνας στο Ιράν - Οι Πέρσες , πανέτοιμοι, αναμένουν τις πρώτες επιθέσεις

ImageΟι ιρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ξεκίνησαν τις μεγαλύτερες, όπως ιρανοί επίσημοι εκτιμούν, στρατιωτικές ασκήσεις αεράμυνας με σκοπό την άμυνα εναντία σε πιθανή επίθεση εναντίον πυρηνικών εγκαταστάσεων. Στην άσκηση παίρνουν μέρος μονάδες τόσο του Στρατού όσο και των Φρουρών της Επανάστασης και η οποία πρόκειται να κρατήσει πέντε ημέρες και να διεξαχθεί σε τρεις φάσεις.
Η άσκηση ονομάζεται «Modafean Aseman Velayat 3» (οι φύλακες των ουρανών του Ισλάμ) και ξεκίνησε σήμερα και περιλαμβάνει την δοκιμή μακράς εμβέλειας αντιαεροπορικών πυραύλων εδάφους-αέρος.
Την περασμένη εβδομάδα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu είχε απευθύνει έκκληση στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν την απειλή χρήσης στρατιωτικής βίας έτσι ώστε να το εξαναγκάσουν να παραιτηθεί από το πυρηνικό του πρόγραμμα, ή έκκληση όμως του ισραηλινού πρωθυπουργού απορρίφθηκε από την Ουάσιγκτον. 
Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Hassan Firouzabadi απατώντας στις δηλώσεις Netanyahu είπε πως το Ισραήλ είναι εργαλείο στα χέρια της Δύσης ώστε να ξεκινήσει πόλεμο με τα μουσουλμανικά κράτη. Κατά το παρελθόν ιρανοί επίσημοι είχαν απειλήσει πως σε περίπτωση επίθεσης είτε από το Ισραήλ είτε από τις ΗΠΑ το Ιράν θα απαντούσε αμέσως και μάλιστα εκτός της περιοχής της Μέσης Ανατολής.


Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=15517&Itemid=52

Η οικονομική κρίση εμπόδιο στη λύση του Σκοπιανού

Η οικονομική κρίση εμπόδιο στη λύση του Σκοπιανού

Η οικονομική παρουσία της Τουρκίας στη Θράκη

Η οικονομική παρουσία της Τουρκίας στη Θράκη

Λειτουργεί έντιμα η Δημοκρατία μας;

Λειτουργεί έντιμα η Δημοκρατία μας;

Δημοψήφισμα για τους μετανάστες στην Ελβετία

Δημοψήφισμα για τους μετανάστες στην Ελβετία

Ευθεία παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας Εγκ. Μπαγίς, για τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα

Ευθεία παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας Εγκ. Μπαγίς, για τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα

Kατάρρευση του συνοριακού συστήματος ασφάλειας στο Έβρο - Ένα σύνταγμα ξένων "εισβάλει" κάθε βδομάδα

Kατάρρευση του συνοριακού συστήματος ασφάλειας στο Έβρο - Ένα σύνταγμα ξένων "εισβάλει" κάθε βδομάδα

Που ήταν χθές η "Σέχτα των ψευτοεπαναστατών" να πετάξει καμιά στρακαστρούκα στο μπαιράμι;;;

Που ήταν χθές η "Σέχτα των ψευτοεπαναστατών" να πετάξει καμιά στρακαστρούκα στο μπαιράμι;;;

Επίθεση κατά της Ελλάδας για το ζήτημα της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα εξαπέλυσε από τις Βρυξέλλες ο Egemen Bagis

Επίθεση κατά της Ελλάδας για το ζήτημα της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα εξαπέλυσε από τις Βρυξέλλες ο Egemen Bagis

Στον χώρο των Προπυλαίων τον οποίο το κράτος παραχώρησε στους μουσουλμάνους να προσευχηθούν, υπάρχει ο Ανδριάντας του Γρηγορίου του Ε’, του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη ο οποίος απαγχονίστηκε με διαταγή του σουλτάνου...

Στον χώρο των Προπυλαίων τον οποίο το κράτος παραχώρησε στους μουσουλμάνους να προσευχηθούν, υπάρχει ο Ανδριάντας του Γρηγορίου του Ε’, του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη ο οποίος απαγχονίστηκε με διαταγή του σουλτάνου...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ;

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕ...: "27 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την μέρα που ο Ραούφ Ντενκτάς καταργώντας τις συμφωνίες 77-79 ανακήρυξε στο βόρειο, κατεχόμενο μέ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!...: "Όταν ο πατριωτισμός δεν έχει να κάνει με την κυριολεκτική του όρου έννοια (πατριώτης: αυτός, που αγαπά την πατρίδα του), αλλά περνάει μέσ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΡΧΕΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΡΧΕΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ: "Αρης ΔιαμαντόπουλοςΥποστράτηγος ε.α.-Ψυχολόγος Διδάκτορας Φιλοσοφίας Αρχές Ηγεσίας κατά Πλάτωνα1. ΕισαγωγικάΕνώ ο Πλάτων είναι σαφής και..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ: "Toυ Μάνου Ηλιάδη, απο τον ΚτΕ Με προυπηρεσία στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς, υψηλόβαθμο στέλεχος των τουρ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΤΡΟ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΤΡΟ...: "Του Σαράντου ΚαργάκουΙστορικού-Συγγραφέα Έχει καθιερωθεί Έτος του Περιβάλλοντος, Έτος της Γυναίκας, Έτος του Παιδιού, σαν ένα είδ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΙ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΙ...: "Τα 'καλύτερα' τώρα έρχονται...Γυρίστε πλευρό και συνεχίστε το ροχαλητό...Θα σας ξυπνήσει το αλλάχ ακμπάρ του ιμάμηΔρόμο χωρίς επιστροφή δια..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: "ΣΧΟΛΙΟ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ: Πάρτε μία γεύση το τι θα βλέπετε πιά στην Αθήνα.Θα το ζήτε σε τακτά χρονικά διαστήματαΑφιερωμένο εξαιρετικ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: 1.200 ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: 1.200 ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦ...: "Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που κάνει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού ιδίως με τις ανασκαφές του Μητροπολιτικού Σιδηροδρόμου Αθηνών – Κ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ 1974 .

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ 1974 .: "Όλοι έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει λόγια ατελείωτα και γραφές από γραφίδες «έγκριτες» για την μοντέρνα έκδοση των παράδοξων συμμαχιώ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ: " Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑ; ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑ; ...: "Την ξαφνική αποστράτευση τον Ιούλιο του 2009 του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Γράψα φωτίζει στο βιβλίο του για «Μια νέα εξω..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ - ΣΜΥΡΝΗ 1748-ΠΑΡΙΣΙ 1833

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ - ΣΜΥΡΝΗ 1748-ΠΑΡΙΣΙ 1833: "Ο Αδαμάντιος Κοραής συνέβαλε αποφασιστικά στη διαμόρφωση του κινήματος του Νεοελληνικού Διαφωτισμού. Από το Παρίσι επεδίωξε την πνευμ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...: " Ακολουθεί απόσπασμα απο το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο 'Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς' σελ. 138. Ο συγγραφέας αναφέρετε..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Ο...ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Ο...ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!: "Προσέξτε καλά το πανό με τον… Δήμιο και την αλυσοδεμένη γυναίκα. Είναι από τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στα προπύλαια. Προσέξτε την καλ..."

Ελληνική έκθεση για τα 2.500 χρόνια της Μάχης του Μαραθώνα στο Δημαρχείο Βιέννης

Ελληνική έκθεση για τα 2.500 χρόνια της Μάχης του Μαραθώνα στο Δημαρχείο Βιέννης
Βιέννη17.11.2010 Την παρουσίαση του ρόλου που έπαιξε στη διεθνή ιστορία και στη διαμόρφωση του σύγχρονου Δυτικού Πολιτισμού, η Μάχη του Μαραθώνα, ως ένα ορόσημο της Ελληνικής Ιστορίας, στοχεύει η έκθεση αρχειακού υλικού με την ευκαιρία της φετινής επετείου των 2.500 χρόνων από τη Μάχη, που εγκαινιάστηκε στο περιστύλιο του Δημαρχείου Βιέννης και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Η έκθεση, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δημάρχου και τοπικού κυβερνήτη του ομόσπονδου κρατιδίου της Βιέννης, Μίχαελ Χόιπλ, εγκαινιάστηκε από τον επικεφαλής της επιτροπής πολιτισμού της τοπικής Βουλής Ερνστ Βόλερ, παρουσία της Ελληνίδας νέας αντιδημάρχου Βιέννης και αναπληρώτριας τοπικής κυβερνήτη, Μαρίας Βασιλάκου.
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της δημόσιας ζωής της Αυστρίας, αρχηγοί αρκετών διπλωματικών αποστολών, οι ηγεσίες της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Αυστρίας και άλλων ομογενειακών οργανώσεων καθώς και η γραμματέας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Ολγα Σαραντοπούλου.
Τη σημασία της φετινής επετείου των 2.500 χρόνων της Μάχης του Μαραθώνα, τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, Παναγιώτης Ζωγράφος, ενώ σε διάλεξή της, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Βιέννης, Μάριον Μάγιερ, αναφέρθηκε στις γεωπολιτικές συνθήκες της εποχής της Μάχης και τη σημασία της στην παγκόσμια ιστορία.
Παραπέμποντας στους αρχαίους Έλληνες ιστορικούς, η κ. Μάγιερ αναφέρθηκε στους Περσικούς Πολέμους, την ίδια τη Μάχη που συμβολίζει μια νίκη που έγινε θρύλος και λειτούργησε πάντα ως πηγή δύναμης για τους Έλληνες, στον τόπο με τη σημαντική κληρονομιά και παγκόσμια ακτινοβολία, αλλά και στη διαδρομή του Μαραθωνομάχου Φειδιππίδη που εμπνέει μέχρι σήμερα ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Η ίδια τόνισε την ιστορικότητα της Μάχης που σηματοδότησε τη μεταλαμπάδευση του Ελληνικού Κλασικού Πνεύματος, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας αλλά και της Φιλοσοφίας και του Ανθρωπισμού στην Ευρώπη.
Το θέμα της έκθεσης στο Δημαρχείο της Βιέννης, εστιάζεται στο γεγονός ότι τα διεθνή ιδεολογικά κινήματα του 18ου και 19ου αιώνα και εκπρόσωποί τους όπως ποιητές, συγγραφείς, καλλιτέχνες, εμπνεύστηκαν διαχρονικά από τη Μάχη του Μαραθώνα, όπως παρουσιάζεται σε βιβλία της εποχής.
Στην έκθεση παρουσιάζεται αρχειακό υλικό, σελίδων βιβλίων, χαρακτικών του 18 ου αιώνα από τη Συλλογή του μελετητή και συγγραφέα Γιώργου Δολιανίτη, κατόχου μιας μιας των μεγαλυτέρων συλλογών παλαιών και σπανίων εκδόσεων στην Ελλάδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ

24γράμματα.

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τη Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό.

Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Τι σημαίνει η λέξη: ψήφος και οι φράσεις: “θα το ρίξω δαγκωτό”, “τον μαύρισαν”;

ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!

"ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ":ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΛΕΣΧΗ!

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ "ΒΗΜΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΚΡΑΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ:

Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ) που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την.....Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.

Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ.

Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω»απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.

Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΜΟΝΟ ΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ:ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ:ΣΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ,ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΛΕΣΧΕΣ",ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.


ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ;ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΕΝΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ:ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ'ΜΑΘΕ,ΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ,ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ:ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ",ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.
ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_9527.html#ixzz15XstQ1ot

gianniotis: Ο Μύθος του Πολυτεχνείου...

gianniotis: Ο Μύθος του Πολυτεχνείου...

Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών ιδρύει ο Μ. Θεοδωράκης

www.ant1online.gr
Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών ιδρύει ο Μ. Θεοδωράκης
Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου ο Μίκης Θεοδωράκης θα ανακοινώσει την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα. Η πρωτοβουλία του συνθέτη ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.

Η πρωτοβουλία του συνθέτη ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα με θέμα τις συναυλίες με έργα Θεοδωράκη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Έργα σύμβολα του Μίκη Θεοδωράκη για την ελευθερία και την δημοκρατία των λαών της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Χιλής όπως το «Πνευματικό Εμβατήριο», το «Canto General» και σε πρώτη εκτέλεση το έργο για πιάνο και ορχήστρα «Ένας Όμηρος» θα παρουσιαστούν στις 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όταν η θρησκευτική πίστη χρησιμοποιείται για να εξυπηρετήσει δόλιους στόχους

Δύο μέρες από τις περιφερειακές εκλογές. Ο λαός της Αθήνας δεν έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στους Μουσουλμάνους και τις απαιτήσεις του. Ο λαός της Αθήνας με την ψήφο του δεν έδωσε τη στήριξη του στον Άδωνη Γεωργιάδη που πρώτος έθιξε το θέμα των μουσουλμάνων και των αιτημάτων για τέμενος που τώρα πια δεν είναι αίτημα αλλά απαίτηση... Και η ελληνική πολιτεία απούσα, όπως δεν προστατεύει τους Αθηναίους πολίτες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έτσι αποφεύγει να δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους μουσουλμάνους τους οποίους αντίθετα κανακεύει. Προσέξτε! Η αστυνομία δεν ήταν παρούσα για να προστατέψει τους έλληνες περαστικούς της περιοχής από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι σε κατάσταση έκστασης κατά την προσευχή τους θα μπορούσαν να απειλήσουν τη σωματική ακεραιότητα των περαστικών αλλά... Η ελληνική αστυνομία στεκόταν εκεί για να προστατέψει τους μουσουλμάνους από τις «ακραίες δεξιές ομάδες»... Ακραίοι οι εναπομείναντες σκεπτόμενοι Έλληνες. Οι Έλληνες που δεν θέλουν τον εχθρό στο σπίτι τους μέσα, βρίσκουν απέναντι τους την πολιτεία. Ποιος θα προστατέψει τον Ελληνικό λαό από την οικειοποίηση ελληνικών μνημείων και χώρων από τους Μουσουλμάνους με πρόσχημα το δικαίωμα στην πίστη τους; Ένα πρόσχημα το οποίο μπορεί να είναι το όχημα για την επίτευξη πολλών δεινών εναντίων των Ελλήνων. Αφυπνίσου ελληνικέ λαέ! Τα δικαιώματα που επικαλούνται οι μουσουλμάνοι είναι ξεχασμένα στις χώρες τους για τους Χριστιανούς. Πόσες φορές εκφράστηκε το αίτημα για πάγια επαναλειτουργία της Αγιάς Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη; Και η συμβουλή σε κάθε Χριστιανό επισκέπτη της Κωνσταντινούπολης γιατί είναι να μην κάνει το σταυρό του έξω από τα χριστιανικά μνημεία της πόλης ώστε να μην κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα. Πριν λίγες μέρες βανδαλίστηκαν οι χριστιανικοί τάφοι στην Ίμβρο, η ελληνική πολιτεία τη στάση κράτησε; Αποσιώπησης. Όχι μόνο δεν διασφαλίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών στην ίδια τους τη χώρα (Δυτική Θράκή), σε διοικητικά ανεξάρτητες ελληνικές περιοχές (Ίμβρος), αλλά μόνο τις διεκδικήσεις των εχθρών μας τιμά και συζητά... Αφήσαμε τους μουσουλμάνους να καπηλευθούν τα μνημεία μας και την ελληνική κληρονομιά στις περιοχές που κατέλαβαν, ας προστατέψουμε τα ελληνικά μνημεία, το πανεπιστήμιο... Άσυλο πνευματικών ιδεών είναι όχι θρησκευτικό...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...