Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

gianniotis: Καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου

gianniotis: Καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου

Μια παλινωδία εκτυλίσσετε στα ελληνικά σύνορα, με ποιες σκοπιμότητες;

Την Δευτέρα, λόγω της εορτής του Μπαϊραμιού που κορυφώθηκε χθες είχαν μπει 74! Ο ημερήσιος μέσος όρος παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα από τον Έβρο, ανέρχεται σε περισσότερους από 300 ανθρώπους και συνολικά σε 450 περίπου.

Κάθε χρόνο, δηλαδή, προστίθεται στην Ελλάδα μια ολόκληρη πόλη 150.000 ανθρώπων οι οποίοι αλλάζουν γοργά την πληθυσμιακή σύνθεση, αποδομούν τον εθνική και φυλετική ομοιογένεια της Ελλάδας η οποία ήταν και το βασικό θετικό εθνικό χαρακτηριστικό που έχει προστατέψει την χώρα από ακρωτηρισμό, τόσο στον Β’Π.Π., όσο και στον Εμφύλιο. Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις οι ξένοι αρνούνται να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία με βασικότερο παράδειγμα τον ελάχιστον αριθμό αυτών που ενεγράφησαν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν σε σχέση με τον συνολικό αριθμό αυτών που δικαιούντο να κάνουν κάτι τέτοιο.

Βέβαια η ψήφος τους σε πολλές περιπτώσεις έκρινε και το αποτέλεσμα (Θεσσαλονίκη για σχεδόν 350 ψήφους και Αθήνα για κάτω από 7.000 ψήφους όταν οι μετανάστες που ενεγράφησαν εσχάτως ξεπερνούν τις 12.000 και σε ποσοστό 80% ψήφισαν τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος), αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Εν προκειμένω η κατάσταση στον Έβρο εγκυμονεί μείζονες κινδύνους για την εθνική ασφάλεια. Οι περίφημες «συλλήψεις» λαθρομεταναστών που ανακοινώνονται δεν είναι παρά ... παραδόσεις των παράνομα εισερχομένων στη χώρα. Δηλαδή οι Τούρκοι δουλέμποροι σε αγαστή συνεργασία με τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις (δεν θα γινόταν διαφορετικά γιατί στην ανατολική πλευρά του ποταμού τα σύνορα είναι «σφραγισμένα» και σε μεγάλο βάθος και στο μεγαλύτερο μήκος του ποταμού υπάρχουν κυρίως στρατιωτικές δυνάμεις και καθόλου οικισμοί), περνούν το ποτάμι και τους αφήνουν επί ελληνικού εδάφους, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει ή να μπορεί να παρέμβει.

Όπως αναφέρει ανώτερος αξιωματικός του Στρατού μονάδας του Έβρου στο defencenet.gr «Μέρα και νύχτα περνούν το ποτάμι κατά εκατοντάδες. Τους βλέπουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν έχουμε αρμοδιότητα. Σε μία επιθεώρηση τομέα πριν μια εβδομάδα μέτρησα πάνω από εκατό από δαύτους που μέσα στη νύχτα κινούνταν ανάμεσα σε δύο προκεχωρημένα φυλάκια ελάχιστων Ελλήνων στρατιωτών. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που οι απέναντι θελήσουν να εφαρμόσουν κανένα σχέδιο «Βαριοπούλα» και στείλουν ανάμεσά τους κομάντο με κρυμμένο οπλισμό. Δεν θα μείνει ούτε ελληνικό ρουθούνι στη γραμμή προκάλυψης».

Πράγματι από το ΓΕΣ "σηκώνουν τα χέρια" αφού δε μπορούν να κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν από το παλιρροϊκό κύμα που κατακλύζει τα ανατολικά σύνορά μας σε απανάληψη των μεγάλων μεταναστεύσεων άλλων εποχών.

Πέρα από τις διαπιστώσεις της τεράστιας «μαύρης τρύπας» στην ασφάλεια της χώρας το το πρέπει να γίνει σε επίπεδο αποτελεσμάτων είναι ένα τεράστιο ερώτημα. Η περίφημη «επιτυχία της FRONTEX» στα νησιά του Αιγαίου αποδείχθηκε ότι οφειλόταν απλώς στο γεγονός ότι οι Τούρκοι παρακρατικοί που ελέγχουν το δουλεμπόριο, άλλαξαν δρομολόγιο και «βρήκαν τις άκρες μεταξύ των Τούρκων αξιωματικών της 1ης Στρατιάς» οι οποίοι κερδίζουν διπλά: Ειπράττουν τεράστια ποσά, όπως αναφέρουν πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και καθημερινά «βομβαρδίζουν» την αντίπαλη αμυντική διάταξη με το υπέρτατο όπλο: Άοπλους ανθρώπους...

Ο μοναδικός τρόπος από ελληνικής πλευράς για να αναχαιτιστεί αυτό το κύμα είναι το «σφράγισμα», πάση θυσία, των συνόρων. Διαφορετικά σε δέκα χρόνια από σήμερα, είδηση θα είναι ότι υπάρχουν χριστιανοί που εκκλησιάζονται δημοσίως, όχι ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι που κάνουν κατάληψη στα Προπύλαια για το μπαϊράμι..


Ας θυμηθούμε λίγες μέρες πριν τις διθυραμβικές δηλώσεις της κυβέρνησης για τη μεγάλη επιτυχία, επιτέλους εισακούστηκαν τα ελληνικά αιτήματα και φθάνουν οι στρατιώτες της frontex να προστατέψουν τα ελληνικά σύνορα... Και Τούρκοι στρατιώτες φτάνουν να φυλάξουν τα ελληνικά σύνορα, από την εισροή μεταναστών, που η Τουρκία δεν δέχεται πίσω όπως όφειλε βάση των συνθηκών που έχει υπογράψει. Ας αφυπνιστεί ο ελληνικός λαός, έθνος ανίκανο να φυλάξει τα σύνορα του, σύντομα παύει να είναι έθνος. Μας αφήνουν να πιστεύουμε πως οι λαθρομετανάστες τυχαίνει να παίρνουν από την Ελλάδα για να μεταβούν στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, όμως συνωστίζονται στις ελληνικές πλατείες, πίσω από την ελληνική βουλή και εισβάλουν στις ζωές μας, στα σπίτια μας, στο εκλογικό σώμα και σε καιρούς οικονομικής ανέχειας επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως μας προστατεύουν, μήπως είναι οι ίδιοι που επιδιώκουν τη διάλυση του ελληνικού έθνους;
Που είναι ο ελληνικός πατριωτισμός; Οι πρόγονοι μας υπερασπίστηκαν με το αίμα τους τη γη που πατάμε! Εμείς ανεχόμαστε την πληθυσμιακή μας αλλοίωση, την αλλοίωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την ύπουλα δρομολογούμενη οικονομικής μας εξαθλίωση... Θα ακολουθήσει η φτώχια, η εγκληματικότητα, η ανέχεια... Και ως από μηχανής Θεός, όπως μας παρουσιάζεται, θα έρθει ο ξένος να μας σώσει, υποδουλώνοντας μας! Έλληνες ξυπνήστε! Στραφείτε σε εθνικούς ηγέτες, σε ελληνικής συνείδησης καλλιτέχνες, αναδείξτε και εμπιστευτείτε τους Έλληνες επιστήμονες. Ξαφνιάστε όσους επιδιώκουν την υποδούλωση των Ελλήνων! Με λίγο νου και θάρρος ας κάνουμε τη χώρα μας μεγάλη, τον ελληνισμό παγκόσμιο ηγεμόνα! Οι Έλληνες ανά τους αιώνες αναδείχθηκαν και δημιούργησαν πολισμό, η πολυπολιτισμικότητα είναι μια χίμαιρα με μόνο της στόχο την ανακοπή και καταστροφή της δυναμικότητας του ελληνισμού και της ηγεμονικής του υπεροχής!..

Κασσάνδρες στο Αιγαίο

Κασσάνδρες στο Αιγαίο

Γεωπολιτικές ανακατατάξεις και Κ.Δ.

Γεωπολιτικές ανακατατάξεις και Κ.Δ.

ΠΩΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Βατοπέδιο: Ψάχνουν σενάρια και ερμηνείες για τη «χαλαρή» ψήφο

ΠΩΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Βατοπέδιο: Ψάχνουν σενάρια και ερμηνείες για τη «χαλαρή» ψήφο

Κυνηγητό στους διαδρόμους και στα γραφεία της Βουλής «παίζουν» τα τελευταία 24ωρα οι βουλευτές της ΝΔ.

Κυνηγητό στους διαδρόμους και στα γραφεία της Βουλής «παίζουν» τα τελευταία 24ωρα οι βουλευτές της ΝΔ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...