Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ !!!

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ 21/12/2010 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ .....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΣΎΡΘΗΚΑΝ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ.....
ΔΥΝΑΜΗ ....ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο Π. ΚΑΜΕΝΝΟΣ...ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ! ! !


ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΤΡΕΜΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΜΑΚΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Share487Τι είπε ο Δ. Αντωνίου στο Ξυπνήστε ρε . . .

ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΕΦΕΤΩΝ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ξυπνήστε ρε με τον κ. Αντωνίου Δημήτριο μας επιβεβαίωσε την είδηση ..... "Με κάλεσαν να καταθέσω όπως και τους άλλους που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση ...για να καταθέσουμε ότι νέα στοιχεία έχουμε για την υπόθεση ...Μετά από εμάς έχουνε κληθεί όλοι οι κατηγορούμενοι βουλευτές και ο πρωθυπουργός να καταθέσουμε με την ιδιότητα του......
κατηγορουμένου .

Ναι είναι γεγονός ..είναι μια ιστορική στιγμή για όλους μας,την μήνυση την κατέθεσα εξ ονόματος όλου του Ελληνικού λαου και ανήκει σε όλους μας ...

Αυτή είναι η εκδίκηση του Έλληνα άγνωστου στρατιώτη που έχει θυσιαστεί για 3.000 χρόνια για την Ελευθερία αυτής της χώρας.

Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτή την εξέλιξη οι οποία θα δώσει κουράγιο και Ελπίδα σε όλους τους Έλληνες ...

Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι."

Eλενη για το http://www.ksipnistere.blogspot.com

Eπεισόδια σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τουρκική όμάδα

Eπεισόδια σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τουρκική όμάδα

Ένα μήνυμα της Χαράς Νικοπούλου

ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ. ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ - Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΔΙΛΙ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΡΗΝ ΛΟΓΟΣ, Ο ΟΡΘΙΟΣ ΔΩΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, , Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΙΑΣ , ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΖΕΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΕΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΘΙ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΤΑΠΕΖΙΤΗ ΑΦΕΝΤΗ , ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΝΟΙ "ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΡΑΚΤνΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

gianniotis: Οι Άξιοι, να βγουν μπροστά!

gianniotis: Οι Άξιοι, να βγουν μπροστά!

Λιάνα Κανέλλη: Ξεπουλημένα από την πατρίδα πολύ φθηνά γαλόνια

Λιάνα Κανέλλη: Ξεπουλημένα από την πατρίδα πολύ φθηνά γαλόνια

απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες

Τελικά πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες


Οσονούπω έρχεται και στην Ευρώπη η ανάλογη απαγόρευση. Αυτό, προς πλήρη δικαίωση των εξουσιαστών οι οποίοι με τον απόλυτο έλεγχο της τροφής σχεδιάζουν να εξουσιάσουν τους λαούς. Όχι πως δεν εξουσιάζουν, αλλά τώρα, και με τον νόμο, θα απαγορεύσουν, ακόμη και σε όσους έχουν κάποιες δυνατότητες ιδιο-καλλιέργειας, την τροφική αυτάρκεια ώστε να......
είμαστε εντελώς εξαρτημένοι.


Σκοπός των η μετάλλαξίς μας Ψυχή τε και Σώματι. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε αγνές υγιεινές φυσικές τροφές, αλλά για εκτρώματα του εργαστηρίου. Μιλάμε για ένα μοναδικό επιχείρημα καθολικού ελέγχου των μαζών, χωρίς προηγούμενο.


http://eleftheri-epistimi.blogspot.com


Είχαμε γράψει στις 23/11/2010 ότι στην Αμερική προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».


Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.
Δεν χρειάστηκε πολύ για να βρουν οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων ένα άλλο τρόπο για να ξεπεράσουν το συνταγματικό κώλυμα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», μετά την έγκρισή του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα.


Εκαναν οτι γίνεται και στην Ελλάδα. Σιωπηρά το επισύναψαν ως τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με το πέρασμα απο την καθαρεύουσα στην δημοτική και δεκάδες άλλες τροπολογίες. Οπως η αυταρχική τροπολογία για να συμμαζευτούν οι φορτηγατζήδες που κατατέθηκε νύχτα, ως ουρά σε άλλο νομοσχέδιο.
Οι συγκλητικοί που ψήφισαν υπέρ του S 510:


Akaka (D-HI)Alexander (R-TN)Barrasso (R-WY)......Baucus (D-MT)Bayh (D-IN)Begich (D-AK)Bennet (D-CO)Bingaman (D-NM)Boxer (D-CA)Brown (D-OH)Brown (R-MA)Burr (R-NC)Burris (D-IL)Cantwell (D-WA)Cardin (D-MD)Carper (D-DE)Casey (D-PA)Collins (R-ME)Conrad (D-ND)Coons (D-DE)Corker (R-TN)Dodd (D-CT)Dorgan (D-ND)Durbin (D-IL)Enzi (R-WY)Feingold (D-WI)Feinstein (D-CA)Franken (D-MN)Gillibrand (D-NY)Grassley (R-IA)Gregg (R-NH)Hagan (D-NC)Harkin (D-IA)Inouye (D-HI)Johanns (R-NE)Johnson (D-SD)Kerry (D-MA)Klobuchar (D-MN)Kohl (D-WI)Landrieu (D-LA)Lautenberg (D-NJ)LeMieux (R-FL)Leahy (D-VT)Levin (D-MI)Lieberman (ID-CT)Lincoln (D-AR)Lugar (R-IN)Manchin (D-WV)McCaskill (D-MO)Menendez (D-NJ)Merkley (D-OR)Mikulski (D-MD)Murray (D-WA)Nelson (D-FL)Pryor (D-AR)Reed (D-RI)Reid (D-NV)Rockefeller (D-WV)Sanders (I-VT)Schumer (D-NY)Shaheen (D-NH)Snowe (R-ME)Specter (D-PA)Stabenow (D-MI)Tester (D-MT)Thune (R-SD)Udall (D-CO)Udall (D-NM)Vitter (R-LA)Voinovich (R-OH)Warner (D-VA)Webb (D-VA)Whitehouse (D-RI)Wyden (D-OR)


Αυτοί που ψήφισαν κατά:


Bennett (R-UT)Bond (R-MO)Brownback (R-KS)Bunning (R-KY)Chambliss (R-GA)Coburn (R-OK)Cochran (R-MS)Cornyn (R-TX)Crapo (R-ID)DeMint (R-SC)Ensign (R-NV)Graham (R-SC)Hatch (R-UT)Hutchison (R-TX)Inhofe (R-OK)Isakson (R-GA)Kyl (R-AZ)McCain (R-AZ)McConnell (R-KY)Nelson (D-NE)Risch (R-ID)Roberts (R-KS)Sessions (R-AL)Shelby (R-AL)Wicker (R-MS)
Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε το πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβάνοταν ο νόμος S510 με συνολικές ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικανό να τον ψηφίζει.


Εδω οι ψήφοι στην Βουλή http://clerk.house.gov/evs/2010/roll622.xml
http://lalei-kairia.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/12/blog-post_1539.html#ixzz193y1kc8M

ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ

Του ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
«Δεν αποτελεί είδηση ούτε γεγονός άξιο προσοχής το ότι για μια ακόμη φορά η Αθήνα σας (και άλλες πόλεις σας) αναστατώθηκε, παρέλυσε, υπέστη καταστροφές και με κάθε "εξέγερσή" σας έχετε μια πρόσθετη σημαντικότατη οικονομική απώλεια ως χώρα, που φορτώνει και τους νεανικούς ώμους σας και θα τους επιβαρύνει μέχρι να γεράσετε ως λαός. Και όλα αυτά από Έλληνες, (έτσι λέτε) εν ονόματι του φόβου της απώλειας μέρους της ευημερίας σας που εν πολλοίς την έχετε οι περισσότεροι. Όμως αυτό που κάνετε, ανεχόσαστε και συχνά συνηγορείτε να επαναλαμβάνεται, θα σας οδηγήσει στη λαιμητόμο και θα φάτε το κεφαλάκι σας ακολουθώντας οδηγίες ανεγκεφάλων».

Αυτά είναι λόγια Ελλήνων του Εξωτερικού, ομογενών και μεταναστών μας, που δεν βρίσκονται μεν στη θέση και τη δράση των εδώ συγγενών και φίλων τους, που μάχονται σε δρόμους και πεζοδρόμια, συγκρουόμενοι με αστυνομικούς και…πολιτικούς, αλλά ίσως βλέπουν καθαρότερα και ψυχραιμότερα μια πραγματικότητα που συντελείται. Και ίσως, ένα ακόμη ίσως, μπορεί και να υποστούμε τα απειλούμενα. Δεν θα μας κοπεί βεβαίως το κεφάλι. Αλλά αν μας κοπούν και αυτά που σήμερα έχουμε και γι' αυτό θα φταίει το ασυλλόγιστο κεφάλι μας, λένε πάντα οι συμπατριώτες μας του εξωτερικού που δεν είναι ενσωματωμένοι σε κάποιο κόμμα ή ενεργοί πολίτες κάποιου συνδικαλιστή. Στις χώρες που ζούνε, κυρίως υπερατλαντικές και πιο μακρινές, μετράνε πολύ τις συνέπειες των σπανιότατων σε σχέση με την ελληνική καθημερινότητα των απεργιών και διαδηλώσεων και στέκουν πολύ στην ουσία. Εκεί εάν ένας υπουργός δώσει το αεροπορικό του εισιτήριο που πλήρωσε το δημόσιο για αυτόν, να πάει ταξίδι η ανηψιά του, αυτός θα πάει στη φυλακή. Κι αν σπάσει ένας νεαρός διαδηλωτής μια βιτρίνα ενός καταστήματος την ίδια μέρα θα συλληφθεί και θα πληρώσει τον μαγαζάτορα ο ίδιος. Κι αν η διαδήλωση έχει επιζήμιες συνέπειες για την οικονομία της χώρας, κάποιοι θα τις πληρώσουν από την τσέπη τους. Μη μου λέτε λόγια κακά, τους λέω.ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

iliop@otenet.gr--
HELLENIC AFFAIRS FORUM
http://groups.google.gr/group/hellenic-affairs-forum
hellenic-affairs-forum+owner@googlegroups.com

HELLENIC AFFAIRS FORUM

HELLENIC AFFAIRS FORUM
http://groups.google.gr/group/hellenic-affairs-forum
hellenic-affairs-forum+owner@googlegroups.com

Αγαπητοί μου φίλοι της Ομογένειας,

Στην μακραίωνη πορεία των Ελλήνων εμφανίζεται συχνά το ιστορικό δίδυμο των "ΣΥΝΕΤΩΝ" και "ΤΡΕΛΛΩΝ" στους κόλπους της φυλής μας.
Στην ακραία της μορφή αυτή η αντίθεση καταγράφηκε ως "επαναστατημένοι" εναντι "προσκυνημένων" [' 21 ] , "πατριώτες" και "δωσίλογοι" ['40-'44], κοκ.
Σε κάθε ιστορική περίοδο δουλείας όσοι ήταν παροικούντες στα κέντρα της εκάστοτε αυτοκρατορίας -Σούσα, Ρώμη, Πόλη παλιότερα, Ουάσιγκτων σήμερα- με την οποία αναμετριόμασταν,
συνιστούσαν συνήθως σύνεση και αυτοσυγκράτηση στούς λίγους "τρελλούς" που κράταγαν με το αίμα τους και την ψυχή τους ζωντανό αυτόν τον "βράχο".
Πολλές φορές ακούστηκε αυτή η απειλή "θα φάτε το κεφάλι σας ωρέ" από τους "συνετούς" απεσταλμένους του Μεγάλου Βασιλέα πριν από τους Μαραθώνες, τις Σαλαμίνες, τα Δερβενάκια,
τους Γοργοπόταμους. Είτε αυτός ήταν ο Ξέρξης, είτε ο Καίσαρας, είτε ο Σουλτάνος, είτε ο Ομπάμα...Πολλές φορές οι διάφοροι "Φαναριώτες" μας είπανε "Βασίλη κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης". Εμείς δεν τους κρατήσαμε κακία γιατί ξέραμε τι μεγάλη αλλοτρίωση είναι η ξενητιά και τι μεγάλος πειρασμός ο χρυσός των Αφεντάδων. Απλά τους αγνοήσαμε και κάναμε ένα βήμα ακόμα στην αποκοτιά κραυγάζοντας την εγερτήρια πρόσκληση ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ..., ωραίοι σαν Ελληνες, για να μείνουμε Ελληνες μέχρι σήμερα.
Τώρα η πατρίδα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη απειλή της νεώτερης ιστορίας μας. Το φάσμα της ολοκληρωτικής καταστροφής. Η χρεοκοπία δεν είναι μόνο οικονομική, είναι συνάμα πνευματική, δημογραφική, εθνική, γεωπολιτική. Με το πρόσχημα του χρέους επιχειρείται η δουλοποίηση του λαού μας και η εκποίηση όλης της εθνικής περιουσίας, η διάλυση της εδαφικής συνοχής σε καντόνια και ημι-αυτόνομες περιοχές -όπως η Θράκη-, η κατάλυση της ιθαγένειας με την αθρόα εισαγωγή αλλοδαπών, η τελική παράδοση της χώρας στον Νεοοθωμανισμό. Αναλύσεις επί αναλύσεων έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό για τα θέματα αυτά και καλό θα ειναι να ενημερωθείτε, αν θέλετε πραγματικά "το καλό μας". Ακούστε τουλάχιστον τη φωνή των χιλιάδων φιλελλήνων που σπεύδουν απο όλο τον κόσμο να μας συμπαρασταθούν σε αυτη την μαχη. Που μας λένε "Ελληνες ξεσηκωθείτε για να πάρετε την πατρίδα σας πίσω". Κι αν δεν καταλαβαίνετε ούτε αυτούς ούτε εμάς, τουλάχιστον μη μας εναντιώνεστε, μη μας πολεμάτε, μη μας απαξιώνετε. Ετσι παίζετε το παιχνίδι των πιό μαύρων δυνάμεων της Νέας Τάξης που έχουν ορμήξει να μας κατασπαράξουν.
Ο λαός μας είναι εξοργισμένος και η κοινωνία ολόκληρη βράζει. Είναι πρώτη φορά που σε μύρια στόματα ακούγονται οι λέξεις νέο ΕΑΜ, νέα ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Αυτό που έρχεται στον ορίζοντα μπορεί να μη φαίνεται καθαρά ακόμα στους μη γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα γιατί φροντίζουν να αποπροσανατολίζουν τούς Ελληνες οι πουλημένοι συνδικαλιστές, προδότες πολιτικοί, εξωνημένα παπαγαλάκια των καναλιών.
Ερχεται όμως η Μητέρα Ολων των Μαχών για τον Ελληνισμό. Η θα μας ξεκάνουνε η θα τους ξεκάνουμε και θα τελειώσουμε μια για πάντα με την εξάρτηση, την υποτέλεια και τον εξανδραποδισμό. Αυτό δεν είναι ευχολόγιο, είναι η εγγύηση που δίνει η ιδια η ύπαρξη μας. Οι Ελληνες φέρονται προς την αντίσταση απο την ίδια την φύση τους. Δεν την επιλέγουν με την λογική. Είναι κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς από την Εσπερία στις "υπερατλαντικές χώρες" των συμβιβασμένων υπολογισμών. Εγκλωβισμένοι στην "Φωλιά του Κτήνους" της Νέας Τάξης, μακριά από την Αρχιπελαγική γεννήτρια του θάρρους και της αξιοπρέπειας.
Λυπούμαστε αλλά δεν θα ακούσουμε την προτροπή σας να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τη νέα κατοχή αλλά σύντομα θα βάλουμε ξανά το "τσαρούχι" και θα ορθώσουμε το νέο ΟΧΙ, μπροστάρηδες στο ξεσκλάβωμα όλων των λαών από τις "αγορές", τους τοκογλύφους και τούς μαφιόζους εξολοθρευτές των λαών και των εθνικών παραδόσεων που λυμαίνονται σήμερα τον κόσμο. Αν σκέπτεστε να κάνετε μπίζνες στην χώρα μας σας συμβουλεύω να επενδύσετε γρήγορα στην κατασκευή γκιλοτίνων...

Να είστε βέβαιοι ότι το "Στάλινγκραντ" της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα αρχίσει πάλι από την αντίσταση των Ελλήνων!!!

Με εκτίμηση

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΖΑΚΛΙΝ

Έφυγε από τη ζωή η ελληνίστρια Ζακλίν ντε Ρομιγί
Jacqueline de Romilly, helléniste et académicienne, est décédée.

Η μεγάλη ελληνίστρια και ακαδημαϊκός Ζακλίν ντε Ρομιγί, η οποία υπήρξε η πρώτη γυναίκα καθηγήτρια του College de France, πέθανε σήμερα σε ηλικία 97 ετών, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκδότη της Μπερνάρ ντε Φαλουά.
Η Ζακλίν ντε Ρομιγί, γνωστή για τις μελέτες της στο χώρο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, η οποία ενσάρκωνε μια ουμανιστική αντίληψη του πολιτισμού, έγραψε σε διάστημα άνω των 60 ετών, πολλά έργα. Το 1988 έγινε η δεύτερη εκλεγμένη γυναίκα μέλος της γαλλικής Ακαδημίας, μετά την Μαργκερίτ Γιουρσενάρ. Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών έλαβε την ελλκηνική υπηκοότητα το 1995 και ανακηρύχθηκε πρέσβειρα του ελληνισμού το 2.000.
«Είναι μια μεγάλη απώλεια για τη χώρα μας. Ήταν μια γυναίκα που αφιέρωσε όλη τη ζωή της στην ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό γιατί θεωρούσε ότι ήταν μια εκπαίδευση στην κατανόηση της ελευθερίας του ατόμου, στην προσήλωση στη δημοκρατία», δήλωσε η Ελέν Καρέρ ντ' Ανκός, ισόβια γραμματέας της Γαλλικής Ακαδημίας.
«Υπέφερε πολύ εδώ και μερικές δεκάδες χρόνια από το γεγονός ότι έβλεπε να φθίνει η μελέτη της ελληνικής γλώσσας και αυτό τής προκαλούσε τεράστιο πόνο», πρόσθεσε η ντ΄Ανκός, η οποία πιστεύει ότι ο καλύτερος φόρος τιμής για την Ζακλίν ντε Ρομιγί «θα ήταν να δοθεί εφεξής μεγαλύτερη σημασία στην ελληνική γλώσσα την οποία υποστήριξε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στη χώρα μας».

Πηγή:
http://www.kathimerini.gr/

source :
http://www.lemonde.fr/carnet/article/2010/12/19/jacqueline-de-romilly-helleniste-et-academicienne-est-morte_1455554_3382.html

Λόγια μεγάλων πολιτικών.....για να μην τα ξεχνάμε....!

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό'.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

'Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος'.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

'Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)'.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

'Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει'.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

"Μαύρα Χριστούγεννα εφέτος"

"Μαύρα Χριστούγεννα εφέτος"

Διευκρινιστικές δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Διευκρινιστικές δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Έχουν γνώσιν οι φύλακες

Έχουν γνώσιν οι φύλακες

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...