Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ!


ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ; ΟΧΙ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΑΓΩΝΑ. ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ. -ΙΣΜΟΥΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΑΖΑ ΘΑ ΣΦΑΓΕΙ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ, ΘΑ ΥΠΟΤΑΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΠΩΣ  ΤΟΤΕ ΤΟ 1453 ΕΚΑΝΑΝ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ 1821!

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ...Γεώργιος Παπασημάκης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: