ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ "ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥΣ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Share

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ... ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Να φέρουν μαζί τους και φέρετρα οι Αστυνομικοί δηλώνουν οι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ λαθρομετανάστες που έχουν καταλάβει την Νομική με αιτήματα που δεν αφορούν κανέναν στην Πατρίδα μας. Οι λαθρομετάναστες με την κάλυψη της περιθωριακής αρστεράς και του Συνασπισμού συμπεριλαμβανομένου δεν έχουν καμιά πρόθεση να αποχωρήσουν από τη Σχολή και δεν δείχνουν και καμιά διάθεση να συζητήσουν.

Το πρασινο φώς στην Αστυνομία έχει ήδη δοθεί και από τις Πρυτανικές αρχές και από την Δικαιοσύνη, ενώ δεν επιτράπηκε από τους καταληψίες και τους συμπαραστάτες του στον αρμόδιο Εισαγγελέα να μπεί στο κτίριο.

Η Νομική είναι περικυκλωμένη από κάθε πλευρά της από Αστυνομικούς, και αποκομένη η πρόσβαση σε αυτήν από κάθε σημείο με διπλούς και τριπλούς φραγμούς Αστυνομικών Δυνάμεων, ενώ στην επιχείρηση που σχεδιάζεται είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για την επέμβαση ως πρώτη δύναμη κρούσης ΕΚΑΜ.

Ομάδες αναρχικών και ακροαριστερών στους γύρω σρόμους επιχειρούν να προσεγγίσουν ανεπιτυχώς προς το παρών την Νομική Σχολή Αθήνων, παραμένοντας αποκλεισμένοι σε γύρω στενά, προπυλακίζοντας "ύποπτους" και δημοσιογράφους, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρούν να ανασυνταχθούν μαζικότερα προς την πλατεία Εξαρχείων.

Αναμένεται μεγάλο το βράδυ...

www.stoxos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις