Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Οι μαϊμού «κατατρεγμένοι» και το Πέμπτο Ξίφος της Επανάστασης - Οι παράνομοι δεν θα επιβάλουν τον τσαμπουκά τους στους νόμιμους πολίτες αυτής της χώρας


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη Το Πέμπτο Ξίφος της παγκόσμιας Επανάστασης είναι εδώ, αδέρφια, ολόδικο μας. Τα τρία πρώτα ήταν ο Μάρξ, ο Λένιν και ο Μάο. Το Τέταρτο είναι ο Manuel Rubén Abimael Guzmán Reynoso, για τον οποίο αξίζουν δυο λόγια. Γνωστός και ως «Πρόεδρος Γκονζάλο», Ηγέτης του «Κομμουνιστικού Κόμματος Περού, το Φωτεινό Μονοπάτι του Κάρλος Μαριατέγκι». Απίθανος τύπος, τον μπαγλαρώσανε το 1992 και καταδικάσθηκε σε ισόβια, τα οποία εκτίει σ’ ένα νησί στον Ειρηνικό φορώντας μια στολή καταδίκου με οριζόντιες φαρδιές ασπρόμαυρες ρίγες, σαν αυτές που φορούσαν οι αδελφοί Ντάλτον, όταν τους συνελάμβανε ο Λούκυ Λουκ και τους έστελνε στην ψειρού.

Οι μαοϊκοί αντάρτες του Φωτεινού Μονοπατιού (Sendero Luminozo) κάνανε διάφορα παλαβά, εκτός από το να σκοτώνουν ανθρώπους. Π.χ. μπαίνανε στα χωριά και κρεμάγανε τα σκυλιά και τις γάτες στις πόρτες των πάμφτωχων ίντιος αγροτών. Κάτι σαν προειδοποίηση. Τώρα τι έφταιγαν ο καημένος ο Αζόρ και ο Ψιψινέλ, μόνο το Τέταρτο Ξίφος, ο «Πρόεδρος Γκονζάλο» το ξέρει.
Το Πέμπτο Ξίφος όμως είναι εδώ, ο λεξιλάγνος και φραγκάτος Αλέκος Αλαβάνος, ο σινιέ «Λένιν» του φτωχού βαλκάνιου και του νταβραντισμένου μουσουλμάνου λαθρομετανάστη. Μέτρησε με το υποδεκάμετρο και την ελληνικότητα του Αντώνη Σαμαρά, και την βρήκε ελλιποβαρή, καθότι ο Αντώνης, με την αποφασιστική παρέμβαση του, κλώτσησε την ιερή ψωριάρικη αγελάδα του πανεπιστημιακού «ασύλου» των λαθρομεταναστών, των βάνδαλων, των φασιστών, των πρεζέμπορων και των «επαναστατών του κώλου», που ‘λεγε κι ο Αλέκος Παναγούλης, αυτών που χτίζουν και δέρνουν πρυτάνεις, διαλύουν μη ελεγχόμενες από αυτούς συνελεύσεις, ξυλοκοπούν φιλοξενούμενους ομιλητές και διδάσκοντες ή πολιτικούς αντιπάλους, πυρπολούν κτίρια, ελληνικές σημαίες και εργασίες φοιτητών, κλέβουν υπολογιστές κι εμποδίζουν την διακίνηση κάθε άλλης ιδέας.
Ο κ. Εισαγγελεύς κι ο κ. Ταξίαρχος συσκέφθηκαν, λέει, με το Πέμπτο Ξίφος της Επανάστασης και δυο νυχοκόπτες, τον κ. Δρίτσα και κάποιον Γιαννόπουλο, γιατί με κάτι πρέπει να κόβουν και να λιμάρουν τα νύχια τους ο Ιμπεριαλισμός κι ο Καπιταλισμός. Μετά σου λέει, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Κι ο Ραγκούσης, ο εμπνευστής του λαθρονομοσχεδίου, καθησύχαζε τ’ αδέρφια μας και τον σεϊχουλισλάμη τους κι έκανε «μασάζ» σε οργανώσεις μεταναστών, μην τυχόν και παρεξηγηθούν, αν δεν κάτσουμε να μας τον «πιάσουν» κι άλλο στη Νομική.
Σε δηλώσεις τους όμως οι εκδρομείς από το Μαγκρέμπ, με τα εισιτήρια πληρωμένα από τους … «αλληλέγγυους», είπαν «εμείς είχαμε και σπίτια και δουλειά στην Κρήτη. Ήρθαμε όμως εδώ για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας»! Καταλάβατε, λοιπόν, πόσο μούφα είναι το παραμύθι, για τι προβοκάτσια μιλάμε;
Παρακολούθησα συζητήσεις, όπως π.χ. το πρωί στον ποιητή εκ του προχείρου, τον Οικονομέα, γνωστό «επαναστάτη» του καθοδικού σωλήνα, απ’ αυτούς που στα μαϊμού «δεκεμβριανά» την βγάλανε φτηνά μ’ αυτά που λέγανε, απλώς γιατί είμαστε το μπάχαλο που ξέρουν πια, από την Μαυριτανία ως τη Λαχώρη. Ήταν εκεί ο χαμένος ξάδερφος του Καρβέλα, κάποιος Γιαννόπουλος, ένας άλλος τύπος, έτοιμος για τα Χειμερινά Ανάκτορα και αν θυμάμαι καλά κι ο Δρίτσας. Τι πόνος, τι διεθνισμός, τι δεκάρικοι πονοψυχιάς κι αλληλεγγύης! Α, ρε κατακαημένη Ρούμελη…
Τι έχουμε; Μαϊμού «κατατρεγμένους», ηθική αυτουργία και συναυτουργία σε διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, απρόκλητη διακεκριμένη φθορά από κοινού, παράβαση καθήκοντος και άλλα πολλά, από αυτά που ανενόχλητοι διαπράττουν αλλοδαποί μουστερήδες κι οι ημεδαποί αβανταδόροι τους. Και φυσικά οι Εισαγγελείς που τα βλέπουν αυτά και σφυρίζουν αδιάφορα, διαπράττουν καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος. Θα ασκηθούν διώξεις σε αυτούς που πλήρωσαν τα εισιτήρια, καθοδήγησαν τους λαθραίους «εκδρομείς», τους διακίνησαν, έσπασαν πόρτες και προετοίμασαν τον χώρο για την κατάληψη;
Αυτοί που τους έφεραν θέλουν την κόντρα, θέλουν σύγκρουση και, ει δυνατόν, αίμα. Η «επανάσταση του μπιπ» θέλει νομιμοποιητικά γεγονότα, να συντηρείται το νταραβέρι, ώστε να μένουν στον αφρό οι εμπνευστές και καθοδηγητές, οι ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι περιφέρονται στις οθόνες και τα ερτζιανά και καυχώνται για τα κατορθώματα τους.
Δεν γνωρίζω τι θα γίνει μέσα στην νύχτα. Γνωρίζω μόνο ότι οι βουλευτές του Συνασπισμού και οι παραφυάδες του έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την εκπροσώπηση των μουσαφιραίων. Για ό,τι γίνει, ξέρουμε όλοι πλέον ποιοι έχουν την ευθύνη.
Η κυβέρνηση είτε τους βγάλει με το καλό, είτε κλωτσηδόν με επέμβαση, με την καθυστέρηση έχει ήδη εκπέμψει ένα ολέθριο μήνυμα ψοφοδεϊσμού, απύθμενης βλακείας και αδυναμίας, συνδιαλεγόμενη με τον κάθε τυχάρπαστο. Περίεργοι τύποι που θα έπρεπε να ήταν ήδη κρατούμενοι ή να μην πλησιάζουν στα 1000 μέτρα, μετατρέπονται σε «διαπραγματευτές» κι «εκπροσώπους». Το Ελληνικό Κράτος συνδιαλέγεται με τα δέκατα του πυρετού, τους «ιαχωβάδες» του αριστερισμού.
Οι παράνομοι δεν θα επιβάλουν τον τσαμπουκά τους στους νόμιμους πολίτες αυτής της χώρας. Η απάντηση στους εκβιασμούς πρέπει να είναι αυστηρή καταστολή, εφαρμογή του Νόμου μέχρι κεραίας. Σύλληψη, δίκη, καταδίκη, απέλαση. Οι ηθικοί αυτουργοί δεν μπορούν να απελαθούν, πώς να χάσουμε τέτοια τεφαρίκια αλλά πρέπει να πάει και σ΄ αυτούς ο λογαριασμός. Με τόκο. Αλλιώς η ιστορία αυτή θα αποτελέσει την αρχή ενός ντόμινο κοινωνικής και εθνικής αποσύνθεσης.


antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: