ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ "ΣΚΑΪ"

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΝΤΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ "ΣΚΑΪ"
Είναι ήδη γνωστό ότι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία καλούμε σε επανάληψη και μαζικά, σε διαμαρτυρία έξω από τον τηλεπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έχει προγραμματισθεί από τους εργαζόμενους σε ΟΛΑ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, 24ωρη απεργία, καθώς εκείνη την ημέρα ψηφίζεται στην Βουλή το νομοσχέδιο που τους αφορά και αφορά τελικά όλους μας.

Όμως αυτό επ' ουδενί λόγο δεν δύναται να αναστείλει την κινητοποίηση μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η εξέλιξη αυτή δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την διακίνηση και την προσέλευση των συναγωνιστών μας αλλά και όλων όσων αποφάσισαν να συμπαραταχθούνε μαζί μας αλλά, ο Αγώνας για την Πατρίδα δεν γνωρίζει ούτε αναβολές ούτε από δυσχέρειες. Οι πρόγονοι μας, αυτοί που λοιδορούνται και συκοφαντούνται από την γνωστή παρεούλα, περπατούσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν στα πεδία του αληθινού πολέμου και της θυσίας.

Θα είμαστε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" στην παραλία του Νέου Φαλήρου, ακόμη κι αν χρειαστεί να φτάσουμε εκεί μπουσουλόντας... Το ίδιο καλούμε να κάνετε ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...

"Ανένταχτοι Πατριώτες"

Υ.Γ. Η πρόσβαση με ιδιωτικά μέσα στον χώρο διαμαρτυρίας είναι ιδιαίτερα εύκολη και απεριόριστες οι θέσεις στάθμευσης, στον παρακείμενο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οργανωθείτε και εκμεταλευτείτε το)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις