Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Για κοιτάχτε έναν... ιστορικό
veremis

Εν ουδεμιά περιπτώσει είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα περί της δημιουργίας του Ελληνικού Εθνους το… 1821, σε αντίστοιχη εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ» είναι έωλα.
Και όχι μόνον έωλα. Είναι και εμφανώς διαστρεβλωμένα όσα λέγονται περί της… αρμονικής σχέσεως των Ελλήνων με τους κατακτητές μας Μογγόλους Τούρκους.
Το γένος υπέφερε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ από τον Τουρκικό ζυγό  κύριοι Βερέμη και Τατσόπουλε. Και τα περί… αναπτύξεως της οικονομίας μας, τότε, φαντάζουν τουλάχιστον ως απατηλές οπτασίες ατόμων που δεν γνωρίζουν, δεν έχουν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία.
Σε ό,τι δε αφορά την αστειότητα περί γεννήσεως ενός Εθνους το 1821  - δηλαδή του δικού μας – τι να πρωτοπεί κανείς; Να σας παραπέμψει στον Ηρόδοτο, στα περίφημα «Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι» ή στο «ίτε παίδες Ελλήνων»;
Επειδή πολύ καλά γνωρίζω ότι η προσπάθεια αποκοπής της Ιστορίας του Ελληνικού εξικνείται άλλων αιτίων – υπενθυμίζω ότι προ ετών ο ανιστόρητος Ζαν Μπατίστ Ντυροσέλ, στην συγγραφή της Ευρωπαϊκής Ιστορίας επιχείρησε το ίδιο – σας συμβουλεύω να επανορθώσετε. Ειδ’ άλλως όλους εμάς που γνωρίζουμε την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους θα μας βρίσκετε, συνεχώς, απέναντί σας.
Ακόμη αναμένουμε ΕΠΙΣΗΜΩΣ από την Διοίκησι της Εθνικής Τράπεζας να λάβη θέσι επί του θέματος: Γιατί και με ποιο στόχο χρηματοδότησε την ΟΥΤΙΔΑΝΗ αυτή εκπομπή για την Ιστορία του Ελληνικού Εθνους;
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: