Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Εργαζόμενοι κατέλαβαν το γραφείο του προέδρου κ. Τσαμάζ


Ένταση επικράτησε νωρίτερα την Παρασκευή στο μέγαρο του OTE στη Λεωφόρο Κηφισίας, όπου συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ και εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν κατάληψη στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου κ. Μ. Τσαμάζ.Οι εργαζόμενοι ζητούσαν να συναντηθούν με τον κ. Τσαμάζ, ο οποίος, όπως σημειώνουν, αποφεύγει να συνομιλήσει μαζί τους, την ώρα όπου σε εξέλιξη βρίσκονται πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν τον οργανισμό. Οι εργαζόμενοι, εκτός των άλλων, αντιδρούν στο ενδεχόμενο μειώσεων των μισθών τους, όπως ζητούν τόσο η διοίκηση όσο και η κυβέρνηση. 

Πηγές προσκείμενες στον ΟΤΕ αναφέρουν ότι η διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ προσήλθε απροειδοποίητα στο διοικητικό μέγαρο ζητώντας συνάντηση με τον κ. Τσαμάζ, αίτημα όμως που δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί καθώς ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού βρίσκονταν σε εξωτερική συνάντηση. 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η διοίκηση βρίσκεται στη διάθεση της ομοσπονδίας για διάλογο, σε συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ημέρα και την ώρα που οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν, ενώ επισημαίνεται πως τα αιτήματα των εργαζομένων δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν με χρήση αναχρονιστικών μεθόδων.


ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: