Ναυάγησε και πάλι ο Τζωρτζ με το κανό του…

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Απριλίου 27, 2011

Το Ελληνικό κράτος σε περίοδο μεγάλου προβλήματος με τους λαθρομετανάστες, διέθεσε ομάδα επιλέκτων των βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος για την ασφάλεια του πρωθυπουργού στις βόλτες με το κανό! Πρόκειται για άνδρες της ίδιας μονάδας, η οποία σχεδόν ολόκληρη θα περάσει από ναυτοδικείο για… ρατσισμό τον Σεπτέμβριο για τα συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010.

«Σε πασχαλιάτικη περιπέτεια φέρεται να εξελίχθηκε η ενασχόληση του πρωθυπουργού με το αγαπημένο του χόμπι της κωπηλασίας, κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ύδρα. Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», φέρεται να συνάντησε κακοκαιρία λίγο έξω από το νησί, με αποτέλεσμα το … κανό να υποστεί βλάβη από την σφοδρή θαλασσοταραχή. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι για τον ίδιο λόγο ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να πέσει στη θάλασσα και έσπευσε προς βοήθειά του σκάφος του Λιμενικού, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν επιβεβαιώνεται.

Σίγουρο είναι πάντως ότι το κίτρινο κανό του κ. Παπανδρέου ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Ύδρας από περιπολικό του Λιμενικού. Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης δήλωσε στην εφημερίδα: «Από τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε στείλει άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος μαζί με φουσκωτό σκάφος στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων φρούρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού στην Ύδρα. Το κανό του πρωθυπουργού μεταφέρθηκε από σκάφος του Λ. Σ. προφανώς για λόγους φύλαξής του. Οι άνδρες του Λιμενικού πήραν μαζί τους το κανό για να μην το χάσουν στη θάλασσα».


http://xryshaygh.wordpress.com/2011/04/27/%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CF%89%CF%81%CF%84%CE%B6-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%84%CE%BF/#more-59101

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις