ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ

Πλατεία Μητροπόλεως 29 Μαΐου 2011 – «Οι “Κερκόπορτες” της σύγχρονης πολιτικής ζωής…»


«Με μια σεμνή τελετή, που οδήγησε σε πορεία και μια λαοθάλασσα διαμαρτυρομένων Ελλήνων, περίπου 1000 εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” τίμησαν την μνήμη της άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως την αποφράδα 29η Μαΐου 1453 και τον τελευταίο αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ή όπως θέλει να λέει ο μύθος, τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.

Στην κατάμεστη πλατεία Μητροπόλεως και μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στελέχη της Χρυσής Αυγής από την Κύπρο, την Βόρεια Ήπειρο, τον Πειραιά και τον Άγιο Παντελεήμονα εξιστόρησαν την τελευταία ηρωική μάχη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, τονίζοντας πως θα τιμούν πάντοτε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.

Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, υπογράμμισε τα διδάγματα της θυσίας του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ενώ τις ομιλίες έκλεισε ο Γ.Γ. του κινήματος και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο κ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε τις “κερκόπορτες” και τις προδοσίες της σύγχρονης πολιτικής ζωής, υποδεικνύοντας την Βουλή. Τόνισε πως σήμερα χιλιάδες αλλοεθνείς – λαθρομετανάστες βρίσκονται “εντός των πυλών” και είναι μία κινούμενη βόμβα, έτοιμη να εκραγεί στα χέρια της ελληνικής κοινωνίας, γεγονός που έχει καταδείξει η οργάνωση εδώ και δυο δεκαετίες.

Επεσήμανε, ακόμη, την σύγχρονη “προδοσία” του ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και της Ντόρας Μπακογιάννη με την υπογραφή του Μνημονίου, αλλά και αυτούς που θα τους διαδεχθούν συνεχίζοντας την ίδια αντεθνική και αντικοινωνική μνημονιακή πολιτική. Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες να πολεμήσουν όπως οι υπερασπιστές της Πόλης, για να στείλουν τα μνημόνιο στα… σκουπίδια, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος που κραύγαζε: “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και “Τούρκοι, Μογγόλοι, δολοφόνοι”…

http://xryshaygh.files.wordpress.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις